bende merak ediyorum da eşim malum öğrenmesen ne olacak cinsiyeti önemlimi diyor :) ben beklicem doktorun demesini ama benim doktorun ultrosonu çok kötü bilemiyorum ne zaman görürür anlar:)
yaa orası öyle,zaten en büyük dileğimiz sağlıklı olması ama yinede insan merak ediyor,şahsen ben çok merak ediorum,"yavrum çocuğuum,kızımmısın oğlummusun" diye seviyoruum bebişimi akşam eşim gelince sorayım bakim o ne dio,yoksa haftaya söylemezse doktorum,1 ay sonraya kontrol verecekki nasıl bekliceeem
ne güzel yaa bendede hiç toto yokk hep hamileliğimi beklemiştim belki çıkar diye bacak toto şöle genişler inşallah biraz yaa
bulantılarım olmamasına rağmen 1 kilo almışım sadece onuda nerden aldım merak ediyorum görünürdü hala bişey yok
bende balık severdim hamilelikten sonra anca 2 kere yedim zorlayarakk hiç canım istemiyor keşkee balığa aşersemde bebişimm zeki olsaaa
bencede mehsel nerelerde sabah buralardaydı ben geçmişi okurkende ben sona gelene kadar çıkmış heralde
ne güzel yaa bendede hiç toto yokk hep hamileliğimi beklemiştim belki çıkar diye bacak toto şöle genişler inşallah biraz yaa
bulantılarım olmamasına rağmen 1 kilo almışım sadece onuda nerden aldım merak ediyorum görünürdü hala bişey yok
hani şu seni bulamadığım yer varya işte orası
o sevimli ikonu nerden buldun kokoş ya yazdığylada uyumlu bende elleyemem mehsel hamarat maşallah
yapar o :128:
kırkuçurmak yapılıyoya
gittiğin evlerden yumurta soğan falan veriyorlar, bereket olsun diye
eskiden yaparlarmış
mehselde bana yumurta almaya gelcekmiş
sonra bende sana gelcem
hatta geçerken kayınvalideninde ziline bascam
kırkuçurmak yapılıyoya
gittiğin evlerden yumurta soğan falan veriyorlar, bereket olsun diye
eskiden yaparlarmış
mehselde bana yumurta almaya gelcekmiş
sonra bende sana gelcem
hatta geçerken kayınvalideninde ziline bascam
ilk defa duyuyorum ben ne güzelmiş yahu
tamam sen gel benden yumurta al kaynanamada uğra oda sana makarna verir işi gücü mkarna yapmak
Bende sana prof.. almaya gelcem huhuuuuu
bende balık severdim hamilelikten sonra anca 2 kere yedim zorlayarakk hiç canım istemiyor keşkee balığa aşersemde bebişimm zeki olsaaa
bencede mehsel nerelerde sabah buralardaydı ben geçmişi okurkende ben sona gelene kadar çıkmış heralde
çıkar canım ya daha dur devasa totolarımız olcak bak gör
rahmin büyüyo kesen doluyo yediklerin yarıyo almışsındır bi şekilde
hani şu seni bulamadığım yer varya işte orası
o sevimli ikonu nerden buldun kokoş ya yazdığylada uyumlu bende elleyemem mehsel hamarat maşallah
yapar o :128: