benmde tek yapmadığım yemektir
eşim alır yıkar bi güzel mısır ununa bular
kızartır
bu esnada ben mutfağa bile girmem
bende sadece çupra yerim
benmde tek yapmadığım yemektir
eşim alır yıkar bi güzel mısır ununa bular
kızartır
bu esnada ben mutfağa bile girmem
bende sadece çupra yerim
bakalım inşallah kendimi hayal bile edemiyorum o haldee kapılardan sığmıcaz inşallah
senin seven güzel kalbini yerim şapur şupur
ben bu prof ne blmiyorum amamerak ettim şimdi :44:
bakalım inşallah kendimi hayal bile edemiyorum o haldee kapılardan sığmıcaz inşallah
ben bu prof ne blmiyorum amamerak ettim şimdi :44:
kız canın çekerse karışmam profiterol
:126:bulurum ben giydiğim gibi yazımda kullandığım smillarımda uyumlu olmalı
gözün doysun kız herşeyi yiyon
tamam yapcam ama sende bana ince bulgurdan yapılan ekşili yiyecekten yapcan :111:
anladın sen onu
Benim evimde daha balık pişmedi ben balık yemeye ya anneme gidiyorum yada kaynanama iniyorum
Bende hayal edemiyoru ya açıkçasıda korkuyorum yeni doğum yapan bi arkadaşım var 2.bebeği ama ikisindede 30 kilo aldı ve benim kilomla hamile kalmıştı ama ananemden büyük totosu var
vallaa ben haftada bir yemeye özen gösteriyorum , hatta hatfada 2 kez yenmeli diyolar gecen haftasonu 2 farklı balık aldım birini pazar günü yaptık eşimle , diğerini haftaiçi yaparım dedim ama bitürlü canımistemedi , aksamda bozulmuştur diye çöpe attım artık
artık haftasonu alıp yaparım :) eskiden hiç sevmezdim hamileliğimi bile balık asererek ögrendim desem yeridir
bende esinle aynı meslektenim ve aynı sehirdeyiztek tek cvplayım canım şimdi senin sorularını
1- ilk öğrendiğimde hamileliğimi daha 6 haftamdaydım memleketimdeydim adanada... kalp şeklinde rahmin var yani çift rahimsin dedi...
2-yanlış hatırlamıyorsmasım ama sağ tarafta bebek sol tarafın boşta bu nedenle kanaman oluyor demişti doktorum...
3- hamile olduğumu ilk öğrendiğimden beri kanam var önce koyu kırmızıydı sonra kahverengi oldu progestan içtim 200 mg sabah akşam.
4- adanadaki doktorum normal hayatına devam dedi sadece yorulduğundan dinleneceksin ağır kaldırmak yok , yüksek bir yere uzanmak yani sünmek karnı germek yook dedi..
bebek büyüyüp 3 3.5 aylık olana kadar kanaman devam edebilir dedi...kontrollerin sık olabilir dedi sadece yani kanama olduğundan 2 haftada bir gidebilirsin doktora dedi...burdaki malatyadaki doktorumda aynı şekilde tamam kanama sona erdi diyene kadar 2 haftada bir kotrldeyim.
5-eşim polis memuru ondan malatyadayız şuanda yolculuğa çıkabilirsin sorun olmaz dedi olmadıda çok şükür 6 saatlik yol geldim..
6- ağrım felan yok canım sadece sanırım bebek büydüğü için bazen kesik sancı oluyor doktorum burdaki ve adanadaki doktorum sorun değil dediler ve şu anda da iyiyim zaten..
7-çalışmıyorum evdeyim ama normal hayatıma devam ediyorum temizlik yapmıyorum yasak çünkü eşimde bu nedenle herşey saolsun işten gelecek mesela bugün o evi silip süpürücek,bende yetiştiğim yere kadar kendimi zorlamadan toz alıcam
8-geçen hafta sonu na kadar kahverengi lekelenmem vardı ama pazar günü parça şeklinde geldi doktorumu aradım gel dedi baktık bebiş yerinde :))))) kalp şeklin kapanıyor dedi bebek büyüyüyor dedi ve kanam görünmüyor dedi büyük ihtimal ya birikmiş olan yada sonuydu bu kanamanın dedi...ama genede iğne yapalım dedi progestan hapının etkili bir iğnesiydi yaptılar ve ilaca devam dedi.bu salı günü akşamdan beri hiçbir lekelenmem olmadı ilacıma devam ediyorum önümüzdeki hafta sonuna doğru cuma günü kontrolüm var ama ben dayanamıcam sanırım hafta içene alacam o kontrolü :))))))
özeti bu şekilde tatlım aklına başka soru felan gelirse sorabilirsin... bebeğin için çok üzüldümmm canımmm
ALLAH a emanet ediyorum her zaman inşallah ALLAH ın izni ile herkes hepimiz bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alıcaz ...
Bende hayal edemiyoru ya açıkçasıda korkuyorum yeni doğum yapan bi arkadaşım var 2.bebeği ama ikisindede 30 kilo aldı ve benim kilomla hamile kalmıştı ama ananemden büyük totosu var
kız o kadar abartma
benm annem 2 çocuk doğrumuş
şuan 53 kilo
inşallah bende anama çekerim
kızlar ya ben sizi merak ettim
herkes 5 dklığına avatarına resmini koysun olurmu?
angel senin bebekliğinden itibaren biliyorum
komşu kızı sayılırsın
kızlar ben ağlamak istiyorum ya aç tok farketmiyor miğdem hep bulanıyor . ben ne yapayım ya
kokoşsun işte biliyoz
yiyom herşeyi ama lafta işte karnım aç gözüm tok artık tam tersi
bulantılardan böğk geldi tıka basa yemek şişmek istiyorum ama yook sadece burda bebiş totosu burnusu bide ilksev kalbisi yiyom işte
çok görme
tamaaaaaammm yaparım tabi yaa ayy canım çekti annem gelince yaptıriim bari
kızlar ben ağlamak istiyorum ya aç tok farketmiyor miğdem hep bulanıyor . ben ne yapayım ya
dünde ben ağladım biliyomusun
hatta 5. istifrada boğazımdan 1 damla kan geldi
leblebi ye biraz bastırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?