2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
benmde tek yapmadığım yemektir
eşim alır yıkar bi güzel mısır ununa bular
kızartır
bu esnada ben mutfağa bile girmem
bende sadece çupra yerim

vallaa ben haftada bir yemeye özen gösteriyorum , hatta hatfada 2 kez yenmeli diyolar gecen haftasonu 2 farklı balık aldım birini pazar günü yaptık eşimle , diğerini haftaiçi yaparım dedim ama bitürlü canımistemedi , aksamda bozulmuştur diye çöpe attım artık
artık haftasonu alıp yaparım :) eskiden hiç sevmezdim hamileliğimi bile balık asererek ögrendim desem yeridir

benmde tek yapmadığım yemektir
eşim alır yıkar bi güzel mısır ununa bular
kızartır
bu esnada ben mutfağa bile girmem
bende sadece çupra yerim

Benim evimde daha balık pişmedi ben balık yemeye ya anneme gidiyorum yada kaynanama iniyorum

bakalım inşallah kendimi hayal bile edemiyorum o haldee kapılardan sığmıcaz inşallah

Bende hayal edemiyoru ya açıkçasıda korkuyorum yeni doğum yapan bi arkadaşım var 2.bebeği ama ikisindede 30 kilo aldı ve benim kilomla hamile kalmıştı ama ananemden büyük totosu var

:126:bulurum ben giydiğim gibi yazımda kullandığım smillarımda uyumlu olmalı

kokoşsun işte biliyoz

gözün doysun kız herşeyi yiyon
tamam yapcam ama sende bana ince bulgurdan yapılan ekşili yiyecekten yapcan :111:
anladın sen onu

yiyom herşeyi ama lafta işte karnım aç gözüm tok artık tam tersi
bulantılardan böğk geldi tıka basa yemek şişmek istiyorum ama yook sadece burda bebiş totosu burnusu bide ilksev kalbisi yiyom işte
çok görme
tamaaaaaammm yaparım tabi yaa ayy canım çekti annem gelince yaptıriim bari

kızlar ben ağlamak istiyorum ya aç tok farketmiyor miğdem hep bulanıyor . ben ne yapayım ya

kızlarrr o konuda bende korkuyorum hayır hamilelik öncesi totom kocamandı, hamilelik sonrası kapıdan gecermiyim diye merak ediyorum

evet ama bana haftada bir yeter
valla benm eşim yemem gereken ne varsa alıp getiriyor yapıyor bana bi yemesi kalıyor
canım benm ya
dur arıyımda 2 dk yanıma gelsin

bende esinle aynı meslektenim ve aynı sehirdeyiz..seyma hanıma gidiyorum,senin doktorun kim canım_?

kızlar ya ben sizi merak ettim
herkes 5 dklığına avatarına resmini koysun olurmu?
angel senin bebekliğinden itibaren biliyorum
komşu kızı sayılırsın

Bende hayal edemiyoru ya açıkçasıda korkuyorum yeni doğum yapan bi arkadaşım var 2.bebeği ama ikisindede 30 kilo aldı ve benim kilomla hamile kalmıştı ama ananemden büyük totosu var

kız o kadar abartma
benm annem 2 çocuk doğrumuş
şuan 53 kilo
inşallah bende anama çekerim

ayy o kadar da almayalım cnm yaa benim bi göbişim çıksın bide biraz kalçam bacaklarım dolsun ama doğurduktan sonra göbeğim tamamen gitsin ama bacaklar kalçalarım aynen dursun çok mu şey istiyorum yaa

ayy ye kız kalbim senin olsun

ayşe öner bebek bakım kitabını arkadaşım simdi tavsiye etti , hafta sonu bakabilirsem inceleme fırsatım olur sizinle de paylaşmak istedim canlarrr

kızlar ben ağlamak istiyorum ya aç tok farketmiyor miğdem hep bulanıyor . ben ne yapayım ya

dünde ben ağladım biliyomusun
hatta 5. istifrada boğazımdan 1 damla kan geldi
leblebi ye biraz bastırır

ayy canlarım sizi bölee duyunca çok üzülüyorum çok şükür ben daha hiç kusmadım bundan sonrada olmaz heralde. bulantı tiksinme bendede oldu ama yine halime hep şükrettim sizinkilerde biran önce geçer inşallahh

şuan işyerinde mola saati
kızlar aradılar gel diye
ama ben sizi bırakıp gidemiyorum
bağımlılık yaptınız bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…