Bendeki dışı mavi beyaz ama ismini hatırlayamadım canım..29 tl gibi bir rakamdı..Sanırım adı "s" ile başlıyor..Senin söylediğini bilmiyorum ama doktorum okyanus suyu al dedi..burnum çok tıkandığı için..Tanıdık eczacım var hamile olduğumu biliyorum bana bunu tavsiye etti..Sor istersen seninkini de ona göre kullan...
ne güzel yaa bendede hiç toto yokk Hep hamileliğimi beklemiştim belki çıkar diye bacak toto şöle genişler inşallah biraz yaa
Bulantılarım olmamasına rağmen 1 kilo almışım sadece onuda nerden aldım merak ediyorum görünürdü hala bişey yok
nacizane tavsıyem etraftan gelecek olan aaa bak yemezsen bebek kucuk doğar,yemezsen sütün olmaz,şekerli ye sutun besleyıcı olsun gıbı dandik laflara sakın kulak asmayın yoksa alınan o kılolar yapışıp kalıyor.Normal beslenırsenız doğumdan sonrakı altı ay ıcınde zaten vucut kendını toparlıyor
ayy o kadar da almayalım cnm yaa benim bi göbişim çıksın bide biraz kalçam bacaklarım dolsun ama doğurduktan sonra göbeğim tamamen gitsin ama bacaklar kalçalarım aynen dursun çok mu şey istiyorum yaa
ben üzerime yazıcam zaten dikkat bağımlılık yapar diye
şaka bi yana öyle valla canım insan bırakıp gidemiyo ama annişim geldi ben çıkıyorum öptüm hepinizi
herkesin bünyesi farklı canım ya hiç belli olmaz bence
evet ben her halimi teşhir ettim Maşallah komşu kızı :13:
sanırım çok şey ama olmayacak bişey değil en azından
sağol kuzummm sağol
ben üzerime yazıcam zaten dikkat bağımlılık yapar diye
şaka bi yana öyle valla canım insan bırakıp gidemiyo ama annişim geldi ben çıkıyorum öptüm hepinizi