2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
valla ben hepinize maşallah diyorum fıstık gibisiniz hepiniz

ya ben gidemiyorum galiba çıkcam dedim forumdan çıkamadım bi türlü
Valla burcum annemle Maşallah çektiklerimizden biride sen ve oğlun
Allah analı babalı büyütsün ne yakışıklı bi oğlun var canım ya Allah nazarlardan saklasın valla
Hiç abartmıyorum ben fotolarınızı görünce kardeşin zannettim sonra ana oğul ne güzel diye bi yorum okuyunca dank etti yok artık dedim
Tekrar Maşallah

çok geçmiş olsun arkadaşım, çok üzüldüm. Allah sabırlar versin... yerinde olsam pazartesi ya da yarın başka bir doktora, başka bir hastaneye tekrar giderdim. biliyorsun kalp atışı durdu sanılan birçok bebeğin sonradan yaşadığı vakalar olmuş. hakkınızda hayırlısı olsun, Allah yardımcınız olsun...

canım çok üzüldüm RABBİM en kısa zamanda tekrardan yerini doldurur inşallah...

bende esinle aynı meslektenim ve aynı sehirdeyiz..seyma hanıma gidiyorum,senin doktorun kim canım_?

hımmm ne güzell malatyada mısın sen canım... ben denizhan deniz e gidiyorumm.

ya bizim şirkette o site yasaklı
ben göremiyorum ama
anneme gidince bakarım artık
bana msj atın bakim isimlerinizi

P.tesi gününden önce başka bir doktora daha gitmeni tavsiye ederim canım. Ne olur ne olmaz.
Allah sabır versin.

buda benim işte ... ama ben prof istemiyorum tuzlu bişey olursa daha makbule geçer

umarım düşüklerin nedeni bulunur ve bir daha tekrarlaması engellenir çok üzüldüm canım.gercekten herseyde bir hayır vardır derler belkıde hayırlısı buydu.Sana sabır ve güç diliyorum.

Çok üzüldüm canım...Allah sabır versin...

Merhaba kızlar

Geçmişi okumadan hemen doktor sonuçlarımı yazayım size. Benim fındığım boy atmış da 7 cm olmuş Gayet sağlıklı ve keyfi yerinde. Haftası da tam 13 görünüyor.

İkili test için kanımı da verdim. Bekleyeceğiz bakalım sonucu inşallah iyi olur

canım bence iptal etme randevunu,en azından bebişini görürsün.olmadı başka zamanda test için gidersin.

Bende eve haftalık birini çağırmayı düşünüyorum. Haftalık ne kadar veriyorsunuz acaba? Çalışıyorum zor oluyor bu dönemde. Eskiden, evim küçük olduğu için akşamlar temizliyordum. Ama şimdi yıkadığım çamaşırları katlamaya dermanım olmuyor. Tansiyondan sanırım. Normalde benim tansiyonum sürekli 9/6 dır. Düşünce beni halsiz bırakıyor.[/QUOTE]

canım bende şimdilik yarım gün alıyorum,daha sonra ağırlaşınca tam gün alırım diyorum.yarım güne 50 tl veriyorum ben.

benimde eşim sabah mesaj atmış bebeğimin ağzından.canım ya kıyamam saolsunbende 'bebeğim babanda yarın mı kutlayacak' dedim.oda cevap olarak "ben biraz aceleciyim annecim baban daha iyi bilir tarihini" diye cevap yazmışbende şimdiden tüm öğretmen arkadaşlarımızın gününü kutluyorum.ilk aklıma gelenler dehesa,sosyolog,zhd ve benim hatırlayamadıklarım...

kızlar ya ben sizi merak ettim
herkes 5 dklığına avatarına resmini koysun olurmu?
angel senin bebekliğinden itibaren biliyorum
komşu kızı sayılırsın

canım bu yüzkitabındayız:)benide ekleyin ismim öznur:))

canım çok geçmiş olsun,istersen pazartesiden önce bi doktora daha görün derim.umarım Allahım kucağını tez zamanda doldurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…