çokk teşekkür ederim cnm o sizin güzelliğiniz :) istanbuldayken bulabiliyodum bişeylerde sivasta tesettürlü kıyafet bulmak daha zorlaştı artık ne bulsam onu giyiyorum
senide bekleriz cnm malum siteye orda hepimizi görebilirsin
teşekkür ederim cnm bende sana ve oğluna bayılmıştım gelmeni bekliyodum sölemek için maşallah ya gözler falan fena oğlunun çok can yakıcak küçük behlül
cnm çok üzüldüm inan bugün bütün annelere dua etmiştim hayırlısı böleymiş demek inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın
hayırlı olsun cnm sevndim güzel sonuçlar almana. sana cinsiyet tahmini yapmadılarmı fındığın büyümüşte baya
cnm kendinizi üzmeyin bu kadar unutmayın sizinle beraber bebişlerinizde üzülüyor. derin bi nefes al ve sakinleş bakiyimm
Bebişimiz nasıl birşey çıkacak çok merak ediyorum.
Evet canım 10. yılımız bitti bizim.15 yaşındaydık tanıştık. 17 yaşındaydık çıkmaya başladık.
günaydın kızlar . hayırlı cumalar olsun hepimize . miğde bulantılarım tam gaz devam ediyor aç tok hiç farketmiyor . bide bugün başımda ağrıyor biraz . patron sabah sabah tütsü yakıp koridora bırakmış kahvaltımı hazırlayıp yerime geçene kadar bayılcam zannetim o ne kokuydu öyle :2:
maşallah canım onunla doğmuş gibisin yaniBir ömür sürsün mutluluğunuz
Evet canım 10. yılımız bitti bizim.15 yaşındaydık tanıştık. 17 yaşındaydık çıkmaya başladık.
Ay o kokuları sorma canım yaaa benimde karşı komşunun mutfağı dış kapısına çok yakın herhalde, hergün de soğan kavuruyobütün apartman soğan kokuyo yetmiyomuş gibi benim salonuma doluyo :2: Bugün eşime "acaba komşularımıza aspratör mü hediye etsek" dedim. Ama geçmiyo yaaa deli oluyorum hergün. Demin eşim evden çıkarken uğurlamak için kapıya yöneldim " canım sakın gelme çok fena soğan kokuyo ben bile rahatsız oldum sen ne olursun Allah bilir" dedi Benim bulantılarım zaten hiç kusturmamıştı şimdi tamamen geçti sayılır ama tiksinmem tam gaz devam...
ohhhh bensiz devam edin muhabbetehiç gökçen nerde diye merak etmeyin... zaten debresyondayım... kocam yok siz yoksunuz.. sinir cok stres cok... vallahi ağlarızzzzzz.....:):)
kız olursa senin tıpkın olsun
angelimin kız olursada bembeyaz kızıl saçlı küçük totolu olcak hissediyorum
valla bende maşallah diyorum çok güzelsinn canım
aaaaa canım benim aşkolsn olur mu öyle şey ne depresyonu bu çık ordan çık çık kocişin nerde senin kuzum ağlama sakın :26::26::26:
Merhaba kızlar
Geçmişi okumadan hemen doktor sonuçlarımı yazayım size. Benim fındığım boy atmış da 7 cm olmuşGayet sağlıklı ve keyfi yerinde. Haftası da tam 13 görünüyor.
İkili test için kanımı da verdim. Bekleyeceğiz bakalım sonucu inşallah iyi olur
bizde 18 yaşımızdan beri beraberiz12 sene oldu çocuğum olsa kocaman olurdu heralde
kızlar ben cıkıyorum bugun size bolbol eşlik edebildim işim hafifti allahtan ,keske hergün böyle olsa diyorum ama nerde artık işten cıkma saatim geldi malum cuma günü yogun bir trafik beni bekliyor olacak , yarında kısmetse doktrora gideceğim ikili test için hayırlı haberlerle dönmek umuduyla...sağlıcakla kalın öpüyorum hepinizi
gunaydın.annemler bır heves beşiği bız alıcaz dıye tutturdular ve ahşap buyuyebılen bır besık aldılar.kızım onda hıc ama hıc yatmadı.ben de bırkaç ay once doğum yapacak bır akrabaya verdım.kullanılmamış sıfır beşikti ve verılen paraya acıdım.Şimdi park yatak almayı dusunuyorum.Keşke ılk bastan onu alsaymısım.ya bız oyle seyler aldık kı ılk heves dıye kızım hıcbırını kullanmadı.mesela mama sandalyesıne hıc oturmadı.oto koltuguna oturmadı.pusetıne bınmıyor kendı gezdırıyor.Benım kucuk cadı sırf masraf yanı
Güzel teyzoşumuz inşallah öyle oluruz kızıl jenerasyonu devam ettirmek adına
Seninkide güzel totolu olcak hissedebiliyorum kzuum
Maşallah canım.
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah.
herkese günaydın, gününüz benimkinden daha güzel başlamıştır umarımdr dan geliyorum yine kanamam oldu, bebeklerimi gördüm kalpleri atıyodu, uyuyolardı dr amcaları uyandırdı annelerine iki hareket yaptılar mutlu ettiler:) ama ikinci kesenin yanında kanama vardı dr çok önemli olmadığını o kanın boşalıcanı söyledi ama ben çok üzülüyorum böyle olunca. inş bi daha yaşamam çünkü her seferinde çok korkuyorum bebeklerime bişi oldu diye.. eğer o kanama büyürse keseyi sıkıştırabilir ve düşüğe yol açabilirmiş. ama dr böyle bi risk gözükmüyor dedi.. artarsa kanama ve kasık ağrısıyla devam ederse tekrar gelmemi söyledi. dua edin artmasın..
ah kocam burda olsa böyle olmayacak zaten 11 gündür yok.. yurtdısında üstelik 10 gun daha gelmeyecek gibi.. yanı dönus tarıhı belli degılbende adımı soyadımı yazsam uyarı alır mıyım acaba?sadece bilin soyadımı dıye :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?