2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

çektim canım derin bir nefes...beni tek sakinleştiricel yer evim dedim geldim eve.. gel görki annem babam ve kardesım cıldırıyor simdi evde nasıl yalnız kalıcakmışım hadı bir sey olursaymıs.. ufffffffff..şöyle rahatca sessizce burda sohbet etmek sonrada gidip yatagıma gömülmek istiyorummm..

Bebişimiz nasıl birşey çıkacak çok merak ediyorum.

Evet canım 10. yılımız bitti bizim. 15 yaşındaydık tanıştık. 17 yaşındaydık çıkmaya başladık.

maşallah canım onunla doğmuş gibisin yaniBir ömür sürsün mutluluğunuz

Ay o kokuları sorma canım yaaa benimde karşı komşunun mutfağı dış kapısına çok yakın herhalde, hergün de soğan kavuruyo bütün apartman soğan kokuyo yetmiyomuş gibi benim salonuma doluyo :2: Bugün eşime "acaba komşularımıza aspratör mü hediye etsek" dedim. Ama geçmiyo yaaa deli oluyorum hergün. Demin eşim evden çıkarken uğurlamak için kapıya yöneldim " canım sakın gelme çok fena soğan kokuyo ben bile rahatsız oldum sen ne olursun Allah bilir" dedi Benim bulantılarım zaten hiç kusturmamıştı şimdi tamamen geçti sayılır ama tiksinmem tam gaz devam...

Evet canım 10. yılımız bitti bizim. 15 yaşındaydık tanıştık. 17 yaşındaydık çıkmaya başladık.

kız olursa senin tıpkın olsun
angelimin kız olursada bembeyaz kızıl saçlı küçük totolu olcak hissediyorum

ayyyyyyyyyyy o kokular benide ölduruyor... aşağı katlardan biri yemek yaptımı direk evin içinde... çıldırıyoruz...öglen aksam sürekli yemek kokusu var... burda herkesde var aspratör ama işe yaramıyorki.... kokular geldıgınde careyı butun kapı camı acıp evden uzaklasmakta buluyorum artık

ohhhh bensiz devam edin muhabbetehiç gökçen nerde diye merak etmeyin... zaten debresyondayım... kocam yok siz yoksunuz.. sinir cok stres cok... vallahi ağlarızzzzzz.....:):)

aaaaa canım benim aşkolsn olur mu öyle şey ne depresyonu bu çık ordan çık çık kocişin nerde senin kuzum ağlama sakın :26::26::26:

mehsel çık artık geçmişten yine benm mesai bitti öğleden sonra geliyosun akşam oluyo hep geriden geliyosun
yeni sekme aç biyandan oku bi yandan yaz

kızlar ben cıkıyorum bugun size bolbol eşlik edebildim işim hafifti allahtan , keske hergün böyle olsa diyorum ama nerde artık işten cıkma saatim geldi malum cuma günü yogun bir trafik beni bekliyor olacak , yarında kısmetse doktrora gideceğim ikili test için hayırlı haberlerle dönmek umuduyla...sağlıcakla kalın öpüyorum hepinizi

kız olursa senin tıpkın olsun
angelimin kız olursada bembeyaz kızıl saçlı küçük totolu olcak hissediyorum

Güzel teyzoşumuz inşallah öyle oluruz kızıl jenerasyonu devam ettirmek adına
Seninkide güzel totolu olcak hissedebiliyorum kzuum

aaaaa canım benim aşkolsn olur mu öyle şey ne depresyonu bu çık ordan çık çık kocişin nerde senin kuzum ağlama sakın :26::26::26:

ah kocam burda olsa böyle olmayacak zaten 11 gündür yok.. yurtdısında üstelik 10 gun daha gelmeyecek gibi.. yanı dönus tarıhı belli degıl bende adımı soyadımı yazsam uyarı alır mıyım acaba?sadece bilin soyadımı dıye :):)

hayırlı sonuçlarla gel inşallah:)

bizde 18 yaşımızdan beri beraberiz12 sene olduçocuğum olsa kocaman olurdu heralde

Keşke canım valla bende çalışmama rağmen iyi dayandım pc başında ama sizlere doyum olmuyo ki
Trafiğiniz aksın gitsin inşallah
Yarın hayırlı haberlerle dönmeni bekliyoruz canım dualarımız seninle

Beşikte niye yatmadı ki? Yani zaten beşiğe koyduğun yaş itiraz edebileceği bi yaş değil ki tam olarak ne demek istediğini anlayamadım. Diğerleri neyse de bence oto koltuğunda oteriteni koymalısın söz konusu olan onun güvenliği çünkü.

Güzel teyzoşumuz inşallah öyle oluruz kızıl jenerasyonu devam ettirmek adına
Seninkide güzel totolu olcak hissedebiliyorum kzuum

kızım banlancaz ikimizden başka toto muhabbeti yapan yok
bu arada sen hala ne arıyon burda çık hadi annenle takıl
benimde mesaim bitti çıkıyorum
yarın cepten girebilirim ancak
belkim yazamam merak etme hadi çok öptüm

Ah canım yaaa ultrason fotoflarına nazarımız mı deydi ne. Merak etme tatlım onlar annelerine sıkı sıkı tutunacaklar inşallah. Doktor da bir risk yok demiş elhamdulillah. Bildiğin duaları oku Kur'an dinlemeye çalış hem seni hem bebişleri rahatlatır...

Canım yaaa kıyamam sana Allah kavuştursun :26: Yok yazma canım üye olmayanlarda görür sonra Üzme kendini canım ya zor aslında insan eşini yanında istiyor en çok ihtiyacın olduğu dönem ama katlanacaksın artık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…