2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Maşallah canım.

Ense kalınlığını söyledi mi ne kadarmış?

Allah sabır versin canım çok üzüldüm :26:
Allah sizin sağlığınızı eksik etmesin arkadaşlarında dediği gibi tıp çok ilerledi
Hayırlısıyla tekrar hamile kalmanı dilerim
Sende sağlıcakla kal canım :26:

merhaba kızlar....

bol stresli,sinirli hatta çıldırmalı gün sonunna çok şükür ulastım dıyorum dogrusu daha gun bıtmedı... bugun öyle kötuydukı bir ara bebege br şey olucak diye çok korktum... aslında pekde sinirlenecek birsey yoktu ama ben galiba hormonların etkısıyle acayıp stresleniyorum bir türlü sakinleşemiyorum... bu arada konusmaları okuyayım dedım olmadıç o kadar ilerlemişki sayfa... ama bir iki kişinin fotografını gördum bayıldımm....... herkes nede güzell....
karar verdım bundan sonra sürekli burda olucam... burası daha eğlenceli.........

birde bir şey duydum cok üzüldüm..geçenlerde annemın kuzenın kızı olmustu görmenız lazım öyle guzelkı masallah...yesıl gözler tombıs yanaklar ıkı aylık bebek ama 6 aylık gıbıydı.. duydumkı kalca cıkıklıgı varmıs sargıya almıslar teyzemın kızında da cıkmıstı 6 ay boyunca bı alet takıldı...yenı kurtuldu yawrucak ama neler cektıler o alet yuzunden öyle cok üzüldümki.. allah bizlere bebişlerimize göstermesin....

Henüz duymadım birtek kalsiyum için yoğurdu duymuştum. bana doktor içinde Folic acid ve balık yağı bulunan çoklu bir vitamin hapı verdi. Beslenme şeklimle ilgili sorular sordular ve cevaplarımı çok beğendiler. Bir öneride bulunmadı. Ama ben bulguru zaten çok severim

herkes çok güzel maşallah
naz sende pek tatlısın
nasipse hepimiz çocukları ballı lokma olucak desenize

sen bide albümlerini gör bu kadar güzel kadın nasıl biraraya toplandı yahu
Hem ne lokma ne lokma yarabbim tadından yenmez

Sakin olmaya çalış canım ya gerçi oluyor arada böyle patlamalar Evet sayfalar baya ilerledi bugün topluca çenemiz düştü Allah bugünümüzü aratmasın
buarada çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin ve dermansız dert vermesin en başta şükür kurtulmuş yavrucak . Allah korusun yarabbim bebişlerimizi :26:

feyzaaa maaşallah sen de çok güzelmişsin yaa..bayıldım sana bir de kapalı olarak çok güzel giyiniyosun...gelinliğin de süper
çokk teşekkür ederim cnm o sizin güzelliğiniz :) istanbuldayken bulabiliyodum bişeylerde sivasta tesettürlü kıyafet bulmak daha zorlaştı artık ne bulsam onu giyiyorum

Nerde gördün kız bende göreyim merak ettim bak :)
senide bekleriz cnm malum siteye orda hepimizi görebilirsin

ay bende bayıldım gerçekten çok güzell bide kilo istiyo napıcaksa manken gibi zaten
teşekkür ederim cnm bende sana ve oğluna bayılmıştım gelmeni bekliyodum sölemek için maşallah ya gözler falan fena oğlunun çok can yakıcak küçük behlül
cnm çok üzüldüm inan bugün bütün annelere dua etmiştim hayırlısı böleymiş demek inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın
hayırlı olsun cnm sevndim güzel sonuçlar almana. sana cinsiyet tahmini yapmadılarmı fındığın büyümüşte baya

cnm kendinizi üzmeyin bu kadar unutmayın sizinle beraber bebişlerinizde üzülüyor. derin bi nefes al ve sakinleş bakiyimm

ohhhh bensiz devam edin muhabbetehiç gökçen nerde diye merak etmeyin... zaten debresyondayım... kocam yok siz yoksunuz.. sinir cok stres cok... vallahi ağlarızzzzzz.....:):)

oyy kız kıza keyif haasezen size geleceğmm
burdada yat havası var tam, hava kapalıı...
ama yatacak yerim yok

sorma canım yağmur hiç dinmedi bugün burada..gel canım gel..beraber film izlerdik abur cubur eşliğinde
kızımla akşama kadar keyif yaptık bugün film izledik..bebişimede çikolata gönderdim arada..böyle bi gün işte gün bitti bile
günler böyle akıp gitse bi anda bebeklerimize kavuşsak

ya çocukluk aşkın demek ne güzel :)
evet benziyorsunuzda
bebişinizde olunca tam çekirdek aile olucaksınız

Bebişimiz nasıl birşey çıkacak çok merak ediyorum.

Evet canım 10. yılımız bitti bizim. 15 yaşındaydık tanıştık. 17 yaşındaydık çıkmaya başladık.

çektim canım derin bir nefes...beni tek sakinleştiricel yer evim dedim geldim eve.. gel görki annem babam ve kardesım cıldırıyor simdi evde nasıl yalnız kalıcakmışım hadı bir sey olursaymıs.. ufffffffff..şöyle rahatca sessizce burda sohbet etmek sonrada gidip yatagıma gömülmek istiyorummm..

Bebişimiz nasıl birşey çıkacak çok merak ediyorum.

Evet canım 10. yılımız bitti bizim. 15 yaşındaydık tanıştık. 17 yaşındaydık çıkmaya başladık.

maşallah onunla doğmuş gibisin yaniBir ömür sürsün mutluluğunuz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…