2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım ben cumadan beri hastaydım çok takip edemedim yaa inşallah iyidir sonuçların

sonuçları daha almadık canım...
ben hepsini okuyorum valla.kaçırmak istemiyorum

Ben birkaç gün girmediysem okuyamiyorum çok birikmiş oluyor.100 sayfa falan..son sayfalardan birkaçını okuyup devam ediyorum..bazen sabah geç oturuyorum bilgisayar basına o zaman okuyorum biriken 15 sayfayı falan..

sonuçları daha almadık canım...

Ben birkaç gün girmediysem okuyamiyorum çok birikmiş oluyor.100 sayfa falan..son sayfalardan birkaçını okuyup devam ediyorum..bazen sabah geç oturuyorum bilgisayar basına o zaman okuyorum biriken 15 sayfayı falan..

kızlar valla helal olsun.. Çok tembel hissettim kendimi

öyle yapıcam sanırım ama para vermek istemiyorum bi daha.gidersem sgk mı kullanmak istiyorum.bi yandanda kafamı bulandırmasam mı diyorum içimi rahatlatmaya çalışıyorum:44:

benim gittiğim hastane sgk ile anlaşmalı canım 42 lira ödüyorum eğer uygun olursan ve yakınsan bi git bak istersen doktorumda iyi gittiğim 4 doktordan en iisi hatta yoksa bu gittiğin aklını karıştıracak bişeymi söyledi

evet canım bakıldı,zaten ultrasonda ense ve buruna bakıyorlar.ben doktorumdan pek memnun kalmadım ,sen nerde yaptırıcaksın?

Canim iyidir mutlaka, bazi profesorler cok aciklama yapmaz ben iyisini biliyorumm edasidir.Ama bu cok bencilce biz hevesle gidiyoruz merak ediyoruz aciklama yapmalari gerekiyor.İnsallah kan testinde temiz cikacak istersen masraf olmadan zeynep kamilde baktir ordada cok iyi doktorlar var.Ama bundan sonra 3'lu test var ve ayrintili ultrason olacak kendi doktoruna danis o sana yol gosterecektir.bende 11+6 da gitmeyi dusunuyorum bakalim Narter bey nasil eger memnun kalirsam sana iletirim belki ayrintili ultrasona ona gelmek istersin.

öyle yapıcam sanırım ama para vermek istemiyorum bi daha.gidersem sgk mı kullanmak istiyorum.bi yandanda kafamı bulandırmasam mı diyorum içimi rahatlatmaya çalışıyorum:44:
canım benim geçen sene gittiğim dr m okadar iyi ve uzmandıki işinde ta izmitlerden kalkıp gelenler oluyodu tecrübesinde bende emindim ama bebekle ilgili hiç bişiy anlatmıyodu... ağzının içine bakıyodum resmen... hani aksi bişiy söylemediyse fazla açıklama yapmaması kafanı karıştırmasın anladığım kadarıylada prof a gitmişsin... ciddi yada ters giden bişiy olsa zannetmiyorum ki söylemesin geçiştirsin... içini rahat tut derim ama çokda kafana takıldıysa sürakli düşüneceğine durumunda varsa tavsiye edilen iyi bi drye gidebilirsin ...

bizim uykumuz geldi annişler babamızıda işe gönderdik artık uyuma vaktii herkes kendine ve bebişine cici baksın olurmu.. iyi ve huzurlu geceler teyzecikler :)

troid için hangi doktora görünmem lazım hiçbir devlet hastanesinde bulamıyorum ebndokrin die dalı ne bunun bilen var mı

canım gebze medical park değil mi?emin misin okadar uygun olduğuna?inanamadım birden
doktorun kim buarada?

prof değil canım ama doç. dr. ,inşallah testimiz temiz çıkarda içim rahatlar.Allaha şükür kötü bişey demedi ama öle ilgide göstermedi bize.aslında beni rahatsız eden şey hiç açıklama yapmamasıydı.öle kendi kendine takıldı saolsunsen fiyatı sordun mu narter beyin?

ben annelik içgüdüsüyle biraz fazla ilgi bekledim sanırım.bizde eşimle adamın ağzının içine baktık,konuşturmaya çalıştıkama tık yok
sen kime gitmiştin canım?

benim gittiğim yer poliklinik canım kartalda daha doğrusu cevizlide3 tane kadın doğum dr si hepsi birbirinde iyi... şimdide oraya gidiyorum...ama bu sferki dr maşallah 1 saat çıkma çık demiyo oturuyoruz herşeyi soruyoruz tek tek inceliyoruz...

iyi geceler
bir çoğunuz uykuda
geç kalkınca uykum gelmedi

mnsroz canım hayırlı olsun. doktorun güvenilir biri ise sana herşeyi anlatmadı diye kafana o kadar takma. sorun olsa söylerdi zaten.

günaydınn sevgili arkadaşlarımm

bugün nasılsınız bakalım?

inşallah hepiniz çok iyisinizdir.

1 Dua edeyim hepimiz için o halde : mide bulantısı olan arkadaşların mide bulantıları geçsin, iştahı olmayan arkadaşların yemeleri normale dönsün, çok yiyen arkadaşlar da kilo almasın.

aa son olarak herkesin test sonuçları çook iyi çıksın

Aminn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…