canım o alttaki bacagımı göbek kordonu mu anlamadım..onun arkasındaki nub çizgisiyse erkek gibi görünüyor
maşalah canımpek bi ciddi duruyo seninki ben erkeğe benzettim ama göstermedimi seninkide
Saol canım..İzmirin en iyi doktorundan birisini gidiyorum..Daha bir resimler çekti görmeniz lazım..Belki birazdan atarım onlarıda..
kızlar hızlı hızlı haftasonu olanları okuyup geldim , sıra geldi bana2 li test için cumartesi doktora gittik , bebeğim sağlıklı görünüyor , doktor ense kalınlığı 0,7 mm dedi yani bu değer normalmiş , boyu da 6,53 cm olmuş bir hareketliyidi sormayın elini ,kolunu tek tek gösterdi doktor hnm, cinsiyet konsunda fikriniz var mı dedim pek söylemek istemedi henüz erken dedi ama yine de bakalım dedi , kıza benziyor ama bana bir sans daha verin henüz erken dedi tekrardan eşimde bu kadar kıvırdığına göre kızdır o kız diyor kan tahlili için 2 gün sonra sonuç cıkacakmış bakalım hayırlısı diyorum
günaydın kızlar10. haftanın sonlarına geldik şükür ama biz ilerlerken diğerleri de ilerliyor ve önde gidenlere imrenme hiiiç bitmiyor ne olacak bu iş :44: mayıs sonu gelince doğumlar başlar benim gibi haziranın sonuna doğru olanlar da onlara bakar bakar imrenir artık işin şakası tabi bunlar Rabbim hepimize sağlıklı hamilelik ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
maaşaallah canım... darısı basımıza haftaya net belliolur artık cinsiyet bizd e gelebılsek o günlerekızlar hızlı hızlı haftasonu olanları okuyup geldim , sıra geldi bana2 li test için cumartesi doktora gittik , bebeğim sağlıklı görünüyor , doktor ense kalınlığı 0,7 mm dedi yani bu değer normalmiş , boyu da 6,53 cm olmuş bir hareketliyidi sormayın elini ,kolunu tek tek gösterdi doktor hnm, cinsiyet konsunda fikriniz var mı dedim pek söylemek istemedi henüz erken dedi ama yine de bakalım dedi , kıza benziyor ama bana bir sans daha verin henüz erken dedi tekrardan eşimde bu kadar kıvırdığına göre kızdır o kız diyor kan tahlili için 2 gün sonra sonuç cıkacakmış bakalım hayırlısı diyorum
canım duygularımız aynı ne güzel ifade etmişsiz ...sen bendende öncesın bırde benim tarihimdekileri düşün. arada temmuz topiğine girelimde sevinelim bari :)günaydın kızlar10. haftanın sonlarına geldik şükür ama biz ilerlerken diğerleri de ilerliyor ve önde gidenlere imrenme hiiiç bitmiyor ne olacak bu iş :44: mayıs sonu gelince doğumlar başlar benim gibi haziranın sonuna doğru olanlar da onlara bakar bakar imrenir artık işin şakası tabi bunlar Rabbim hepimize sağlıklı hamilelik ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
maaşaallah canım... darısı basımıza haftaya net belliolur artık cinsiyet bizd e gelebılsek o günlere
canım duygularımız aynı ne güzel ifade etmişsiz ...sen bendende öncesın bırde benim tarihimdekileri düşün. arada temmuz topiğine girelimde sevinelim bari :)
günaydınn sevgili arkadaşlarımm
bugün nasılsınız bakalım?
inşallah hepiniz çok iyisinizdir.
1 Dua edeyim hepimiz için o halde : mide bulantısı olan arkadaşların mide bulantıları geçsin, iştahı olmayan arkadaşların yemeleri normale dönsün, çok yiyen arkadaşlar da kilo almasın.
aa son olarak herkesin test sonuçları çook iyi çıksın
Aminn
günaydın hamişler ilk günaydın benden olsun bütün hamişlerin günleri güzel geçsin inşallah
Günaydııınnnn......
Eki Görüntüle 560712 Bu da benim bebeğim cinsiyet konusunda yardımlarınızı rica ediyorum kızlar...Allaha şükür bebeğimin ense kalınlığı iyi ..Şuan için organları oluşmuş..2'li test sonucumuz da 1 haftaya gelicek...İnşallah o zamanda sevinicez..Şuan baştan popoya 7 cm boyunda..2 gün önden gidiyoruz..
kızlar günaydın ; geçmişteyim sizi yakalamaya çalısacağımtez zamanda gelirim inş
Günaydıınnnn anneler :) Herkese iyi haftalar. Cumartesi 2 li test kan sonucunu aldık. Çok şükür miniğim gayet iyi. Uzun zaman sonra cumartesi ilk defa canım dışarıda yemek yemek istedi. Normalde çıkıyorduk, bulantı ve halsizlikle geri dönüyorduk. C.tesi akşam hiç midem bulanmadan canım ne istediyse yedim. Bebeğim için mağazaları gezdim. Çok mutlu oldum. Ama pazar günü acısı çıktı, sürekli tansiyonum düştü.
Bu hafta umarım bulantılarımızın geçtiği süper bir hafta olur.
günaydın kızlar ...benim bulantılar hala devam.ya ben bide bebişi çok merak ediyorum randevuma daha bir buçuk hafta var bu hafta gitsem mi başka doktora görmek için..ultrasonun zararı olmaz değilmi bebişe
günaydın güzel anneler yoğun bi hafta sonu gezmesinden sonra buradayım
Şifayı kaptım galiba çok halsizim yada HAMİLELİKTEN DOLAYI
yahu altı üstü 3 gün giremedim ne ara yazdınız 500sayfayı:26:
yarın 2li testimizi vermeye gidiyoruz dua edin olurmu hamişlerin duası kabul olurmuşş...
ay benim bu nefesim niye yetmiyo ya sinir oldum daha bismillah başındayız niye böyle yapıyo bu şimdi
maşallah cnm kocaman olmuş fıstığınve heryeri belli ultrason aleti kaliteli galiba bana erkek gibi geldi Allah gçölüne göre versin yine de
kızlar hızlı hızlı haftasonu olanları okuyup geldim , sıra geldi bana2 li test için cumartesi doktora gittik , bebeğim sağlıklı görünüyor , doktor ense kalınlığı 0,7 mm dedi yani bu değer normalmiş , boyu da 6,53 cm olmuş bir hareketliyidi sormayın elini ,kolunu tek tek gösterdi doktor hnm, cinsiyet konsunda fikriniz var mı dedim pek söylemek istemedi henüz erken dedi ama yine de bakalım dedi , kıza benziyor ama bana bir sans daha verin henüz erken dedi tekrardan eşimde bu kadar kıvırdığına göre kızdır o kız diyor kan tahlili için 2 gün sonra sonuç cıkacakmış bakalım hayırlısı diyorum
maşallah bebişinehani foto ama foto isteriz teyzeleri olarak sonuçların da tertemiz çıksın inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?