2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
günaydın kızlar ...benim bulantılar hala devam.ya ben bide bebişi çok merak ediyorum randevuma daha bir buçuk hafta var bu hafta gitsem mi başka doktora görmek için..ultrasonun zararı olmaz değilmi bebişe

Günaydın güzel anneler,günlerdir giremiyorum ama aklımda sizdeydi.Herşeyi okuyamadım ama baktığım sayfalarda hep güzel fotolara ve güzel haberlere denk geldim.Maşallah hepimize ve bebişlerimize..
Bulantıma ek yediklerimi çıkarma da başladı artık bende.Cumartesi güzel uyandım ''İkea ya gidelim iyiyim ben'' dedim eşime.Gittik orada kahvaltımızı da yaptık.Hehehheee :)) gezerken bir parfüm kokusu yetti bütün herşeye ve ne var ne yok içimde hepsini ikeaya geri bıraktım...Valla çok utandım ama,elde değil ki Eşimde ''üzülme,millet bile bile yere tükürüyor,seninki istem dışı'' deyip rahatlattı...Aman ev iyi yaaa,en azından kokuları denetleyebiliyorum.Beni kokular çok tetikliyor malesef ((

maşallah cnm kocaman olmuş fıstığın ve heryeri belli ultrason aleti kaliteli galiba bana erkek gibi geldi Allah gçölüne göre versin yine de [/QUOTE]

Saol canım..İzmirin en iyi doktorundan birisini gidiyorum..Daha bir resimler çekti görmeniz lazım..Belki birazdan atarım onlarıda..

Saol canım..İzmirin en iyi doktorundan birisini gidiyorum..Daha bir resimler çekti görmeniz lazım..Belki birazdan atarım onlarıda..[/QUOTE]

at at bakalım yeğenimize ismi ne doktorunun izmirde bi arkadaşım var hamile ona tavsiye ediyim

Saol canım..İzmirin en iyi doktorundan birisini gidiyorum..Daha bir resimler çekti görmeniz lazım..Belki birazdan atarım onlarıda..

at at bakalım yeğenimize ismi ne doktorunun izmirde bi arkadaşım var hamile ona tavsiye ediyim[/QUOTE]

Kahraman Kolday canım..Çok iyi ve çok yakışıklı bir doktorum var

kızlar hızlı hızlı haftasonu olanları okuyup geldim , sıra geldi bana 2 li test için cumartesi doktora gittik , bebeğim sağlıklı görünüyor , doktor ense kalınlığı 0,7 mm dedi yani bu değer normalmiş , boyu da 6,53 cm olmuş bir hareketliyidi sormayın elini ,kolunu tek tek gösterdi doktor hnm, cinsiyet konsunda fikriniz var mı dedim pek söylemek istemedi henüz erken dedi ama yine de bakalım dedi , kıza benziyor ama bana bir sans daha verin henüz erken dedi tekrardan eşimde bu kadar kıvırdığına göre kızdır o kız diyor kan tahlili için 2 gün sonra sonuç cıkacakmış bakalım hayırlısı diyorum

Son düzenleme:
gunaydın arkadaslarrrr
bende hemen gecmıse bı ugrayıp yetıseyım sıze
benım de acıkınca az az basladı bulantılarım ama yavrum yınede cok uzmuo benı
hepınıze hayırlı haftalar

maşallah bebişine hani foto ama foto isteriz teyzeleri olarak sonuçların da tertemiz çıksın inşallahhhh

günaydın kızlar 10. haftanın sonlarına geldik şükür ama biz ilerlerken diğerleri de ilerliyor ve önde gidenlere imrenme hiiiç bitmiyor ne olacak bu iş :44: mayıs sonu gelince doğumlar başlar benim gibi haziranın sonuna doğru olanlar da onlara bakar bakar imrenir artık işin şakası tabi bunlar Rabbim hepimize sağlıklı hamilelik ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

günaydın canlarım benim

maaşaallah canım... darısı basımıza haftaya net belliolur artık cinsiyet bizd e gelebılsek o günlere

canım duygularımız aynı ne güzel ifade etmişsiz ...sen bendende öncesın bırde benim tarihimdekileri düşün. arada temmuz topiğine girelimde sevinelim bari :)

günaydın güzel anneler ve bebişleri hepimiz için hayırlı bir hafta olsun İNŞALLAH. ben 1,5 kilo verdim şimdiye kadar . haftasonu iyiydim miğde bulantısı yoktu . ama bugün tekrar hortlayı verdi miğde bulantıları

hahaha evet yaa temmuz topiği iyi fikirmiş

günaydın hamişler ilk günaydın benden olsun bütün hamişlerin günleri güzel geçsin inşallah

Günaydııınnnn......

kızlar günaydın ; geçmişteyim sizi yakalamaya çalısacağım tez zamanda gelirim inş

günaydın kızlar ...benim bulantılar hala devam.ya ben bide bebişi çok merak ediyorum randevuma daha bir buçuk hafta var bu hafta gitsem mi başka doktora görmek için..ultrasonun zararı olmaz değilmi bebişe

günaydın herkese :))))))) zencefil maşallah canım bebişine

hayat = bende geçen hafta randevumdan önce gitmek istedim başka doktora ama olmadı çok ultrason a girme diyorlar zarar olur diyorlar bende bekliyorum iki haftadır bebişi görmeyiii (( mecbur beklicem artık....

sevcey = hayılı olsun canım tertemiz çıkmış sonuçlar maşallah darısı bizim başımıza inşallah test zamanı geldiğinde bizimkilerde güzel çıkar :))))

Günaydın güzel annişler
Haftanız çoook güzel geçsin...

Dualarımız seninle canım..güle güle dön, hayırlı haberlerle gel inşallah...

ay benim bu nefesim niye yetmiyo ya sinir oldum daha bismillah başındayız niye böyle yapıyo bu şimdi

ayy arada bana da oluyor o..özellikle çok konuşursam

maşallah cnm kocaman olmuş fıstığın ve heryeri belli ultrason aleti kaliteli galiba bana erkek gibi geldi Allah gçölüne göre versin yine de

Saol canım..İzmirin en iyi doktorundan birisini gidiyorum..Daha bir resimler çekti görmeniz lazım..Belki birazdan atarım onlarıda..[/QUOTE]

ben de erkek hissettim:))) onları da at annesi teyzeleri görsün:)))

maşallah bebeğine canımmm, ne güzel büyümüş
inşallah sonuçlar da hayırlı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…