benim gittiğim hastane sgk ile anlaşmalı canım 42 lira ödüyorum eğer uygun olursan ve yakınsan bi git bak istersen doktorumda iyi gittiğim 4 doktordan en iisi hatta yoksa bu gittiğin aklını karıştıracak bişeymi söyledi
troid için hangi doktora görünmem lazım hiçbir devlet hastanesinde bulamıyorum ebndokrin die dalı ne bununbilen var mı
günaydın hamişler ilk günaydın benden olsun bütün hamişlerin günleri güzel geçsin inşallah
Günaydın kızlar. Haftasonu kötüydüm hep yattım. Bi halsizlik bi nefes darlığı bi enerjisizlik... Bugün de geldim ama pek iyiyim. Bebeğim iyidir umarım
Canım günaydın..Bak üsteki benim bebeğim..Geçen hafta nasıl endişeliydim..Hiç birşey hissetmiyordum yemiyordum ve bebeğime bişey mi oldu acaba diye bir yığın endişeyle gittim..Bir baktım ki kocaman olmuş..Allah onları koruyor..Hiç korkma canım..Enerjinin bitmesi vs.normal..Gebelikte olur böyle şeyler..
Aslında bişey hissetmesem alışkınım bu duruma da ben gerçekten kötüydm ya aldığım nefes yetmiyor elimi ayağımı kaldıramıyorum bi acaip oldum. Tamam dedim şimdi kalbim duracak. Hep normal normal deyip doktora gitmedim ama yine de içime bi kuşku düştü. İçimde de öyle bi his var ki kimseye söylemedim ben bebeği daha annemlerden başka. Bi gidip başka bi doktora kalbini dinleyim bugün diyorum ama ondan da korkuyorum şimdi ya bişey çıkarsa diye. Kendi kontrolüm teee ayın 18inde
Canım mide bulantın var mı???Tansiyonunu nasıl???
tansiyonum normal ve mide bulantım da yok gibi sabah sadece dişimi fırçalarken midem bulandı biraz
günaydınn sevgili arkadaşlarımm
bugün nasılsınız bakalım?
inşallah hepiniz çok iyisinizdir.
1 Dua edeyim hepimiz için o halde : mide bulantısı olan arkadaşların mide bulantıları geçsin, iştahı olmayan arkadaşların yemeleri normale dönsün, çok yiyen arkadaşlar da kilo almasın.
aa son olarak herkesin test sonuçları çook iyi çıksın
Aminn
Günaydın. benden de sizlere güzel günlergünaydın hamişler ilk günaydın benden olsun bütün hamişlerin günleri güzel geçsin inşallah
günaydın canımmGünaydııınnnn......
geçmiş olsun iyi bakmışsın ki kendine bugün iyisin. kötü şeyler düşünme endişeye strese yer yok hayatımızdaGünaydın kızlar. Haftasonu kötüydüm hep yattım. Bi halsizlik bi nefes darlığı bi enerjisizlik... Bugün de geldim ama pek iyiyim. Bebeğim iyidir umarım
maşalah canımEki Görüntüle 560712 Bu da benim bebeğim cinsiyet konusunda yardımlarınızı rica ediyorum kızlar...Allaha şükür bebeğimin ense kalınlığı iyi ..Şuan için organları oluşmuş..2'li test sonucumuz da 1 haftaya gelicek...İnşallah o zamanda sevinicez..Şuan baştan popoya 7 cm boyunda..2 gün önden gidiyoruz..
günaydınn sevgili arkadaşlarımm
bugün nasılsınız bakalım?
inşallah hepiniz çok iyisinizdir.
1 Dua edeyim hepimiz için o halde : mide bulantısı olan arkadaşların mide bulantıları geçsin, iştahı olmayan arkadaşların yemeleri normale dönsün, çok yiyen arkadaşlar da kilo almasın.
aa son olarak herkesin test sonuçları çook iyi çıksın
Aminn
Eki Görüntüle 560712 Bu da benim bebeğim cinsiyet konusunda yardımlarınızı rica ediyorum kızlar...Allaha şükür bebeğimin ense kalınlığı iyi ..Şuan için organları oluşmuş..2'li test sonucumuz da 1 haftaya gelicek...İnşallah o zamanda sevinicez..Şuan baştan popoya 7 cm boyunda..2 gün önden gidiyoruz..
Eki Görüntüle 560712 Bu da benim bebeğim cinsiyet konusunda yardımlarınızı rica ediyorum kızlar...Allaha şükür bebeğimin ense kalınlığı iyi ..Şuan için organları oluşmuş..2'li test sonucumuz da 1 haftaya gelicek...İnşallah o zamanda sevinicez..Şuan baştan popoya 7 cm boyunda..2 gün önden gidiyoruz..
Testin temiz çıkmış bu çok güzel. Ben de bu hafta cuma günü öğreneceğim sonucu. Biz kız olacak diyorduk ama erkek gibi görünmüş. Sağlık ocağı benle öyle aman aman ilgilenmedi, dahası ebe hanım kolumu öyle morarttı ki kan alırken darp raporu alabilirdim. Sen şanslıymışsınkızlar ya resmen bir günde 100 sf ya yakın yazmışsınız maşallahınız var :))
ikili test temiz çıktı çok şükür. ultrason için gittiğimiz dr kıza benzetmişti, dün kendi dr.um da erkeğe benzetti nolcak bakalım :)
bu arada sağlık ocağına kayıt yaptırmayanlar yaptırsınlar kızlar sanki veliaht doğurur gibi ilgileniyorlar valla :)
Hayırlı olsun ehliyetinyaşasınn annişler!! direksiyon sınavımı da geçtim bugün çok şükür ehliyetimi alıcamöğretmenler günü hediyesi gibi oldu bu bana tüm meslektaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun sevgiler
Maşallah, Allah gönlünüze göre vermişSelamlar herkese. Uzuuun zamandir giremedim, simdi soyle bir okudum ama ayrintili okumam ve herseyden haberdar olmam imkansiz galiba. Herkesler iyidir umarim.
Bizden haberlere gelirsek; bugun ikili taramamizi yaptirdik normal zamanindan yaklasik 2 hafta gecti ama olsun dedi doktor. Sonuclarimiz cook iyiydi. Cook sukur hic bir sorun yok. Sat a gore 13 haftayi bugun doldurdum ama bebegim daha ilerdeymis. 3-4 gun kadar. 28-29 mayis dedi doktor. Saniyorum hazirani bulmayacak dogum.
Veeeeeee:)) cinsiyetimizi de ogrendik. 4 boyutlu ultrason ile bakti dontorunuz ve epey inceledikten sonra buyuk ihtimalle kiz dedi.
Haftaya %100 belli olur dedi. Bu habere en cok 4 yasindaki kizim sevindi. Zaten hep "Allah im bana bir kiz kardes ver" diye dualar etmisti gebeligimden once. Esim de ben de cok sevindik. Rabbime sukurler olsun:))
Bizde isler boyle, sizler nasilsiniz..
Bana da öyle demişlerdi, bende bu şekilde teselli buluyordum. 3 ayı 500 gram alarak atlattım hatta birkaç gün içinde o 500 gramı da verdiğim için kilo almamış sayılabilirim şu ankızlar az önce muhteşem bişe oldu:) ben hamileliğimi öğrendiğimde sağlık ocağında tartıldım 82 kilo çıktım bebiş bize göre zmansız gelince kiloma haliyle dikkat edememiştim neyse oldu artık dedim beslenmeme dikkat ettim yumurtadır süttür cevizdir işe yarıcak ne varsa yedim 3 haftalıkken bebiş ben 82 kiloydum ve canım ne istersede yedim yani hiçde sakınmadıım yürüyüşde pek yapmadım evdede çok hareketli olamadım çünkü üstümde bi ağırlık var sürekli uyumak istiyorum genelde yattım iş yerindede masa başı çalışıorum yane per hareketli bi hayatım yok benim:) boğazdanda kısmadım.
şu an hemileliğimin 9+2 deyim tartılmıyodum kesin 4 kilo almışımdır 86 falan çıkarım diye korkuyodum tartıdan bu sabah aartık cesaretimi topladım dedim ben tartılcam olmazböle başıma ne gelmiş görmeliyim karnım açtı bide lavaboya gittim tartıya çıktım gözlerimi kapadım kalbim güm güm güm atıyo bi açtım gözümü 80 kiloyum yok dedim yer düz diil başka odaya geçtim hala 80 evin tüm odalarını gezdim hala 80:)
benim bulantılarım var ama toplam 4 kere anca kusmuşumdur oda sabah kusması midem boşken yane çok çok çok mutluyum:) zaten kilolular pek hamilelikte kilo almaz demişlerdi doğruymuş meğer:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?