2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

troid için hangi doktora görünmem lazım hiçbir devlet hastanesinde bulamıyorum ebndokrin die dalı ne bunun bilen var mı

Endekrinoloji bolumu olmasi gerekiyor ve endokrin uzmani doktor.Endekrinoloji bolumu olan hastaneler diye aratirsan daha kolay bulabilirsin.Avrupa yakasinda bakirkoy devlet,cerahpasa yada capada mutlaka vardir anodolu yakasinda umraniye devletde olabilir.

Bu da benim bebeğim cinsiyet konusunda yardımlarınızı rica ediyorum kızlar...Allaha şükür bebeğimin ense kalınlığı iyi ..Şuan için organları oluşmuş..2'li test sonucumuz da 1 haftaya gelicek...İnşallah o zamanda sevinicez.. Şuan baştan popoya 7 cm boyunda..2 gün önden gidiyoruz..

Son düzenleme:
Günaydın kızlar. Haftasonu kötüydüm hep yattım. Bi halsizlik bi nefes darlığı bi enerjisizlik... Bugün de geldim ama pek iyiyim. Bebeğim iyidir umarım

Günaydın kızlar. Haftasonu kötüydüm hep yattım. Bi halsizlik bi nefes darlığı bi enerjisizlik... Bugün de geldim ama pek iyiyim. Bebeğim iyidir umarım

Canım günaydın..Bak üsteki benim bebeğim..Geçen hafta nasıl endişeliydim..Hiç birşey hissetmiyordum yemiyordum ve bebeğime bişey mi oldu acaba diye bir yığın endişeyle gittim..Bir baktım ki kocaman olmuş..Allah onları koruyor..Hiç korkma canım..Enerjinin bitmesi vs.normal..Gebelikte olur böyle şeyler..

Aslında bişey hissetmesem alışkınım bu duruma da ben gerçekten kötüydm ya aldığım nefes yetmiyor elimi ayağımı kaldıramıyorum bi acaip oldum. Tamam dedim şimdi kalbim duracak. Hep normal normal deyip doktora gitmedim ama yine de içime bi kuşku düştü. İçimde de öyle bi his var ki kimseye söylemedim ben bebeği daha annemlerden başka. Bi gidip başka bi doktora kalbini dinleyim bugün diyorum ama ondan da korkuyorum şimdi ya bişey çıkarsa diye. Kendi kontrolüm teee ayın 18inde

Canım mide bulantın var mı???Tansiyonunu nasıl???

tansiyonum normal ve mide bulantım da yok gibi sabah sadece dişimi fırçalarken midem bulandı biraz

Gebelerde tansiyon düşebiliyormuş ve o sıralarda çarpıntı olması çok normalmiş..Ben c.tesi doktora gittim ve benimde çarpıntım çok fazlaydı..Sorduğumda bana tansiyonun düşüyor..Benim çok midem bulandığı için sıvı alımım da çok az bunlara bağlı olarak kalp kan pompalamak için extra çalıştığından çarpıntı nefes darlığı normal dedi..Sadece çarpıntın olduğunda otur yada yat ve bekle..Hareketine devam etme bayılırsın dedi...

Günaydıınnnn anneler :) Herkese iyi haftalar. Cumartesi 2 li test kan sonucunu aldık. Çok şükür miniğim gayet iyi. Uzun zaman sonra cumartesi ilk defa canım dışarıda yemek yemek istedi. Normalde çıkıyorduk, bulantı ve halsizlikle geri dönüyorduk. C.tesi akşam hiç midem bulanmadan canım ne istediyse yedim. Bebeğim için mağazaları gezdim. Çok mutlu oldum. Ama pazar günü acısı çıktı, sürekli tansiyonum düştü.

Bu hafta umarım bulantılarımızın geçtiği süper bir hafta olur.

Aminnn canım. günaydın
günaydın hamişler ilk günaydın benden olsun bütün hamişlerin günleri güzel geçsin inşallah
Günaydın. benden de sizlere güzel günler

Günaydııınnnn......
günaydın canımm

geçmiş olsun iyi bakmışsın ki kendine bugün iyisin. kötü şeyler düşünme endişeye strese yer yok hayatımızda

maşalah canım pek bi ciddi duruyo seninki ben erkeğe benzettim ama göstermedimi seninkide

Son düzenleme:

günaydın canım sabah sabah ne güzel dua o öyle teşekkürler

maşallah cnm kocaman olmuş fıstığın ve heryeri belli ultrason aleti kaliteli galiba bana erkek gibi geldi Allah gçölüne göre versin yine de

canım o alttaki bacagımı göbek kordonu mu anlamadım..onun arkasındaki nub çizgisiyse erkek gibi görünüyor

günaydın güzel anneler yoğun bi hafta sonu gezmesinden sonra buradayım
Şifayı kaptım galiba çok halsizim yada HAMİLELİKTEN DOLAYI
yahu altı üstü 3 gün giremedim ne ara yazdınız 500sayfayı:26:
yarın 2li testimizi vermeye gidiyoruz dua edin olurmu hamişlerin duası kabul olurmuşş...

ay benim bu nefesim niye yetmiyo ya sinir oldum daha bismillah başındayız niye böyle yapıyo bu şimdi

günaydın kızlar...
dün cok yorgundum cocugumla hiç ilgilenemedim vicdan azabı cekıyorum aslınd akardes anne hamıleyken kendini gösterıyor....
sabah kusmugumu yaptım ... bebeklerim saglıklı oradaki kusuyorum :)
aşure benimde canım cok çekti allahtan komşular yaptı yengem yapmıs şükür azda ols ayiyebılıyorum iyki aşure ayın adenk geldi hamıleliğimiz pek çok şey yiyebiliypruz

Günaydın hepinize
Testin temiz çıkmış bu çok güzel. Ben de bu hafta cuma günü öğreneceğim sonucu. Biz kız olacak diyorduk ama erkek gibi görünmüş. Sağlık ocağı benle öyle aman aman ilgilenmedi, dahası ebe hanım kolumu öyle morarttı ki kan alırken darp raporu alabilirdim. Sen şanslıymışsın
Hayırlı olsun ehliyetin
Maşallah, Allah gönlünüze göre vermiş
Bana da öyle demişlerdi, bende bu şekilde teselli buluyordum. 3 ayı 500 gram alarak atlattım hatta birkaç gün içinde o 500 gramı da verdiğim için kilo almamış sayılabilirim şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…