maşşalllah cnm bebişineiyi akşamlar kızlar!!!!....dünkü kontrolde bebeğim bana el salladı.elleri ayakları kıpır kıpırdı maşallah:)
11-14 arası ama en uygun zamanın 12+3 gibi olduğunu söylüyorlar...ben 11+5 te yaptırdım ama cinsiyeti belli olmamıştı ama ikili testi yapıyorlar yine de..2'li test kaçınca haftalarda yapılıyor?
tam bilmiyorum ama istanbulda basit kan testlerini bile zar zor yapıyorlar sanırım genelde hastaneye gönderiyorlar...ama emin de değilimkızlar sağlık ocağında 2 li tarama için kan alabiliyolar mı bileniniz var mı ??
bizler de iyiyiz canımMerhaba arkadaslar nasılasınız? Biz bebisimle iyimiz bugün çok şükür.. Babamiz ise gitti biz de evi toparlayıp topice koştuk, bakalım dedik arkadaslarımız ne yapıyor?
merhabaa kızlar...
bebişimle cıktık alıverış yaptık bıraz gezdik.. canımızz pıyaz istedi son gücümüzle markette gıttık ordanda alıcagımızı aldık geldık bır hevesle gırdık mutfaga ama akkıllı ben o kadar kaybetmısımkı aklımı en önemlisini olmazsa olmaz patatesi unut....şimdi gücümüz bittii keske sihirli güçlerim olsaydı.. ahh ahhhhhhhhhhhh
bu arada kilodan bahsedilmiş ..yarın 12.haftamıza giriyoruz... dün tartıldım gram almamısm daha.. aslında buna harıka diyorlar gel görkı ben burun kıvırıyorum kilo almadıgıma... sankı beslenmemıs gıbı gelıyor bebek... ay bası bir gelseydı.. doktora gidip saglıklı oldugunu bir görseydım hayırlısıyla rahatlayacammmmmyada bi hareketleri hissetmeye baslasaydım.. o bile rahatlatıcak beni...
12.haftamız doldu canım...13 e gireceğiz:)bu arada beın de kilo almadım ama alacagımı yazın almışım...59 kiloyla hamile kaldım...ilk tartıldıgımda şok olmuştum..1 yıldır tartılmıyordum:)ben 54ten yukarısını görmemiştim
ah canım ne guzel 59 ile hamıle kalmak.. ben 60 kılo ıle evlendım 7 ayda 70 oldum:):) bırde bır düşük var bende.. o bebekde cok kilo almıstım bır andasu içse yarayanlardanım ama nasılsa bu kez almadm şoklardayız sımdı kılo almamak aslında daha iyi ama ben bu ara panıkledım kac gundur ultrasona girmiyorum her sey batıyo
canım maşallah bebişinene güzel hareketlendiğini görmüşsün...sonuçlar da iyiymiş çok sevindim:)))
doktoruna gelince benim gittiğim doktor da aynı öyleydi sadece işini yaptı hiçbir açıklama yapmadı, biz sormasak ölçümlerin normal olduğunu bile söylemeyecekti...
üstelik bebeğimi hareketlendirmek için karnıma vurup durdu
ya bazı doktorlar böyle ruhsuz, ya da kendi hastaları olmadığımız için bu şekilde davranıyorlar...gerçi mlsvt de anlatmıştı ne güzel doktor uzun uzun bakmış ve sormadan birçok şeyi açıklayıp göstermiş..heralde biz tuhaflarına denk geldikeger için rahat etmediyse başka bir doktora git istersen ama en azından sonuçların güzel
bi de ölçümler iyi çıkıyorsa genelde sonuçlarda yaramaz bir durum olmuyor sanırım:))) biz de dün aldık kan sonuçlarını normalmiş çok şükür...
bu arada daha önceden söylemiştim sana geriden gelmesine kafayı takma kesinlikle beslenmesiyle alakalı bir durum değilmiş, sadece döllenme ile alakalı o...
ilerde kapatır annesi onu..bi de zaten minyon bir yapın varsa zaten genelde minnoş oluyor çoçuklar....bizim babamız uzun ve iri bense normalim..bakalım kime benzeyecek bebişimiz:)))
neyse canım maşallah bebişine tekrardan
selam kızlar biz geldik 2 günüdür yoktuk cuma gecesi anemlere gitmeye karar verdiğimiz için girimedimcumartesi test sonuçlarını aldık çok şükür normal çıktı darısı yaptıracaklara inşallah bu gün pazar diyemi kimsecikler yok buralrada:44: malum siteye katılım az olmuş galiba pek kimsenin haberi olmamış heralde bu arada unnutmadan öğretmen arkadaşlarımıızın öğretmenler gününü kutlarım biraz gecikmeli oldu ama kusara bakmayın
ben 53 le evlendim 59a ne ara çıktım bilmiyorum 1 yılda...neyse bebişimiz sağlıklı olsun da önemli değil verirriz::)
yarın 2li testimin sonucunu almaya gidecem, merak ediyorum
hayırlı akşamlar canım :) bişiy sorcaktım dr bana ikili test için bu çarşamba gel demişti...en son ultrsn göre 13+1 olucaz sizinkileri görünce geç kalmış olmuyorum değil mi?nbr canım,nasılsın?sen ikili testini yaptırdın mı?günlerimiz aynıydı seninle sanki:44:
bende 13. haftama giriyorum canım inşallah söylerler şansımıza bakalım artık
bende çok merak ediyorum uykularıma giriyo heyecan basıyor
cinsiyet hiç önemli inşallah sorunsuz şekilde atlatırız testi:18: :18:
sizin testte yapılmadı anladığım kadarıyla:)inşallah tatlım bu arada sen ikili testi yaptırdınmı doğum tarihlerimiz aynı görünüyor?
hayırlı akşamlar canım :) bişiy sorcaktım dr bana ikili test için bu çarşamba gel demişti...en son ultrsn göre 13+1 olucaz sizinkileri görünce geç kalmış olmuyorum değil mi?
iyi geceler taze anneler, nasılsınız? İnşallah herkeslerin keyfi pek pek yerindedir
çok saol rahatladım inan :) aklıma takılmıştı :)canım geç değil,merak etme.13+6 ya kadar gidilebiliyor...
iiyiz napalım,kimsecikler yok bugün.herkes gezmelerde
canım geç değil,merak etme.13+6 ya kadar gidilebiliyor...
iiyiz napalım,kimsecikler yok bugün.herkes gezmelerde
kızlar az önce muhteşem bişe oldu:) ben hamileliğimi öğrendiğimde sağlık ocağında tartıldım 82 kilo çıktım bebiş bize göre zmansız gelince kiloma haliyle dikkat edememiştim neyse oldu artık dedim beslenmeme dikkat ettim yumurtadır süttür cevizdir işe yarıcak ne varsa yedim 3 haftalıkken bebiş ben 82 kiloydum ve canım ne istersede yedim yani hiçde sakınmadıım yürüyüşde pek yapmadım evdede çok hareketli olamadım çünkü üstümde bi ağırlık var sürekli uyumak istiyorum genelde yattım iş yerindede masa başı çalışıorum yane per hareketli bi hayatım yok benim:) boğazdanda kısmadım.
şu an hemileliğimin 9+2 deyim tartılmıyodum kesin 4 kilo almışımdır 86 falan çıkarım diye korkuyodum tartıdan bu sabah aartık cesaretimi topladım dedim ben tartılcam olmazböle başıma ne gelmiş görmeliyim karnım açtı bide lavaboya gittim tartıya çıktım gözlerimi kapadım kalbim güm güm güm atıyo bi açtım gözümü 80 kiloyum yok dedim yer düz diil başka odaya geçtim hala 80 evin tüm odalarını gezdim hala 80:)
benim bulantılarım var ama toplam 4 kere anca kusmuşumdur oda sabah kusması midem boşken yane çok çok çok mutluyum:) zaten kilolular pek hamilelikte kilo almaz demişlerdi doğruymuş meğer:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?