2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
iyi akşamlar kızlar!!!!....dünkü kontrolde bebeğim bana el salladı.elleri ayakları kıpır kıpırdı maşallah:)
maşşalllah cnm bebişine

2'li test kaçınca haftalarda yapılıyor?
11-14 arası ama en uygun zamanın 12+3 gibi olduğunu söylüyorlar...ben 11+5 te yaptırdım ama cinsiyeti belli olmamıştı ama ikili testi yapıyorlar yine de..

kızlar sağlık ocağında 2 li tarama için kan alabiliyolar mı bileniniz var mı ??
tam bilmiyorum ama istanbulda basit kan testlerini bile zar zor yapıyorlar sanırım genelde hastaneye gönderiyorlar...ama emin de değilim

Merhaba arkadaslar nasılasınız? Biz bebisimle iyimiz bugün çok şükür.. Babamiz ise gitti biz de evi toparlayıp topice koştuk, bakalım dedik arkadaslarımız ne yapıyor?
bizler de iyiyiz canım çok güzel bir pazar günü geçirdik...sahilde babası ben ve bebişim yürüyüş yaptık çok iyi geldi hepimize:))))

Bu arada dün giremedim topiğe...
tüm annişlerin öğretmenler gününü kutlarım...
ben de bir akademisyen olarak meslektaşınız sayılırım:)))

12.haftamız doldu canım...13 e gireceğiz:)bu arada beın de kilo almadım ama alacagımı yazın almışım...59 kiloyla hamile kaldım...ilk tartıldıgımda şok olmuştum..1 yıldır tartılmıyordum:)ben 54ten yukarısını görmemiştim

Son düzenleme:

ah canım ne guzel 59 ile hamıle kalmak.. ben 60 kılo ıle evlendım 7 ayda 70 oldum:):) bırde bır düşük var bende.. o bebekde cok kilo almıstım bır anda su içse yarayanlardanım ama nasılsa bu kez almadm şoklardayızsımdı kılo almamak aslında daha iyi ama ben bu ara panıkledım kac gundur ultrasona girmiyorum her sey batıyo

selam kızlar biz geldik 2 günüdür yoktuk cuma gecesi anemlere gitmeye karar verdiğimiz için girimedimcumartesi test sonuçlarını aldık çok şükür normal çıktı darısı yaptıracaklara inşallah bu gün pazar diyemi kimsecikler yok buralrada:44: malum siteye katılım az olmuş galiba pek kimsenin haberi olmamış heralde bu arada unnutmadan öğretmen arkadaşlarımıızın öğretmenler gününü kutlarım biraz gecikmeli oldu ama kusara bakmayın

ben 53 le evlendim 59a ne ara çıktım bilmiyorum 1 yılda...neyse bebişimiz sağlıklı olsun da önemli değil verirriz::)

ultrason sonuçlarım için iyi deditam sonucu hafta içi alıcam, inşallah ondada bi sorun çıkmaz.aynen öyle canım,biz biraz tuhaflarına denk gelmişiz
seninde sonuçların temiz çıkmış,hayırlı olsun.darısı bizlere inşallah...
ben biraz üzüldüm küçük çıkmasına ama kendi doktorumun ultrasonunu baz alıcam artık napim(inşallah kapatır arayı bizim velet,okadar besliyom yani
canım benimde eşim uzun ama ben ne yazıkki biraz tontişimminyom değilim yani
bebek nasıl olcak bakalım,sağlıcakla gelsinde gerisi boş

canım hoşgeldin,test sonuçlarında hayırlı olsunevet malum sitede az kişiyiz.çoğalırız ordada inşallahöğretmenler günümüzü kutladığın için teşekkür ederim ayrıca

nbr canım,nasılsın?sen ikili testini yaptırdın mı?günlerimiz aynıydı seninle sanki:44:
hayırlı akşamlar canım :) bişiy sorcaktım dr bana ikili test için bu çarşamba gel demişti...en son ultrsn göre 13+1 olucaz sizinkileri görünce geç kalmış olmuyorum değil mi?

inşallah tatlım bu arada sen ikili testi yaptırdınmı doğum tarihlerimiz aynı görünüyor?

iyi geceler taze anneler, nasılsınız? İnşallah herkeslerin keyfi pek pek yerindedir

hayırlı akşamlar canım :) bişiy sorcaktım dr bana ikili test için bu çarşamba gel demişti...en son ultrsn göre 13+1 olucaz sizinkileri görünce geç kalmış olmuyorum değil mi?

canım geç değil,merak etme.13+6 ya kadar gidilebiliyor...

iyi geceler taze anneler, nasılsınız? İnşallah herkeslerin keyfi pek pek yerindedir

iiyiz napalım,kimsecikler yok bugün.herkes gezmelerde

canım geç değil,merak etme.13+6 ya kadar gidilebiliyor...

iiyiz napalım,kimsecikler yok bugün.herkes gezmelerde

oooh gezsinler tabii.. İlerde ağırlaşmaya başlayınca zor olur şimdiden gezsinler =) bebeğimle randevuma daha 5 gün var çatladım yahu.. Geçmedi zaman fındığımla buluşmak için...

bende ilk öğrendiğmde 4 haftalıktı canım ve 78 dim şimdi 75 aynı yani aksine veriyoruz sanırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…