2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
gçlgencim ve zencefilcim çok sveindim bebeğinizle ilgili güzel haber almanıza darısı başımıza inşallah benimde çarşamba kontrolüm var o kadar heyacanlıyımki sabah içim içime sığmadı otobüste gelirken yasin okudum

demek ki gerçekten önde gidene hep imrenme varmış bak (bende kendi adıma aynı şeyi düşünüyorum zaman zaman )
az önde, az arkada.. hepimiz hayırlısıyla mayıs-haziranda yavrularımıza kavuşmuş olacağız
sanırım mayısın ortasında sezonu ben, monalisa ve sezen mi açarız acabaa hani sezeryan olacağımız net ya, o bakımdan
heyecanlandım bak şimdii
Allahım cümleten sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi

insallah tatlım ; hayırlı haberlerini alırsın , cumartesiye kadar benimde içim içime sığmıyordu simdi daha rahatım , 9 ay bitene kadar bu tatlı heyacanımız hiç bitmesin inş

insallah tatlım ; hayırlı haberlerini alırsın , cumartesiye kadar benimde içim içime sığmıyordu simdi daha rahatım , 9 ay bitene kadar bu tatlı heyacanımız hiç bitmesin inş

inşanlah gölgencim içim kıpır kıpır bu normal demi ben abartmıyprum

Herkese merhaba çok uzun zamandır giremiyorum iş yoğunluğu, mide bulantıları, reflü , halsizlik hepsi bir arada... Ne yesem gaz yapıyor diş fırçalamak ızdırap ... ama hepsi geçecek bende sabırsızlıkla 12 Aralık gelsinde bebeğimi göreyim diye gün sayıyorum. Bir çok arkadaşımız ikili test işini halletti güzel haberleri aldılar, umarım bundan sonra öğrenecek arkadaşlar içinde güzel haberler gelir. Cinsiyetlerde yavaş yavaş öğreniliyor heyecan dorukta :)

amin canım..Sende bende çok güzel haberler almışız..Maşallah bebeklerimize..Benim 2'li testim 1 hafta sonra gelicek..Ankara Düzene gönderiyor doktorum..

Canım doktora gittiğinde şok geçireceksin..O kadar büyük geldi ki gözüme..Karnım çıktı ama bu sanki koca bir bebek olmuş..Bak şimdi dğer fotolarınıda yayınlıcam..Kocaman gözüküyor...

diş fırçalamak benim içinde kötü canım ya hele abdest alıren burna s çekmek ne varsa gidiyor çıkarıyorum inşallh bizde güzel haerler alırız canım

Bende muhtemelen size eşlik edeceğim mayıs ortasında. Benimde kesin sezeryan.En son 2 gün öne geçmişti bizimki, 2 haftadır haberimiz yok kendisinden ne alemde acaba.

Son düzenleme:
kızlar katılmak isteyen yokmu o malum siteye haberiniz yoksa 2013 haziran anneleri katılmak isteyenler katılan arkadaşlara msj atabilirler özelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…