2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Günaydın arkadaslar nasılsiniz? Herkese iyi bir hafta diliyorum anan kızlar dikkat edin ve sakin hasta olmayın ben 4 gündür atlatamadim ve hala çok kotuyum

Günaydın kzlar geçmişi okumak çok zor maşallah döktürmüşsünüz
umarın herkes iyidir bebişlerinizde iyidir inşallah
resimleri gördüm maşallah rabbim nazarlardan korusun

bende cumartesi buraya lekelenmem oldu diye yazmıştım akşama iyice arttı kırmızıya döndü bugün 3 de doktor kontrolüm var kendi doktoruma değil başka bi doktora gidicem hakımızda hayırlısı artık rabbimden gelene amenna dün akşam bebeğimi hissettim herşey yolunda inşallah öle düşüyorum ama ultrasyonda görmek istiyorum

çok geçmiş olsun canım . ALLAH ın izniyle bebeğin iyidir canım her şey yolundadır .

İnşaallah bişey yoktur canım hayırlısıyla. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Herkese güzel bir hafta diliyorum.
Kızlar şu aile hekimi mevzusu nedir? Dr özele gidiyorum birde onlara mı görünmem lazım?
Biz yarın kontrole gidicez bakalım inşallah herşey yolunda

kızlar cinsiyet en erken kaçıncı haftada öğrenilirki

12. haftada öğrenen var ama genelde doktorlar yanılma payını göze almak istemedikleri için 16. hafta söylüyor, çünkü ablamın ilk gebeliğinde başta erkek demişlerdi daha sonra kız olduğunu söylediler allak bullak olmuşlardı.Ben şansımı denicem o yüzden 2'li testime 12. haftanın son günü gidiyorum biraz daha büyümüş olur diye :) ama benim doktorum garantici tahmin ediyorumki görse bile söylemicek.

maşallah kızlar bebişlerinize iyice büyümüşler. zencefilcim banada erkek gibi geldi hayırlısı olsun inşallah bugün 1 buçukta benimde randevum var kızlar banada dua edin sağlıklı bi şekilde göriyim bebişimii. doktor ikili test için çağırmıştı bugün ama biz hala karar vermedik yaptırıp yaptırmamaya

Günaydın arkadaslar nasılsiniz? Herkese iyi bir hafta diliyorum anan kızlar dikkat edin ve sakin hasta olmayın ben 4 gündür atlatamadim ve hala çok kotuyum
günaydın cnm. ben olmaya başladım bile boğazlarım çok fena ağrıyor hele kulak ve damak kaşınması yopkmu öldürüyo benii

inşallah herşey yolundadır cnm bencede doktoru ihmal etme nolur nolmaz

bizde eşimle cumartesi ıkeadaydık:))bilseydik buluşurdık kızzzne güzel olurdu

canım ne güzel bakmış doktorun,maşallah bebişine.sonuçlarında hayırlısıyla çıksın inşallah...

zencefil ne güzel fotolar bunlar maşallahbenim henüz böyle fotolarım yok,bende istiyorum yaçok tatlı görünüyor,Allah sağlıcakla kavuştursun sana...

canım çok geçmiş olsun,iyi haberlerini bekliyoruz
ne güzel işte böyle güçlü olmaya çalış,bebeğini düşün.
bizi haberdar et canım...

merhba kızlar bana yarın ege üniversitesinde cvs işlemi uygulanıcak ve sanırım sonrasında bebek alınıcak şu anki durumu hiç iyi değil cvs sonucunu diğer gebeliklerin için öğrenmelisn dedi doktor bu gebelik için yapılabilcek pek bişey yok dedi..sonuç olarak bebeğime veda etmek zorunda kalıcam..

kızlar cinsiyet en erken kaçıncı haftada öğrenilirki

ben 11+2 de öğrendim cnm ,3 gün önden gidiyomuş oğluşum 11+5 mi,ş yani doktorum tahminde blunmuyorum gördüğümü söylüyorum dedi

herşey yolunda gider umarım cnm bak bebişini de hissetmişsin ne güzel

Herkese güzel bir hafta diliyorum.
Kızlar şu aile hekimi mevzusu nedir? Dr özele gidiyorum birde onlara mı görünmem lazım?

Biz yarın kontrole gidicez bakalım inşallah herşey yolunda
özele de gitsen sağlık ocağına hamile olduğunu bildirmen gerekiyor onlar da takip ediyor seni.. aşını falan oraya vurduruyosun

neden alınacak bebeğin cnm cvs ne?

( ya ben geçmişi bi kaç kere okuyabildim midem bulanıyor diye okumuyorum. Ne oldu ki benim haberim yokk

canım Allah yardımcın olsun belki onun sonucu iyi çıkar başka doktora gittin mi

cvs bebeğin içinde bulunduğu yapıdan sıvı alma işlemi..3doktora gittim arkadaşlar herkes hemfikir çnkü problem net bir şekilde görülüyor ense kalınlığı 7,5 mm ve cilt altında ödem var bebk de bu 9 aylık süreci tamamlayabilecek durumda değil artık iyi ihtimalleri olursa diğer gebelikler için düşünücez

günaydın cnm. ben olmaya başladım bile boğazlarım çok fena ağrıyor hele kulak ve damak kaşınması yopkmu öldürüyo benii :

Aman arkadasım hemen al önlemini çok zor oluyo ıhlamura dayan derim ben

Ayy çok üzüldüm ya. Ödem var demiştin hatırladım ama ben ciddi bişey olacağını düşünmemiştim (. Geçer gibi geldi ne biliim. 9 aylık süreci tamamlayamaz mıymış? Eğer eninde sonunda olacaksa bu 9 ayın sonunda olmasındansa başında olması senin için daha iyi tabii. Ama keşke olmayaydı. Yine de bir umut dua edeceğim sizin için. İnşaallah bir mucize gerçekleşir. Hoş umut da bazen iyi bişey değil kabullenmek lazım ama ben yine de duamı ediyorum.

ALLAH yardımcın olsun canım . çok üzüldüm ALLAH en kısa zamanda hayırlı bir gebelik nasip etsin İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…