Günaydın kzlar geçmişi okumak çok zor maşallah döktürmüşsünüz
umarın herkes iyidir bebişlerinizde iyidir inşallah
resimleri gördüm maşallah rabbim nazarlardan korusun
bende cumartesi buraya lekelenmem oldu diye yazmıştım akşama iyice arttı kırmızıya döndü bugün 3 de doktor kontrolüm var kendi doktoruma değil başka bi doktora gidicem hakımızda hayırlısı artık rabbimden gelene amenna dün akşam bebeğimi hissettim herşey yolunda inşallah öle düşüyorum ama ultrasyonda görmek istiyorum
bende cumartesi buraya lekelenmem oldu diye yazmıştım akşama iyice arttı kırmızıya döndü bugün 3 de doktor kontrolüm var kendi doktoruma değil başka bi doktora gidicem hakımızda hayırlısı artık rabbimden gelene amenna dün akşam bebeğimi hissettim herşey yolunda inşallah öle düşüyorum ama ultrasyonda görmek istiyorum
kızlar cinsiyet en erken kaçıncı haftada öğrenilirki
Eki Görüntüle 560712 Bu da benim bebeğim cinsiyet konusunda yardımlarınızı rica ediyorum kızlar...Allaha şükür bebeğimin ense kalınlığı iyi ..Şuan için organları oluşmuş..2'li test sonucumuz da 1 haftaya gelicek...İnşallah o zamanda sevinicez..Şuan baştan popoya 7 cm boyunda..2 gün önden gidiyoruz..
kızlar hızlı hızlı haftasonu olanları okuyup geldim , sıra geldi bana2 li test için cumartesi doktora gittik , bebeğim sağlıklı görünüyor , doktor ense kalınlığı 0,7 mm dedi yani bu değer normalmiş , boyu da 6,53 cm olmuş bir hareketliyidi sormayın elini ,kolunu tek tek gösterdi doktor hnm, cinsiyet konsunda fikriniz var mı dedim pek söylemek istemedi henüz erken dedi ama yine de bakalım dedi , kıza benziyor ama bana bir sans daha verin henüz erken dedi tekrardan eşimde bu kadar kıvırdığına göre kızdır o kız diyor kan tahlili için 2 gün sonra sonuç cıkacakmış bakalım hayırlısı diyorum
günaydın cnm. ben olmaya başladım bile boğazlarım çok fena ağrıyor hele kulak ve damak kaşınması yopkmu öldürüyo beniiGünaydın arkadaslar nasılsiniz? Herkese iyi bir hafta diliyorum anan kızlar dikkat edin ve sakin hasta olmayın ben 4 gündür atlatamadim ve hala çok kotuyum
Günaydın güzel anneler,günlerdir giremiyorum ama aklımda sizdeydi.Herşeyi okuyamadım ama baktığım sayfalarda hep güzel fotolara ve güzel haberlere denk geldim.Maşallah hepimize ve bebişlerimize..
Bulantıma ek yediklerimi çıkarma da başladı artık bende.Cumartesi güzel uyandım ''İkea ya gidelim iyiyim ben'' dedim eşime.Gittik orada kahvaltımızı da yaptık.Hehehheee :)) gezerken bir parfüm kokusu yetti bütün herşeye ve ne var ne yok içimde hepsini ikeaya geri bıraktım...Valla çok utandım ama,elde değil ki Eşimde ''üzülme,millet bile bile yere tükürüyor,seninki istem dışı'' deyip rahatlattı...Aman ev iyi yaaa,en azından kokuları denetleyebiliyorum.Beni kokular çok tetikliyor malesef((
kızlar hızlı hızlı haftasonu olanları okuyup geldim , sıra geldi bana2 li test için cumartesi doktora gittik , bebeğim sağlıklı görünüyor , doktor ense kalınlığı 0,7 mm dedi yani bu değer normalmiş , boyu da 6,53 cm olmuş bir hareketliyidi sormayın elini ,kolunu tek tek gösterdi doktor hnm, cinsiyet konsunda fikriniz var mı dedim pek söylemek istemedi henüz erken dedi ama yine de bakalım dedi , kıza benziyor ama bana bir sans daha verin henüz erken dedi tekrardan eşimde bu kadar kıvırdığına göre kızdır o kız diyor kan tahlili için 2 gün sonra sonuç cıkacakmış bakalım hayırlısı diyorum
kızlar cinsiyet en erken kaçıncı haftada öğrenilirki
özele de gitsen sağlık ocağına hamile olduğunu bildirmen gerekiyor onlar da takip ediyor seni.. aşını falan oraya vurduruyosunHerkese güzel bir hafta diliyorum.
Kızlar şu aile hekimi mevzusu nedir? Dr özele gidiyorum birde onlara mı görünmem lazım?
Biz yarın kontrole gidicez bakalım inşallah herşey yolunda
merhba kızlar bana yarın ege üniversitesinde cvs işlemi uygulanıcak ve sanırım sonrasında bebek alınıcak şu anki durumu hiç iyi değil cvs sonucunu diğer gebeliklerin için öğrenmelisn dedi doktor bu gebelik için yapılabilcek pek bişey yok dedi..sonuç olarak bebeğime veda etmek zorunda kalıcam..
merhba kızlar bana yarın ege üniversitesinde cvs işlemi uygulanıcak ve sanırım sonrasında bebek alınıcak şu anki durumu hiç iyi değil cvs sonucunu diğer gebeliklerin için öğrenmelisn dedi doktor bu gebelik için yapılabilcek pek bişey yok dedi..sonuç olarak bebeğime veda etmek zorunda kalıcam..
cvs bebeğin içinde bulunduğu yapıdan sıvı alma işlemi..3doktora gittim arkadaşlar herkes hemfikir çnkü problem net bir şekilde görülüyor ense kalınlığı 7,5 mm ve cilt altında ödem var bebk de bu 9 aylık süreci tamamlayabilecek durumda değil artık iyi ihtimalleri olursa diğer gebelikler için düşünücez
cvs bebeğin içinde bulunduğu yapıdan sıvı alma işlemi..3doktora gittim arkadaşlar herkes hemfikir çnkü problem net bir şekilde görülüyor ense kalınlığı 7,5 mm ve cilt altında ödem var bebk de bu 9 aylık süreci tamamlayabilecek durumda değil artık iyi ihtimalleri olursa diğer gebelikler için düşünücez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?