2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Canım geçmiş olsun..Umarım önemli bişey değildir...

canım ya kıyamam ben ona..çok üzüldüm yani down sendromlu görünüyor öylemi..

aynen canım benim doktorumda garantici..Kız gibi dedi ama yanılabilirim dedi..24 aralıkta söylicem cinsiyetini dedi..

Neden 2'li test yaptırmıcaksınız..2'li testte bir sorun çıkmazsa başka test yapmıyorlar..

Amin canım..Bende gördüğümde çok duygulandım..Kocaman olmuş teyzeleri..

Canım benim herşey Allahtan...

Neden 2'li test yaptırmıcaksınız..2'li testte bir sorun çıkmazsa başka test yapmıyorlar..

bi sorun çıksada aldırmayı düşünmediğimizden kafamızı bulandırmak istemiyoruz. ben sonradan sırf bebeğimi daha çok görmek için yaptıralım dedim eşimde gerek yok dedi Allah korusun bişey çıksa hamileliğin boyunca sıkıntı çekiceksin dedi öle yani doktorda yaptırmayın o zaman gerek yok dedi.

Anladım canım..Tabiki karar sizin ..İçim rahat olur diyosan yaptırmayın..Eskiden 2'li testmi varmış...

maşallah canım çok güzel gözüküyo hele de 3 boyutlulular harika ya
nub a göre paralel duruyo sanırım kız canım ama 3 boyutlularda da çıkıntı var gibi hayırlısı olsun

Çok geçmiş olsun. Allah hayırlısını nasip etsin ve tez zamanda yeni bir bebek nasip eder inşallah.

maşallah canım çok güzel gözüküyo hele de 3 boyutlulular harika ya
nub a göre paralel duruyo sanırım kız canım ama 3 boyutlularda da çıkıntı var gibi hayırlısı olsun

Canım tek kız diyen sensin..Allahım bebeğim sağlıklı olsun ama gönlüm azcık kızdan yana :)

canım Allah yardımcın olsun,Allah acını hafifletsin.ne diyeceğimi bilemiyorum

Canım tek kız diyen sensin..Allahım bebeğim sağlıklı olsun ama gönlüm azcık kızdan yana :)
benim gönlümde kızdan yana canım ama bana paralel gibi geldi allah gönlüne görre versin inş. hepimizin bende bir an önce doktora gitmek istiyorum ama daha çok var belirtilerim yok artık korkuyorum

şu cvs'yi inceledim de iyi bir yöntem aslında. Keşke uygulayabilenler çoğalsa da amniyosentezden buna geçilse.

sarı akıntılarınız oluyomuuuu benin arada sırada ama olunca yoğun oluyooo:44:

canım gebze medical park değil mi?emin misin okadar uygun olduğuna?inanamadım birden
doktorun kim buarada??

tatlım sgk ile anlaşmalı olduğu için muayene 42 lira yani son gittiğimde öyleydi ve daha 1 ay olmadı:) doktorumun adı Amanullah ÇAĞATAY canım istersen 444 44 84 randevu hattı ara oradan daha detaylı bilgi ve randevuda alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…