canım 3. yılımıza girecez rahim filmi çekindim bu ay ve korkuyorum o geciktirdiyse diye aslında çokkk düzenlidir adetlerim ama dr rahim filminden dolayı enfeksiyon kapmayayım diye antibiyotik verdi oda geciktirmiş olabilir
biliyomusun 1 ay bile beklerim tek kırmızılar gelmesinde .......
umarım hamileyimdir umarımmmmmmmm
antibiyotik benim genelde günümü geçirirde ondan korkuyorum[/QUOTE:):):): ilaç tedavisi mi görüyorsun peki klomen gördüm ben ilk ayımda doktor rahim filmide istedi
antibiyotik benim genelde günümü geçirirde ondan korkuyorum[/QUOTE:):):): ilaç tedavisi mi görüyorsun peki klomen gördüm ben ilk ayımda doktor rahim filmide istedi
yok canım ben bişey kullanmadım
olursa doğal olacak yani
sen nekadarlık evlisin ilk gebeliğinmi
antibiyotik benim genelde günümü geçirirde ondan korkuyorum
yok canım ben bişey kullanmadım
olursa doğal olacak yani
sen nekadarlık evlisin ilk gebeliğinmi
2 yıllık evliyim ben yumurtlamıyormuşum yumurtlasamda kalitesiz kistöim yok ancak pco gibi davranıyor vücudum hormonlarım felan yumurtlama tedavisine başladık ve hamileyim çok şükür 2 sene bekledim
:):):): ilaç tedavisi mi görüyorsun peki klomen gördüm ben ilk ayımda doktor rahim filmide istedi yaptık işte sonuç tedavili olduğu için sabredemedim günümde yaptım ve pozitif koştur koştur hastane ordada çıktı inş devamıda güzel olur ben seni etkilemim ama beklemek istiyorsan bekle ama varsa çıkar gibi geliyor bana
canım hayırlı olsun gebeliğin güzel devam eder inşallahhh
bakalım bekleyeceğim
benim yumurtam çok kaliteli oluyor ama bebek tutmuyor bende rahim filmi çekindim şükür temiz çıktı
bakalım üç beş güne belli olur hayırlısı diyorum artık
canım ben çıkıyorum yarin görüşürüz kendine iyi bak canım
yok canım 2 bitti bugün hamd olsun :)))
canım senle aynıyız.. benim de muhtemel doğum tarihim 17.06.. ama ben 7 gün önce öğrendim hamile olduğumuiyi akşamlarrrrr
bende haziran annesi aday adayıyım
eğer hamileysem muhtemel doğum tarihim 17.06.2013 :)))))) olacak
regli 2 gün gecikti aslında ama ben test yapmaya korkuyorum hemde çok heralde bi 5 gün test yapamam gibime geliyor
inşallah ahmileyimdi
dualarınızı bekliyorum ......
inşalllah tüm hamişler bebişlerini sağsağlim kucklarına alırlar ...
kutlu olsunkızlar bu arad yaklaşık 7 dk sonra evlilik yıldönümümüze girmiş olucaz
bu minik hediyeye okadar ihtiyacım varki anlatamam
selam arkadaşlar. yaklaşık 15 gündür hayatım bu 3 lü arasında gidip geliyor. yani hiçbişey yolunda değil. progestan denen aptal ilaçları içiyorum, iğne yaptırıyorum, hastaneye yatıp çıkıyorum ve srekli bir uyku hali olduğundan sersem gibiyim ve hiçbirşeye konsantre olamıyorum. yazım yanlışları ypabilirim affola...
niye böyle oldu bilmiyorum....
kanamam artarak devam ediyor. mutsuzum, ağrım var. ne olur benim iöçin dua edin, bebeğim kalsın benimle....
neden bu kadar olumsuza hazırlıyorum,
çünkü ilk gebeliğimde kayıp yaşadım
korkum ondan
herşey güzel sanırken, birden kalbi duruverdi bebeğin 8+3'de
o sebeple çok kötümserim..
merak edenlere teşekkürler
doktora gıttım ama sadece degere bakıp gayet normal dedı
muayene etmedı
11inde randevum var,
orada muayene olurum artık
hayırlısı kuzular
insan bir kez gözünü korkuttu mu
böyle herseyden bir mana arıyor ama
hakkımı da yemeyin
degerlerım de tuhaf cıktı
bı artmadı, bı hızla arttı
devlet hastanesındekı doktor o kadar detaya bakmadı bıle
ıyı, zaten degerler boyle artar dedı cıktı ısın ıcınden
11 ini sabırla beklıcem bakalım
hayırlısı olsun inşallah..[/QUOTE
Artık biraz rahatla gerçekten, bu kadar stres bebeğe zararlı biliyorsun, sakınan göze çöp batar derler, kendini sakin tutmaya dikkatini başka şeylere vermeye çalış.
Bak görüyorsun o kadar endişeye rağmen iyi haberler alıyorsun.
Hangimize ne olacağı, bebeklerimizi kucağımıza alıp alamayacağımız bile belli değil hamilelikte risk hep var. Ama sürekli bunları düşünerek yaşayamayız, biliyorum yaşadığın tecrübeden kaynaklı senin için zor ama hamileliğin keyfini çıkarmaya çalış biraz da, umarım çok daha güzel haberler alır, endişelerinden tamamen kurtulursun.
kızlar doktordan geliyorum...bugün 6+2 ,bebeğimin kalbini gördüm,minicik kalbi pıt pıt atıodu:2:duymadım ama gördüm..şükürler olsunnnn
Herkese selamlarrr sayımız epeyce artmış,takip bile edemiyorum bazen! Ben işe basladım bu hafta öğleden sonra evdeyim ama vee dün kesemizi görmeye gittikk sonuçç iki tane kese vardı :) yani ikizzzzzzz salı günü kalp atışı için gideceğimmm :)))) İyi olmanıza cok sevindim benimde gayet rahat geçiyor maaşallah !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?