2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

yok yaa bende çekindim bu ay rahim filmi iyikide çekinmişim belkide o kolaylaştırdı benim tüplerim açıktı ama genede iyi oldu bekle ozamn sen hıhhhhh :):):):):) sen bilirsin nasıl rahat edersen o antibiyotikten bende kullandım bitene kadar ne olur ne olmaz enfeksiyon kapmim die :):):):)) yani aynı şeyleri bende yaşadım ):):):):):

ciddimisin çok heycanlandım kıssss :))) ve çok hoşuma gitti
hatta bana cesaret verdi benimkide temiz çıktı
bende antibiyotiği bitene kadar kullandım
offff kıs çok heycan yaptım haaa

antibiyotik benim genelde günümü geçirirde ondan korkuyorum

:):):): ilaç tedavisi mi görüyorsun peki klomen gördüm ben ilk ayımda doktor rahim filmide istedi yaptık işte sonuç tedavili olduğu için sabredemedim günümde yaptım ve pozitif koştur koştur hastane ordada çıktı inş devamıda güzel olur ben seni etkilemim ama beklemek istiyorsan bekle ama varsa çıkar gibi geliyor bana

canım hayırlı olsun gebeliğin güzel devam eder inşallahhh
bakalım bekleyeceğim
benim yumurtam çok kaliteli oluyor ama bebek tutmuyor bende rahim filmi çekindim şükür temiz çıktı
bakalım üç beş güne belli olur hayırlısı diyorum artık

hımm inlallah tutunur en kısa zamanda hiç hamilelik geçirdinmi kaç yıllık evlisin 3 mü demiştin

kızlaar bugun dr daydım yıne sonuclarımı gosterdım 7 eylul satımla betam 1000 rahım duvarın kalınlasmıs dedı sadec henuz cok erken bı gebelık dedı 1000 betayla :/ bayramdan sonra da kalp atısşları için cagırdı ben de 3 ay once dusuk yaptım kalp atısını bıle duyamadan sımdı ınsallah o gunu ıple cekıyorum

canım senle aynıyız.. benim de muhtemel doğum tarihim 17.06.. ama ben 7 gün önce öğrendim hamile olduğumu
sen de hamileysen kessin çıkar, beklemene gerek yok.. boşu boşuna stres yaşatıyosun kendine, bebek için bu da hiç iyi değil

kızlar bu arad yaklaşık 7 dk sonra evlilik yıldönümümüze girmiş olucaz
bu minik hediyeye okadar ihtiyacım varki anlatamam
kutlu olsun nice yıllara :)

Günaydın herkese

Çok geçmiş olsun, her şey yoluna girer merak etme, geçecek bugünler.
Sakın umutsuzluğa düşme içini ferah tutmaya çalış, bebeğini tut bırakma hiç bir yere gitmez annesi, üzülme

günaydın güzel haziran anneleri
biraz önce kan verdim son kez içim rahatlasın diye.en son 164 tü.umarım düzgün bir şekilde artmıştır.umutsuzluğa düştüm yine.korkuyorum:18:dua edin arkadaşlar benim için nolur

Hayırlı olsun, gözün aydın. İçimizde ikiz annesi olmak şimdilik sadece sana nasip oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…