2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

doğrudur cnm anlayabiliyorum seni ben bugünü nasıl çektim iple bilemezsin hatta eşim geç gelince bide kavga ettim yarım saat geç gördüm bebeğimi diye
hayırlısı cnm artık mecbur beklicez 1 ay

arkadaşlar ben 182 randevu hattında çalışıodum 4 ay önceye kadar randevular 15 gün e kadar veriliyo yani bugün 26 sıya en geç 11 aralık a alabilirsiniz daha sonrasıda görünmüyor.
evet canım doğru söylüyosun. tarihi gösteriyo ama randevu vermiyo 15 gün sonrası diye

Bende muhtemelen size eşlik edeceğim mayıs ortasında. Benimde kesin sezeryan.En son 2 gün öne geçmişti bizimki, 2 haftadır haberimiz yok kendisinden ne alemde acaba.

oo canım seninde şimdiden netleşmiş durumun
hayırlısı olsun hakkımızda..
Allahım sağlıkla kavuştursunda, hakkımızıda hayırlısı nasılsa öyle olsun doğumda..
daha çok varmı muayene gününe?

bi haftadır bağırsaklarım tamamen kurumuş gibi.. feciii şekilde kabızlık çekiyorum.. acil bi önerisi olan var mı arkadaşlar böle anında bağırsakları çözceek.. kuru kayısı incir her şeyi denedim hiç bi faydası olmuyo... yardıımmm!!

Güzel bir haber daha..Allah topiğimizi nazarlardan korusun

kızlar şu anketi sıfırlama olasılığımız yokmuymuş ya tahminler yada burda görmediğim kişiler cevaplamış sanırım anketi, sorun değil tabikide oraya baktığımda kesin olanları görmek istiyorum hemde daha net bilmiş oluruz kızçen oğluşun diyebiliriz diye düşündüm

evet canım doğru söylüyosun. tarihi gösteriyo ama randevu vermiyo 15 gün sonrası diye

off ya bu ıste bır tuhaflık var
hastanelerın coguna randevu vermıyor mhrs
yanı kartalda en erken 1 ay sonrasını gostermesı cok ılgınc
dedıgın gıbı en erken 15 gun kalınca randevuyu onaylayabılıyorsun zaten
şanssızlık ıste
normal zamanda en gec haftaya yer bulurdun
bı de kendı gozlerımle gordum yarın 08 40 bostu yaaa
mnsroz ıcın bakmıstım, demek ki başkası aldı
sana da kısmet olmadı
napalım
(((

valla ben muz yiyince hemen çıkıyorum beş dk çekmio bide sabah aç karnına sigara tabi içiyorsan canım

güzel haber bu kendine de boş yere kendine pimpirikli deme Allah korusun benimde başıma böyle bir şey gelseydi bende senin gibi davranırdım bizler bilinçli hamişleriz şimdi sakinleşme sırası keyiflenme sırası

semiha şakir polikn.den gebe plk. nee alıyosun randevuyu kartal devletin bahçesinde doğum ve çocuk hastanesi oluyo... ben 15ine almıştım randevumu o gün beni aktarıp randevu aldırttıı 4 aralığa gün verdiler o gün direk gidicem.. sen sistemi takip etmeye devam et ben bir hafta sonraya alabilmiştim..

kefir denedin mi shakaci
en garantilisi o
tavsiye ederim
bir de bu sorunun olusmaması ıcın duzenlı olatak prebıyotık yogurt ye
activia gibi
geçmiş olsun

Ekranda görüyorsan problem yok canım benim..Önemli olan o an senin görüyor olman...

Valla zeytinyağı iç diyorlar iyi geliyormuş...diye duydum..Bir araştır istersen canım

Kızlar size bişey dicem...Doktorunuza gidin.. ikili test için reçete yazsın..Fiyat araştırın biraz güzel iyi bir labaratuvarda ikili testinizi yaptırın derim ben..Ben İzmirde ki iyi labaratuvardan birisine gittim 60 TL ödedim..50 'ye 40 'a yapan da var..Araştırın bence..Tabi labaratuvarı olmayan bir yer için söylemiyorum kızlar..yanlış anlamayın canlarım..

evet takibe alıyorum artık canım mhrs yi sürekli bakıcam inşallah bir gelişme olur da diğer hastanedeki randevumu iptal ederim. mhrs yi 2. kadınlar kulübü yaptım

evet takibe alıyorum artık canım mhrs yi sürekli bakıcam inşallah bir gelişme olur da diğer hastanedeki randevumu iptal ederim. mhrs yi 2. kadınlar kulübü yaptım

canım anladığım kadarıyla istedğin bi doktor var ve onun randevu tarihini gözetliyosun sana bi sır açıklayayım ozaman eğer doktor kapatmadıysa sistemini mesela 20 sine mi alcaksın randevuyu ayın 5 inde gece saat 12.00 da 182 yi ara hemen alabiliyosun yoksa mümkün değil alabilmen ama bunu orda çalışan birinden öğrendiğini sakın ele verme :)

Kızlar selamlar sizi okumaya çalışıyorum çalıştığım için çok yazamıyorum, bugün benimde test sonuçlarım çıktı doktorumla konuştum, çok şükür her şey normalmiş içim rahatladı, darısı haber bekleyenlere. Ben 3 ayda 1 kilo aldım ama göbeğim biraz büyüdü, pantolonlarımı giyemiyorum çok sıkıyorlar hamile pantolonu aldım ohh be dedim çok rahatmış, tavsiye ederim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…