Tabikide öyle canım amin İnşallah Perşembe günü bizimde randevumuz bugün kaç oldu söyledim her arkadaşa
ama napiim çok heyecanlıyım
Ben erkek diye şakasına dedim herşeyin hayırlısı tabi ama sende kız annesi olcak gibi bi havan var canım bilemedim ki
evet canım doğru söylüyosun. tarihi gösteriyo ama randevu vermiyo 15 gün sonrası diyearkadaşlar ben 182 randevu hattında çalışıodum 4 ay önceye kadar randevular 15 gün e kadar veriliyo yani bugün 26 sıya en geç 11 aralık a alabilirsiniz daha sonrasıda görünmüyor.
Bende muhtemelen size eşlik edeceğim mayıs ortasında. Benimde kesin sezeryan.En son 2 gün öne geçmişti bizimki, 2 haftadır haberimiz yok kendisinden ne alemde acaba.
merabaa kızlarr bizde şimdi doktordan geliyoruzz. biz ikili test yaptırmıcaktık ama doktor direk aldı içeriye ikili testi yapıcaz dedi öle inceledi bende bişi demedim artıkama bizimki çok kısa sürdü ya burun kemiği oluşmuş dedi ense kalınlığına bişey demedi kendi ölçtümü bilmiyorum ama herşey normal gözüküyo dedi. 12+1 iz biz 12+2 çıktık :)
kan verdik 1 hafta sonra çıkıcakmış sonuç. cinsiyeti sorduk daha erken dedi ben dedim tahmindemi yok hiç %50 var tahminim söliyim istersen dedi saolsun dalga geçtiama bi ara bacak arasını gördüm ekranda ve hiç bişey yoktu ben anladım kesin kız benimki bu sefer ilk defa biraz hareket ettiğini gördüm diğerlerinde hep uyuyodu sanırım yada doktor devamlı değiştiriyor yönü hareketini anlamıyodum. öle yani resimleride koyuyorum çok net diil ama olduğu kadar artık cinsiyeti 1 ay sonra öğrenicekmişiz ama sizin tahminlerinizi bekliyorum kızlar :)
Eki Görüntüle 561189 Eki Görüntüle 561190 Eki Görüntüle 561188
evet canım doğru söylüyosun. tarihi gösteriyo ama randevu vermiyo 15 gün sonrası diye
evet canım doğru söylüyosun. tarihi gösteriyo ama randevu vermiyo 15 gün sonrası diye
canımbenim çok sevindim tsı başımıza Rabbim bizeemutlu haberler verdirt inşallah
Güzel bir haber daha..Allah topiğimizi nazarlardan korusun
bi haftadır bağırsaklarım tamamen kurumuş gibi.. feciii şekilde kabızlık çekiyorum.. acil bi önerisi olan var mı arkadaşlar böle anında bağırsakları çözceek.. kuru kayısı incir her şeyi denedim hiç bi faydası olmuyo...yardıımmm!!
kızlar 3 de gittim başka doktora muayenemi oldum bebek 13+1 olmuş gayet iyi ama kesede biraz aşağıya doğru sarkma var dedi doktor o yüzden lekelenme oluyosun dedi rapor vericekti çarşambadan sonra istedim burda eleman yok yarında işe gitmeliyim dedim çarşamba gel raporunu yazalım ozaman dedi
bu arada kızlar oturma ile ayakta kalmanın hiç farkı yokmuş gebelik için doktor bunu söleyledi bana ha ayakta durmuşsun ha oturmuşsun farkı yok dedi.
destekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar bu doktora devam edebilirim ama kendi doktorumunda haklı çıkması beni mutlu etti açıkçası muayeneye gerek yok demişti bana cumartesi gittiğimde haklıymış bebeğim gayet iyiydi sorun anasındaaaaaaa
aa ne güzel bir tesadüf oldu öyle canım ya tam da gidişinin üzerine sormuşum
evet benim aklımda da hep kartal lütfi kırdar var ama en erken 21 aralık neredeyse 1 ay var nasıl yapbilirim bilmiyorum bugünden beri bakıyorum randevularına
canım sen gebe polikliniğinden almıştın değil mi randevuyu?
bi haftadır bağırsaklarım tamamen kurumuş gibi.. feciii şekilde kabızlık çekiyorum.. acil bi önerisi olan var mı arkadaşlar böle anında bağırsakları çözceek.. kuru kayısı incir her şeyi denedim hiç bi faydası olmuyo...yardıımmm!!
Zencefil ne kadar güzel resimler onlar çok kıskandımBenim ultrason resimlerinden birşey anlaşılımıyor. Resmi çekilirken bebecik ters dönüyor ya da kımıldıyor o da flu çıkıyor. Ama ekranda görüyorum ben net olarak.
Kımalı pide ve lahmacun bilinen yerlerden yenmeli ve çok sık yenmemeli. Durmadan lahmacun yiyen, günde 7 tane sigara içen, gün aşırı neskafe ya da türk kahvesi tüketen bir tanıdığımın bebeği gayet sağlıklı ama riske atmaya gerek yok bence.
İkili testteki free bhcg değeri teorisi ilginçmiş. Bakalım bende kaç çıkacak
o zaman eskiden çok saçmaymış şimdi az saçma olmuşöyle canım hatta bi ara bi ay sonrası içindi şimdi yine ii
evet takibe alıyorum artık canım mhrs yi sürekli bakıcam inşallah bir gelişme olur da diğer hastanedeki randevumu iptal ederim. mhrs yi 2. kadınlar kulübü yaptımsemiha şakir polikn.den gebe plk. nee alıyosun randevuyu kartal devletin bahçesinde doğum ve çocuk hastanesi oluyo... ben 15ine almıştım randevumu o gün beni aktarıp randevu aldırttıı 4 aralığa gün verdiler o gün direk gidicem.. sen sistemi takip etmeye devam et ben bir hafta sonraya alabilmiştim..
o zaman eskiden çok saçmaymış şimdi az saçma olmuşdoktor seçme hakkımız var ama ileri bir tarih seçme hakkımız yok neyse ki tarihler uymuyo
evet takibe alıyorum artık canım mhrs yi sürekli bakıcam inşallah bir gelişme olur da diğer hastanedeki randevumu iptal ederim. mhrs yi 2. kadınlar kulübü yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?