2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

kayısı vs de işe yaramadıysa duphalac diye bi ilaç var onu sor doktoruna kullan dicektir zaten. A grubundaki ilaçlardan demişti doktorum

doğrudur cnm anlayabiliyorum seni ben bugünü nasıl çektim iple bilemezsin hatta eşim geç gelince bide kavga ettim yarım saat geç gördüm bebeğimi diye
hayırlısı cnm artık mecbur beklicez 1 ay

kıyamaaam olsuun yarım saat yarım saattir haklısın bende kızardım çok ultrasonda çok iyi değilmiş beklicez artık napalım

kefir denedin mi shakaci
en garantilisi o
tavsiye ederim
bir de bu sorunun olusmaması ıcın duzenlı olatak prebıyotık yogurt ye
activia gibi
geçmiş olsun

Bir senedir yoğurdumu evde kendim mayalıyorum zaten probiyotik olmuştur :) yoğurt olarak yiyemiyorum ama ayran olarak içiyorum sürekli.. kefiri de şüpheliler listesinde diye biliyorum ben arzucum yaa... ama yine de düşünücem sağol

oooo sırlar sırlar istediğim doktor yok aslında canım ama orda ikili tstimi yaptırmak istiyorum ben deniyim bunu hatta bu akşam mutlaka ayın ben boşuna mhrs lerle uğraşmışım 15 aralık tarihine kadar kadar boş olan bir doktor bulunur dimi yok yok ben kimseden duymadım canım merak etme teşekkür ederim :))

maşallah canım gözün aydın darısı bizim başımıza inşallah bana kız gibi geldi çok anlamam ama öyle hissettim Allah gönlüne göre versin inşallahh

kefirini de kendin yap canım , mayasını bulabilrsen, bana bi arkadaş vermişti mayasını, yoğurt gibi günlük sütten yapıyoruz internette bakın istersen.

gözünaydın fyyyzzzcim herşey yolundaymış Allah gönlüne göre versin cnm

maşallah canım gözün aydın darısı bizim başımıza inşallah bana kız gibi geldi çok anlamam ama öyle hissettim Allah gönlüne göre versin inşallahh

teşekkür ederim cnm inşallah hislerin doğru çıkar hayırlısı olsun tabi sizinde güzel haberlerini bekliyoruz inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahh Aminn :)

bu arada bende 1 kilo aldım sadece neremden aldım bilmiyorum ama hiç :) ama bende pantolonlarımı giyemiyorum artık çünkü tam bebişim olduğu yere denk geliyor ve rahatsız etmek istemiyorum bebişimi şimdilik düğmelerini kapamadan idare ediyorum

cnm sende ne güzel boy varmış bende o yok işte 1.60 boya 54 kilo.normalim şu an ama çok da almamam gerekiyor zaten yere yakınım dıngırlanıveririm bide
hoşgeldin cnm bizler de iyiyiz çok şükür.sonuçlarınızın iyi çıkmasına çok sevindim.senle günlerimiz de aynı bide en son gidişimde bizim doktourumuz da doğum tarihine 28 mayıs dedi kız aynı gün doğurmayalım bide
cnm bence çok haklısın çünkü ben bu yüzden çok doktor araştırdım, gideceğim doktorun bana güven vermesi en başta geliyor.bizler bu duyguyu ilk kez tadıyoruz ve acemiliğin de verdiği tedirginlikle herşeyi bilmek istiyoruz ki bu da en doğal hakkımız doktorun da görevlerinden birisi bence.hem ilk kez tadmayı bırak 2. 3. çocuğum bile olsa durum değişmez bence hiçbirimizde de değişmez yine herşeyini bilmek isteriz doktor da bunu yapmak zorunda çünkü biz oraya keyfimizden değil bebeğimizin durumunu öğrenmek için gidiyoruz.1ay boyunca o doktorun ağzından çıkacak 2 kelime laf ve miniğimizin pozları için can atıyoruz.istediği kadar işinde uzman olsun bazı doktorlar senelerin verdiği alışmışlık sayesinde azını açmaya gerek bile duymuyo bu durum da bizim içimizdeki huzursuzluğun gitmesine yetmiyo.bence senin doktor odasından çıkarken kendini gayet huzurlu ve soru işaretlerinden arınmış olarak hissetmen çok önemli cnm.
doğum günün kutlu olsun cnm.inşallah bidahakini bebeğinle beraber kutlarsınkanamanın bitmesine çok sevindim inşallah bidaha olmaz
maşallah kuzucuğuna cnm benimtestleriniz de güzel çıkmış şükürler olsun boyu da uzamış bizim sıpalara yetişmiş minişinşallah kan sonucunu da böyle güzel çıkar.
ay senin sıpan da çok güzeeelll yesinler onu maşallah3. fotoda minişin şeyisini gördüm sanki cnm dikkat ettin mi bak minnacık nokta kadar bşy gözüküyo kordona falan da benzemiyo o erkek mi sanki ne
çok üzgünüm cnm sonucun da çok önemli problem neyse bi an önce teşhisi koyulup tedavisi yapılır yada önlemi alınır inşallah.allahım sana da bebeğini kaybeden diğer arkadaşlarıma da en kısa zamanda sağlıkla hayırlı bir evlat verir de kucaklarınızı doldurur inşallah.şimdiden çok geçmiş olsun.
Selam kızlar nasılsınız
biz iyiyiz cnm sen nasılsın bakalım
hee iyi bari yoksa beni çağırmadınız diye çok pis küsüyodum az kalsın normal insan moduna iyice girince buluşur inşallah bakalımbenim eşim de seninki gibi kesinlikle erkek doktor istemezdi ama hamile olunca adama bi haller oldu birkaç kez de kanamam olunca iyi baksın da kadın erkek farketmez demeye başladı bide benim doktoru sevdi ondan oldu.yoksa hamile kalmadan önce falan dahiliyeye bile gitcek olsam doktor bayan dimi diye soruyoduo zaman allah totolarınıza zeval vermesin kuzucum
hayrlı olsun canım maşalla meleğinedoktorunuzun testi yapması da iyi olmuş bence bak için rahatladı fena mı oldusenin kese yayvan duruyo sanki erkek gibi geldi bana ama allah bilir tabi sağlıklı ve hayırlı bi evlat olsun da gerisi önemli değilbu arada şimdi gördüm ve hemen düzelttim erkek gibi geldi yazcama kız gibi yazmışım alla allah bi işaret miydi acaba:44:
olsun cnm için rahatladı ya o herşeye değer benceşükürler olsun

şurup di mi bu? kızımın doğumundan sonra drum vermişti ismi böle bişey olan bi şurup en son çarem ilaç olucak zatenn sağolasın angel

evet şurup Shakaci rica ederim inşallah gerek kalmadan düzelirsin bende iki hafta önce çok kötü oldum burdada paylaştım arkadaşlar kahvaltıdan önce kuru kayısı ye bikaçtane üstüne bi bardak su iç demişlerdi onu uyguladım bide yediklerime dikkat ettim şimdilik iyiyim çok şükür sende atlatırsın inşallah

nezamandır takip ediyorum ama yazamıyordum midem sürekli bulanmakta hersey kokuyo oyuzden bilgisayar başında durmak istemiyorum.3 ay btti şimdi de 4 ay btsin diye bekliyorum 9 ay mı sürecek bulantılarım acaba...siz de durumlar nasıl?
bir de sizinle paylaşmak istiyorum haftasonu doktorumuza gittik yanlış yönlendirmek istemıyorum ama çıkıntı gördüm sanki dedi cinsiyeti belli olmuş mu diye sorunca..oğluşumuz olabilirrrrrrrrr

benimde acayip bulantılarım sabahları zofran içiyorum ama yinede bulanıyor 3 ay dolsunda gecer diye bekliyorum.umarım kesilir.telefonola konuşmak bile miğdemi bulandırıyor.hadi hayırlısı allah gönlüne göre versin sağlıklı olsunda

hoşgeldin Bulantılar eskisinden iyi dünden kötü geçengünden daha iyi gidiyo benim yani bigünüm diğerini tutmuyor anlayacağın ama yinede şükür diyorum daha kötü olabilirdi 16. haftaya kadar sürebilir diyorlar geçer belki
Buarada sağlıkla kucağına alırsın inşallah oğlan bizim kız bizim

cnm kefiri ben özellikle sordum doktoruma çünküçok tüketiyodum önceden şimdi her ne kadar tiksinmiş olsam da bi gün tekrar canımın isteyeceğini düşünerek sormuştum.bana süt yerine onu içmen daha iyi demişti.kefirde yoğurtta peynirde bide sade sodada sütten daha çok kalsiyum varmış.sade sodanın arkasına bakarsanız kalsiyum oranı yazıyor zaten.benim içtiğimde 232 yazıyo kalsiyum oranı baya da iyi.günde en azından 1 tane yemeklerden sonra içmeye çalışıyorum hem hazımsızlığıma da iyi geliyor doktorum da içmemi istemişti zaten.normalde hiç içemem öyle asitli şeyleri ama şimdi alıştım bazen gün içinde bile canım istiyor.

merhaba kızlar

öncelikle Zencefil ve Fyzz maşallah ne kadar güzel bebekleriniz sağlıklı, fotolar çok güzel

cumartesi günü biz de yaptırdık ikili testimizi. test sonrasında doktora bana multivitamin vermeyecek misiniz dedim (burada okuduklarımdan etkilenerek elbette ) multivitamin şimdi sana bulantı yapar 4. ayın bitince vericem dedi. ben de doktora ben 7 haftalıktan bu yana osteocare (kalsiyum+magnezyum+çinko) takviyesi kullandığımı söyleyince başka vitamine gerek yok ki zaten kullanıyormuşsun dedi. Mehsel elevit yazınca benim aklım ona gitmişti ama gerek olmadığını söyledi doktor hanım. balık yiyemiyorum deyince solgarın balık yagı takviyesini önerdi. o gün aldım bu balık yağını ama fiyatı 30 kapsülü 39 tl idi. her ay kullanacağım için fiyatı daha makul olan bir alternatifi araştırıyorum ama en iyisi buysa bunu kullanacağım.

bir de meyve yerken dikkatli ol demişti eski doktorum. meyve şekeri kilo aldırır demişti. peki siz ne kadar meyve tüketiyorsunuz. günde iki üç tane meyveden zarar gelmez diye düşünüyorum. ben bazen kendimi durduramayıp günde 4 portakala kadar çıkabiliyorum da

aa unutmuşum son olarak 14. haftamıza girdik 1 kilo vermiştim hamileliğimin başında henüz kilo almadım. yaşasııınnn

Son düzenleme:
kızlar bakın şunlara.dün eşimle cd leri temizliyoduk bisürü gereksiz cd çktı benim de aklıma bşy geldi şablon yıldız şablonları çıkardım ve kalıp oluşturdum.sonra onu cd ye çizip kestim biraz zor kesiliyo ama olsun.bu yıldızlarla bebeğimin odasının maviye boyadığım tavanını gökyüzüne çevirmek istiyorum silikonlu tabancayla tavana yapıştırmayı düşündüm.yalnız nolur nolmaz belki düşebilir diye de beşiğin üstüne gelen kısıma yapıştırma gülümseyen bir güneş ve bulut yapmayı geri kalan yerlere de bu yıldızlardan yapıştırmayı düşünüyorum nasıl olur sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…