2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

aynen konuşmak çok zor geliyo bi de sınıfta bağırınca ben öğrencilere şimdi kuscam bağırtmayın beni diyorum o derece :)

hoşbulduk canım doğru söylüyosun oğlan bizim kız bizim sağlıklı olsunlar da. hepimizin yardımcısı olsun Allah...

Süpersin ya çok hoş görünüyorlar neden olmasın ki iyi düşünmüşsün bence çok güzel duracaklar tavanda

Merhaba Kızlarrrrr
Dün kaç günün geçmişinden bi sürü sürü alıntı yapmış idim ama fakat lakin o acı sonu ben de yaşadım hepsi bi anda gidivermiş

Neyse hatırladığım kadarıyla bişeyler karalayayım. Bu arada herkesler birbirlerini görmüşler bi ben kalmışım pek kıskandım beni ekleyin şu yüzkitabına Adım Hatice Sümeyye Özkurt arapçasıyla beraber çıkıyo aratınca...

tgbesr tatlım kayıpların için çok üzüldüm inşallah sebebini bulurlar da biran önce tedavi olursun bi daha böyle acı bi tecrübe yaşamazsın...

Tokoyay Kız senin kayınvalide ne kafa kadınmış öyle maşallah. Bu arada sanırım kalbinde ritim bozukluğu gibi bişey var bizim aile dostumuzda da var bilirim pek sıkıntılı bişey. Rabbim acil şifa versin tatlım...

Acemiperi, mnsroz, mLsvT,golgen ve bebişinin yakın zamanda gören tüm güzel hamişler Maşallah bebişlerinize Abi/Abla olmuşlar kocaman olmuşlar. Sağlıkla kucağınaza alacağınız günleri de göstersin Allah'ım.

Mehsel_ErayKız nerdeymiş şu üst aramasından cinsiyetini tahmin edebilen güvenlik görevlisi hepimiz o AVM'ye gidelimmmm

Sosyolog_hCanım geçmiş örtmenler günün kutlu olsunnn Bu arada bişeycik olmaz bebişine o da seninle oynamıştır taklalar atmıştır içerde ooooh sefan olsun :118:

Nur Kız o senin arkadaşında ne genişmiş öyle. Saçını boyatmak hadi neyse doktor boya demiş dicem ama tahlillerini bile yaptırmamış. Bunun Troidi var bakterisi var. Eğer bi problem varsa biran önce tespit edilip tedavi edilmesi lazım yoksa çocukta Allah korusun zeka geriliğine kadar giden büyük problemler oluşabiliyo. Kendi ihmali yüzünden bebeğe bi zarar gelse insan vicdan azabından kahrolur herhalde. Sen onu buraya yönlendir bak biz onu nasıl pipirikli bişey yaparız iki günde

way_be_ben_neymişim Ne güzel bi kızın vardı şimdi bi de oğlun olacak demek çok sevindim yaaa aralarında da 3 yaş olacak bence ideal olan da bu. tam benim hayal ettiğim gibi. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah yarın sonuçlarında tertemiz çıkar.

Gokccen Ah kıyamam sana hormonlu hamişim benim... Ne zaman gelecek eşin? :44:

KalinkaselinCanım iş konusunda hepimiz aynıyız merak etme. İnşallah 3 ayın bitmesiyle yavaş yavaş toparlanırız da eski hamarat günlerimize geri döneriz. Bu arada kilo alıp almadığımızı sormuşsun. Ben tartılmadım çünkü yarım kilo alsam hemen anlarım bir türk kadını olarak basen göbek kalça hemen belli eder kendini ama eşim de öyle diyo aksine zayıfladım bile. Şimdilik iyiyim yani ama artık iştah düzeldi bundan sonrası Allah'a emanet

mmr_nAh canım bu kocaları hep dolduruyolar yaaa Allah'tan benimkinden çekiniyo aile ama tanıdıklarım var eşleri böyle olan ondan biliyorum. Doldurup doldurup eşlerinin üstüne salıyolar adamları

Deseha ve HafzaK Kanamalarınız olmuş çok geçmiş olsun neyseki bebişler iyiymiş.

19asos03 Akıntı sormuşsun canım bende de çok oluyo ama genelde beyaz ve kıvamlı. Sarı akıntılarınıza kaşıntı da eşlik ederse mutlaka doktorunuza danışın mantar olma ihtimaline karşın fitil verecektir.

Zencefil Maşallah bebişine hakkaten çok değişik bir ultrasonmuş ne güzel çıkmış ayrıntılı ayrıntılı oh mis

Hully Ye tatlım korkma kıymalı pideden hele bildiğin temiz bi yerse hiç korkma zaten protein almamız lazım ye afiyet olsun yarasın bebişine

2'li testlerinin sonuçlarını alan arkadaşlar Hayırlı olsun inşallah hep böyle güzel haberlerle dolar topiğimiz.

DenizkızıEllerine sağlık afiyet olsun. Nice aşurelere Ben de gurbette olduğum için bende de iş başa düştü yarın yapıcam inşallah ama burdaki buğdaylar bizimkinden biraz farklı inşallah emeklerin zayi olmaz

sfkaydınÇok üzüldüm canım çok geçmiş olsun Allah başka keder vermesin kucağını biran önce doldursun inşallah.

fyyyzzzcanımmmm inşallah rabbim gönlüne göre versin. inşallah tatlı minnoş bi kızçen olur...

mnsroz Ay canım çok haklısın yaaa doktor hasta iletişimi çok önemli hele doktor hamiş iletişimi ondan da önemli. Zaten hepimiz hassasız endişeliyiz herbişeysini bilmek istiyoruz. Ama iyiymiş bebişin ya ona da şükür be tatlım.

angel_lost, hayat365, gamze11 ve bulantısı olan tüm hamişlerAz kaldı bugünler de geride kalacak inşallah biran önce bulantılarınız geçer de rahat rahat yemek yiyebilirsiniz.

kuzukulağım Ah canım sorma yaaa meyve konusunda ben de tam bir mandalina canavarı oldum. Bi oturuşta bi kilo yiyiyorum resmen Halbuki C vitamini depo edilemiyo günlük 2-3 tane yesem kafi. Ben de kendimi su yerine geçer vucudumun suya ihtacı var diye kandırıyorum

aynı içerikte bir ilaçtır seninki de büyük ihtimalle cnm muadili olduktan sonra ilacın adının bi önemi yok bence doktorun bilir en iyisini biz burda öyle paylaşıyoruz işte içtiğimiz ilaçları.ben de en sevdiğim balığı 3 ay yiyemedim ama bu hafta durum düzeldi yoksa ben de istemek zorunda kalıcaktım bi takviye.bana da doktorum meyve konusunda aynı şeyi söyledi ben de günde 5-6 mandalin 1 elma nar kavun yiyordum.ama doktorum çok kilo alırsın meyveyi kes dedi.aslında dediği de olmadı değil.çünkü ben bulantı ve kusmadan 3 kilo vermiştim.düzelince 2 hafta meyveye sardım ve 2 haftada o kaybettiğim kiloların hepsini de geri almıştım.şükür şu an hamile kalmadan önceki kilomdayım hala ama doktorum meyveyi kes demese almış başımı gitmiştim ben çoktandoktor bunu söylediği zaman eşim de yanımdaydı gerçi her kontrolde geliyo zaten de evde ne zaman elimde meyve görse kızıp alıyo doktor yeme kilo alırsan doğum zora girer dedi diyo hep.ben de artık günde 1 mandalin bazen de hiç yemediğim oluyo, ama gün içinde salatalık ve havuçla ara öğün yapıyorum.sanırım salatalıkta sorun yok onu istediğimiz kadar tüketebiliriz hem folik asit te var içinde.yani anlayacağın meyve yasağından beri evin içinde cebimde hıyarla gezer oldum

Merhabalar herkese,

Beni de kabul ederseniz eger araniza, biz de insaallah haziran ayinda kavusacaklardaniz :) su anda 10+1 de yani 11. Haftanin icindeyiz.

Süpersin ya çok hoş görünüyorlar neden olmasın ki iyi düşünmüşsün bence çok güzel duracaklar tavanda
çok mersi şekerim bi an önce onları orda görmek istiyorum artık kendimi zor tutuyorum hazırlıklara başlalmamak için :18:
ay anacım bi bilsem nerde olduğunu gidicem dayıcam göbeğimi burnunun ucuna hadi bil bakalım dicem ben de çok merak ettim.kadın artık bisürü hamile göre göre gözleri ultrasondan daha iyi ölçer hale gelmişaman yavrucum meyve işine bi dur de yoksa yakın zamanda su içsem yarıyo demeye başlarsın bak benden demesi heesen suyu su olarak tüket bence daha hayırlı olacak kanımca

teşekkür ederim canım hızlı cevabın için

evet çok haklısın ablam ilk hamileliğinde 27 kilo almıştı ve sürekli meyve yediğini söylüyordu. en önemlisi bebeklerimizin sağlıklı olması elbette ama ben 10 kilonun üzerine çıkmak istemiyorum hamilelik siüresince. gerekirse diyetisten kontrolünde beslenicem canım. doğum zora girebiliyormuş evet dikkatli olmak lazım. yakın çevremden biri 40 kilo alarak tamamladı hamilelik sürecini. artık ne yedi bilmiyorum 40 kilo almak için

salatalıktan zarar geleceğini sanmıyorum hiç %80 i su zaten ama mevsimi değil sen yine de havucu daha ön planda tutmaya çalış canım.

Teşekkür ederim canım..Senin bebeğininde sağlıklı olması beni çok mutlu etti..

ne güzel sende yaptırmışsın testini darısı bize inş.
bende meyveden korkuyorum aslında çok fazla tüktiyorum ama vitamin sonuçta bişey olmaz herlade
süpersin valla canım çok güzel düşünmüşsün cd le de çok güzel olmuş ellerine sağlık

Merhabalar herkese,

Beni de kabul ederseniz eger araniza, biz de insaallah haziran ayinda kavusacaklardaniz :) su anda 10+1 de yani 11. Haftanin icindeyiz.
estağfurullah cnm kabul etmek ne demek hoş geldin aramıza hayırlı olsun senin de küçük meleğin
kızlar ben bulamıyorum 2013 haziran anneleriydi değil mi gurubun adı
evet cnm aynen öyle

teşekkür ederim cnmm :) eet bencede iyi oldu en azından hep acaba mı diye düşünmicem Rabbim hayırlısını nasip etsin inş. bencede cnm bi işaretti o kesinlikle niye düzelttin bakimm

teşekkür ederiz cnm. seninde hayırlı olsun. banada doktor bugün dedi 16. haftada vericem diye şimdi mide bulantısı yapabilir diye. yoksa bana başka doktor yazmıştı zaten elevit ama ben kullanmadım kendi doktoruma sormadan başlamıyım diye. o da vericekmiş zaten.

ne demek cnm önemli değil.biliyorum hiç zamanı değil salatalığın ama ben de napıyorum pazara bi çıkıyorum nerde eciş bücüş köylü salatalıkları var onalardan alıyorum sopa gibi dümdüz olanlar sanki makineden çıkmış gibi yetişmesinde bi insan parmağı olduğu besbelli.benim aldığım o eçiş bücüş şekilsiz salatalıkları eve gelir gelmez test ediyorum mis gibi kokuyo ve tazecik bildiğin hormonsuz köylü salatalığı.havucu 2 minik çelimsiz olanlarından yiyorum fazla da yemiyorum cnm senin de aklında olsun içinde acayip şeker var.
süpersin valla canım çok güzel düşünmüşsün cd le de çok güzel olmuş ellerine sağlık
teşekkür ederim kuzum kendimi böyle oyalamaya çalışıyorum işte.bide eşim beni istemeye gelirken sepet getirmişlerdi.bizim yatak odasının perdesi de lilayla mor arası bşy baya da artmıştı bide saten kumaşı.kemer altına gidince silikon, şeker bide sepet için tüy alıp o sepeti bebeğime hazırlamayı düşünüyorum.miniğimi görmeye gelenlere onunla bebek şekeri ikram etmek istiyorum.hem de sepetim tarihin tozlu sayfalarından kurtulmuş olacak.doğuma kadar küçük pembe mor ve lila yünlerden minik patikler örüp doğuma 2 ay kala falan biraz tül alıp içine badem şekerlerini doldurup bu patiklerin içine koymayı düşünyorum, tülün kenarına da bilgisayardan minik minik çıkardığım bebeğimin adı yazılı olan kağıtları zımbaladım oooh mis gibi bebek şekeri sepeti işte.aslında bunları herkes yapabilir zor şeyler değil hem vakit de eğlenceli geçiyor bi araştırın derim ben

kızlar bebişlerinizin iyi olmasına,iyi haberlerle gelmenize çok sevindim

bende öyle düşünüyorum canım ya,sıfırlayalım yada sırf bizim topiğin kullanabileceği bi anket olamaz mı ki?

canım benim için bakmışsın,teşekkür ederimben sabah baya uğraştım ama bulamadımlütfi kırdar için.çok geç tarihlere veriyor,,

süpersin valla anlattıklarına planlarına bayıldım. belki beni de gaza getirir bu durum . zaten sen ne desen etkileniyorum ben

evet bilmiyordum havuçtaki şekeri çok teşekkür ettim

süpper bir fikirmiş,ama o patikleri nasıl örücenki?tığlamı?bende kendim yapmak istiyorum zaten el işlerine bayılırım,çok yatkınımdırda ayıptır sölemesibende eminönünden malzemeleri alıcam,kendim birleştiricem,aynı fiyata gelse bile ben yapmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…