benimde acayip bulantılarım sabahları zofran içiyorum ama yinede bulanıyor 3 ay dolsunda gecer diye bekliyorum.umarım kesilir.telefonola konuşmak bile miğdemi bulandırıyor.hadi hayırlısı allah gönlüne göre versin sağlıklı olsunda
hoşgeldinBulantılar eskisinden iyi dünden kötü geçengünden daha iyi gidiyo benim yani bigünüm diğerini tutmuyor anlayacağın ama yinede şükür diyorum daha kötü olabilirdi 16. haftaya kadar sürebilir diyorlar geçer belki
Buarada sağlıkla kucağına alırsın inşallah oğlan bizim kız bizim
Eki Görüntüle 561322 kızlar bakın şunlara.dün eşimle cd leri temizliyoduk bisürü gereksiz cd çktı benim de aklıma bşy geldi şablon yıldız şablonları çıkardım ve kalıp oluşturdum.sonra onu cd ye çizip kestim biraz zor kesiliyo ama olsun.bu yıldızlarla bebeğimin odasının maviye boyadığım tavanını gökyüzüne çevirmek istiyorumsilikonlu tabancayla tavana yapıştırmayı düşündüm.yalnız nolur nolmaz belki düşebilir diye de beşiğin üstüne gelen kısıma yapıştırma gülümseyen bir güneş ve bulut yapmayı geri kalan yerlere de bu yıldızlardan yapıştırmayı düşünüyorum nasıl olur sizce?
merhaba kızlar
öncelikle Zencefil ve Fyzz maşallah ne kadar güzel bebekleriniz sağlıklı, fotolar çok güzel
cumartesi günü biz de yaptırdık ikili testimizi. test sonrasında doktora bana multivitamin vermeyecek misiniz dedim (burada okuduklarımdan etkilenerek elbette) multivitamin şimdi sana bulantı yapar 4. ayın bitince vericem dedi. ben de doktora ben 7 haftalıktan bu yana osteocare (kalsiyum+magnezyum+çinko) takviyesi kullandığımı söyleyince başka vitamine gerek yok ki zaten kullanıyormuşsun dedi. Mehsel elevit yazınca benim aklım ona gitmişti ama gerek olmadığını söyledi doktor hanım. balık yiyemiyorum deyince solgarın balık yagı takviyesini önerdi. o gün aldım bu balık yağını ama fiyatı 30 kapsülü 39 tl idi. her ay kullanacağım için fiyatı daha makul olan bir alternatifi araştırıyorum ama en iyisi buysa bunu kullanacağım.
bir de meyve yerken dikkatli ol demişti eski doktorum. meyve şekeri kilo aldırır demişti. peki siz ne kadar meyve tüketiyorsunuz. günde iki üç tane meyveden zarar gelmez diye düşünüyorum. ben bazen kendimi durduramayıp günde 4 portakala kadar çıkabiliyorum da
aa unutmuşum son olarak 14. haftamıza girdik 1 kilo vermiştim hamileliğimin başında henüz kilo almadım. yaşasııınnn
aynı içerikte bir ilaçtır seninki de büyük ihtimalle cnm muadili olduktan sonra ilacın adının bi önemi yok bence doktorun bilir en iyisini biz burda öyle paylaşıyoruz işte içtiğimiz ilaçları.ben de en sevdiğim balığı 3 ay yiyemedim ama bu hafta durum düzeldi yoksa ben de istemek zorunda kalıcaktım bi takviye.bana da doktorum meyve konusunda aynı şeyi söyledi ben de günde 5-6 mandalin 1 elma nar kavun yiyordum.ama doktorum çok kilo alırsın meyveyi kes dedi.aslında dediği de olmadı değil.çünkü ben bulantı ve kusmadan 3 kilo vermiştim.düzelince 2 hafta meyveye sardım ve 2 haftada o kaybettiğim kiloların hepsini de geri almıştım.şükür şu an hamile kalmadan önceki kilomdayım hala ama doktorum meyveyi kes demese almış başımı gitmiştim ben çoktandoktor bunu söylediği zaman eşim de yanımdaydı gerçi her kontrolde geliyo zaten de evde ne zaman elimde meyve görse kızıp alıyo doktor yeme kilo alırsan doğum zora girer dedi diyo hep. ben de artık günde 1 mandalin bazen de hiç yemediğim oluyo, ama gün içinde salatalık ve havuçla ara öğün yapıyorum.sanırım salatalıkta sorun yok onu istediğimiz kadar tüketebiliriz hem folik asit te var içinde.yani anlayacağın meyve yasağından beri evin içinde cebimde hıyarla gezer oldum
Süpersin ya çok hoş görünüyorlar neden olmasın ki iyi düşünmüşsün bence çok güzel duracaklar tavanda
ay anacım bi bilsem nerde olduğunu gidicem dayıcam göbeğimi burnunun ucuna hadi bil bakalım dicem ben de çok merak ettim.Merhaba Kızlarrrrr
Dün kaç günün geçmişinden bi sürü sürü alıntı yapmış idim ama fakat lakin o acı sonu ben de yaşadım hepsi bi anda gidivermiş
Mehsel_ErayKız nerdeymiş şu üst aramasından cinsiyetini tahmin edebilen güvenlik görevlisi hepimiz o AVM'ye gidelimmmm
kuzukulağım Ah canım sorma yaaa meyve konusunda ben de tam bir mandalina canavarı oldum.Bi oturuşta bi kilo yiyiyorum resmen Halbuki C vitamini depo edilemiyo günlük 2-3 tane yesem kafi. Ben de kendimi su yerine geçer vucudumun suya ihtacı var diye kandırıyorum
valla 2,5 ayız henüz, 3 kilo aldım kızlar.
aynı içerikte bir ilaçtır seninki de büyük ihtimalle cnm muadili olduktan sonra ilacın adının bi önemi yok bence doktorun bilir en iyisini biz burda öyle paylaşıyoruz işte içtiğimiz ilaçları.ben de en sevdiğim balığı 3 ay yiyemedim ama bu hafta durum düzeldi yoksa ben de istemek zorunda kalıcaktım bi takviye.bana da doktorum meyve konusunda aynı şeyi söyledi ben de günde 5-6 mandalin 1 elma nar kavun yiyordum.ama doktorum çok kilo alırsın meyveyi kes dedi.aslında dediği de olmadı değil.çünkü ben bulantı ve kusmadan 3 kilo vermiştim.düzelince 2 hafta meyveye sardım ve 2 haftada o kaybettiğim kiloların hepsini de geri almıştım.şükür şu an hamile kalmadan önceki kilomdayım hala ama doktorum meyveyi kes demese almış başımı gitmiştim ben çoktandoktor bunu söylediği zaman eşim de yanımdaydı gerçi her kontrolde geliyo zaten de evde ne zaman elimde meyve görse kızıp alıyo doktor yeme kilo alırsan doğum zora girer dedi diyo hep. ben de artık günde 1 mandalin bazen de hiç yemediğim oluyo, ama gün içinde salatalık ve havuçla ara öğün yapıyorum.sanırım salatalıkta sorun yok onu istediğimiz kadar tüketebiliriz hem folik asit te var içinde.yani anlayacağın meyve yasağından beri evin içinde cebimde hıyarla gezer oldum
merhaba kızlar
öncelikle Zencefil ve Fyzz maşallah ne kadar güzel bebekleriniz sağlıklı, fotolar çok güzel
cumartesi günü biz de yaptırdık ikili testimizi. test sonrasında doktora bana multivitamin vermeyecek misiniz dedim (burada okuduklarımdan etkilenerek elbette) multivitamin şimdi sana bulantı yapar 4. ayın bitince vericem dedi. ben de doktora ben 7 haftalıktan bu yana osteocare (kalsiyum+magnezyum+çinko) takviyesi kullandığımı söyleyince başka vitamine gerek yok ki zaten kullanıyormuşsun dedi. Mehsel elevit yazınca benim aklım ona gitmişti ama gerek olmadığını söyledi doktor hanım. balık yiyemiyorum deyince solgarın balık yagı takviyesini önerdi. o gün aldım bu balık yağını ama fiyatı 30 kapsülü 39 tl idi. her ay kullanacağım için fiyatı daha makul olan bir alternatifi araştırıyorum ama en iyisi buysa bunu kullanacağım.
bir de meyve yerken dikkatli ol demişti eski doktorum. meyve şekeri kilo aldırır demişti. peki siz ne kadar meyve tüketiyorsunuz. günde iki üç tane meyveden zarar gelmez diye düşünüyorum. ben bazen kendimi durduramayıp günde 4 portakala kadar çıkabiliyorum da
aa unutmuşum son olarak 14. haftamıza girdik 1 kilo vermiştim hamileliğimin başında henüz kilo almadım. yaşasııınnn
ne güzel sende yaptırmışsın testini darısı bize inş.merhaba kızlar
süpersin valla canım çok güzel düşünmüşsün cd le de çok güzel olmuş ellerine sağlıkEki Görüntüle 561322 kızlar bakın şunlara.dün eşimle cd leri temizliyoduk bisürü gereksiz cd çktı benim de aklıma bşy geldi şablon yıldız şablonları çıkardım ve kalıp oluşturdum.sonra onu cd ye çizip kestim biraz zor kesiliyo ama olsun.bu yıldızlarla bebeğimin odasının maviye boyadığım tavanını gökyüzüne çevirmek istiyorumsilikonlu tabancayla tavana yapıştırmayı düşündüm.yalnız nolur nolmaz belki düşebilir diye de beşiğin üstüne gelen kısıma yapıştırma gülümseyen bir güneş ve bulut yapmayı geri kalan yerlere de bu yıldızlardan yapıştırmayı düşünüyorum nasıl olur sizce?
estağfurullah cnm kabul etmek ne demek hoş geldin aramıza hayırlı olsun senin de küçük meleğinMerhabalar herkese,
Beni de kabul ederseniz eger araniza, biz de insaallah haziran ayinda kavusacaklardaniz :) su anda 10+1 de yani 11. Haftanin icindeyiz.
evet cnm aynen öylekızlar ben bulamıyorum 2013 haziran anneleriydi değil mi gurubun adı
hayrlı olsun canım maşalla meleğinedoktorunuzun testi yapması da iyi olmuş bence bak için rahatladı fena mı oldu senin kese yayvan duruyo sanki erkek gibi geldi bana ama allah bilir tabi sağlıklı ve hayırlı bi evlat olsun da gerisi önemli değil bu arada şimdi gördüm ve hemen düzelttim erkek gibi geldi yazcama kız gibi yazmışım alla allah bi işaret miydi acaba :44:
merhaba kızlar
ne demek cnm önemli değil.biliyorum hiç zamanı değil salatalığın ama ben de napıyorum pazara bi çıkıyorum nerde eciş bücüş köylü salatalıkları var onalardan alıyorum sopa gibi dümdüz olanlar sanki makineden çıkmış gibi yetişmesinde bi insan parmağı olduğu besbelli.benim aldığım o eçiş bücüş şekilsiz salatalıkları eve gelir gelmez test ediyorum mis gibi kokuyo ve tazecik bildiğin hormonsuz köylü salatalığı.havucu 2 minik çelimsiz olanlarından yiyorum fazla da yemiyorum cnm senin de aklında olsun içinde acayip şeker var.teşekkür ederim canım hızlı cevabın için
evet çok haklısın ablam ilk hamileliğinde 27 kilo almıştı ve sürekli meyve yediğini söylüyordu. en önemlisi bebeklerimizin sağlıklı olması elbette ama ben 10 kilonun üzerine çıkmak istemiyorum hamilelik siüresince. gerekirse diyetisten kontrolünde beslenicem canım. doğum zora girebiliyormuş evet dikkatli olmak lazım. yakın çevremden biri 40 kilo alarak tamamladı hamilelik sürecini. artık ne yedi bilmiyorum 40 kilo almak için
salatalıktan zarar geleceğini sanmıyorum hiç %80 i su zaten ama mevsimi değil sen yine de havucu daha ön planda tutmaya çalış canım.
teşekkür ederim kuzum kendimi böyle oyalamaya çalışıyorum işte.bide eşim beni istemeye gelirken sepet getirmişlerdi.bizim yatak odasının perdesi de lilayla mor arası bşy baya da artmıştı bide saten kumaşı.kemer altına gidince silikon, şeker bide sepet için tüy alıp o sepeti bebeğime hazırlamayı düşünüyorum.miniğimi görmeye gelenlere onunla bebek şekeri ikram etmek istiyorum.hem de sepetim tarihin tozlu sayfalarından kurtulmuş olacak.süpersin valla canım çok güzel düşünmüşsün cd le de çok güzel olmuş ellerine sağlık
kızlar şu anketi sıfırlama olasılığımız yokmuymuş ya tahminler yada burda görmediğim kişiler cevaplamış sanırım anketi, sorun değil tabikide oraya baktığımda kesin olanları görmek istiyorum hemde daha net bilmiş oluruz kızçen oğluşun diyebiliriz diye düşündüm
off ya bu ıste bır tuhaflık var
hastanelerın coguna randevu vermıyor mhrs
yanı kartalda en erken 1 ay sonrasını gostermesı cok ılgınc
dedıgın gıbı en erken 15 gun kalınca randevuyu onaylayabılıyorsun zaten
şanssızlık ıste
normal zamanda en gec haftaya yer bulurdun
bı de kendı gozlerımle gordum yarın 08 40 bostu yaaa
mnsroz ıcın bakmıstım, demek ki başkası aldı
sana da kısmet olmadı
napalım
(((
ne demek cnm önemli değil.biliyorum hiç zamanı değil salatalığın ama ben de napıyorum pazara bi çıkıyorum nerde eciş bücüş köylü salatalıkları var onalardan alıyorum sopa gibi dümdüz olanlar sanki makineden çıkmış gibi yetişmesinde bi insan parmağı olduğu besbelli.benim aldığım o eçiş bücüş şekilsiz salatalıkları eve gelir gelmez test ediyorum mis gibi kokuyo ve tazecik bildiğin hormonsuz köylü salatalığı.havucu 2 minik çelimsiz olanlarından yiyorum fazla da yemiyorum cnm senin de aklında olsun içinde acayip şeker var.
teşekkür ederim kuzum kendimi böyle oyalamaya çalışıyorum işte.bide eşim beni istemeye gelirken sepet getirmişlerdi.bizim yatak odasının perdesi de lilayla mor arası bşy baya da artmıştı bide saten kumaşı.kemer altına gidince silikon, şeker bide sepet için tüy alıp o sepeti bebeğime hazırlamayı düşünüyorum.miniğimi görmeye gelenlere onunla bebek şekeri ikram etmek istiyorum.hem de sepetim tarihin tozlu sayfalarından kurtulmuş olacak.doğuma kadar küçük pembe mor ve lila yünlerden minik patikler örüp doğuma 2 ay kala falan biraz tül alıp içine badem şekerlerini doldurup bu patiklerin içine koymayı düşünyorum, tülün kenarına da bilgisayardan minik minik çıkardığım bebeğimin adı yazılı olan kağıtları zımbaladım oooh mis gibi bebek şekeri sepeti işte .aslında bunları herkes yapabilir zor şeyler değil hem vakit de eğlenceli geçiyor bi araştırın derim ben
kızlar bu arada şu an ortalama hepimiz 11 ile 13 haftalar arasıyız hadi herkes ne kadar kilo aldıgını yazsın.
teşekkür ederim kuzum kendimi böyle oyalamaya çalışıyorum işte.bide eşim beni istemeye gelirken sepet getirmişlerdi.bizim yatak odasının perdesi de lilayla mor arası bşy baya da artmıştı bide saten kumaşı.kemer altına gidince silikon, şeker bide sepet için tüy alıp o sepeti bebeğime hazırlamayı düşünüyorum.miniğimi görmeye gelenlere onunla bebek şekeri ikram etmek istiyorum.hem de sepetim tarihin tozlu sayfalarından kurtulmuş olacak.doğuma kadar küçük pembe mor ve lila yünlerden minik patikler örüp doğuma 2 ay kala falan biraz tül alıp içine badem şekerlerini doldurup bu patiklerin içine koymayı düşünyorum, tülün kenarına da bilgisayardan minik minik çıkardığım bebeğimin adı yazılı olan kağıtları zımbaladım oooh mis gibi bebek şekeri sepeti işte .aslında bunları herkes yapabilir zor şeyler değil hem vakit de eğlenceli geçiyor bi araştırın derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?