2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
grubunuz gızlı mı 2013 hazıran annelerı dıye cıkmıyor
aaa evet ya grup gizli tabi cnm FIRTINAKUSU ile iletişime geç bi istersen cnm o eklesin seni.

olsun olsun bşy olmaz değişmez o bide doktorunuz vermiyosa kullanamyın şu ilaçları kızlar çünkü bana da doktorum eleviti verirken bulantın çok olduğu için bu ay yazıyorum artık, elevit bulantıyı artırır o yüzden ben hastalarıma 4. ayda başlatıyorum dedi.çok da haklı çıktı ona rağmen bulantı oluyo hatta 1 kez de istifra ettim o günden beri gece yatarken alıyorum o ilacı

hamaratsın anacım sen bak bak neler döktürdü doguma kadar bi sürü şey yapcan bende çok özenirim de başlarım yarım bırakırım diye hiç başlamıyorum
mink minik patikler ayy yirim ben onları çok güzel şeyler düşünüyosun cnaım bunu biraz da mesleğine bağlıyorum

bende 11 haftadayım2 kılo verdım): Ama diyet yapmıyorum ama dıkkat edıyorum sadece bebeğe faydalı olnaları yemeye çalışıyorum:)

Ben de acikcasi ilk alti haftaya kadar ah ne kadar guzel, demek ben cok raha bir hamilelik geciricem falan diye seviniyordum. İlk doktor kontrolumuzde de 56 kilo gelmistim :s ama iste bulantilar falan baslayincaa simdilerde 54 kiloyum saniyorum. Aynen benim de iki kilom gitti diyebiliriz yani. Ama doktora bir daha aralik 14 te gidicem. O zamana kadar ne olur, alir miyim verir miyim, duru muym bilmiyorum:)

süpersin valla anlattıklarına planlarına bayıldım. belki beni de gaza getirir bu durum . zaten sen ne desen etkileniyorum ben

evet bilmiyordum havuçtaki şekeri çok teşekkür ettim
minşlerimizi pırtlatacağımız günler aynı ya belki de ondan birbirimizi bu kadar çok çekiyoruz hayatımtabi ya gel bakim sen azcık gaza valla işi ilerletirsek para bile kazanılır bu iştenbak mnsroz da yapcam diyo
ben şişle önceden çok örmüştüm patik.şişle örerim diye düşünüyodum ama şimdilerde tığla yapılanlara bakıyorum daha bi seksi duyorlar sanki, tığla da hiç yapmamıştım ama deniycem bi.bence de kendin yap cnm ben de senle aynı fikirdeyim çok makul bi fiyata mal olcak ama ne olursa olsun el emeğim içinde olsun istiyorum.çünkü miniğmin herşeyiyle ilgilenmek onu öpüp kokluyomuşum gibi keyif veriyo bana çocuklar gibi mutlu oluyorum

evet canım çekiyoruz birbirimizi, sevdim bunu

2li testim güzel çıktı, yinede 1 ay sonra 3 lü test yapılacak,
artık cinsiyette ozamana kalacak, bu gidişle cinsiyeti topikte en son ben öğrenecem

evet tatlım mesleğimle de acayüp ülgüsü var ama mesleğimi de bu tür şeylere yatkınlığımdan ve çocuk aşkından dolayı seçmiştim zaten.bence yarım bile kalsa başla çünkü bu tür uğraşlar yüzlerce tl para verip terapi almakla eşdeğer.bide insan bşyler üretebildiğini görünce kendine olan güveni de saygısı da artıyor, aldığın haz da cabası.bir olmaz iki olmaz üçüncüde bi şaheser çıkar.bak bu benim ilk eserim evlenmeden önce eşime yapmıştım ne kadar anormal garip bşy olduğunu anla diye elimi koydum yanına palet desem bu kar büyük palet de olmaz adam giydi ama yasırı boşta kaldıçok üzülüp ağlamıştım sonra hırs yaptım bu işi öğrencem ben diye çok da güzel şeyler çıkıyo yani istedikten sonra.bak bunların ikisi de benden çıktı iki resim arasındaki farkı bul bakalım ahahaaaa

Hepiniziiiii coooook seviyorum iyiki varsinizz :) kkya tesekkurler boyle bir site actigi icin hamileligimin kritik donemini atlattim :) cooooooook mutluyum. ayrica ruyamda rahmetli babami gordum :) sanirim oglum olacak ama hiiiiiic onemli degil :) o gelsindeeee :) HERSEY GUZEL OLACAK ONUNLA OLUNCAAA

kız hakkaten palet gibi olmuş ama sonra düzelmiş geçen ördüğün hırkaları görmüştüm zaten ellerine sağlık hamarat hatun

anaaaaamm birinin hormonları çok güzel çalışıyo uçuşan kelebekler görüyorum sankim:111::119::118::124:
Böyle olmaz..
MEHSEL_ERAY bize bu yelekleri yapmayı öğretsin, di mi kızlar... :)))
patiği öğretme diyosun yani arzucum bu fotodan sonra öyle mi

selam kızlar ....
kendime çok iyi bakmama rağmen 2 günden beri çok hastayım faranjit,baş ağrısı,vücut kırgınlığı,grip, herşey mevcut.bir kaç gün okula gitmeyip dinleneceğim fakat eskiden hemen ilaca dayanırdım, şimdi çok çaresizim...mandalinle ,ıhlamurla,portakalla gececek cinsten değil...
aman kendizinize çok iyi bakın...salgın var oratalıkta

eee şeyyyy

kem küm

:)))
kemini de kümün de hiç tasvip miydi tasvif miydi neydi işte ondan etmiyorumvermeycem işte sana ilmek sayısını herkeşlere özelden atcam ama sana vermeycem ahaaahahaaa
çok geçmiş olsun cnm ya kapmışsın bikere şifayı daha fazla üşütme bari

Geçmiş olsun canım çabuk atlatırsın inşallah bende çok iyi beslenmeme rağmen boğazlarım acıyo dünden beri havada bir anda soğudu yine :18:

ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi akşamlar sonra görüşürüz meleklerinizi güzel besleyin kendinize de çok iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…