aaa evet ya grup gizli tabi cnm FIRTINAKUSU ile iletişime geç bi istersen cnm o eklesin seni.grubunuz gızlı mı 2013 hazıran annelerı dıye cıkmıyor
teşekkür ederim cnmm :) eet bencede iyi oldu en azından hep acaba mı diye düşünmicem Rabbim hayırlısını nasip etsin inş. bencede cnm bi işaretti o kesinlikle niye düzelttin bakimm
teşekkür ederiz cnm. seninde hayırlı olsun. banada doktor bugün dedi 16. haftada vericem diye şimdi mide bulantısı yapabilir diye. yoksa bana başka doktor yazmıştı zaten elevit ama ben kullanmadım kendi doktoruma sormadan başlamıyım diye. o da vericekmiş zaten.
hamaratsın anacım sen bak bak neler döktürdü doguma kadar bi sürü şey yapcan bende çok özenirim de başlarım yarım bırakırım diye hiç başlamıyorumne demek cnm önemli değil.biliyorum hiç zamanı değil salatalığın ama ben de napıyorum pazara bi çıkıyorum nerde eciş bücüş köylü salatalıkları var onalardan alıyorum sopa gibi dümdüz olanlar sanki makineden çıkmış gibi yetişmesinde bi insan parmağı olduğu besbelli.benim aldığım o eçiş bücüş şekilsiz salatalıkları eve gelir gelmez test ediyorum mis gibi kokuyo ve tazecik bildiğin hormonsuz köylü salatalığı.havucu 2 minik çelimsiz olanlarından yiyorum fazla da yemiyorum cnm senin de aklında olsun içinde acayip şeker var.
teşekkür ederim kuzum kendimi böyle oyalamaya çalışıyorum işte.bide eşim beni istemeye gelirken sepet getirmişlerdi.bizim yatak odasının perdesi de lilayla mor arası bşy baya da artmıştı bide saten kumaşı.kemer altına gidince silikon, şeker bide sepet için tüy alıp o sepeti bebeğime hazırlamayı düşünüyorum.miniğimi görmeye gelenlere onunla bebek şekeri ikram etmek istiyorum.hem de sepetim tarihin tozlu sayfalarından kurtulmuş olacak.doğuma kadar küçük pembe mor ve lila yünlerden minik patikler örüp doğuma 2 ay kala falan biraz tül alıp içine badem şekerlerini doldurup bu patiklerin içine koymayı düşünyorum, tülün kenarına da bilgisayardan minik minik çıkardığım bebeğimin adı yazılı olan kağıtları zımbaladım oooh mis gibi bebek şekeri sepeti işte .aslında bunları herkes yapabilir zor şeyler değil hem vakit de eğlenceli geçiyor bi araştırın derim ben
bende 11 haftadayım2 kılo verdım): Ama diyet yapmıyorum ama dıkkat edıyorum sadece bebeğe faydalı olnaları yemeye çalışıyorum:)
süpersin valla anlattıklarına planlarına bayıldım. belki beni de gaza getirir bu durum . zaten sen ne desen etkileniyorum ben
evet bilmiyordum havuçtaki şekeri çok teşekkür ettim
ben şişle önceden çok örmüştüm patik.şişle örerim diye düşünüyodum ama şimdilerde tığla yapılanlara bakıyorum daha bi seksi duyorlar sanki, tığla da hiç yapmamıştım ama deniycem bi.bence de kendin yap cnm ben de senle aynı fikirdeyim çok makul bi fiyata mal olcak ama ne olursa olsun el emeğim içinde olsun istiyorum.çünkü miniğmin herşeyiyle ilgilenmek onu öpüp kokluyomuşum gibi keyif veriyo bana çocuklar gibi mutlu oluyorumsüpper bir fikirmiş,ama o patikleri nasıl örücenki?tığlamı?bende kendim yapmak istiyorum zaten el işlerine bayılırım,çok yatkınımdırda ayıptır sölemesibende eminönünden malzemeleri alıcam,kendim birleştiricem,aynı fiyata gelse bile ben yapmak istiyorum
minşlerimizi pırtlatacağımız günler aynı ya belki de ondan birbirimizi bu kadar çok çekiyoruz hayatım tabi ya gel bakim sen azcık gaza valla işi ilerletirsek para bile kazanılır bu işten bak mnsroz da yapcam diyo
ben şişle önceden çok örmüştüm patik.şişle örerim diye düşünüyodum ama şimdilerde tığla yapılanlara bakıyorum daha bi seksi duyorlar sanki, tığla da hiç yapmamıştım ama deniycem bi.bence de kendin yap cnm ben de senle aynı fikirdeyim çok makul bi fiyata mal olcak ama ne olursa olsun el emeğim içinde olsun istiyorum.çünkü miniğmin herşeyiyle ilgilenmek onu öpüp kokluyomuşum gibi keyif veriyo bana çocuklar gibi mutlu oluyorum
evet tatlım mesleğimle de acayüp ülgüsü var ama mesleğimi de bu tür şeylere yatkınlığımdan ve çocuk aşkından dolayı seçmiştim zaten.bence yarım bile kalsa başla çünkü bu tür uğraşlar yüzlerce tl para verip terapi almakla eşdeğer.bide insan bşyler üretebildiğini görünce kendine olan güveni de saygısı da artıyor, aldığın haz da cabası.bir olmaz iki olmaz üçüncüde bi şaheser çıkar.bak bu benim ilk eserim evlenmeden önce eşime yapmıştım ne kadar anormal garip bşy olduğunu anla diye elimi koydum yanına palet desem bu kar büyük palet de olmazhamaratsın anacım sen bak bak neler döktürdü doguma kadar bi sürü şey yapcan bende çok özenirim de başlarım yarım bırakırım diye hiç başlamıyorum
mink minik patiklerayy yirim ben onları çok güzel şeyler düşünüyosun cnaım bunu biraz da mesleğine bağlıyorum
canım mesaj kutunu boşalt azıcık,mesaj atamıyom sana
evet tatlım mesleğimle de acayüp ülgüsü var ama mesleğimi de bu tür şeylere yatkınlığımdan ve çocuk aşkından dolayı seçmiştim zaten.bence yarım bile kalsa başla çünkü bu tür uğraşlar yüzlerce tl para verip terapi almakla eşdeğer.bide insan bşyler üretebildiğini görünce kendine olan güveni de saygısı da artıyor, aldığın haz da cabası.bir olmaz iki olmaz üçüncüde bi şaheser çıkar.bak bu benim ilk eserim evlenmeden önce eşime yapmıştım ne kadar anormal garip bşy olduğunu anla diye elimi koydum yanına palet desem bu kar büyük palet de olmazadam giydi ama yasırı boşta kaldı çok üzülüp ağlamıştım sonra hırs yaptım bu işi öğrencem ben diye çok da güzel şeyler çıkıyo yani istedikten sonra.bak bunların ikisi de benden çıktı iki resim arasındaki farkı bul bakalım ahahaaaa Eki Görüntüle 561340 Eki Görüntüle 561339
anaaaaamm birinin hormonları çok güzel çalışıyo uçuşan kelebekler görüyorum sankimHepiniziiiii coooook seviyorum iyiki varsinizz :) kkya tesekkurler boyle bir site actigi icin hamileligimin kritik donemini atlattim :) cooooooook mutluyum. ayrica ruyamda rahmetli babami gordum :) sanirim oglum olacak ama hiiiiiic onemli degil :) o gelsindeeee :) HERSEY GUZEL OLACAK ONUNLA OLUNCAAA
patiği öğretme diyosun yani arzucum bu fotodan sonra öyle miBöyle olmaz..
MEHSEL_ERAY bize bu yelekleri yapmayı öğretsin, di mi kızlar... :)))
anaaaaamm birinin hormonları çok güzel çalışıyo uçuşan kelebekler görüyorum sankim:111::119::118::124:
patiği öğretme diyosun yani arzucum bu fotodan sonra öyle mi
kemini de kümün de hiç tasvip miydi tasvif miydi neydi işte ondan etmiyorumeee şeyyyy
kem küm
:)))
çok geçmiş olsun cnm ya kapmışsın bikere şifayı daha fazla üşütme bariselam kızlar ....
kendime çok iyi bakmama rağmen 2 günden beri çok hastayımfaranjit,baş ağrısı,vücut kırgınlığı,grip, herşey mevcut.bir kaç gün okula gitmeyip dinleneceğim fakat eskiden hemen ilaca dayanırdım, şimdi çok çaresizim...mandalinle ,ıhlamurla,portakalla gececek cinsten değil...
aman kendizinize çok iyi bakın...salgın var oratalıkta
selam kızlar ....
kendime çok iyi bakmama rağmen 2 günden beri çok hastayımfaranjit,baş ağrısı,vücut kırgınlığı,grip, herşey mevcut.bir kaç gün okula gitmeyip dinleneceğim fakat eskiden hemen ilaca dayanırdım, şimdi çok çaresizim...mandalinle ,ıhlamurla,portakalla gececek cinsten değil...
aman kendizinize çok iyi bakın...salgın var oratalıkta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?