kemini de kümün de hiç tasvip miydi tasvif miydi neydi işte ondan etmiyorumvermeycem işte sana ilmek sayısını herkeşlere özelden atcam ama sana vermeycem ahaaahahaaa
çok geçmiş olsun cnm ya kapmışsın bikere şifayı daha fazla üşütme bari
Canım eşimle öyle karar aldık allah korusun sonuçlar kötü çıksa bile tam güvenilir değil
Sağlıksız olsa bile aldırmayacağımız için yaptırmayacağım
evet evet bende seni hatırladım şimdieylül tüp bebek topiğinden:)
Canım eşimle öyle karar aldık allah korusun sonuçlar kötü çıksa bile tam güvenilir değil
Sağol canım Rabbim yavrularımızı sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
O eylül topiği çok bereketliydi zaten maşallah şans getirdi bizede
off ya bu ıste bır tuhaflık var
hastanelerın coguna randevu vermıyor mhrs
yanı kartalda en erken 1 ay sonrasını gostermesı cok ılgınc
dedıgın gıbı en erken 15 gun kalınca randevuyu onaylayabılıyorsun zaten
şanssızlık ıste
normal zamanda en gec haftaya yer bulurdun
bı de kendı gozlerımle gordum yarın 08 40 bostu yaaa
mnsroz ıcın bakmıstım, demek ki başkası aldı
sana da kısmet olmadı
napalım (((
az önce bende gördüm canım 28.11 arihinde bir heyecan açtım boş rrandevulara bakıcaktım ama sonuç yine hüsran :)
bütün saatleri dolu ama randevu alınabilir şekilde gösteriyorlar bende ne sevinmiştim halbuki bende şaştım kaldım 1 ay sonrasına randevu verilir mi diye. mnsroz de mi gitmek istiyor oraya eğerki makul bir saatte randevu bulabilirsem burada mutlaka paylaşacağım
Sağol canım Rabbim yavrularımızı sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
O eylül topiği çok bereketliydi zaten maşallah şans getirdi bizede
az önce bende gördüm canım 28.11 arihinde bir heyecan açtım boş rrandevulara bakıcaktım ama sonuç yine hüsran :)
bütün saatleri dolu ama randevu alınabilir şekilde gösteriyorlar bende ne sevinmiştim halbuki bende şaştım kaldım 1 ay sonrasına randevu verilir mi diye. mnsroz de mi gitmek istiyor oraya eğerki makul bir saatte randevu bulabilirsem burada mutlaka paylaşacağım
canım başka hastanelerden bak,nerede oturuyorsun?ben fatih sultan mehmet araştırma hastanesinden buldum.bostancıda bu hastane.sende ordan alsana.boş yerler var.bu hafta içi uygun.dediğin gibi kartal ve pendikte yok...
az önce azıcık yemek yedim kusacakken mutfaktan cıktım .. suan tutuyorum ne olur kusmayayım çok açım .. tüm gün yarım tabak aşure yedim sadece bu bebişle rnasıl beslenecekler
herkese iyi akşamlar kızlar,
cuma ve cumartesi kanamamdan dolayı iki kez dr a gittiğimi söylemiştim. benim dr umun ist da olduğu günlere denk geldiği için kendi dr um değil başka bir dr muayene etmişti. gerekli bilgileri alıp benim druma bildirdi. ama bugün dr um ısrarla beni aradı bende akşam iğneden sonra uğradım görüşmek istiyo heralde diye sekreterine muayene edicem beklesin demiş yani bir daha gidicem bebişlerimi görmeye, 20 hasta bekliyodu önümde bende evde beklemeyi tercih ettim:) hani diyosunuz ya kızlar evde bi ultrosan aleti olsa her dk bakarım diye öyle olmuomuş ben iki gün üst üste gördüm ve şimdi muayene olmak istemiyorum. bebeklerimi rahatsız ediyomuşum gibi hissettim ama bi yandan da dr un ısrarcı olmasına endişelendim umarım önemli bişi yoktur. dualarınızı eksik etmeyin..
Okadarda dikkat ediyorum iyi besleniyorum bütün vitaminlerden alıyorum
ama yok bide klimayla olmıcak sanırım kömür sobası mı kursam ne
ızzzzzzz çok soğuk wc ye gitmeye üşeniyorum
Tamam canım içerim sende yinede meyve falan tüket
vücudun dirençten düşmesin
Okadarda dikkat ediyorum iyi besleniyorum bütün vitaminlerden alıyorum
ama yok bide klimayla olmıcak sanırım kömür sobası mı kursam ne
ızzzzzzz çok soğuk wc ye gitmeye üşeniyorum
Tamam canım içerim sende yinede meyve falan tüket
vücudun dirençten düşmesin
çok sağol canım, sende büyük ihtimalle klimadan dolayı boğaz kuruluğu oluşmuş,klimayı yaz kış pek önermiyorlar kuruluk yaptıgından dolayı...ufo tarzı şeyler de sadece önünde durduğun yönünü ısıtıyor,piliç gibi dönmek lazım ısınmak için
kış aylarının zorluğunu maalesef hamişler olarak daha fazla hissedeceğiz sanırım amaaaa en ygun dönemlerimizde bahar aylarında oluuuyazın vıcık vıcık terlemeden bebişlerimize kavuşacağız..İşte Haziran annelerinin farkı