2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
2li testim güzel çıktı, yinede 1 ay sonra 3 lü test yapılacak,
artık cinsiyette ozamana kalacak, bu gidişle cinsiyeti topikte en son ben öğrenecem

Bende varım canım daha öğrenmedim
ikili üçlü test yaptırmayacağım için artık bebek ne zaman gösterirse o zaman öğreneceğiz

teşekkür ederim canım,bu arada palet şeyy patiklerin çok güzel olmuş,ellerine sağlık

Geçmiş olsun canım çabuk atlatırsın inşallah bende çok iyi beslenmeme rağmen boğazlarım acıyo dünden beri havada bir anda soğudu yine :18:

Evet canım hemen geliverdi kış, benim de yutkunma sorunuyla başlamıştı ilk ,çok dikkat et kendine...ballı süt iç yatmadan önce yumuşatır..

ikili üçlü test yaptırmayacağım için artık bebek ne zaman gösterirse o zaman öğreneceğiz
ben ikiz oldugu için yaptırmıyorm sen neden yaptırmıyorsun? eylülde tüp bebek topiğindeydin sanırım dımı canım

ben ikiz oldugu için yaptırmıyorm sen neden yaptırmıyorsun? eylülde tüp bebek topiğindeydin sanırım dımı canım

Canım eşimle öyle karar aldık allah korusun sonuçlar kötü çıksa bile tam güvenilir değil
Sağlıksız olsa bile aldırmayacağımız için yaptırmayacağım
evet evet bende seni hatırladım şimdieylül tüp bebek topiğinden:)

hayırlı olsun çok sevindim ...

alttaki imzayı nasıl yaptın canım? ben bırtürlü yapamıyorum gününü istıyorum olmuyor

az önce bende gördüm canım 28.11 arihinde bir heyecan açtım boş rrandevulara bakıcaktım ama sonuç yine hüsran :)
bütün saatleri dolu ama randevu alınabilir şekilde gösteriyorlar bende ne sevinmiştim halbuki bende şaştım kaldım 1 ay sonrasına randevu verilir mi diye. mnsroz de mi gitmek istiyor oraya eğerki makul bir saatte randevu bulabilirsem burada mutlaka paylaşacağım

alttaki imzayı nasıl yaptın canım? ben bırtürlü yapamıyorum gününü istıyorum olmuyor

Canım google'ye daisypath yaz ordan halldebilirsin
hemen karşına çıkıyo zaten o seçeneklerdende pregnancy tıkla yönderiyo sayfa seni

Son düzenleme:
Sağol canım Rabbim yavrularımızı sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
O eylül topiği çok bereketliydi zaten maşallah şans getirdi bizede
ewet bize bereketli getırdı insaallah olmayan arkadaslarında olsun bebişi

canım başka hastanelerden bak,nerede oturuyorsun?ben fatih sultan mehmet araştırma hastanesinden buldum.bostancıda bu hastane.sende ordan alsana.boş yerler var.bu hafta içi uygun.dediğin gibi kartal ve pendikte yok...

az önce azıcık yemek yedim kusacakken mutfaktan cıktım .. suan tutuyorum ne olur kusmayayım çok açım .. tüm gün yarım tabak aşure yedim sadece bu bebişle rnasıl beslenecekler

herkese iyi akşamlar kızlar,
cuma ve cumartesi kanamamdan dolayı iki kez dr a gittiğimi söylemiştim. benim dr umun ist da olduğu günlere denk geldiği için kendi dr um değil başka bir dr muayene etmişti. gerekli bilgileri alıp benim druma bildirdi. ama bugün dr um ısrarla beni aradı bende akşam iğneden sonra uğradım görüşmek istiyo heralde diye sekreterine muayene edicem beklesin demiş yani bir daha gidicem bebişlerimi görmeye, 20 hasta bekliyodu önümde bende evde beklemeyi tercih ettim:) hani diyosunuz ya kızlar evde bi ultrosan aleti olsa her dk bakarım diye öyle olmuomuş ben iki gün üst üste gördüm ve şimdi muayene olmak istemiyorum. bebeklerimi rahatsız ediyomuşum gibi hissettim ama bi yandan da dr un ısrarcı olmasına endişelendim umarım önemli bişi yoktur. dualarınızı eksik etmeyin..

Evet canım hemen geliverdi kış, benim de yutkunma sorunuyla başlamıştı ilk ,çok dikkat et kendine...ballı süt iç yatmadan önce yumuşatır..

Okadarda dikkat ediyorum iyi besleniyorum bütün vitaminlerden alıyorum
ama yok bide klimayla olmıcak sanırım kömür sobası mı kursam ne
ızzzzzzz çok soğuk wc ye gitmeye üşeniyorum
Tamam canım içerim sende yinede meyve falan tüket
vücudun dirençten düşmesin

çok sağol canım, sende büyük ihtimalle klimadan dolayı boğaz kuruluğu oluşmuş,klimayı yaz kış pek önermiyorlar kuruluk yaptıgından dolayı...ufo tarzı şeyler de sadece önünde durduğun yönünü ısıtıyor,piliç gibi dönmek lazım ısınmak için
kış aylarının zorluğunu maalesef hamişler olarak daha fazla hissedeceğiz sanırım amaaaa en ygun dönemlerimizde bahar aylarında oluuuyazın vıcık vıcık terlemeden bebişlerimize kavuşacağız..İşte Haziran annelerinin farkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…