2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
3 haziranda dogmasını bekledigim gebeligim var ve çok heyecanlıyım
hayırlı olsun cnm hoşgeldin heyecanlı anneler kulübüne

az önce azıcık yemek yedim kusacakken mutfaktan cıktım .. suan tutuyorum ne olur kusmayayım çok açım .. tüm gün yarım tabak aşure yedim sadece bu bebişle rnasıl beslenecekler
merak etme cnm bebişlerin mutlaka besleniyolardır bi şekilde onların keyfi yerindedir korkma sen

inşallah yoktur cnm önemli bişey doktor olarak görevini yapıyodur içi rahat etmemiştir kendide görmeden. bebişlerin şimdi sana güzel güzel pozlar verir inşallah

yok cnm naparsan yap bu gripten kurtulamıyosun gelip yakalıyo yine seni bi yerlerde mecbur yakaladımı çekicez kurtuluşu yok bunun

Evet muhtemelen öyle oldu canım ufoda var
ama dediğin gibi yapmak lazım
başağrısı yapıyo bende bide
evet canım kesinlikle çok şanslıyız kış bi şekilde atlatılırsa yazın kavrulmak daha kötü bence
Farkımıza sağlık

aile boyu fenerbahçeli patik olmuş ilki tığ ile patiği tavsiye ederim daha sıkı ve güzel oluyorlar mehselcim. yapabildiğimden değil de gördüğümden fikrimi söyledim :)

canım bazen internette olmayan doktorlarda bizzim sistemimizde görünebiliodu ama şöle bi durumda var internette ve bizim sistemimizde açık olup ama dr un sistemi kapalı olanlarda var ben şimdiden söleyeyim ihtimalleri ama dediğimi mutlaka yap o saatte sayfalarımız yenileniyor :)

canım başka hastanelerden bak,nerede oturuyorsun?ben fatih sultan mehmet araştırma hastanesinden buldum.bostancıda bu hastane.sende ordan alsana.boş yerler var.bu hafta içi uygun.dediğin gibi kartal ve pendikte yok...
oraya çok yakınım ama başımdan geçen olaydan sonra kadın doğum konusunda pek tercih etmeyeceğim ve ikili test yapmıyorlar sen ne için gidiceksin fsm hastanesine? kan testlerim için özeldeki doktorum istemişti yakın fatih sultan mehmet hastanesine gitmiştim dr um kaç haftalıksın, sat tarihimi sordu kullandığım ilaç var mı diye bile sormadı ben sadece test yaptırmadım hiç dedim.
ultrasona aldı ama ekranı sadece dr görebiliyordu o zaten ilginçti :) bende hiç birşey demedim. günümü söyledi özeldeki doktorumun söylediği günden düşüktü. tahlilleri yolladım bunları yaptır sonra gelirsin dedi. ben tam elimde kağıt acaba yazdığınz tahlillerde bu testler var mı acaba diye sordum bana cevabı ben gerekli olanları yazdım zaten fazlasına gerek yok sana bunlar yeter diye tersledi beni. ben tam bişiler söylemeye açalışırken öteki hastayı çağırdı sekreteri öyle sinir harbi ile çıktım aman ne uzun yazmışım öyle :)
doktordan doktora değişiyo ben hayal kırıklığına uğradım ama sen çok memnun kalabilirsin inşallah da kalırsın canım. ben zeynep kamile gideceğim ikili test için ama lütfi kırdara da hala bakıyorum

az önce azıcık yemek yedim kusacakken mutfaktan cıktım .. suan tutuyorum ne olur kusmayayım çok açım .. tüm gün yarım tabak aşure yedim sadece bu bebişle rnasıl beslenecekler

Canım kus ve rahatla bence
bende sabah öyleydim tuttum tuttum güya sonunda çıktı valla nasıl rahatladım

canım sana alıntı yapıp cevap yazmıştım.gördün mü?randevu buldun mu?

gördüm canım sana cevap yazdım biraz uzuncaydı o yüzden geç cevap verdim :)

182 den ve internetten şansımı deneyeceğim artık hırs yaptım :)

canım fsm de ikili test yapılmıyor mu yani?eminmisin?

canım fsm de ikili test yapılmıyor mu yani?eminmisin?
kan vermeye gittiğimde kan alma bölümündeki görevli birine sordum ikili test için aç mı tok mu gelmemiz gerekiyor diye burada ikili test yapılmıyor dedi. zeynep kamil ve göztepe eğitim ve araştırma hastanesinde yapılıyor dedi. canım sende ikili test için mi randevu aldın fsm hastanesinden? sen sorup mu aldın randevuyu peki

arkadaslar pendik civarinda olan varsa kesinlikle bolge hast selda hn diyorum.. cok ilgili guler yuzlu sakin ve sabirli.. isinde de gayet uzman.. bu arada bu hastanede ikili testi 63 tlye yapiyorlar. benim de cumaya randevum var

arkadaslar pendik civarinda olan varsa kesinlikle bolge hast selda hn diyorum.. cok ilgili guler yuzlu sakin ve sabirli.. isinde de gayet uzman.. bu arada bu hastanede ikili testi 63 tlye yapiyorlar. benim de cumaya randevum var

Acaba beylikduzu civarinda oturan ve ya buralarda doktora giden var midir aramizda? Bir de doktorlar genelde 2d ultrasonla bakiyorlar falan ya, biz uc boyutlu dort boyutlu olanlarina giremiyor muyuz acaba, onlar kendi istegimiz dahilinde mi oluyor, yoksa daha ileriki zamanlarda doktor zaten yonlendiriyor mu, bilen var mi ben cok merak ediyorm da :S

Evet ya bazıları 3 boyutluda felan görüyor daha bu haftalarda
Aman bizimkide kara kara zor görüyorum valla bebeği
sinir oluyorum bu durumaaa

canım selda hanım kızıl saçlı mı..bnm arkadaşım orad çalışıyodu..hamile kalmadan bir ay önce genel kontrol için gitmiştim..ama arkadaş beni aradan aldırdı..kadın da pek ilgilenmedi..bilmiyorum belkide yoğun olmasındandır...arkadaşım oradaerkek bir doktorun çok daha iyi oldugunu söyledi..ama adını unuttum.ben zaten şu an istanbulda yaşamıyorum..

dmtfth canım ben henüz özel msj atamıyorum 12 tane daha yazdıktan sonra özel mesaj atabileceğim buraya yazmak istemiyorum. ilgine çook teşekkür ederim

evet canım onun için almıştım.yooo sormadan aldım benne bilim heryer yapar sandımiptal edeyim ohalde

himm evet kizil sacli ama diger bi bayan daha var, o da kizil.. muhtemelen sen otekinden bahsediyosun cunku gercekten cok ilgili..hatta acayip pozitif enerjiyle cikiyorum odasindan.. odasi hemen kayit yapilan yerin yaninda, kizil kisa sacli, klasik model var ya onler uzun ensesi kisa tarz.. oyle iste :)

hımmm evet o yelizdi:) ama bayagı kalabalık bir hastane..kızkardeşimde şifaya gitmişti..ordaki kadın da çok ilgiliydi..doğumunu da çok rahat yaptı valla kızkardeşim..biri de umutta yaptı umuttaki de kapalı bir bayandı o da iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…