hayırlı olsun cnm hoşgeldin heyecanlı anneler kulübüne3 haziranda dogmasını bekledigim gebeligim var ve çok heyecanlıyım
merak etme cnm bebişlerin mutlaka besleniyolardır bi şekilde onların keyfi yerindedir korkma senaz önce azıcık yemek yedim kusacakken mutfaktan cıktım .. suan tutuyorum ne olur kusmayayım çok açım .. tüm gün yarım tabak aşure yedim sadecebu bebişle rnasıl beslenecekler
herkese iyi akşamlar kızlar,
cuma ve cumartesi kanamamdan dolayı iki kez dr a gittiğimi söylemiştim. benim dr umun ist da olduğu günlere denk geldiği için kendi dr um değil başka bir dr muayene etmişti. gerekli bilgileri alıp benim druma bildirdi. ama bugün dr um ısrarla beni aradı bende akşam iğneden sonra uğradım görüşmek istiyo heralde diye sekreterine muayene edicem beklesin demiş yani bir daha gidicem bebişlerimi görmeye, 20 hasta bekliyodu önümde bende evde beklemeyi tercih ettim:) hani diyosunuz ya kızlar evde bi ultrosan aleti olsa her dk bakarım diye öyle olmuomuş ben iki gün üst üste gördüm ve şimdi muayene olmak istemiyorum. bebeklerimi rahatsız ediyomuşum gibi hissettimama bi yandan da dr un ısrarcı olmasına endişelendim umarım önemli bişi yoktur. dualarınızı eksik etmeyin..
Okadarda dikkat ediyorum iyi besleniyorum bütün vitaminlerden alıyorum
ama yok bide klimayla olmıcak sanırım kömür sobası mı kursam ne
ızzzzzzz çok soğuk wc ye gitmeye üşeniyorum
Tamam canım içerim sende yinede meyve falan tüket
vücudun dirençten düşmesin
ya bende artık yedigim şeylerden tat almak istiyorum ne zman düzene girerimki
bend eistıyorum ama erken bunun için canım ay ben karnımı doyurmak istıyorum doya doya tatalmak istedıgımı yemek ıstıyorum[/QUOTE
bende doyurmak istiyorum ama yiyemiorum nasıl düzelcek bu halimiz
çok sağol canım, sende büyük ihtimalle klimadan dolayı boğaz kuruluğu oluşmuş,klimayı yaz kış pek önermiyorlar kuruluk yaptıgından dolayı...ufo tarzı şeyler de sadece önünde durduğun yönünü ısıtıyor,piliç gibi dönmek lazım ısınmak için
kış aylarının zorluğunu maalesef hamişler olarak daha fazla hissedeceğiz sanırım amaaaa en ygun dönemlerimizde bahar aylarında oluuuyazın vıcık vıcık terlemeden bebişlerimize kavuşacağız..İşte Haziran annelerinin farkı
evet tatlım mesleğimle de acayüp ülgüsü var ama mesleğimi de bu tür şeylere yatkınlığımdan ve çocuk aşkından dolayı seçmiştim zaten.bence yarım bile kalsa başla çünkü bu tür uğraşlar yüzlerce tl para verip terapi almakla eşdeğer.bide insan bşyler üretebildiğini görünce kendine olan güveni de saygısı da artıyor, aldığın haz da cabası.bir olmaz iki olmaz üçüncüde bi şaheser çıkar.bak bu benim ilk eserim evlenmeden önce eşime yapmıştım ne kadar anormal garip bşy olduğunu anla diye elimi koydum yanına palet desem bu kar büyük palet de olmazadam giydi ama yasırı boşta kaldı çok üzülüp ağlamıştım sonra hırs yaptım bu işi öğrencem ben diye çok da güzel şeyler çıkıyo yani istedikten sonra.bak bunların ikisi de benden çıktı iki resim arasındaki farkı bul bakalım ahahaaaa Eki Görüntüle 561340 Eki Görüntüle 561339
oooo sırlar sırlaristediğim doktor yok aslında canım ama orda ikili tstimi yaptırmak istiyorum ben deniyim bunu hatta bu akşam mutlaka ayın ben boşuna mhrs lerle uğraşmışım 15 aralık tarihine kadar kadar boş olan bir doktor bulunur dimi yok yok ben kimseden duymadım canım merak etme teşekkür ederim :))
oraya çok yakınım ama başımdan geçen olaydan sonra kadın doğum konusunda pek tercih etmeyeceğim ve ikili test yapmıyorlar sen ne için gidiceksin fsm hastanesine? kan testlerim için özeldeki doktorum istemişti yakın fatih sultan mehmet hastanesine gitmiştim dr um kaç haftalıksın, sat tarihimi sordu kullandığım ilaç var mı diye bile sormadı ben sadece test yaptırmadım hiç dedim.canım başka hastanelerden bak,nerede oturuyorsun?ben fatih sultan mehmet araştırma hastanesinden buldum.bostancıda bu hastane.sende ordan alsana.boş yerler var.bu hafta içi uygun.dediğin gibi kartal ve pendikte yok...
az önce azıcık yemek yedim kusacakken mutfaktan cıktım .. suan tutuyorum ne olur kusmayayım çok açım .. tüm gün yarım tabak aşure yedim sadecebu bebişle rnasıl beslenecekler
canım sana alıntı yapıp cevap yazmıştım.gördün mü?randevu buldun mu?
182 den ve internetten şansımı deneyeceğim artık hırs yaptım :)canım bazen internette olmayan doktorlarda bizzim sistemimizde görünebiliodu ama şöle bi durumda var internette ve bizim sistemimizde açık olup ama dr un sistemi kapalı olanlarda var ben şimdiden söleyeyim ihtimalleri ama dediğimi mutlaka yap o saatte sayfalarımız yenileniyor :)
oraya çok yakınım ama başımdan geçen olaydan sonra kadın doğum konusunda pek tercih etmeyeceğim ve ikili test yapmıyorlar sen ne için gidiceksin fsm hastanesine? kan testlerim için özeldeki doktorum istemişti yakın fatih sultan mehmet hastanesine gitmiştim dr um kaç haftalıksın, sat tarihimi sordu kullandığım ilaç var mı diye bile sormadı ben sadece test yaptırmadım hiç dedim.
ultrasona aldı ama ekranı sadece dr görebiliyordu o zaten ilginçti :) bende hiç birşey demedim. günümü söyledi özeldeki doktorumun söylediği günden düşüktü. tahlilleri yolladım bunları yaptır sonra gelirsin dedi. ben tam elimde kağıt acaba yazdığınz tahlillerde bu testler var mı acaba diye sordum bana cevabı ben gerekli olanları yazdım zaten fazlasına gerek yok sana bunlar yeter diye tersledi beni. ben tam bişiler söylemeye açalışırken öteki hastayı çağırdı sekreteri öyle sinir harbi ile çıktımaman ne uzun yazmışım öyle :)
doktordan doktora değişiyo ben hayal kırıklığına uğradım ama sen çok memnun kalabilirsin inşallah da kalırsın canım. ben zeynep kamile gideceğim ikili test için ama lütfi kırdara da hala bakıyorum
kan vermeye gittiğimde kan alma bölümündeki görevli birine sordum ikili test için aç mı tok mu gelmemiz gerekiyor diye burada ikili test yapılmıyor dedi. zeynep kamil ve göztepe eğitim ve araştırma hastanesinde yapılıyor dedi. canım sende ikili test için mi randevu aldın fsm hastanesinden? sen sorup mu aldın randevuyu pekicanım fsm de ikili test yapılmıyor mu yani?eminmisin?
arkadaslar pendik civarinda olan varsa kesinlikle bolge hast selda hn diyorum.. cok ilgili guler yuzlu sakin ve sabirli.. isinde de gayet uzman.. bu arada bu hastanede ikili testi 63 tlye yapiyorlar. benim de cumaya randevum var
Acaba beylikduzu civarinda oturan ve ya buralarda doktora giden var midir aramizda? Bir de doktorlar genelde 2d ultrasonla bakiyorlar falan ya, biz uc boyutlu dort boyutlu olanlarina giremiyor muyuz acaba, onlar kendi istegimiz dahilinde mi oluyor, yoksa daha ileriki zamanlarda doktor zaten yonlendiriyor mu, bilen var mi ben cok merak ediyorm da :S
arkadaslar pendik civarinda olan varsa kesinlikle bolge hast selda hn diyorum.. cok ilgili guler yuzlu sakin ve sabirli.. isinde de gayet uzman.. bu arada bu hastanede ikili testi 63 tlye yapiyorlar. benim de cumaya randevum var
kan vermeye gittiğimde kan alma bölümündeki görevli birine sordum ikili test için aç mı tok mu gelmemiz gerekiyor diye burada ikili test yapılmıyor dedi. zeynep kamil ve göztepe eğitim ve araştırma hastanesinde yapılıyor dedi. canım sende ikili test için mi randevu aldın fsm hastanesinden? sen sorup mu aldın randevuyu peki
canım selda hanım kızıl saçlı mı..bnm arkadaşım orad çalışıyodu..hamile kalmadan bir ay önce genel kontrol için gitmiştim..ama arkadaş beni aradan aldırdı..kadın da pek ilgilenmedi..bilmiyorum belkide yoğun olmasındandır...arkadaşım orada erkek bir doktorun çok daha iyi oldugunu söyledi..ama adını unuttum.ben zaten şu an istanbulda yaşamıyorum..
himm evet kizil sacli ama diger bi bayan daha var, o da kizil.. muhtemelen sen otekinden bahsediyosun cunku gercekten cok ilgili..hatta acayip pozitif enerjiyle cikiyorum odasindan.. odasi hemen kayit yapilan yerin yaninda, kizil kisa sacli, klasik model var ya onler uzun ensesi kisa tarz.. oyle iste :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?