- 24 Şubat 2011
- 1.064
- 75
- 318
semiha şakir polikn.den gebe plk. nee alıyosun randevuyu kartal devletin bahçesinde doğum ve çocuk hastanesi oluyo... ben 15ine almıştım randevumu o gün beni aktarıp randevu aldırttıı 4 aralığa gün verdiler o gün direk gidicem.. sen sistemi takip etmeye devam et ben bir hafta sonraya alabilmiştim..
aaa evet umut hastanesindeki o kapali bayani da duydum, ama bana biraz uzak kaliyor.. bolge hastanesi kalabalik mi bilemedim :) hic beklemiyorum cunku, en fazla 5-10 dk. gerci ben hafta ici gidiyorum belki ondandir. benim de bi arkadasim yeni dogum yapti, o da cok memnundu ondan sebep gidiyorum ben de. memnum kaldigim icin onermek istedim sadece..hımmm evet o yelizdi:) ama bayagı kalabalık bir hastane..kızkardeşimde şifaya gitmişti..ordaki kadın da çok ilgiliydi..doğumunu da çok rahat yaptı valla kızkardeşim..biri de umutta yaptı umuttaki de kapalı bir bayandı o da iyiydi
aaa evet umut hastanesindeki o kapali bayani da duydum, ama bana biraz uzak kaliyor.. bolge hastanesi kalabalik mi bilemedim :) hic beklemiyorum cunku, en fazla 5-10 dk. gerci ben hafta ici gidiyorum belki ondandir. benim de bi arkadasim yeni dogum yapti, o da cok memnundu ondan sebep gidiyorum ben de. memnum kaldigim icin onermek istedim sadece..
Ne kadar güzel sohbet ediyorsunuz size özeniyorum. Malesef 7 saat saat farkına bide sabahları işe gitmek eklenince ben eve geldiğimde herkes gitmiş uykulara dalmış oluyor. Neyseki mesajlara bakıp herkesin ne durumda olduğunu öğrenebiliyorum. Güzel haberlere seviniyorum. Bu arada Mehsel Eray arkadaşımızın projelerine bayıldım maşallah. Prensesi çok şanslı.
Bende henüz değişen bişey yok bulantım yok ama hala bişey yiyemiyorum yiyincede midem ağrıyor. Artık suda rahatsız etmeye başladı zorla içiyorum. İçince taş oturmuş gibi oluyo mideme. Meyve sebze yiyemiyorum. Sadece ekmek arası bişeyler ve çorbayla idare ediyorum. Ama en azından vıitaminlerimi ve balık yağımı aksatmadan içiyorum çok şükür. Pazar günü ilk hatimimi bitirip ikincisine başladım. Hamileliğim boyunca 7 hatim indircem 700 yasin okuycam diye söz vermiştim. İnşallah bu kadar hatimin ve yasinin hatırına bebeğim hem sağlıklı akıllı hemde hayırlı bir evlat olur. Zaten burda bir arkadaş hamileyken bol bol Yasin okunursa bebek doğduktan sonra çok akıllı uslu olurmuş demişti. Allah hepimize sağlıklı akıllı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
Bu arada aşûre zamanını ve annemin yemeklerini çok özledim keşke orda olsaydım. Hamilelikte gurbet dahada zormuş. Üstelik canımın istediği herşey Türkiye'de. Simit istiyorum kıymalı pide ekmek arası köfte ve turşuuuu ve daha neler neler. Hatta hepsi rüyalarıma giriyor. aşerdiğim herşey orda burda bişey yok. Zaten sevmiyordum buranın yemeklerini şimdi iyice tiksindim. Keşke bende sizin gibi meyvaya falan aşersem ne güzel olurdu.
İitiraf ediyorum sırf hamilelik takviminde bebeğimin gelişimini görmek için gece yarısını bekliyorum nette... Sonrada uykum kaçıyor =D
Hahabunu görünce koptum
demekki tek ben değilmişim :):)
9 dakikamız kaldı neysekii
İitiraf ediyorum sırf hamilelik takviminde bebeğimin gelişimini görmek için gece yarısını bekliyorum nette... Sonrada uykum kaçıyor =D
canım merhaba,olsun bak biz burdayız.gece kuşlarıiyi olmana sevindim canım.maşallah ne güzel niyet etmişsin.Allah niyetinide okuduğun kuranıda kabul etsin inşallah
aşermene gelince üzüldüm şimdi.aslında malzeme varsa dediğin şeylerin bi çoğunu yapabilirsinyakın olsam uçarak getirirdim sana canım.
doğuma amerikaya giden arkadaşım doğum yaptı geçen hafta.normal yaptı tabi epiduralle kolay oldu dedi.darısı bizlere inşallah.şimdi pasaportun çıkmasını bekliyorlarmış.onlarda dört gözle dönmeyi bekliyorlar.sürekli skype den görüşüyoruz.
bende varım bende
merakla bekliyorum o birkaç satırı okuyabilmek için
kaldı 2
hamilelilk takvimine alttan tıklayınca ordan bütün günleri okuyabiliyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?