mnsrozEvet canım bende yer kaplamasın diye böyle yapıyorum öbür türlü okunmuyo bile çok gözden kaçıyo. Hem zaten herkes kendine verilen cevabı anlıyo. Alıntı yapıyorum canım cevabımı verince siliyorum canım unutmamamın sırrı bu kadar basit yani
ButunduamvesenamBazı hamilelerin bulantı yerine yanma, ağrı vs. oluyomuş midesinde senden onlardansın anlaşılan. Tüm çektiklerimiz günahlarımıza kefaret olacak inşallah. Ben de hatim okuyorum günde bir cüz bazen daha fazla artık vaktime göre, bi de hergün Meryem Suresi okuyorum. Sen de oku canım hatta mealine de bi göz gezdir Hz. Meryem'in, Hz. Zekeriya'nin, Hz İbrahim'in nasıl en imkansız dedikleri zamanda çocuk sahibi olduklarından bahsediyo. Hem doğumu da kolaylaştırıyomuş hem de iffetli ahlaklı olmasını sağlıyomuş diye duymuştum. Hakkaten bir arakdaşım 2 hamileliğinde de hergün okudu ve doğumları çok kolay oldu. Hatta ilkinde muayeneye gitti meğer doğum başlamış 5 cm açılması olmuş
hemen doğuma aldılar ikincisinde de aynı şekilde muayene gitti 7 cm açılması olmuş :52Ç yine hemen doğum yaptı. Darısı bizim başımıza. Ben de yasin'i de ekleyeyim günlük Kur'anıma.
Benimde aşerdiklerim rüyalarıma giriyodu şimdi biraz duruldum
Dediğin gibi bazı şeyler tutmuyo. Mesela aşure yapıcam ama buğdaydan şüpheliyim bizim buğdaydan farklı. Simiti İstanbul'dan getirip buluğuma koymuştum taze çıtır çıtırı gibi olmuyo nefsini körlüyo.
mutlu_mutlu, merve 02, mnsrozKızlar çok güldürdünüz beni yaa gece sırf hamilelik takvimini görmek için gece yarılarını beklemeler falan. Bi de Derya zaten hepsini görebiliyosun sitede diyince böyle daha heyecanlı oluyo demişsiniz. Allah iyiliğinizi versin. Bende resmini takip ediyorum gitgide insana benzemeye başlıyo. Ama benden daha önde giden hamileler olduğu için onun da pek bi heyecanı olmuyo
bulbulTatlım özel hastanelere gittiğinde SUT kanununa göre ödeme yapmak istiyorum de bence baya bi farketmesi lazım. Çünkü devletin belirlediği bi fiyat var onun belli bir katının üzerine çıkınca suç işlemiş oluyolar. Hatta Naz Sut kanunları demiş bedava yaptırmıştı baya pahalı tahlilleri. 100 TL ödediği muayeneye de SUT(Sağlık Uygulama Tebliği) kanunu diyince 35 TL ödemişti.
desehaÇok sevindim canım demek bebişlerin iyi
Bak iki tane koydum her biri için özel