2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Bugun baya gezindikdir durduk istinyeparkda esimle etrafimizda gordugumuz bebekleri birbirimize gosterip uzakyan uzaktan tipe bakk diye sevdik , bazi aileler cok soguk oluyor o yuzden insan uzaktan bile cekinerek seviyoruz, umarim oyle bir anne olmam.d&r dan kitaplara baktim o kadar cesit vardiki hangisi daha faydali olur bilemedi.Hamile kiyafetleri bakarken surekli kendimi bebek kiyafetlerinin oldugu yerde buldum icim gidiyor almamak icin ama cinsiyetini ogrendikten sonra hevesimi torpulemek icin alirim diye tutuyorumkendimi.Sonra imax salonunda jamesbond filmini keyifle izledik tavsiye ederim.
Beni hayrete dusuren manav bolumunden gecerken gordum ya birsey almasam olmaz 21 lira bir yaz meyvesine bayildik, neyseki 1 kilo civarindaydi ama onun yaninda baska bir yaz meyvesi vardi tam tamina 3 adet vardi bilye kadar caniniz isterse diye soyleyemiyorum 30 liraydi sok oldum,tanesi 10 liraya geliyor.Tabiki almadil allahtan canim istemiyordu :).Bugun iyi beslenemedim hormonlu yz meyvesi, fast food denilebilecek yemek,asitli icecek simdide gec yatiyorum bugunki kacamagimi tekrarlamamak dilegiyle, tum annislere bebislere i.uykular.

merhaba bende uzun bi süredir takipteyim ama bi türü yazma fırsatı bulamamıştım 11. haftamın içindeyim. bende kabızlık sorununa semiz otu nu denemenizi öneriyorum salatalara çiğ olarak koyup tüketin çok faydası var.

günaydın kızlar geçmişi daha okuyamadım ama bugün işte cepten okurum :) hava çok güzel güneşli içim kıpır kıpır oldu umarım sizinde güzel bir gününüz olur....

Günaydın kızlar.
Dün dayanamadım bi tıp merkezine gittim bebeği görmek için. Önce de sağlık ocağına kan testleri için. Sağlık ocağı biz bunların hepsini yapamıyoruz dedi iyi dedim orda yaptırırım. Ultrasona baktı kadın bebek iyi çok şükür. Sonra dedim kan testimi yaptıracağım biraz fark ödeyeceksiniz dedi. Ne kadar 85 lira. Oha dedim ya. İlk çocuğumda hepsi yapılmıştı benim. Artık illa ki devlet hastanesine mi gitmek gerekecek? Kendi doktorum ondan yapmamış da sağlık ocağında yaptırın demiş meğer.

Günaydın kısssslarrrrr :) Bugün erkenciyim inşallah uyuşukluğumdan yavaş yavaş kurtuluyorum gibi. Söylemesi ayıp geceden hamurumu yuğurmuştum sabah onu kızarttım eşim balla ben de peynir ve domatesle yedik ohhh misss. Sabahın 6.30'unda nasıl yemeyi başardık hala hayretler içindeyim o ayrı tabi Neyseki normalde beslenme düzenim çok sağlıklıdır o yüzden arada böyle kaçamaklar zarar vermiyo, inşallah da böyle devam eder.

günaydın kızlar,
dün akşam yine gördüm bebeklerimi bu hafta 4 oldu artık çok rahatsız ettim onları ama çok tatlı uyuyolardı hele bi tanesi yüzüstü yatmış o kadar komik gözüküyodu ki aklıma geldikçe gülüyorum:)) ben öksürünce ikisi de uyandılar el salladılar bana tekrar uyudular:)) çok şükür ikisi de çok iyiymiş kanamam ara ara devam edebilirmiş, rahim ağzı uzunluğu ve genişliğine baktı ikisi de normal dedi aksi taktirde ikiz hamilelikte dikiş atılabiliomuş rahme ama böle bişiye gerek yok dedi.. bizde ki gelişmeler böyle 2 hafta sonrasına kadar..
hepinize bebeklerinizle mutlu bir gün diliyorum:)

mnsrozEvet canım bende yer kaplamasın diye böyle yapıyorum öbür türlü okunmuyo bile çok gözden kaçıyo. Hem zaten herkes kendine verilen cevabı anlıyo. Alıntı yapıyorum canım cevabımı verince siliyorum canım unutmamamın sırrı bu kadar basit yani

ButunduamvesenamBazı hamilelerin bulantı yerine yanma, ağrı vs. oluyomuş midesinde senden onlardansın anlaşılan. Tüm çektiklerimiz günahlarımıza kefaret olacak inşallah. Ben de hatim okuyorum günde bir cüz bazen daha fazla artık vaktime göre, bi de hergün Meryem Suresi okuyorum. Sen de oku canım hatta mealine de bi göz gezdir Hz. Meryem'in, Hz. Zekeriya'nin, Hz İbrahim'in nasıl en imkansız dedikleri zamanda çocuk sahibi olduklarından bahsediyo. Hem doğumu da kolaylaştırıyomuş hem de iffetli ahlaklı olmasını sağlıyomuş diye duymuştum. Hakkaten bir arakdaşım 2 hamileliğinde de hergün okudu ve doğumları çok kolay oldu. Hatta ilkinde muayeneye gitti meğer doğum başlamış 5 cm açılması olmuş hemen doğuma aldılar ikincisinde de aynı şekilde muayene gitti 7 cm açılması olmuş :52Ç yine hemen doğum yaptı. Darısı bizim başımıza. Ben de yasin'i de ekleyeyim günlük Kur'anıma.

Benimde aşerdiklerim rüyalarıma giriyodu şimdi biraz duruldum Dediğin gibi bazı şeyler tutmuyo. Mesela aşure yapıcam ama buğdaydan şüpheliyim bizim buğdaydan farklı. Simiti İstanbul'dan getirip buluğuma koymuştum taze çıtır çıtırı gibi olmuyo nefsini körlüyo.

mutlu_mutlu, merve 02, mnsrozKızlar çok güldürdünüz beni yaa gece sırf hamilelik takvimini görmek için gece yarılarını beklemeler falan. Bi de Derya zaten hepsini görebiliyosun sitede diyince böyle daha heyecanlı oluyo demişsiniz. Allah iyiliğinizi versin. Bende resmini takip ediyorum gitgide insana benzemeye başlıyo. Ama benden daha önde giden hamileler olduğu için onun da pek bi heyecanı olmuyo

bulbulTatlım özel hastanelere gittiğinde SUT kanununa göre ödeme yapmak istiyorum de bence baya bi farketmesi lazım. Çünkü devletin belirlediği bi fiyat var onun belli bir katının üzerine çıkınca suç işlemiş oluyolar. Hatta Naz Sut kanunları demiş bedava yaptırmıştı baya pahalı tahlilleri. 100 TL ödediği muayeneye de SUT(Sağlık Uygulama Tebliği) kanunu diyince 35 TL ödemişti.

desehaÇok sevindim canım demek bebişlerin iyi Bak iki tane koydum her biri için özel

Geçmiş dağ gibi birikmesin dedim, uyumamayım dedim, hergün sabahın 7.30'unda çatır çatır sayfa ilerleten kızlar yok şimdi Ben uyuyunca coşuyo herkes sayfalar ilerliyo sonra oku oku bitmiyo. Uyurum ama bak böyle heee...

Süt Kanunları mı

Pofff.. Yahu ilk gebeliğimde ben doğru düzgün hiçbişey ödemedim. İleri mi gidiyoruzz geriye mi? Ne yani şimdi söke söke mi almamız gerekiyor? O kadar dik duruşlu biri değilim ki ben. Hem konuya da hakim değilim. O ne ki deseler kem kümmm.. Sizi şikayet ederimler bana göre değil ya.. Her ay 200 benden 200 eşimden sağlık sigortası kesiliyor ben bu bebiş hariç en son ne zaman doktora gittiğimi hatırlamıyorum. Kızdım ben yaa

ya arttık dayanamıorm kızlar ya
benım tek ostedım evde uyumak
ıse gelmek cok kotu
gozlerımı zor acıorm

ya arttık dayanamıorm kızlar ya
benım tek ostedım evde uyumak
ıse gelmek cok kotu
gozlerımı zor acıorm

rapor alamıyor musun canım
ben haftasonu çok kötüydüm paso yattım hafta içine denk geleydi çok kötü olurdum herhalde
belki de dinlemek iyi geldi biilmiyorum şöyle bi iki üç gün rapor alıp dinlensen

Günaydın kızlar . Dün akşamdan bu yana kahverengi lekelenmem var ve ilk defa oldu .inşallah her şey yolundadır akşam saçma sapan rüyalar gördüm rüyamda bebeğimi kaybediyordum

Günaydın kızlar . Dün akşamdan bu yana kahverengi lekelenmem var ve ilk defa oldu .inşallah her şey yolundadır akşam saçma sapan rüyalar gördüm rüyamda bebeğimi kaybediyordum

Günaydın. Regli dönemindeysen belki ondan olmuştur. Benim 2.ayımda 1 ay boyunca hergün oldu. Allah'a şükür bir problem olmadı. Ama devam ederse mutlaka doktora görün.

Günaydın. Regli dönemindeysen belki ondan olmuştur. Benim 2.ayımda 1 ay boyunca hergün oldu. Allah'a şükür bir problem olmadı. Ama devam ederse mutlaka doktora görün.

regli dönemim geçmiş oluyor ama . ALLAH ın izniyle bişey olmaz biliyorum ama yinede tedirgin oluyor insan :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…