2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
rapor alamıyor musun canım
ben haftasonu çok kötüydüm paso yattım hafta içine denk geleydi çok kötü olurdum herhalde
belki de dinlemek iyi geldi biilmiyorum şöyle bi iki üç gün rapor alıp dinlensen

rapor alırım almasınada ozel sektor ıste geldıgımde suat asarlar
bısı solerler canım sıkılır
mumkun oldugunca ısı aksatmak ıstemıorm da
hadı dıorm 6 ay daha calısayım
sora zaten 4 yıl calısmıcam

günaydın annişler dün gezmeye gitimiştim hiç giremedim özledim sizi valla :)neler yaptınız bakalım ben yokkendün çok şeyler yedim çok şiştim gezmeye gidince dayanamıyorum mamalara gecede eşimle film izlerlerken karnım çok acıktı bende bi tabak marana yedim sonrada pişman oldumbugün doktora gidicem bebiş bakalım göstericekmi kendini

regli dönemim geçmiş oluyor ama . ALLAH ın izniyle bişey olmaz biliyorum ama yinede tedirgin oluyor insan :18:

günaydın meleklerim canım inşallah bir şey olmaz Allah'ın izniyle kızalr yarın doktor kontrolüm var bir aydır grmedim kuzumu ikilimiz ve toxo testimiz var ne olur dualarınızı eksik etmeyin

Günaydın kızlar . Dün akşamdan bu yana kahverengi lekelenmem var ve ilk defa oldu .inşallah her şey yolundadır akşam saçma sapan rüyalar gördüm rüyamda bebeğimi kaybediyordum

Canım riyalrın lekelenmenin korkusuyladır. Kırmızı olmadıkça bi problem olmaz diyolar ama istersen sen yine de bi doktorunu ara bilgilendir. Belki progestan falan verir hem senin de için rahat eder.

Walla bulbulcüm aslında son bi kaç yılda süper değişiklikler oldu sağlık sektöründe özellikle de devlet hastanelerinde. Önceden neydi öyle daha gün ağırmadan sıralara girmeler, saatlerce beklemeler, kötü muamele, muayenehanesine gitmediğinde doktor yüzüne bakmaz vs. vs. Şimdi özellerden rahat oldu randevunu alıyosun muayeni olup 5 dk da işini hallediyosun. Özel hastanelerin bi çoğunun da SGK ile anlaşması var önceye nazaran çok daha cüz'i fiyatlar ödüyosun. Hele bu Sut Kanunu (Bu arada süt değil Sut yani Sağlık Tebliği Uygulamasının kısa adı) sayesinde artık özeller de bizi sömüremicek. Bence devletin bize verdiği hakları sonuna kadar kullanmalıyız.

Bu arada mesela bebiş doğduktan sonra 0-18 yaş arasında olduğu için kuvezden falan da para almamaları gerekir. Haklarımızı bilelim, savunalım...

regli dönemim geçmiş oluyor ama . ALLAH ın izniyle bişey olmaz biliyorum ama yinede tedirgin oluyor insan :18:

Günaydın kızlar . Dün akşamdan bu yana kahverengi lekelenmem var ve ilk defa oldu .inşallah her şey yolundadır akşam saçma sapan rüyalar gördüm rüyamda bebeğimi kaybediyordum

Yine de doktoruna bildir derim. En ufacık lekelenmende bile haberim olsun demişti doktorum bana.

offf geçen seferden doktora sinir oldum zaten gitsem önemli bişey der benim sinirimi bozar iyice . başka doktor arayışındayım şimdi . daha önce gittiğim kadın doğumcum vardı sanırım ona gitmeye başlıycam daha önce muayene ücreti çoktu şimdi indirim yapmış başka bir arkadaşımda ona gidiyor

canım aynı durumdayım ama korkunun ecele faydası yok, işe gelmeye erindikçe daha mutsuz oluyorum... tec..üz kaçınılmazsa zevk almaya bakmak lazım :)))

bazen dıorm bırak ısı
uyu evde ıstedıın kadar
sora dıorm 6 ay 6 aydır bebısımın ıhıyaclarını alırım
ama o kadar kotu durumdayım kı bugun anlatamam

canım aynı durumdayım ama korkunun ecele faydası yok, işe gelmeye erindikçe daha mutsuz oluyorum... tec..üz kaçınılmazsa zevk almaya bakmak lazım :)))

canım öldüm gulmekten ya harbı dedıgın gıbı zevk almaya bakıcaksın ama valla cok zor ya.dun kaytardım işe gelmedım arayan soranda olmadı neysekı.bugun de erken kaçmaya bakıcam.yarına Allah Kerim

doğrumuymuş acaba cinsiyeti belli olanlar baktımı acaba doğruluk payı varmı diye?
Valla ben hftada 1 yada 2 haftada 1 olmak üzere pide-lahmacun yiyorum hullycim
Afiyet şeker olsun
bende yiyirum valla özelliklede canım kuşbaşılı kaşarlı çekiyor benimde

canım buralımısın hemşeriymişiz ne güzel
canım bende kilolu kaldım zaten 10 alsam çok iyi olucak bendede bulantı falan olamdığı için herşeyi yiyorum gerçi fena gitmiyor şimdilik 2.5 aldım ama zaten 75tim kaldığımda dahada dikkatli olmam lazım

günaydın kızlar geçmişi daha okuyamadım ama bugün işte cepten okurum :) hava çok güzel güneşli içim kıpır kıpır oldu umarım sizinde güzel bir gününüz olur....

günaydın beaa aziran anneleri

günaydınnnnn gününüz aydın olsun hamişler

yerimmm senin ikiz pıtırcıklarınıı rahatsız etme artık annesi minişleri
günaydınnnnn güzel annelerrr ve minoşlarıı

herkese gunaydınnnnnnnnnnnnnnn

günaydın kızlar güzel bulantısız bir gün olur umarım...

benden de herkese günaydııın

günaydınnnn güzel anneler

bide ben berfin isimini ve anlamını cok sevorm
ceylin duru defne cemre naz ilve ilkim

Kızım olursa ismi Elif olacak inşallah. İkinci bir isim koyacaksam o kesinlikle Defnedir. Çok severim çok.

Alya isminden sanırım gına geldi artık. 2011-2012 arası doğan kız çocuklarının nerdeyse hepsinin adı Alya.

bazen dıorm bırak ısı
uyu evde ıstedıın kadar
sora dıorm 6 ay 6 aydır bebısımın ıhıyaclarını alırım
ama o kadar kotu durumdayım kı bugun anlatamam

ben de aynı durumdayım ama şundan da eminim: işi bırakınca evde de çok sıkılıcam. özeniyorum ev hanımlarına ooh 10a kadar uyuyup uzunca kahvaltı yapıyolar falan ama sonuçta bebeğin ihtiyaçları var... bir yandan da evde oturmak da bayabilir belli zaman sonra, 15 gün 1 ay falan güzel de bikaç yıl zor olabilir :))

arkadaşlar mrb cumartesi günü forumda bişiler yazarken ıslaklık hissttim
lavobaya gittiğimde kan boşaldı birden parça halinde
ne yapacağımı bilemedim eşimi çağırdım hemen korkudan elim ayağım titredi
hemen hastanye gittik bebeğim yaşıyordu
kalp atışları vardı kanama rahimden geliyormuş
3 gün hastanede yattım kanamanın keseye gitmemesi gerekiyormuş yoksa bebeği kaybederiz dediler
bugün evdeyim hiç kalkmamam gerek
lütfen dua edin bana bebeğime bişi olmasın Allahım

canım elıfden ısım onerısı ıstemıs ben aklımdaklerı yazdım kendı bılır
bu arada zeynep ismini solemeyı unutmusum
zeynepp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…