rapor alamıyor musun canım
ben haftasonu çok kötüydüm paso yattım hafta içine denk geleydi çok kötü olurdum herhalde
belki de dinlemek iyi geldi biilmiyorum şöyle bi iki üç gün rapor alıp dinlensen
regli dönemim geçmiş oluyor ama . ALLAH ın izniyle bişey olmaz biliyorum ama yinede tedirgin oluyor insan :18:
Günaydın kızlar . Dün akşamdan bu yana kahverengi lekelenmem var ve ilk defa oldu .inşallah her şey yolundadır akşam saçma sapan rüyalar gördüm rüyamda bebeğimi kaybediyordum
Süt Kanunları mı
Pofff.. Yahu ilk gebeliğimde ben doğru düzgün hiçbişey ödemedim. İleri mi gidiyoruzz geriye mi? Ne yani şimdi söke söke mi almamız gerekiyor? O kadar dik duruşlu biri değilim ki ben. Hem konuya da hakim değilim. O ne ki deseler kem kümmm.. Sizi şikayet ederimler bana göre değil ya.. Her ay 200 benden 200 eşimden sağlık sigortası kesiliyor ben bu bebiş hariç en son ne zaman doktora gittiğimi hatırlamıyorum. Kızdım ben yaa
ya arttık dayanamıorm kızlar ya
benım tek ostedım evde uyumak
ıse gelmek cok kotu
gozlerımı zor acıorm
regli dönemim geçmiş oluyor ama . ALLAH ın izniyle bişey olmaz biliyorum ama yinede tedirgin oluyor insan :18:
Günaydın kızlar . Dün akşamdan bu yana kahverengi lekelenmem var ve ilk defa oldu .inşallah her şey yolundadır akşam saçma sapan rüyalar gördüm rüyamda bebeğimi kaybediyordum
Canım riyalrın lekelenmenin korkusuyladır. Kırmızı olmadıkça bi problem olmaz diyolar ama istersen sen yine de bi doktorunu ara bilgilendir. Belki progestan falan verir hem senin de için rahat eder.
Walla bulbulcüm aslında son bi kaç yılda süper değişiklikler oldu sağlık sektöründe özellikle de devlet hastanelerinde. Önceden neydi öyle daha gün ağırmadan sıralara girmeler, saatlerce beklemeler, kötü muamele, muayenehanesine gitmediğinde doktor yüzüne bakmaz vs. vs. Şimdi özellerden rahat oldu randevunu alıyosun muayeni olup 5 dk da işini hallediyosun. Özel hastanelerin bi çoğunun da SGK ile anlaşması var önceye nazaran çok daha cüz'i fiyatlar ödüyosun. Hele bu Sut Kanunu (Bu arada süt değil Sut yani Sağlık Tebliği Uygulamasının kısa adı) sayesinde artık özeller de bizi sömüremicek. Bence devletin bize verdiği hakları sonuna kadar kullanmalıyız.
Bu arada mesela bebiş doğduktan sonra 0-18 yaş arasında olduğu için kuvezden falan da para almamaları gerekir. Haklarımızı bilelim, savunalım...
canım aynı durumdayım ama korkunun ecele faydası yok, işe gelmeye erindikçe daha mutsuz oluyorum... tec..üz kaçınılmazsa zevk almaya bakmak lazım :)))
canım aynı durumdayım ama korkunun ecele faydası yok, işe gelmeye erindikçe daha mutsuz oluyorum... tec..üz kaçınılmazsa zevk almaya bakmak lazım :)))
Yine de doktoruna bildir derim. En ufacık lekelenmende bile haberim olsun demişti doktorum bana.
Kiz ismi onerileriniz var mi hanimlar. Biz artik yavastan dusunmeye basladik da:)
doğrumuymuş acaba cinsiyeti belli olanlar baktımı acaba doğruluk payı varmı diye?değer 50 ye yaklaştıgında degısebılıyor
yanı soyle soylıyım
10-20-30 gıbı dusuk bır degerse erkek olma ıhtımalı cok yuksek
ya da 60*70 100 gıbı yuksekse kız olma ıhtımalı cok yuksek
arada kalandegerler bıraz muallakta kalıyor
muş yani :)
tabii herkeste tutmuyor ama ben kk da da baktım tutan cok kısı var
o bılımsle calısmayı gorunce de mantıklı geldı
bende yiyirum valla özelliklede canım kuşbaşılı kaşarlı çekiyor benimdeValla ben hftada 1 yada 2 haftada 1 olmak üzere pide-lahmacun yiyorum hullycim
Afiyet şeker olsun
canım buralımısın hemşeriymişiz ne güzeltünaydın yeni kalktım ben iyice tembel oldum napim bebeğim olduktan sonra uyuyamam die şimdiden uyuyorum hemde işe başlarsam artık hiç uyuyamam en iyisi uyumak :) nasılsınız bursa da olan var mı endokrinolaji uzamanı var devlet hastanesinde yada gemlikte ne bilim nereye gitmeliyim nasıl öğrenebilirim çarşamba gitmeyi düşünüyorum ama
canım bende kilolu kaldım zaten 10 alsam çok iyi olucak bendede bulantı falan olamdığı için herşeyi yiyorum gerçi fena gitmiyor şimdilik 2.5 aldım ama zaten 75tim kaldığımda dahada dikkatli olmam lazımbu kilo konusunda moralim bozuk , evdeki tartıda 3,5 kilo almıştım cumartesi doktorun tartısında 5 kilo almış görünüyorum eeee koca gün masa başında otur işte , eve gelince de yemeği yeee , cup yatağaaa ben almayayaım da kim alsın dimi :44: artık yürüyüşe başlamam lazım yoksa yuvarlanarak gidicem işe
günaydın kızlar geçmişi daha okuyamadım ama bugün işte cepten okurum :) hava çok güzel güneşli içim kıpır kıpır oldu umarım sizinde güzel bir gününüz olur....
günaydın beaa aziran anneleri
Günaydın kısssslarrrrr :) Bugün erkenciyim inşallah uyuşukluğumdan yavaş yavaş kurtuluyorum gibi. Söylemesi ayıp geceden hamurumu yuğurmuştum sabah onu kızarttım eşim balla ben de peynir ve domatesle yedik ohhh misss. Sabahın 6.30'unda nasıl yemeyi başardık hala hayretler içindeyim o ayrı tabiNeyseki normalde beslenme düzenim çok sağlıklıdır o yüzden arada böyle kaçamaklar zarar vermiyo, inşallah da böyle devam eder.
günaydın kızlar,
dün akşam yine gördüm bebeklerimi bu hafta 4 oldu artık çok rahatsız ettim onlarıama çok tatlı uyuyolardı hele bi tanesi yüzüstü yatmış o kadar komik gözüküyodu ki aklıma geldikçe gülüyorum:)) ben öksürünce ikisi de uyandılar el salladılar bana tekrar uyudular:)) çok şükür ikisi de çok iyiymiş kanamam ara ara devam edebilirmiş, rahim ağzı uzunluğu ve genişliğine baktı ikisi de normal dedi aksi taktirde ikiz hamilelikte dikiş atılabiliomuş rahme ama böle bişiye gerek yok dedi.. bizde ki gelişmeler böyle 2 hafta sonrasına kadar..
hepinize bebeklerinizle mutlu bir gün diliyorum:)
günaydınnnnn güzel annelerrr ve minoşlarıı
herkese gunaydınnnnnnnnnnnnnnn
günaydın kızlargüzel bulantısız bir gün olur umarım...
benden de herkese günaydııın
bide ben berfin isimini ve anlamını cok sevorm
ceylin duru defne cemre naz ilve ilkim
bazen dıorm bırak ısı
uyu evde ıstedıın kadar
sora dıorm 6 ay 6 aydır bebısımın ıhıyaclarını alırım
ama o kadar kotu durumdayım kı bugun anlatamam
Kızım olursa ismi Elif olacak inşallah. İkinci bir isim koyacaksam o kesinlikle Defnedir. Çok severim çok.
Alya isminden sanırım gına geldi artık.2011-2012 arası doğan kız çocuklarının nerdeyse hepsinin adı Alya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?