Kızım olursa ismi Elif olacak inşallah. İkinci bir isim koyacaksam o kesinlikle Defnedir. Çok severim çok.
Alya isminden sanırım gına geldi artık.2011-2012 arası doğan kız çocuklarının nerdeyse hepsinin adı Alya.
Kızım olursa ismi Elif olacak inşallah. İkinci bir isim koyacaksam o kesinlikle Defnedir. Çok severim çok.
Alya isminden sanırım gına geldi artık.2011-2012 arası doğan kız çocuklarının nerdeyse hepsinin adı Alya.
arkadaşlar mrb cumartesi günü forumda bişiler yazarken ıslaklık hissttim
lavobaya gittiğimde kan boşaldı birden parça halinde
ne yapacağımı bilemedim eşimi çağırdım hemen korkudan elim ayağım titredi
hemen hastanye gittik bebeğim yaşıyordu
kalp atışları vardı kanama rahimden geliyormuş
3 gün hastanede yattım kanamanın keseye gitmemesi gerekiyormuş yoksa bebeği kaybederiz dediler
bugün evdeyim hiç kalkmamam gerek
lütfen dua edin bana bebeğime bişi olmasın Allahım
3 gün hastanede yattım kanamanın keseye gitmemesi gerekiyormuş yoksa bebeği kaybederiz dediler
şimdi çıkmam gerek kendimi iyi hissettiğimde girerim
merak etmeyin beni
dua edin yeter
canım alya,deniz,altınay,eylul,beliz,yaren.sıla
bide ben berfin isimini ve anlamını cok sevorm
ceylin duru defne cemre naz ilve ilkim
nükte beste melodi candaş
şimdi çıkmam gerek kendimi iyi hissettiğimde girerim
merak etmeyin beni
dua edin yeter
ya arttık dayanamıorm kızlar ya
benım tek ostedım evde uyumak
ıse gelmek cok kotu
gozlerımı zor acıorm
Saolun kizlar,
Elif kendi adim o yuzden koymam heralde ama defne bence de guzel. Zeynep de cok var etrafimizda. Bwn daha klasik isimleri seviyorumgaliba. Kizimin adi zehra şifa, meryem var aklimda ama ikinci de koyacam onu bulamiyoruZ.
canım ben yeni katıldım ama takip ediyordum öncedende. benimde düşük tehlikesi var. İnan bir haftada 5 doktora gittiğim oldu ilaç ve iğne verdiler ve hepsinin söylediği tek şey eğer sağlıklı bir bebekse düşmez, sağlıklı değilse vücut onu kendiliğinden atar dediler. Açıkçası doktorlarda müdahale yaptıktan sonra kaderci yaklaşıyorlar. Çok üzüldüm çünkü neler hissedebileceğini anlıyorum benim 1 haftam aynı stresle geçti. Ama rabbim korudu bakalım. Ama hala riskim var. Artık eşimde bende kabullendik kısmetimizde varsa olur diyoruz.
Saolun kizlar,
Elif kendi adim o yuzden koymam heralde ama defne bence de guzel. Zeynep de cok var etrafimizda. Bwn daha klasik isimleri seviyorumgaliba. Kizimin adi zehra şifa, meryem var aklimda ama ikinci de koyacam onu bulamiyoruZ.
canım çok tatlı maşalah bende erkeğe benzetim ama hayırlısı olsun canım bebişinde sağlıklıymuş gözün aydınmerabaa kızlarr bizde şimdi doktordan geliyoruzz. biz ikili test yaptırmıcaktık ama doktor direk aldı içeriye ikili testi yapıcaz dedi öle inceledi bende bişi demedim artıkama bizimki çok kısa sürdü ya burun kemiği oluşmuş dedi ense kalınlığına bişey demedi kendi ölçtümü bilmiyorum ama herşey normal gözüküyo dedi. 12+1 iz biz 12+2 çıktık :)
kan verdik 1 hafta sonra çıkıcakmış sonuç. cinsiyeti sorduk daha erken dedi ben dedim tahmindemi yok hiç %50 var tahminim söliyim istersen dedi saolsun dalga geçtiama bi ara bacak arasını gördüm ekranda ve hiç bişey yoktu ben anladım kesin kız benimki bu sefer ilk defa biraz hareket ettiğini gördüm diğerlerinde hep uyuyodu sanırım yada doktor devamlı değiştiriyor yönü hareketini anlamıyodum. öle yani resimleride koyuyorum çok net diil ama olduğu kadar artık cinsiyeti 1 ay sonra öğrenicekmişiz ama sizin tahminlerinizi bekliyorum kızlar :)
Eki Görüntüle 561189 Eki Görüntüle 561190 Eki Görüntüle 561188
çok geçmiş olsun canım inaşlaah bebişine bişey olmaz dualarımız seninle canım en kısa zamanda atlatırsın inşallaharkadaşlar mrb cumartesi günü forumda bişiler yazarken ıslaklık hissttim
sizi gidi çifte kumrular sizikızçeler günaydın
bu arada utanarak söylüyorum biz iki ay sonra ilk defa şey yaptık..benimkini zor razı ettim tabi dayanamadı birikmiş iki aydır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?