2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım elıfden ısım onerısı ıstemıs ben aklımdaklerı yazdım kendı bılır
bu arada zeynep ismini solemeyı unutmusum
zeynepp

canım elıfden ısım onerısı ıstemıs ben aklımdaklerı yazdım kendı bılır
bu arada zeynep ismini solemeyı unutmusum
zeynepphe bıde aycan ve idil varrr

çok geçmiş olsun canım içini ferah tut ve aklına kötü şeyler getirme doktor ne dediyse de harfiyen uy.İnşallah bişey olmaz merak etme

uzuldum gercekten ama ıcını ferah tut allahın ıznıyle hıcbısıcık olmaz evladına
nası olsa kalmıcaksın a oturduk yerden bol bol dua et
cok gecmıs olsun

ah canım benim yaa çok çok geçmiş olsun. çok üzüldüm şimdi. dua edicem senin ve bebeğin için . Rabbim bebeğinizi size bağışlasın İlksevcim. sen iyi düşün lütfen.

kızçeler günaydın
bu arada utanarak söylüyorum biz iki ay sonra ilk defa şey yaptık..benimkini zor razı ettim tabi dayanamadı birikmiş iki aydır

çok geçmiş olsun canım . dualarım seninle ve bebeğinle ALLAH yardımcın olsun canım

canım cumartesi aynı şeyi yaşadım kocaman bir kan pıhtısı geldi ama o pıhtının dışarı atılması daha iyiymiş çünkü içerde kalırsa keseyi sıkıştırabilirmiş. şimdi de kahverengi lekelenme olabiliyo onlar içinde normal dedi dr. düşük riski olmadığını söylediler bana bazen sebepsiz bu tarz kanamalar olabiliomuş hatta 9 ay kanama yaşayıp nurtopu gibi doğuranlar var. ebn bu hafta 4 kez dr a gittim ama artık içim rahat. sende rahat ol canım bebekte, rahim ağzında uzunluğunda genişliğinde prob yoksa bişicik olmaz. bol bol yat ve su iç.

monalisa79Sana da günaydın canım oooh gezmişsin tozmuşsun sefan olsun. Biz de seni özledik. İnşallah hayırlı haberlerle dönersin canım. Akşam acıkınca meyve yemek en mantıklısı geliyo bana tabi çok abartmadan. Ben bu aralar meyve konusunda ipin ucunu kaçırdım biraz ama dikkat edicem bundan sonra inşallah. Halbuki 5 porsiyon meyve yeterli bizim için. Arada bi kaçamak yapmaktan zarar gelmez tatlım önemli olan günlük yemek düzenini oturtmak ve mümkünse kaçamakları gece değil de sabahları yapmak. Çünkü gün içinde bi şekilde yakılıyo ama yiyip yatınca yağa dönüşme ihtimali daha yüksek.

Kızlar destek olalım birbirimize kilo almayalım doğumumuz kolay olsun. Ben şimdiye kadar almadım bundan sonra da ayda max 2 kiloyu aşmak istemiyorum :18: Hatta mümkünse ayda 1 ama 6 kiloyla doğuma giden yoktur herhalde.

esra_ogtBende çok özledim kuzumu ben de muhtemelen hafta sonu gidicem inşallah. İnşallah yarın güzel sonuçlarla dönersin canım. Bebişin de sana türlü türlü oyunlar yapar el sallar

hully, görümcezede ve tüm çalışan hamişlerÇalışkan Hamişlerim inşallah çabucak geçer bugününüz. Ben evde çalıştığım halde bazen diyorum bıraksam mı işi sonra da diyorum saçmalama evinde yattığın yerden tercüme yapıyosun hem bi de bu işi de bırakırsam evde iyice kafayı yerim. Ama insanın bunaldığı çalışmak istemediği zamanlar oluyo

ilksev İlksevcim çok geçmiş olsun tatlım neyseki bebişin iyiymiş. Dualarımız seninle. İyice dinlen. Burda böyle kanama haberleri okuyunca (herhalde hormonların da etkisiyle) kendim yaşamış gibi üzülüyorum etkileniyorum. Neyseki kayıp haberleri almıyoruz ne zamandır Rabbim bozmasın Herkesin bebişi annesine sıkı sıkı tutunsun

Elifdem cinsiyet belli mi canım genelde kız isimleri önerilmiş. Seninki kız mı yoksa herkes mi kız istiyo

canım alya,deniz,altınay,eylul,beliz,yaren.sıla

bide ben berfin isimini ve anlamını cok sevorm
ceylin duru defne cemre naz ilve ilkim

nükte beste melodi candaş

Saolun kizlar,
Elif kendi adim o yuzden koymam heralde ama defne bence de guzel. Zeynep de cok var etrafimizda. Bwn daha klasik isimleri seviyorumgaliba. Kizimin adi zehra şifa, meryem var aklimda ama ikinci de koyacam onu bulamiyoruZ.

kızlar şunlara bakın hele ne tatlılarrrrrrrr

Eklentiler

• $9017348e-b7ff-4acb-959b-b3645b336a71.webp
    11 KB · Görüntüleme: 38
  • $47kmar1353947988.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Saolun kizlar,
Elif kendi adim o yuzden koymam heralde ama defne bence de guzel. Zeynep de cok var etrafimizda. Bwn daha klasik isimleri seviyorumgaliba. Kizimin adi zehra şifa, meryem var aklimda ama ikinci de koyacam onu bulamiyoruZ.

Biz de kız olursa ilk ismini Meryem düşünüyoruz canım ikinci ismi de Nuha olacak inşallah. Beğenirsen al senin yani bebişinin olsun Nuha aklıselim demek. Kur'an'da da geçiyo ama bence Kur'an'da geçmesinden çok manasının güzel olması önemli. Erkek olursa da Emin Mervan düşünüyoruz inşallah.

canımsın saoll evet yani bende öyle düşünüyorumm sağlıklı gebelik olursa kendiliğinden gelecek zatennn cünkü tıpben her seyi yaptım bu gebelikte kan pıhtılaşması hastasıyımm iğnelerimi kullandımm kan değerlerim iyiydi ama olmayınca olmuyoo rabbimin taktiri hayırlsıı olsun inş..

Saolun kizlar,

bende açtım önüme osmanlıca lügatı bakıyorum isimlere kulağa hoş gelenlerin anlamları saçma, anlamı güzel olanların söylenişi güzel deil:))) değişik bişiler bulursam paylaşırım.. bu arada ben tarihçiyim o yüzden aklıma geldi lügat:))

canım çok tatlı maşalah bende erkeğe benzetim ama hayırlısı olsun canım bebişinde sağlıklıymuş gözün aydın

çok geçmiş olsun canım inaşlaah bebişine bişey olmaz dualarımız seninle canım en kısa zamanda atlatırsın inşallah

kızçeler günaydın
bu arada utanarak söylüyorum biz iki ay sonra ilk defa şey yaptık..benimkini zor razı ettim tabi dayanamadı birikmiş iki aydır
sizi gidi çifte kumrular sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…