ya kızlarr bebıs acaba bu ara bızım yedıklerımızden mı beslenıo
benım hep mıdem kazınıo hep acıkıorm
gölgencim bende sütü içemiyordum ballısını bilr midem kaldırmıyordu hani şu cocukların yediği süte katılan kahverengi çıtır çıtır şeyler var ya coco pops nesquick gibi onlarla sütü içmeye başladım ve devam ediyorum. seviyorsan öyle şeyleri sana da tavsiye edebilirm[/QU
AAAAAonlardan aklıma gelmedi aslında , nesquick gibi biseyler alayım bende , belki daha sevimli olur gözümde hatırlattığınız için teşekkürler canlar
kızlar tvde doktorun anlattıklarını yazayım ben de o halde kalsiyumla ilgili. geçen sabah doktorumda anlattılar. içerisinde en çok kalsiyum olandan az olana kadar sıraladı doktor. en katı olanda en çok kalsiyum vardır dedi bu durumda ilk sırada peynir geliyormuş, ikinci sırada yogurt üçüncü sırada kefir dördüncü sırada ise süt. dolayısıyla birini yiyemiyorsanız ya da içemiyorsanız diğeriyle ikame edebilirsiniz.
ayrıca doktor nesquik gibi eklenen şeylerin sütün içerisindeki kalsiyumu azalttığını söyledi. peyir olarak da en yüksek kalsiyumlu ve en ideal olanının lor peyniri olduğunu söyledi. bilginize
ay çok kötüyüm kızlar yaa barsaklarım bozulmuş midem bulanıyor offf
kızlar tvde doktorun anlattıklarını yazayım ben de o halde kalsiyumla ilgili. geçen sabah doktorumda anlattılar. içerisinde en çok kalsiyum olandan az olana kadar sıraladı doktor. en katı olanda en çok kalsiyum vardır dedi bu durumda ilk sırada peynir geliyormuş, ikinci sırada yogurt üçüncü sırada kefir dördüncü sırada ise süt. dolayısıyla birini yiyemiyorsanız ya da içemiyorsanız diğeriyle ikame edebilirsiniz.
ayrıca doktor nesquik gibi eklenen şeylerin sütün içerisindeki kalsiyumu azalttığını söyledi. peyir olarak da en yüksek kalsiyumlu ve en ideal olanının lor peyniri olduğunu söyledi. bilginize
yaşasınnnn süt içmeye bilirimmmmmmmmben edirnemin güzel peynirini yicem
ay çok kötüyüm kızlar yaa barsaklarım bozulmuş midem bulanıyor offf
aaaaaaamideye haslanmış patates ve leblebi iyi geliyor diye biliyorum ayağını sıcak tutmaya çalış ve bolbol su içemeye çalış cnm
kız benım ıstah 2 ay once bı acıldı kapanmak bılmıo valla
100 kılo ıle dogurcam bu gıdısle ben ya
günaydın meleklerim canım sıkma canını için rahat etmediyse başka dpktpra git bende kontrolden geldim doktor teyzemiz burun kemiğimiz oluşmuş ense kalınlığımız gyet iyi dedi ama benim zıpa bebişim zor yan döndü incecik parmakları var yerim ben onu testleimiz verdik Allah'ım ne olur ikili toxo testimde temiz çıksın hepimizin testlri temizz çıksın Amin
Stres mideme vurdu sabahtan beri kusuyorum.
Saat 3 buçukta ikili testimiz var. Dua edin kızlar olur mu bol bol.
Benim bağırsaklarım bozulunca anneannem bi tatlı kaşığına türk kahvesi koyar üstünede limon sıkar azıcık yedirirdi bana ve çok iyi gelirdi.Dene istersen.
Tadı çok kötü ama söyleyeyim baştan.Yapacaksan yanına sonrasında hemen içmek için bir bardak su al.
valla bende öleyim arkadaşım bi kere bile midem bulanmadı aç köpekler gibiyim
Merrak etme annesi tertemiz çıkar onlarrrr
aaa sen bari yapma stres olcak bişey yok tertemiz çıkar inşallahhh
aaa sen bari yapma stres olcak bişey yok tertemiz çıkar inşallahhh
kızzzzzzzzzz biz senle ikimiz kapılara sığmıcaz galibaa bu iştahlaa3 aydan itibaren bizim yediklerimizden besleniyor ama doktorlar günlük kalori ihtiyacınızına göre sadece 200 kalori artırın yeterli diyor ortalama 2 meyva kadar yani...ama ben bir oturuşta 1 kilo yiyebilecek istaha sahibim
Merhaba arkadaşım senınle doğumumuzun arasında bir kaç gün oyanayacak sanırsam :)
yaşasınnnn süt içmeye bilirimmmmmmmmben edirnemin güzel peynirini yicem
ayy bende bayılırım bizim oranın peynirine şimdilik ayrı kalsakta elbet bi gün kavuşucaz
Bu tür şeyler tahmin zaten, bir kesinliği falan yok. Bu seferki bebeğini tahmin edebiliyor musun peki?benım ılk kızım da ne ılıkı teste cıkan o 50 yukarı asagı tuttu ne de tum takvımler
benı goren bıle erkek o kesın doktora bı daha bkaıp dıyorlardı
doguma gıderken de hadı oglunu al da gel dedıler o kadar sıvrı bı karnım vardı
ama bı kızım var ..yalnız erkek gıbı :)
Merhaba arkadaşım senınle doğumumuzun arasında bir kaç gün oyanayacak sanırsam :)
Stres mideme vurdu sabahtan beri kusuyorum.
Saat 3 buçukta ikili testimiz var. Dua edin kızlar olur mu bol bol.
Bu tür şeyler tahmin zaten, bir kesinliği falan yok. Bu seferki bebeğini tahmin edebiliyor musun peki?
Ya kızlar kimsede benim çektiğim sıkıntı yok mu şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?