2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ya kızlarr bebıs acaba bu ara bızım yedıklerımızden mı beslenıo
benım hep mıdem kazınıo hep acıkıorm

kızzzzzzzzzz biz senle ikimiz kapılara sığmıcaz galibaa bu iştahlaa 3 aydan itibaren bizim yediklerimizden besleniyor ama doktorlar günlük kalori ihtiyacınızına göre sadece 200 kalori artırın yeterli diyor ortalama 2 meyva kadar yani...ama ben bir oturuşta 1 kilo yiyebilecek istaha sahibim

ay çok kötüyüm kızlar yaa barsaklarım bozulmuş midem bulanıyor offf

Benim bağırsaklarım bozulunca anneannem bi tatlı kaşığına türk kahvesi koyar üstünede limon sıkar azıcık yedirirdi bana ve çok iyi gelirdi. Dene istersen.
Tadı çok kötü ama söyleyeyim baştan. Yapacaksan yanına sonrasında hemen içmek için bir bardak su al.

Birde golgenin dediği gibi çok su iç vücudun susuz kalmasın sakın.

Son düzenleme:
aaaaaaa mideye haslanmış patates ve leblebi iyi geliyor diye biliyorum ayağını sıcak tutmaya çalış ve bolbol su içemeye çalış cnm

şimdi bulamam ama eve gidince haşlayım ayağıma bot giydim evden çıkarsan hava günlük güneşlik ama. Su evet hemen aldırayım.

kız benım ıstah 2 ay once bı acıldı kapanmak bılmıo valla
100 kılo ıle dogurcam bu gıdısle ben ya

valla bende öleyim arkadaşım bi kere bile midem bulanmadı aç köpekler gibiyim

Merrak etme annesi tertemiz çıkar onlarrrr

Stres mideme vurdu sabahtan beri kusuyorum.

Saat 3 buçukta ikili testimiz var. Dua edin kızlar olur mu bol bol.

aaa sen bari yapma stres olcak bişey yok tertemiz çıkar inşallahhh

Kızlar merhaba bi sorum olucak size doktor kan hapı verdi 1 haftadır kullanıyorum nerdeyse büyük idrarım çok koyu renk çıkıyor kan hapı yapar diyorlar ama sizlerde de oldumu böle bi sorun ?

haaa doğru kahve limon vardı de mi e midem de kötü ama şimdi hem kahveden hem limondan tiksinmeyeyim eve gidene kadar geçmezse akşama deneyim bunu
bi de ekmeğin arasına çay konup yeniyordu o da vardı galiba hoş bizde çay yok demlik poşeti kulllanıyorum şu kahveyi yapayım ben

benım ılk kızım da ne ılıkı teste cıkan o 50 yukarı asagı tuttu ne de tum takvımler

benı goren bıle erkek o kesın doktora bı daha bkaıp dıyorlardı

doguma gıderken de hadı oglunu al da gel dedıler o kadar sıvrı bı karnım vardı

ama bı kızım var ..yalnız erkek gıbı :)

aaa sen bari yapma stres olcak bişey yok tertemiz çıkar inşallahhh

Heyecanıma bu sefer engel olabilemiyorum ne yapsak ki.
Korkmak değil belki ama inanılmaz heyecanlıyım.

Hem test için hem cinsiyet için hemde minnoşumu ilk defa bu kadar net göreceğim için.

Benim midem hep çok hassas oldu. Çok az bir şeye heyecanlanayım, sıkılayım ya da üzüleyim bitti. Uğraşır dururum midemle.

maşallah size ay imrendim valla bende diyorum bir düzeleyim neler neler yicem şuana kadar kilo almadım verdim ama sonraya saklıyorum kendimi

Bu tür şeyler tahmin zaten, bir kesinliği falan yok. Bu seferki bebeğini tahmin edebiliyor musun peki?

Ya kızlar kimsede benim çektiğim sıkıntı yok mu şimdi

Bu tür şeyler tahmin zaten, bir kesinliği falan yok. Bu seferki bebeğini tahmin edebiliyor musun peki?

Ya kızlar kimsede benim çektiğim sıkıntı yok mu şimdi

Sıkıntını yazdığın mesajını görmemişim canım ama o sayfaya da ulaşamıyorum ısrarla. Profilinden bulduğum kadarıyla idrra kaçırmaktan bahsetmişsin. Benim öyle bir sorunum yok şimdilik.

Ben hala sık tuvalete gidiyorum sadece. Geçen gece son anda uyandım.
Uyanamasaydım çok kötü şeyler olacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…