dualarımız seninle canım . herşey güzel çıkacak İNŞALLAH canım stres yapma kendine
sanırım öyle olacakDoktor bana 29-30 mayıs gibi doğumu bekle dedi sana bir yorum yaptı mı bu konuda
Bu tür şeyler tahmin zaten, bir kesinliği falan yok. Bu seferki bebeğini tahmin edebiliyor musun peki?
Ya kızlar kimsede benim çektiğim sıkıntı yok mu şimdi
Ben gece uyanıyorum zaten wc için. Ama bu hapşırarak idrar kaçırma çok ağırıma gidiyor. Dün oturup ağladım. Çok canım sıkıldıSıkıntını yazdığın mesajını görmemişim canım ama o sayfaya da ulaşamıyorum ısrarla. Profilinden bulduğum kadarıyla idrra kaçırmaktan bahsetmişsin. Benim öyle bir sorunum yok şimdilik.
Ben hala sık tuvalete gidiyorum sadece. Geçen gece son anda uyandım.
Uyanamasaydım çok kötü şeyler olacaktı.
hayır..varlıgını bıle unutuyorum kı o derece
mayısın son haftası dedi eger 40 haftayı doldurursa 2 haziran dedi o kadar hareketli bir bebek ki erken doğum olursa şaşmam yani :) cinsiyeti önümüzdeki ay belli olucak inş ikili testi yaptırdınmı sen ben yaptırmadım doktorda bı zorunlu bır test değil tamamen senin ruh halın nasıl istiyorsa ole olsun dedı
Ben gece uyanıyorum zaten wc için. Ama bu hapşırarak idrar kaçırma çok ağırıma gidiyor. Dün oturup ağladım. Çok canım sıkıldı
Sorucam zaten. Kendimi kötü hissettiriyor banaHamilelikte normal diye okumuştum bir yerlerde canım bu duruma. Çok canın sıkılıyorsa sor doktoruna.
allah analı babalı büyütsün :) epidural doğum nasıl doğum ? herneyse darısı burda olan herkesin başına bizde alsakdık kucağıma :)
İnş herşey yolundadır cnm. O rüyaları bende hep görüyorum cnm eminim daha çok kişi görüyodurinsallah canim arkadasim. bende yuksek risk var. 5 kez dusuk yaptim daha once. yasimda sizler gibi genc degil malesef. dun gece ruyamda bebegin kalbini bulamadik. galiba hep korktugum icin boyle ruyalar goruyorum. sabah kalkar kalkmaz doppler la kontrol ettik. piskopat olduk iyice.
Bende 12+1 de gittim cnm ama doktor sölemedi doktoruna göre değişir ama belki seninki bi tahmin yaparMerhabalar kızlar nasılsınız?
Cinsiyeti öğrenen arkadaşlar varmış..Darısı başımıza...
3 aralıkta randevum.. 12+1 olacaz o gün..Ne dersiniz cinsiyet belli olurmu?
Gözünüz aydın cnm darısı başımıza inş. Ay şimdi burda olsada sevsekkAblam dogum yapti epidural sezaryen oldu.Minicikdi, dudaklari kirmizi, 3 kilo 600 gram boyuda 51 santim bana kilosu iyi geldi ama normal dogumu dusunurken tirstim yani o nasil cikicak bildigin tostos bebek .Dua eden,edemeyen kim hamileyse Allah hepinizin dogumunu kolay ve saglikli nasip etsin.O kadar hamilelik ve dogum gordum ama suan o kadar farkli hissediyorumki yasamayan bilemez diye birsey var ya o gercekten dogru simdi hamile olunca ablami yada bebegi izlerken hersey bana cok farkli,ozel geliyor.8 gun sonra bebegimi gorucem yaklasik 1 aydir gitmiyorum kontrole sabirsizlaniyorum :)
Çok sevindim cnm gözün aydın..günaydın kızlar hepimiz için hayırlı bir gün olsun İNŞALLAH . dün doktora gittik çok şükür bir aksilik yok herşey yolunda .
Resim yokmu annesi bizde görseydik yorum yapardık belki :)günaydın annişler dün doktara gitmiştik cinsiyetini belki gösterir diye ama bir türlü götermedi gerçi doktor anlamış gibi geldi bana birz sırıttı çünkü ama heralde tam net görmedi yanıltma yapmadıvurdum öksürdüm genede pozisyonunu değiştirmedi 1 hafta önde gene 14 çıktı hafatsı boyuda 10cm olmuş 1 hafatada nekadar uzamış hayret
Bi yumurta canavarıda benimNe güzel herkes kahvaltıdan bahsediyor maşallah ben daha kahvaltı yapamıyorum sadece haslanmis yumurta ama kayısı kıvamında olacak :)
Hadi yaa ne gıcık doktorlar var yaa bence sen başka doktora git bebişini gör cnmkızlar şuan marmara üniv. Hastanesinde muayene olmak. Için bekliyorum çok heyecanlıym 3 haftadan sonra bebişimi görücektm ama doktor hanım sagolsun bütün hevesimi kaçırdı dogru düzgün bakmadı bile 10haftalık dedi halbuki bugün 10hafta 5günlüktü ultrasonda göremedm bile karman çorman karaltı şeklindeydi ay hayallerm yıkıldı ultrason çıktısı bile vermedi ya
Gözün aydın cnm sende görmüşsün bebişinii darısı görmeyenlerin başına :)günaydın meleklerim canım sıkma canını için rahat etmediyse başka dpktpra git bende kontrolden geldim doktor teyzemiz burun kemiğimiz oluşmuş ense kalınlığımız gyet iyi dedi ama benim zıpa bebişim zor yan döndü incecik parmakları var yerim ben onu testleimiz verdik Allah'ım ne olur ikili toxo testimde temiz çıksın hepimizin testlri temizz çıksın Amin
Benimde çok kötüydü cnm ama maşallah 1 haftadır geçti sanki inş tekrar başlamazya benim belimde ağrıyo günlerdir..hatta 1 haftayı da geçti..doktor ilk basta idrar yollarımdakı enfeksiyona bağladı..simdi enfeksiyonum geçmis ama hala ağrıyo...
ve tek taraflı ağrıo, ayağa kalkarken ve de yürürken
Bazen ben de unutuyorum. Bebek belli etmiyor ki kendini. Şöyle tekmeler savursa ne güzel olur Aklıma geldikçe bebeğimle konuşmaya çalışıyorum. GÜn içinde hiç konuşmamışsam onu ihmal ettiğim için bebeğim bana küsecekmiş gibi geliyor
valla canım öyle saçma bi reim verdik,i hala daha anlayabilimiş değilim anlayan varsa banada anlatsın lütfen:44:İnş herşey yolundadır cnm. O rüyaları bende hep görüyorum cnm eminim daha çok kişi görüyodurama az kaldı inş bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde alıcaz kucağımıza..
Bende 12+1 de gittim cnm ama doktor sölemedi doktoruna göre değişir ama belki seninki bi tahmin yapar
Gözünüz aydın cnm darısı başımıza inş. Ay şimdi burda olsada sevsekk
Çok sevindim cnm gözün aydın..
Resim yokmu annesi bizde görseydik yorum yapardık belki :)
Bi yumurta canavarıda benimhele hamilelikte dahada severek yemeye başladım
Hadi yaa ne gıcık doktorlar var yaa bence sen başka doktora git bebişini gör cnm
Gözün aydın cnm sende görmüşsün bebişinii darısı görmeyenlerin başına :)
Benimde çok kötüydü cnm ama maşallah 1 haftadır geçti sanki inş tekrar başlamaz
kızzzzzzzzzz biz senle ikimiz kapılara sığmıcaz galibaa bu iştahlaa3 aydan itibaren bizim yediklerimizden besleniyor ama doktorlar günlük kalori ihtiyacınızına göre sadece 200 kalori artırın yeterli diyor ortalama 2 meyva kadar yani...ama ben bir oturuşta 1 kilo yiyebilecek istaha sahibim
maşallah size ay imrendim valla bende diyorum bir düzeleyim neler neler yicem şuana kadar kilo almadım verdim ama sonraya saklıyorum kendimi
valla canım öyle saçma bi reim verdik,i hala daha anlayabilimiş değilim anlayan varsa banada anlatsın lütfen:44:Eki Görüntüle 563539 Eki Görüntüle 563540
valla canım öyle saçma bi reim verdik,i hala daha anlayabilimiş değilim anlayan varsa banada anlatsın lütfen:44:Eki Görüntüle 563539 Eki Görüntüle 563540
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?