2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
sanırım öyle olacak Doktor bana 29-30 mayıs gibi doğumu bekle dedi sana bir yorum yaptı mı bu konuda

mayısın son haftası dedi eger 40 haftayı doldurursa 2 haziran dedi o kadar hareketli bir bebek ki erken doğum olursa şaşmam yani :) cinsiyeti önümüzdeki ay belli olucak inş ikili testi yaptırdınmı sen ben yaptırmadım doktorda bı zorunlu bır test değil tamamen senın ruh halın nasıl istiyorsa ole olsun dedı

Ben gece uyanıyorum zaten wc için. Ama bu hapşırarak idrar kaçırma çok ağırıma gidiyor. Dün oturup ağladım. Çok canım sıkıldı

hayır..varlıgını bıle unutuyorum kı o derece
Bazen ben de unutuyorum. Bebek belli etmiyor ki kendini. Şöyle tekmeler savursa ne güzel olur Aklıma geldikçe bebeğimle konuşmaya çalışıyorum. GÜn içinde hiç konuşmamışsam onu ihmal ettiğim için bebeğim bana küsecekmiş gibi geliyor

ben de en son geçtiğimiz cumartesi gördüm bebeğimi taklalar atıyordu valla içeride.erken gelirse ben de şaşırmam ben yaptırdım ikili testi sonucunu aldım risk çok az görünüyor.bir sorun yok yani şükürler olsun. bu test kesin sonuç vermiyor elbette, doktorlar da zorunlu tutmuyor, tabi sen bilirsin cnm.

allah analı babalı büyütsün :) epidural doğum nasıl doğum ? herneyse darısı burda olan herkesin başına bizde alsakdık kucağıma :)

Epidural belden yapılan bir iğneyle oluyor, sadece belden aşağısına hissizlik etkisi yaratıyor ve doğum sırasında uyanık oluyorsun.Ablamın ilk doğumu narkoz ile tamamen uyutularak oldu bunda ise epidural oldu tabi ablama hemen sordum nasıl diye.Epidural iğnesi yapılırken hiçbirşey hissetmemiş acı falan yok, uyanık olduğu için bebeğin ilk ağlama sesini duymanın ve görmenin çok güzel bir his olduğunu söyledi, narkozdan çıktığında sersemlik hissi oluyor epiduralde hiç öyle bir sıkıntı olmuyor.Ben epidural normal doğum istiyorum inşallah sezeryana gerek kalmaz :)

İnş herşey yolundadır cnm. O rüyaları bende hep görüyorum cnm eminim daha çok kişi görüyodur ama az kaldı inş bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde alıcaz kucağımıza..
Merhabalar kızlar nasılsınız?

Cinsiyeti öğrenen arkadaşlar varmış..Darısı başımıza...

3 aralıkta randevum.. 12+1 olacaz o gün..Ne dersiniz cinsiyet belli olurmu?
Bende 12+1 de gittim cnm ama doktor sölemedi doktoruna göre değişir ama belki seninki bi tahmin yapar

Gözünüz aydın cnm darısı başımıza inş. Ay şimdi burda olsada sevsekk

günaydın kızlar hepimiz için hayırlı bir gün olsun İNŞALLAH . dün doktora gittik çok şükür bir aksilik yok herşey yolunda .
Çok sevindim cnm gözün aydın..

Resim yokmu annesi bizde görseydik yorum yapardık belki :)

Ne güzel herkes kahvaltıdan bahsediyor maşallah ben daha kahvaltı yapamıyorum sadece haslanmis yumurta ama kayısı kıvamında olacak :)
Bi yumurta canavarıda benim hele hamilelikte dahada severek yemeye başladım
Hadi yaa ne gıcık doktorlar var yaa bence sen başka doktora git bebişini gör cnm
Gözün aydın cnm sende görmüşsün bebişinii darısı görmeyenlerin başına :)
Benimde çok kötüydü cnm ama maşallah 1 haftadır geçti sanki inş tekrar başlamaz

:) ılk bebekte kı heyecan bambaska

bızım plansız oldugu ıcın alısamadım hala hamıle oldugum fıkrıne

pazartesi döndüm evime ama ancak vakit bulabildim.. biraz yoğunum bu aralar.. geçmişe bakamadım çünkü uçmuşsunuz resmen =)) perşembe günü gördüm bebeğimi .. ve inanamadım çünkü hareket ediyordu .. birden doktora bağırmışım bu hareket ediyor diye .. doktor güldü ve çok normal hareket etmesi dedi.. ama hissetmiyorum dedm.. daha çok küçük beşinci ayda kesin hissedersin dedi. sağlıklıymış.. herşey yolunda.. kan testlerimi de yaptrdım ..ilaçlara devam .. ikili test için randevu verdi ( 6 aralık ) ama ben yaptırmak istemiyorum.. doğruluk payı ne acaba bu testin.. yani %100 dogrumu ?

Kızlar tünaydıın hepinizee,yaa bu sık idrara çıkma işi ne zaman son bulcak acaba?benim uykum çok ağırdır ve wc ye gitmek için bile uyanamıorm gece.ama sabh kalktığımda karnımda acaip bi şişlik ve ağrıyla uyanıp zor yetişiorm tuvaleteee...:18: her sabah aynı sorun yaww..zaten gün içinde en az 15-20 kez ziyaret ediyoruz malum yeri
Bizim bu haftasonu kontrolümüz ve 2 li testimiz yapılcak,heyecanlıyız...Aaaa bu arada aklıma gelmişken söyleyeyim bende kansızlık problemi hep küçüklüğümden beri vardır,değerlerim hep sınırdadır,bana ebe kuzenm bişey önerdi: çay bardağının yarısı pekmez,diğer yarısınada portakal yada mandalina suyu koyup bu ikili karışımı karıştırıp her sabah kahvaltısında içiosunuz,bebek içinde bizim içinde çok faydalıymış.. ben 3 gündür deniorum. Kanszılık sorunu olanlar deneyebilir...

valla canım öyle saçma bi reim verdik,i hala daha anlayabilimiş değilim anlayan varsa banada anlatsın lütfen:44:

valla bende ne yazıkkı engel olamıorm kendıme
ole cok yıorm kı herseyden
ama yemezsem de halsız kalıorm mıdem kazınıo bayılcakmıs gıbı oluorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…