2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

merhabalar canım, benim bu hafta daha iyi, daha az gidiyorum sanki, tabi hamilelik öncesine göre daha fazla su içiyoruz ortalama 2 lt içiyorum, ama benim günde en fazla 10 defadır

ay canım çok haklısın hiç birşey belli olmuyor ve senin bebeğin kocaman, biz 11+6 da gittik bizimkinin dudakları bile baya belli kocaman, bal dudaklım benim:))
yok canım 10 gün önce gitiğimde böyleydi..dünde herşeyi belliydi ama bana verdiği reimden bişey anlamadım neresi nerei onu anlayamadım değişik bi poziyondan çekilmişini verdi

Kızlar devlet hastanelerinde 2li test yapılıyor mu artık

cnm yapıyolarmış ama hangi hastane ben de onu araştırıyorum ben pendikte oturuyorum bugün marmara üni hastanesinden randevum vardı gittim 2li test yapmıyolarmış :44: sonra sultanbeyli devlet hastanesinde bi arkadaşım vardı onu aradım o da burda yapılmıyo dedi, sonraa evime yakın diye pendik kurtköy semt polikliniğine gittim orda da yapılmıyomuş :44: nerde yapılıyo bu test okadar yoruldumki belki zeynep kamilde yapılıyodur ama benim takatim kalmadı sıkıldım hastane araştırmaktan bile :44: 1 hafta sonraya emseyden randevu aldım sgk lılara 115 tl ile 150 tl arasında değişiyomuş . Eşim yeter yorulduğun dedi . ama şimdi acaba zeynepkamilden de randevu alsammı almasammı diye düşünür oldum ama orayada gidip geri dönerim diye de korkuyorum çünkü bana 45 dk uzaklıkta bide otobüs beklemesi pöffffffffffff

valla bende sana ımrendım sanırım antakyalıydın ah oranın guzel etlı yemeklerı nası yenmez yaaaaaaaaa

yok canım antakyalı olan ben değilim edirneliyim ben ama oraların yemeklerinide severim elbet benimde yicek günlerim gelicek ben ilk hamileliğimde 5 aya yakın böyleydim hep bulantı kusma 58 le hamile kalmıştım 5 aylıkk hamileyken 54 kiloydum amaaaaa son ay 12 kilo birden aldım veee 66yla doğurmuştum acısını fazlasıyla çıkarıyorum yani

hadi gör gel minişini yüreğinde miden de rahatlasın canım

cnm hayırlı olsun atlattın şu 2li test olayını şimdi sana 2li test için nasıl randevu aldın onu sormak istiyorum, kartal lütfi kırdar devlet hastanesiydi demi? ben 2li testi yapan devlet hastanesi bulamamaktan yakınıyorum bugünden beri, normal kadın doğumdan randevu alıp gittiğimizde doktora 2li test için geldimmi diycez yoksa başka doktoramı

benim de en çok ayaktayken ve oturuken oluyo cnm ya:26:bak öyle bi ihtimal varsa bidahaki gidişimde ben de idrar testi istiyim bari:44:
Öksürüp hapşırırken idrarını kaçıran var mı benim gibi :18:
aha tam benlik işler bunlar gülerken de gidiyo
ay çok kötüyüm kızlar yaa barsaklarım bozulmuş midem bulanıyor offf
cnm bu gün geleneksel ishal ve kusma günü galiba benim motor da dağıldı demir hapım sağolsun midemde bşy bırakmadı

canım sen gnyoferro kualanmıyomuydun öylemi kalmış aklımda benimde bağaraklarımın maşallahı var ilaçtan heralde

evet cnm doğru hatırlıyosun o ilaç sen de mi aynısını kullanıyosun?ben tuvalete kolay çıkmamı maden suyuna bağlamıştım bu ilaçla aynı zamanda onu da içmeye başladım onun da etkisi vardır belki ama sanırım ilaç yapıyomuş :44:

kızlar ben bu gün fenalarda olduğum için msjların hepsini okuyup alıntı yapamıyorum çok özür diliyorum cvp veremediklerim için.minişini görenleri ve testi güzel çıkanları tebrik ediyor bulantı-kusma ve ishali olanlara da arkanızdayım yalnız değilsiniz diyp çıkıyorum tekrar.sonra görüşürüz.

kızlar ; ikili testlerden sonra hangi testi yapmamız gerekecek , ben doktoruma sordum 5 .ayda renkli ultrason cekilecek dedi 3 lü 4 lü teste gerek olunca istiyoruz dedi sizde öyle mi biliyosunuz :44:

Son düzenleme:

hayırlısı olsun dıyelım hakkımızda bır avazda çıkartmayı nasip eder allhım inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…