allah iyiliğini versin emi çok güldüm vallaben anladım tatlımm.. şimdi senin çocuk almış kreşten kankalarını oyun parkına gitmiş.. orda salıncakta sallanan senin ki.. kaydıraktan kayan benmki.. =)))))))
Kızlar tünaydıın hepinizee,yaa bu sık idrara çıkma işi ne zaman son bulcak acaba?benim uykum çok ağırdır ve wc ye gitmek için bile uyanamıorm gece.ama sabh kalktığımda karnımda acaip bi şişlik ve ağrıyla uyanıp zor yetişiorm tuvaleteee...:18: her sabah aynı sorun yaww..zaten gün içinde en az 15-20 kez ziyaret ediyoruz malum yeri
Bizim bu haftasonu kontrolümüz ve 2 li testimiz yapılcak,heyecanlıyız...Aaaa bu arada aklıma gelmişken söyleyeyim bende kansızlık problemi hep küçüklüğümden beri vardır,değerlerim hep sınırdadır,bana ebe kuzenm bişey önerdi: çay bardağının yarısı pekmez,diğer yarısınada portakal yada mandalina suyu koyup bu ikili karışımı karıştırıp her sabah kahvaltısında içiosunuz,bebek içinde bizim içinde çok faydalıymış.. ben 3 gündür deniorum. Kanszılık sorunu olanlar deneyebilir...
yok canım 10 gün önce gitiğimde böyleydi..dünde herşeyi belliydi ama bana verdiği reimden bişey anlamadım neresi nerei onu anlayamadım değişik bi poziyondan çekilmişini verdiay canım çok haklısın hiç birşey belli olmuyor ve senin bebeğin kocaman, biz 11+6 da gittik bizimkinin dudakları bile baya belli kocaman, bal dudaklım benim:))
valla canım öyle saçma bi reim verdik,i hala daha anlayabilimiş değilim anlayan varsa banada anlatsın lütfen:44:Eki Görüntüle 563539 Eki Görüntüle 563540
Kızlar devlet hastanelerinde 2li test yapılıyor mu artık
ayy bende bayılırım bizim oranın peynirine şimdilik ayrı kalsakta elbet bi gün kavuşucaz
dadlımmm ben getirebildiğim kadar vakuplatıp olarak getiriyorumbisüre idare ediyıooo beni
Eki Görüntüle 563549
yok canım 10 gün önce gitiğimde böyleydi..dünde herşeyi belliydi ama bana verdiği reimden bişey anlamadım neresi nerei onu anlayamadım değişik bi poziyondan çekilmişini verdi
dadlımmm ben getirebildiğim kadar vakuplatıp olarak getiriyorumbisüre idare ediyıooo beni
ohh afiyet olsun canım yarasın:) bizde sık gittiğimiz için peynirsiz kalmıyorum bu ara gidemiyorum ama zaten yiyemiyorumda
valla bende sana ımrendım sanırım antakyalıydın ah oranın guzel etlı yemeklerı nası yenmez yaaaaaaaaa
Heyecanıma bu sefer engel olabilemiyorum ne yapsak ki.
Korkmak değil belki ama inanılmaz heyecanlıyım.
Hem test için hem cinsiyet için hemde minnoşumu ilk defa bu kadar net göreceğim için.
Benim midem hep çok hassas oldu. Çok az bir şeye heyecanlanayım, sıkılayım ya da üzüleyim bitti. Uğraşır dururum midemle.
Kızlar oku oku bayıldım...
Hepsini de bitiremedim üstelik..
Allah muhabbetinizi artttırsın...
Ben dün KArtal Lütfi Kırdar da ıkılı test yaptırdım bugun sonucunu aldım.
Kombine risk 1/10000 den az.
Çok rahatladım gerçekten..
Tabii bunlar sadece istatistik veri ama yine de insanı korkutuyor..
İnşallah hepimiz sağlıkla bebişleri kucaklarımızda buluruz..
Ben bir çöp almadım kuzuya...
Cinsiyetini de sormadım doktora, aklıma gelmedi.
Burda aklma gelmedi diye yazanlara ınanamıyordum, ınsan naısl sormaz dıyordum..
O an ucup gidiyor insnaın aklından.
Amac 2 lı testte olcumun ıyı cıkmaıs olunca cınsıyet 2. pland akalıyor demek ki...
Acelem de yok..
Çin Takvimine göre kız,
free beta hcg ye göre erkek,
tatlıya aşerme durumuna göre yine erkek..
Ama gerçek ne..
Onu zaman göstericek..
Kendinize dikkat edin,
bebişleriniz artık sizden beslenmeye hemen hemen herkeste basladı..
Özellikle kaliteli Protein almaya özen gösterin..
Öptüm hepinizi..
cnm bu resimde kız gibi gözüküyo inş haklı çıkarızdaoğlun var bide kızın olmuş olur ne güzell
benim de en çok ayaktayken ve oturuken oluyo cnm ya:26:bak öyle bi ihtimal varsa bidahaki gidişimde ben de idrar testi istiyim bari:44:ya benim belimde ağrıyo günlerdir..hatta 1 haftayı da geçti..doktor ilk basta idrar yollarımdakı enfeksiyona bağladı..simdi enfeksiyonum geçmis ama hala ağrıyo...
ve tek taraflı ağrıo, ayağa kalkarken ve de yürürken
aha tam benlik işler bunlar gülerken de gidiyoÖksürüp hapşırırken idrarını kaçıran var mı benim gibi:18:
cnm bu gün geleneksel ishal ve kusma günü galiba benim motor da dağıldı demir hapım sağolsun midemde bşy bırakmadıay çok kötüyüm kızlar yaa barsaklarım bozulmuş midem bulanıyor offf
cnm çok güzel bilgiler teşekkür ederizkızlar tvde doktorun anlattıklarını yazayım ben de o halde kalsiyumla ilgili. geçen sabah doktorumda anlattılar. içerisinde en çok kalsiyum olandan az olana kadar sıraladı doktor. en katı olanda en çok kalsiyum vardır dedi bu durumda ilk sırada peynir geliyormuş, ikinci sırada yogurt üçüncü sırada kefir dördüncü sırada ise süt. dolayısıyla birini yiyemiyorsanız ya da içemiyorsanız diğeriyle ikame edebilirsiniz.
ayrıca doktor nesquik gibi eklenen şeylerin sütün içerisindeki kalsiyumu azalttığını söyledi. peyir olarak da en yüksek kalsiyumlu ve en ideal olanının lor peyniri olduğunu söyledi. bilginize
allahın izniyle hiç bşycik çıkmayacak minişin görüp geleceksin inşalah cnmStres mideme vurdu sabahtan beri kusuyorum.
Saat 3 buçukta ikili testimiz var. Dua edin kızlar olur mu bol bol.
ben de aynen geçen hafta pazartesiden beri kullanıyorum cnm.tek değilsin benim de öyle siyaha yakın çıkıyor, bu gün de afedrsin ishale döndü ve ilaca başladığımdan beri kokusu da dayanılmaz oldu bi gariplşti ya o yada elevit yapıyo bunu:44::44:Kızlar merhaba bi sorum olucak size doktor kan hapı verdi 1 haftadır kullanıyorum nerdeyse büyük idrarım çok koyu renk çıkıyor kan hapı yapar diyorlar ama sizlerde de oldumu böle bi sorun ?
ay inaşşalah canım hayırlısı önce tabiki gerçi erkek olsa pipiyi görürdü diyorum ama :44:genede herkese hayırlısını versincnm bu resimde kız gibi gözüküyo inş haklı çıkarızdaoğlun var bide kızın olmuş olur ne güzell
benim de en çok ayaktayken ve oturuken oluyo cnm ya:26:bak öyle bi ihtimal varsa bidahaki gidişimde ben de idrar testi istiyim bari:44:
aha tam benlik işler bunlar gülerken de gidiyo
cnm bu gün geleneksel ishal ve kusma günü galiba benim motor da dağıldı demir hapım sağolsun midemde bşy bırakmadı
canım sen gnyoferro kualanmıyomuydun öylemi kalmış aklımda benimde bağaraklarımın maşallahı var ilaçtan heraldecnm çok güzel bilgiler teşekkür ederiz
allahın izniyle hiç bşycik çıkmayacak minişin görüp geleceksin inşalah cnm
ben de aynen geçen hafta pazartesiden beri kullanıyorum cnm.tek değilsin benim de öyle siyaha yakın çıkıyor, bu gün de afedrsin ishale döndü ve ilaca başladığımdan beri kokusu da dayanılmaz oldu bi gariplşti ya o yada elevit yapıyo bunu:44::44:
canım sen gnyoferro kualanmıyomuydun öylemi kalmış aklımda benimde bağaraklarımın maşallahı var ilaçtan heralde
ben de en son geçtiğimiz cumartesi gördüm bebeğimi taklalar atıyordu valla içeride.erken gelirse ben de şaşırmamBen yaptırdım ikili testi sonucunu aldım risk çok az görünüyor.bir sorun yok yani şükürler olsun. Bu test kesin sonuç vermiyor elbette, doktorlar da zorunlu tutmuyor, tabi sen bilirsin cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?