2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Sevgili tokoyay bende senin gibi üstü kapalı terbiyesizlik etmesini bilirim ama seviyemi düşürmek istemiyorum..
Ben söz hakkımı kullandım ve bitti senin derdin yada gocunduğun nedir ki..
Burda yeterince gereksiz konuşma oldu 3 gündür bu kadarıda olsun dert etmeyiniz..
Ben rahatsız oldum rahatsızlığımı dile getirdim varmıdır sakıncası
Yazdıklarınız ne kadar gereksiz konuşabildiğinizi açıklıyor sadece
Konuyu bende daha fazla uzatmıyorum bakalım cvp vermeden durabilecek misiniz

O yazıyı ben size yazmadım arkadaşım. Herkese yazdığıma siz cevap vereceksiniz heralde.
Bakın hala o gün bir şeyler yazmadım diye rahat olmadığımı söylüyorsunuz. Ne istiyordunuz, bende mi taraftarlık yapsaydım arkanızdan. Zaten belirttim rahatsızlığımı Kazen'e. Ötesi taraftarlık yapmak olurdu ne gerek var.

Güç savaşından kastım bu işte. Siz haklıysanız birilerinin arkanızdan burdan taraftarlık yapması niye önemli ki sizin için. Allah Allah ya. Yapmayanlar diğer taraftan yana mı sizin için. Pekala, canınız nasıl istiyorsa öyle düşünün.

İyi akşamlar.

Hala aynı şeyi tekrarlıyosun ya ne denilebilir ki bir örnek vardı boş konserve kutusunun içindeki tek bir ceviz tanesi sallandıkça rahatsızlık verici bir ses çıkarır..
işte bu sizin düşünce yapınızı örnekleyebileceğim tek yol.. taraf falan umrumda değil ya ben bebeğimin derdindeyim saçmalıklara cvp verdim diyede sen beni suçlu ilan edemezsin üstüme alınmamı istemiyosun alıntı yaparak yazmayacaksın arkadaşım can sıktın ama sana cvp vermiyorum daha fazla tarafında gücünde senin olsun bu ne saçmalık ya

hayırlı akşamlar hoş geldiniz ben olayın nne olduğunu anlamadım ama burda hiç kimse kimse banlandı diye na sevindi nede aksi negatif bir yorumda bulundu en iyisi yorum yapmamaktı aslındaya neyse olan oldu tekrar haketttiğiniz yerdesiniz bence birbirimizi kırmanın bir manası yok biraz hoşgörülü ve anlayışlı olmamız burda hiç kimse bir kar gütmüyor

Herkese iyi akşamlar guzel hamisler nasilsiniz
Kızlar ben çok kötüyum artık kan kusmaya başladım
Acaba mide kanaması mı geçiriyorum çok korkuyorum
Yarın hastanee gideceğiz inşallah sizce ne olabilir bu kan olayı

Banlanan arkadaslar gelmiş hosgelmis
Asessulfam cinsiyetini ogrenmissin bebeğin
Maşallah erkekmis 4'lu testi neden istedi doktorun

İyi akşamlar kızlar...

Biz bugün 2li test sonucumuzu aldık..Bir sorun yok çok şükür..

Havalar soğudu karın ağrılarım arttı sanırım ayaklarımı korumalıyım...

Bu arada banlanan arkadaşlar geri dönmüş..Hoşgeldiniz kızlar...

Hadi biz yeniden miğde bulantılarımızdan,kusmalarımızdan,heyecanlarımızdan,korkularımızdan,kayınvalidelerimizden,görümcelerimizden konuşalım..Hepimiz farklı farklı yerlerden,kültürlerden insanlarız herkesin doğrusu yanlışı farklı..Boşverin o ne demiş bu kime çelme takmış olayını,biz bebişlerimizi konuşalım

Bir yerde okumuştum.Miğde boşken kusarsanız kan gelebilirmiş

Hoşbulduk canım :)

Gözünaydın buarada Allah sağlığınızı daim etsin
Karın ağrıları soğuktan kaynaklanabiliyo kendimizi güzel korumamız lazım

aaa canım benim ne oldu çok geçmiş olsun hiç durma biran önce git inşallah bi sorun yokturdur

Ben size asla suçlusunuz demedim. Onu nerden çıkardınız ki? Banlanan arkadaşların hepsi için üzüldüm ben. Ben size tek bir şey için sitem ettim o da banınız kalkmışken gelip hala birilerine laf sokma derdinde olmanız.
Derdiniz bebeğinizse lütfen öyle davranın o zaman. Laf soktuğunuzu ve hatta kime ya da pardon kimlere soktuğunuzu çok net anladım. Laf soktuğunuz kişi beni ilgilendirmez. Ama burası bunun yeri değil diye sitem ettim.

Bu kadar hiddetlenip uslubunuzu çirkinleştirmenize de gerek yok. Siz daha da sinirlenmeden kapatalım bu konuyu.

Ben de de olmuştu hamilelikten önce, boğazından geliyordur diye tahmin ediyorum bir iki damlaysa zorlamaya bağlı oluşmuştur. ama doktora git elbette ihmal edilcecek bir şey değil

bence de bitsin bu konu biz bebişlerimizebakalım canımız sağ çok şükür herkes yaptığından utanır birgün hepimiz gelip geçiciyiz babamızın mekanı değil böyle boş şeylere zaman harcayanlara da acıyorum dünyada iyilikten güzel bişey yok

evet patikleri giymeye başladım artık :)

Özlemiştik sayfaların hızlı ilerlemesini..İyiki geldiniz

Bende çeyizimde ne kadar patik varsa kullanmaya başladım
Sağolasın hayırlısı bakalım inşallah hoş sohbetlerle ilerlemeye devam eder sayfalarımız

Ben ikili test yaptırmayacağım, öyle karar verdik. rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar verisn inşallah hepimize. Sen benden önce öğreneceksin cinsiyetini. Haberini bekliyorum:)

Amin canım hepimizin bebekleri sağ salim dünyaya gelir inşallah.evet öğrenince yazıcam hemen

Ben laf sokmadım söz hakkımı kullandım laf sokmak kelime haznemdede yoktu o da oldu sayenizde ..

Bu son noktadır artık... Alıntı yapma gereği duymadım sözüm yerini bulur nasılsa

Son düzenleme:
Bende çeyizimde ne kadar patik varsa kullanmaya başladım
Sağolasın hayırlısı bakalım inşallah hoş sohbetlerle ilerlemeye devam eder sayfalarımız

inşallah inşallah kızlar gerilmeyin bak bebişleriniz huysuz olur söylemesi angel kaç haftalıksın

Bir yerde okumuştum.Miğde boşken kusarsanız kan gelebilirmiş
CANIM doğru midem boştu Sagol valla icini rahatlattin
aaa canım benim ne oldu çok geçmiş olsun hiç durma biran önce git inşallah bi sorun yokturdur
Yarın gideceğiz inş hem bi serum felan takarlar kendime gelirim
Ben de de olmuştu hamilelikten önce, boğazından geliyordur diye tahmin ediyorum bir iki damlaysa zorlamaya bağlı oluşmuştur. ama doktora git elbette ihmal edilcecek bir şey değil

CANIM kırmızı kan geldi resmen topak topak
Senden nasıl gelmişti hatırlıyor musun

Sagolun kızlar icimi rahatlatınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…