- 2 Ocak 2012
- 1.122
- 8
- 158
yuk simdilik :) bugun hemsire musvettesi kolumu delik desik etti okadar :)[/QUOTE]Anneme geldim ana evinde tatil yapıyorum canım
ya sen varmı bebişten yeni haberler
arkadaşlar herkese merhaba,,bende haziran annesi adaylrındanım,sizlerle burda paylaşımda bulunmak benim için farklı bir süreç olacak,bir oğlum var,2006 doğumlu,o zamanlrda keşfetmemişim demekki böyle siteleri,,şimdi aklıma takılan herşeyi öğrenebiliyorum,en azından seni en iyi anlayan kişilerle iletişim kurabiliyorum..sizlre bi sorum olacak özellikle çalışan annlere,ben öğretmenim,normalde nöbetten düşme olayı 24.haftada gerçekleşiyor,ama ben doktora söylesem şimdiden bu izni alabilirmiyim,,perşembe dr.a gidicem 2li test için,benim hala bulantılrım sürüyor,,her öğünden sonra çıkarıyorum,,şimdlilk hep düzelmeyi bekliyorum,,herkese sevgilerr
selam kızlar..
doktordan geldim.. çok şükür bebişim iyiymiş..
günler geçmeyi bilmiyor, görünce rahatladımm..
148 gr olmuş
bir oğlum daha olacakmış..Allahım sağlıkla tamamına erdirsin cümlemizinkini inş..
4 lü testimide yaptırdım bu arada..iyi çıkar inş sonuçlar..
herkes iyi umarım yavrularlaa
Gerçektende burası birilerinin dediği gibi kadınlar kulübünden çok kadınlar hamamına döndü
herkes ortaya lafını atıp kaçıyor
bilemem bilirler mi bilmezler mi ama lafın çarptığı kişilerin kendilerini bildiği belli
benim bebek de bu kadar olmuş mudur acaba148 gr deyince şaşırdım maşallah nazar değmesin
oğluna beraber oynayacak erkek kardeş geliyor ne güzel
benim de söylemedi daha hiçBenim çocuğumun bu zamana kadar kaale alınacak bir gramı yoktu demek ki söylemedi doktor teyzesi.
Çarşamba yaklaştı, sardı yine beni bir heyecan.
arkadaşlar herkese merhaba,,bende haziran annesi adaylrındanım,sizlerle burda paylaşımda bulunmak benim için farklı bir süreç olacak,bir oğlum var,2006 doğumlu,o zamanlrda keşfetmemişim demekki böyle siteleri,,şimdi aklıma takılan herşeyi öğrenebiliyorum,en azından seni en iyi anlayan kişilerle iletişim kurabiliyorum..sizlre bi sorum olacak özellikle çalışan annlere,ben öğretmenim,normalde nöbetten düşme olayı 24.haftada gerçekleşiyor,ama ben doktora söylesem şimdiden bu izni alabilirmiyim,,perşembe dr.a gidicem 2li test için,benim hala bulantılrım sürüyor,,her öğünden sonra çıkarıyorum,,şimdlilk hep düzelmeyi bekliyorum,,herkese sevgilerr
canım ben de öğrenemedim maalesef 12 gün oldu doktora gitmeyeli..senini o vitamin dediğin decavit falan mı..hiç bişeymi alma dediler peki
evet evet aynen öyle dedi
sadece demir hapına başladın mı dedi, onu sağlık ocağı vermişti
zar zor elevit yazdırdım
ben onu kullanıyordum gecen hafta bitti bari onu yazın, dedim
bi zahmet yazdılar
çok saçma di mi
ne yersen yer; zaman zaman eksık kalan seyler olur
ben zaten cok zayıfım 47 kilocuk
insan çinko yazar, kalsıyum ıcın osteocare yazar
ben saglık ocagında marincap ve osteocare yazdırıcam
omega 3 ve kalsiyum+çinko
evet evet aynen öyle dedi
sadece demir hapına başladın mı dedi, onu sağlık ocağı vermişti
zar zor elevit yazdırdım
ben onu kullanıyordum gecen hafta bitti bari onu yazın, dedim
bi zahmet yazdılar
çok saçma di mi
ne yersen yer; zaman zaman eksık kalan seyler olur
ben zaten cok zayıfım 47 kilocuk
insan çinko yazar, kalsıyum ıcın osteocare yazar
ben saglık ocagında marincap ve osteocare yazdırıcam
omega 3 ve kalsiyum+çinko
Benim çocuğumun bu zamana kadar kaale alınacak bir gramı yoktu demek ki söylemedi doktor teyzesi.
Çarşamba yaklaştı, sardı yine beni bir heyecan.
Bilirler bilirler merak etmeyin siz hiç.
Bence burası kadınlar hamamına dönmedi. Birilerinin egosunu tatmin etmeye çabaladığı bir yere döndü. Ya da güç savaşı mı demeliyim.
Ben bu durumdan oldukça rahatsızım. O sizin bahsettiğiniz lafın çarptığı kişiler var ya, ben ne onlardan tarafım ne de lafı çarpıtanlardan. Çünkü burası birilerinin taraftarlığının yapılacağı bir yer değil.Burası 9 ay boyunca ve inşallah hayırlısıyla sonrasında da güzel güzel paylaşımların yapılacağı bir yer. Bebeklerimizi, onlara alacaklarımızı, korkularımızı paylaşacağımız bir yer. Egolarımızı tatmin edeceğimiz bir yer değil, bilmem anlatabildim mi. Ama lütfen meraklanmayın şimdi buna da, size sormadım, şu kendilerini bilenlere sordum.
Belli olmasina bellide laf yanls yerlerede carpiyor yani ummadik yerlere :)
angel_lost hoşgeldinnn cnm
geldiğin belli oluyor, ne güzelll
gözümüzden uzak olma
arzu_mu maşaallah yavruna canımm
serpilmiş kuzuu..Allahım esirgesin sizii
kuzukulagım,büyümüştür yavrun büyümüştürr..
Bizimkilerin oyun arkadaşı olması için ,artık geç cnm ya..araları açıldıı biraz..sağlık olsun ama
Keşke bu sıkıntınızı 3 gün önce herkes burda banlanmaktan bahsederken arkamızdan atıp tutarkende böyle dile getirseydiniz...
Neyse ya zaten ne egosu ne gücü bunların burda adının geçmesi bile saçmalıktan ibaret.. Burda kim neyin gücünü gösterecek nasıl egosunu tatmin edecek kii... laff..
Benim sizin söyleyipte anlayabileceğim bir üslubunuz yok kapalı kutusunuz söylediğinizin mantığıda yok zaten.
Merak konusunda siz anlayacağınızı anladınız gereksiz diyaloğa girmenin alemi yok..
Böyle düşünebilmek için böyle olmak gerekir siz gücünüzü yarıştırın egonuzuda tatmin edin.. herkes kendine işinebaksın anlatabildim mi
Laf bence tam yerine çarpıyor.Kime ya da kimlere çarptığını anlamamak içinde uzaylı olmak lazım sanırım. Bu forumu bu banlanma olayından öncede okuyan banlanma olayı esnasında da okuyan herkes lafın kime ya da kimlere çarptığını anlar.
Dedim ya ben ne laf çarpıtanlardan ne de lafın çarptıklarından taraf değilim. Bence sizde olmayın.
Banlanmakla hakkınız yenmiş olabilir, kızgın olabilirsiniz ama lütfen daha fazla uzamasın bu durum. Birilerini laf sokan yorumlar okumak hoş olmuyor tarafsız olanlar için burda.
Topiğin ne tadı kalıyor ne tuzu.
Ben o gün konuyla ilgili düşündüğümü yazdım. Ama ötesi taraftarlık olurdu ki şu an rahatsız olduğumda bu. Sanırım bu da 3 gün önce arkanızdan atıp tutanlara niye cevap vermediğimi açıklıyor size.
Kimin güç yarıştırdığı çok ortada. Ben rahatsızlığımı dile getiriyorum. Bunun güç savaşıyla alakası yok. Arkama birilerini toplama çabasında da değilim üstelik rahatsızlığımı dile getirirken.
Madem bu kadar tarafsızsınız o zaman daha fazla uzatmayın bikaçgün önce rahatsız değildiniz şimdide olmayın..
Zaten siz ortaya lafınızı atıp kaçmasaydınız bize aptal muamelesi yapmasaydınız konu bu kadar uzamayacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?