2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Anneme geldim ana evinde tatil yapıyorum canım
ya sen varmı bebişten yeni haberler
yuk simdilik :) bugun hemsire musvettesi kolumu delik desik etti okadar :)[/QUOTE]

Beceriksiz hemşiree olsun Allah beterinden saklasın canım

Hoşgeldin özleminer bilgim olmadığı için cvp veremiyorum ama hoşgeldin aramıza

benim bebek de bu kadar olmuş mudur acaba 148 gr deyince şaşırdım maşallah nazar değmesin

oğluna beraber oynayacak erkek kardeş geliyor ne güzel

Bilirler bilirler merak etmeyin siz hiç.
Bence burası kadınlar hamamına dönmedi. Birilerinin egosunu tatmin etmeye çabaladığı bir yere döndü. Ya da güç savaşı mı demeliyim.

Ben bu durumdan oldukça rahatsızım. O sizin bahsettiğiniz lafın çarptığı kişiler var ya, ben ne onlardan tarafım ne de lafı çarpıtanlardan. Çünkü burası birilerinin taraftarlığının yapılacağı bir yer değil. Burası 9 ay boyunca ve inşallah hayırlısıyla sonrasında da güzel güzel paylaşımların yapılacağı bir yer. Bebeklerimizi, onlara alacaklarımızı, korkularımızı paylaşacağımız bir yer. Egolarımızı tatmin edeceğimiz bir yer değil, bilmem anlatabildim mi. Ama lütfen meraklanmayın şimdi buna da, size sormadım, şu kendilerini bilenlere sordum.

benim bebek de bu kadar olmuş mudur acaba 148 gr deyince şaşırdım maşallah nazar değmesin

oğluna beraber oynayacak erkek kardeş geliyor ne güzel

Benim çocuğumun bu zamana kadar kaale alınacak bir gramı yoktu demek ki söylemedi doktor teyzesi.
Çarşamba yaklaştı, sardı yine beni bir heyecan.

Benim çocuğumun bu zamana kadar kaale alınacak bir gramı yoktu demek ki söylemedi doktor teyzesi.
benim de söylemedi daha hiç

ama bebeğimin göbeğine bakarsam buna yakın bi gr çıkar herhalde

o zaman 500 gr falan almış olmak normaldir bu haftalarda di mi

Son düzenleme:

hoşgeldin canım... ben de öğretmenim :) ben de öyle biliyorum çünkü ama rapor alabilirsin diye de düşünmekteyim. beni de bu soğukta bahceye yazmışlar 1 ay bahce nöbetçisiyim. sen rapor alırsan falan haberim olsun :)) soruna cevap veremedim ama bulantılarının geçme ihtimali yüksek benim azaldı baya.yanma ekşime kaldı kusmalarım bitti demek de istemiyorum deyince kusuyorum

canım ben de öğrenemedim maalesef 12 gün oldu doktora gitmeyeli..senini o vitamin dediğin decavit falan mı..hiç bişeymi alma dediler peki

evet evet aynen öyle dedi
sadece demir hapına başladın mı dedi, onu sağlık ocağı vermişti
zar zor elevit yazdırdım
ben onu kullanıyordum gecen hafta bitti bari onu yazın, dedim
bi zahmet yazdılar

çok saçma di mi
ne yersen yer; zaman zaman eksık kalan seyler olur
ben zaten cok zayıfım 47 kilocuk
insan çinko yazar, kalsıyum ıcın osteocare yazar
ben saglık ocagında marincap ve osteocare yazdırıcam
omega 3 ve kalsiyum+çinko

angel_lost hoşgeldinnn cnm
geldiğin belli oluyor, ne güzelll
gözümüzden uzak olma

arzu_mu maşaallah yavruna canımm
serpilmiş kuzuu..Allahım esirgesin sizii

kuzukulagım,büyümüştür yavrun büyümüştürr..
Bizimkilerin oyun arkadaşı olması için ,artık geç cnm ya..araları açıldıı biraz..sağlık olsun ama

osteocare i devlet ödemiyo canım. balık hapını da en iyisi solgar diyorlar ama tuzlu biraz, onu doktora yazdırırsan muhtemelen farklı bir marka önerecektir

valla ben hiç bişy içmiyorum

gülümsetti beni yazdığınnn..

ee az kalmış canımm randevunaa
seninki çarşambaya kadar dahada bi serpilirr
randevu günleride gelmeyibilmiyor zaten
1 ay sonra gideceğim ,nasıl olacak bilmem

mrb canım ben de öğretmenim
eğer riskli bir gebelikse idareyle görüşüp dr raporu şartıyla nöbetten muaf olabilirsin,biraz da idarenin tutumu önemli
ben şuan raporluyum serklajım var,eğer çalışmam gerekirse ben de nöbet tutmamak için uğraşıcam.hangi ilçedesin

Keşke bu sıkıntınızı 3 gün önce herkes burda banlanmaktan bahsederken arkamızdan atıp tutarkende böyle dile getirseydiniz...
Neyse ya zaten ne egosu ne gücü bunların burda adının geçmesi bile saçmalıktan ibaret.. Burda kim neyin gücünü gösterecek nasıl egosunu tatmin edecek kii... laff..
Benim sizin söyleyipte anlayabileceğim bir üslubunuz yok kapalı kutusunuz söylediğinizin mantığıda yok zaten.
Merak konusunda siz anlayacağınızı anladınız gereksiz diyaloğa girmenin alemi yok..
Böyle düşünebilmek için böyle olmak gerekir siz gücünüzü yarıştırın egonuzuda tatmin edin.. herkes kendine işine baksın anlatabildim mi

ya ben çok aktif bir üye değilim ama banlanan arkadaşlarımız Geri döndüğünü Görünce çok sevindim Gerçektennnnn

forumun keyfi yerine Gelmiş ohh beeee :)

Belli olmasina bellide laf yanls yerlerede carpiyor yani ummadik yerlere :)

Laf bence tam yerine çarpıyor. Kime ya da kimlere çarptığını anlamamak içinde uzaylı olmak lazım sanırım. Bu forumu bu banlanma olayından öncede okuyan banlanma olayı esnasında da okuyan herkes lafın kime ya da kimlere çarptığını anlar.

Dedim ya ben ne laf çarpıtanlardan ne de lafın çarptıklarından taraf değilim. Bence sizde olmayın.
Banlanmakla hakkınız yenmiş olabilir, kızgın olabilirsiniz ama lütfen daha fazla uzamasın bu durum. Birilerini laf sokan yorumlar okumak hoş olmuyor tarafsız olanlar için burda.

Topiğin ne tadı kalıyor ne tuzu.

Sağol canımm geldim bakalım inşallah olmam bakalım durumlar gösterecek :)

Ben o gün konuyla ilgili düşündüğümü yazdım. Ama ötesi taraftarlık olurdu ki şu an rahatsız olduğumda bu. Sanırım bu da 3 gün önce arkanızdan atıp tutanlara niye cevap vermediğimi açıklıyor size.

Kimin güç yarıştırdığı çok ortada. Ben rahatsızlığımı dile getiriyorum. Bunun güç savaşıyla alakası yok. Arkama birilerini toplama çabasında da değilim üstelik rahatsızlığımı dile getirirken.

Madem bu kadar tarafsızsınız o zaman daha fazla uzatmayın bikaçgün önce rahatsız değildiniz şimdide olmayın..
Zaten siz ortaya lafınızı atıp kaçmasaydınız bize aptal muamelesi yapmasaydınız konu bu kadar uzamayacaktı

Kim arkasına kimi topluyo ya nasıl bir zihniyettir bu.. Sizin taraflığınızada kimsenin ihtiyacı yok konunun tuttuğunuz tarafları zaten çok komik..
Sizi kendi halinize bırakıyorum ben. O gün ne kadar rahatsızsanız bugünde o kadar olun sizin rahatsızlığınız beni hiç ilgilendirmiyor.
Hadi size iyiakşamlar...

Nerden biliyorsunuz rahatsız olmadığımı. Ben burda ne sizi ne diğerlerini tanımıyorum ki husumet besleyeyim de banladınız diye sevineyim. Hiç kimsenin banlanmasını istemem ben burda.
Ben kaçmadım ki ayrıca. Hazırlanmaya gittim çıkmadan tekrar geldim baktım. Neden kaçayım, çocuk muyum ben?
Laftan sadece siz rahatsız oldunuz ve cevap verdiniz farkında mısınız? Bu da yazdıklarımı açıklıyor. Kimseyi aptal yerine koymamışım yani.

Konuyu daha fazla uzatmıyorum tamam. Banlanıp da geri gelen herkes hoşgeldi. Ama lütfen hoşgelmiş olun. Ağzımızın tadı bozulmasın. Şu sayfalardır yapılan gereksiz konuşmalar olmamış olsun. Lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…