2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

1 kez kustum birkaç damla gelmişti ama senin mide bulantın çoksa daha çok kusuyorsan, kusarken çok zorlanıyorsan olmuş olabilir bence

canım bende çok istifra edince boğazım tahriş oluyor belki seninde öyle olmuştur bence birazda olsa birşeyler ye hiç yememek daha zor böğürtüler daha fazla oluyor çok geçmiş olsun

Maşallah bir sorun çıkmamış cinsiyetine Bişey dedimi doktorun
Ayaklarını sıcak tut

oh ohh maşallah bende 12+3 haftalığım RABBİM sağlık sıhhat versin

Amin amin sana ve bebişinede aynı şekilde :)
Pardon yaa yazdın ama tekrar sormuşum yeni yeni kendime geliyorum
negatif elektrik kolay atılmıyor :)
Var mı bulantı falan ?

Son düzenleme:
canım bende çok istifra edince boğazım tahriş oluyor belki seninde öyle olmuştur bence birazda olsa birşeyler ye hiç yememek daha zor böğürtüler daha fazla oluyor çok geçmiş olsun
Atıştırdım bişeyler CANIM evet boğazım kanadı belkide Sagol
Senin kabizlik ne durumda
1 kez kustum birkaç damla gelmişti ama senin mide bulantın çoksa daha çok kusuyorsan, kusarken çok zorlanıyorsan olmuş olabilir bence
Zorlanıyorum evet. Ne zaman geçecek acep bu bulantılar

Amin amin sana ve bebişinede aynı şekilde :)
Pardon yaa yazdın ama tekrar sormuşum yeni yeni kendime geliyorum
negatif elektrik kolay atılmıyor :)
Var mı bulantı falan ?

ooo sorma bulantıda bir şey mi arada serum yyiyorum 4 kilo verdim artık yemeyi de bıraktım yediğimi çıkarıyorum

merhaba benim serklajım var demişsin dikkatimi çekti de banada haftaya atılacak dikiş çok endişeliyim nasıl kolaymıydı dikiş atılalı ne kadar oldu bebişinde sende iyisindir inş beni birazcık bilgilendirebilirmisin

ya ben corap bile giymiyorm sicak
tutmassak ne oluyoo i

En iyisi :)

CANIM hosgeldin kanaman felan yok değil mı
O günde yazdım görmedin galiba bebek iyidir inşallah
Ayaklarını sıcak tutmazsan kuşunu usutursun sonra enfeksiyon olur akıntın olur
Gebelikte tehlikeli ya enfeksiyon

Ben laf sokmadım söz hakkımı kullandım laf sokmak kelime haznemdede yoktu o da oldu sayenizde ..

Bu son noktadır artık... Alıntı yapma gereği duymadım sözüm yerini bulur nasılsa
Evet ben sizin kelime haznenizde ne tarz kelimelerin oldugunu uslubunuzdan anladim zaten :) Yazdiginiz uzunca yazinin hicbir yerine takilmadim ben mesela. Bende banlansam hakli olsam gelip boyle bir yazi yazardim. Benim derdim sonrasinda uzatmicam deyip hala laf dokundurmaniz. Bu da benim son noktam olsun. Yeterince gerildi ortalik...

ooo sorma bulantıda bir şey mi arada serum yyiyorum 4 kilo verdim artık yemeyi de bıraktım yediğimi çıkarıyorum

O kadar yaniii inşallah en kısa zamanda geçer bulantıların ama 16. haftaya kadar sürüyo diyorlar
kimisindede 9 ay sürüyomuş inşallah öyle olmazsın :26:
Buarada tahin in bulantı azaltıcı özelliği varmış, eğer yiyebilecek gibi olursan
tahin pekmez yemeni tavsiye ederim.
Ben yemeye başladıktan 2 gün sonra bulantılarım gitti
Ancak her bünyede işe yarar mı bilmiyorum denemekte fayda var
Kabızlık sorununda varsa eğer yiyebildiğin zaman kepek ekmeği tercih et çok işe yarıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…