CANIM doğru midem boştu Sagol valla icini rahatlattin
Yarın gideceğiz inş hem bi serum felan takarlar kendime gelirim
CANIM kırmızı kan geldi resmen topak topak
Senden nasıl gelmişti hatırlıyor musun
Sagolun kızlar icimi rahatlatınız
CANIM doğru midem boştu Sagol valla icini rahatlattin
Yarın gideceğiz inş hem bi serum felan takarlar kendime gelirim
CANIM kırmızı kan geldi resmen topak topak
Senden nasıl gelmişti hatırlıyor musun
Sagolun kızlar icimi rahatlatınız
inşallah inşallah kızlar gerilmeyin bak bebişleriniz huysuz olur söylemesi angel kaç haftalıksın
İyi akşamlar kızlar...
Biz bugün 2li test sonucumuzu aldık..Bir sorun yok çok şükür..
Havalar soğudu karın ağrılarım arttı sanırım ayaklarımı korumalıyım...
Bu arada banlanan arkadaşlar geri dönmüş..Hoşgeldiniz kızlar...
Hadi biz yeniden miğde bulantılarımızdan,kusmalarımızdan,heyecanlarımızdan,korkularımızdan,kayınvalidelerimizden,görümcelerimizden konuşalım..Hepimiz farklı farklı yerlerden,kültürlerden insanlarız herkesin doğrusu yanlışı farklı..Boşverin o ne demiş bu kime çelme takmış olayını,biz bebişlerimizi konuşalım
Canm bence ne uzatmaya nede gerilmee deger. bence bosver ..
Yok canım benim ben gerçek hayatımda gayet huzurlu ve mutluyum önemli olanda bu zaten
13. haftanın içindeyiz biz
oh ohh maşallah bende 12+3 haftalığım RABBİM sağlık sıhhat versin
oh ohh maşallah bende 12+3 haftalığım RABBİM sağlık sıhhat versin
Amin amin sana ve bebişinede aynı şekilde :)
Sen kaç haftalıksın ?
ya ben corap bile giymiyorm sicakMaşallah bir sorun çıkmamış cinsiyetine Bişey dedimi doktorun
Ayaklarını sıcak tut
En iyisi :)Haklısın..Boşverdim bile..
Atıştırdım bişeyler CANIM evet boğazım kanadı belkide Sagolcanım bende çok istifra edince boğazım tahriş oluyor belki seninde öyle olmuştur bence birazda olsa birşeyler ye hiç yememek daha zor böğürtüler daha fazla oluyor çok geçmiş olsun
Zorlanıyorum evet. Ne zaman geçecek acep bu bulantılar1 kez kustum birkaç damla gelmişti ama senin mide bulantın çoksa daha çok kusuyorsan, kusarken çok zorlanıyorsan olmuş olabilir bence
Amin amin sana ve bebişinede aynı şekilde :)
Pardon yaa yazdın ama tekrar sormuşum yeni yeni kendime geliyorum
negatif elektrik kolay atılmıyor :)
Var mı bulantı falan ?
hahaha kız yazdım ya neyse tekrar yazayım 12+3 haftalığım canım
ben sana çorap giymenin önemini anlatmıştım yanlış hatırlamıyorsam ?ya ben corap bile giymiyorm sicak
tutmassak ne oluyooi
mrb canım ben de öğretmenim
eğer riskli bir gebelikse idareyle görüşüp dr raporu şartıyla nöbetten muaf olabilirsin,biraz da idarenin tutumu önemli
ben şuan raporluyum serklajım var,eğer çalışmam gerekirse ben de nöbet tutmamak için uğraşıcam.hangi ilçedesin
Atıştırdım bişeyler CANIM evet boğazım kanadı belkide Sagol
Senin kabizlik ne durumda
Zorlanıyorum evet. Ne zaman geçecek acep bu bulantılar
ya ben corap bile giymiyorm sicak
tutmassak ne oluyooi
En iyisi :)
Düzelttim sonradan ama yetişememişim
çıkıyosun sanırım sonra görüşmek üzere iyi bak bebişe de kendinede
Evet ben sizin kelime haznenizde ne tarz kelimelerin oldugunu uslubunuzdan anladim zaten :) Yazdiginiz uzunca yazinin hicbir yerine takilmadim ben mesela. Bende banlansam hakli olsam gelip boyle bir yazi yazardim. Benim derdim sonrasinda uzatmicam deyip hala laf dokundurmaniz. Bu da benim son noktam olsun. Yeterince gerildi ortalik...Ben laf sokmadım söz hakkımı kullandım laf sokmak kelime haznemdede yoktu o da oldu sayenizde ..
Bu son noktadır artık... Alıntı yapma gereği duymadım sözüm yerini bulur nasılsa
ooo sorma bulantıda bir şey mi arada serum yyiyorum 4 kilo verdim artık yemeyi de bıraktım yediğimi çıkarıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?