2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Bizde gezmelerden moralimiz bozuk geldik.
Hayat işte...Kayıplar kayıplar.....

Yarın buralarda olamam kızlar cenazede olucam.

Hoşgeldin her nefis ölümü tadacaktir Allah'tan geldik yine Allah' a döndürüleceğiz basınız sagolsun Allah rahmet etsin canimr

Biz geldik bir gün daha büyümeye geldik.. Birazda moral bozuk geldik..

Aliskin degiliz moralinin bozuk olmasina canim..ben ve minigim sen ve findiginin umut dolu paylasimlarini begenerek takip ediyoruz her zamn..erkek iste biraz daha yaklassin zamn ister istemez orali olcakk sen merak etme

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin, yakin biri miydi

Hoşgeldin her nefis ölümü tadacaktir Allah'tan geldik yine Allah' a döndürüleceğiz basınız sagolsun Allah rahmet etsin canimr

Allah razı olsun kızlar. Kan bağım olan biri değil ama 16 senedir tanıdığım biri. Çok yemeğini yedim sofrasına oturdum. Dün akşam hiçbir şeyi yokken bu sabah....

Herkeslere iyi geceler. Biz yarın sabah erken kalkıcaz. Yatalım uyuyalım.

Bizde gezmelerden moralimiz bozuk geldik.
Hayat işte...Kayıplar kayıplar.....

Yarın buralarda olamam kızlar cenazede olucam.

Allah rahmet eylesin Başın sağolsun

Aman boşver canını sıkmaya değmez zamanı gelince öyle bir orali olur ki genelde erkekler hep öyle

Hayret birşey bebek bebek diye başımın etini yiyordu şimdi noldu anlamadım.

Aliskin degiliz moralinin bozuk olmasina canim..ben ve minigim sen ve findiginin umut dolu paylasimlarini begenerek takip ediyoruz her zamn..erkek iste biraz daha yaklassin zamn ister istemez orali olcakk sen merak etme

Fındığım üzülmesin teyzesi ama ben çok üzüldüm. Bilir huyumu takılırım üzülürüm. Fındığım minnacık bebek, ben eşek kadar bebeğim. Hayır yorgunum dese tamam adamın telde oyun oynuyor. Bende tek başıma o özellik senin bu özellik benim, fren sistemi titreşim sallanan ana kucağı beyin felci geçiriyorum.

çok moralim bozuk aslında,gece geç yattım zaten,5 ten beri ayaktayım.uyku tutmadı.bu aralar hep böyleyim.daha şimdiden böyleysem son aylarda hiç uyuyamicam heralde napıcam ben yabaşım çatlıcak gibi ağrıyor uykusuzluktan
varmı aranızda benim gibi:26:

canın Allah rahmet eylesin.başınız saolsun,Allah kalanlara sabır versin...

ben baskasını bulacak demedim. herkes yalnıs anlamaya musait burda. mutsuz insan gergin olur, bu nedenle ufak tefek seylerden dolayı tatsızlık cıkar esler arasında demek istedim. ama konu koca giderse gitsine kadar cekilmis. oyle ugurlar olsun, isterse gitsin, cok da umrumda vs davulun sesi gibi gelior bence, bi yasayanlara sormak lazım.

hepimiz saatlerce bilgisayar basındayız saldıgı ısınlardan bebek etkilenmesin diye ozaman girmememiz lazım internete de. Tabiiki herkes bebeğine önem veriyor etkilenmesin zararlardan diye dusunup yok cig et yemiyor meyveyi 50 kere yıkıyor,saglıgına dikkat. ama birinin digerinden az yapması onun kötü anne oldugu anlamına gelmiyor.

Beni sağlık ocağından aradıklarında tetanoz aşımı sordular, en son ne zaman oldun diye, eğer olmadıysan ilkokuldan sonra 18.-20. haftalarda sağlık ocağına gelip vurulman gerekiyor dedi. Ben de sordum iş yerimdeki revire haziran 2010 da tetanoz aşım varmış. Hamileliğimde olmama gerek yok yani..
Vuruyorlar hamileliğin 18-20. haftalarında daha önce hamile olan arkadaşlarımdan biliyorum.

Günaydın güzel, tatlı ve bir o kadar da hormonlu anneler

Bir kaç gündür yazamıyordum ama elimden geldiğince takip etmeye çalıştım.
Ceza yiyen arkadaşlarımız geri döndüler çok sevindik zira böyle sosyal ve isteyen kişinin girebildiği bir sanal ortamda yasaklamaların olması pek hoş değil.
Neyse ben konuyu temcit pilavı gibi ısıtıp ortaya tekrardan koyma niyetinde değilim.
Ancak hepimizin hassas olduğu bu dönemde ve bu kadar birbirinden farklı kişinin bulunduğu böyle bir ortamda elbette ki herkesten aynı görüş ve tutum beklenemez.
Ama hepimizin ortak bir amacı olduğunaemir_bebek:) ve burada bulunma sebebimizin bu GÜZEL amaç uğruna paylaşımlar yapmak olduğuna göre birbirimize biraz daha hoşgörülü olmalıyız bence.

Angel_lost ve taylanecce'yi gördüm dün. Hoşgeldiniz kızlar:))))
Diğer arkadasları görmedim ama onlar da hoşgelsin artık:)))

TOKOYAY başın solsun, kendini çok üzme cnm....

Mnsroz, bende de arasıra oluyor uykusuzluk...bol bol yoğurt ye canım gün içinde bana baya bir faydası oluyor onun...

Bu arada bebişini gören ve cinsiyetini öğrenen tüm anneleri tebrik ederim...Maşallah bebişlerinize

Sevmiyorum hic giyinemiyorum corap fln

Ben ayağımdan çorabımı,terliğimi eksik etmem ama akıntımda hiç durmadı maşallah..
Çok üşüyorum yalnız ben bu yıl, hamileyken çok üşümezmiş insan ama ben dehşet şekilde o sıcakta üşüyorum,içim titrior,
kan hapımı içmeye başladım 3-4 gün oldu belki geçer bekliorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…