hesap kitap yaptım ihtiyaçlar için.. Eşimde oralı olmadı kızdım bende..
Bizde gezmelerden moralimiz bozuk geldik.
Hayat işte...Kayıplar kayıplar.....
Yarın buralarda olamam kızlar cenazede olucam.
Biz geldik bir gün daha büyümeye geldik.. Birazda moral bozuk geldik..
Allah rahmet eylesin, yakin biri miydi
Hoşgeldin her nefis ölümü tadacaktir Allah'tan geldik yine Allah' a döndürüleceğiz basınız sagolsun Allah rahmet etsin canimr
Aman boşver canını sıkmaya değmez zamanı gelince öyle bir orali olur ki genelde erkekler hep öyle
Aliskin degiliz moralinin bozuk olmasina canim..ben ve minigim sen ve findiginin umut dolu paylasimlarini begenerek takip ediyoruz her zamn..erkek iste biraz daha yaklassin zamn ister istemez orali olcakk sen merak etme
Allah razı olsun kızlar. Kan bağım olan biri değil ama 16 senedir tanıdığım biri. Çok yemeğini yedim sofrasına oturdum. Dün akşam hiçbir şeyi yokken bu sabah....
Herkeslere iyi geceler. Biz yarın sabah erken kalkıcaz. Yatalım uyuyalım.
çok moralim bozuk aslında,gece geç yattım zaten,5 ten beri ayaktayım.uyku tutmadı.bu aralar hep böyleyim.daha şimdiden böyleysem son aylarda hiç uyuyamicam heraldenapıcam ben ya başım çatlıcak gibi ağrıyor uykusuzluktan
varmı aranızda benim gibi:26:
Tokoyaycım; başın sağolsun. Allah rahmet eylesin.
Günaydın herkeslere. Bende uykusuzluktan ölüyorum. Gece saat 3 te mide bulantısıyla uyandım ve banyoya zor yetiştim. İçim dışıma çıktı öğürmekten. Sonra da uyu uyuyabilirsen. Tam uykuya dalmışım alarm ötmeye başladı, işe gitme vakti. Bugün nasıl geçecek bakalım.
16.haftadayım bulantılar hafifledi ama hala tamamen geçmek bilmedi. Sanırım geçmeyecekte, ümidim kalmadı
çok moralim bozuk aslında,gece geç yattım zaten,5 ten beri ayaktayım.uyku tutmadı.bu aralar hep böyleyim.daha şimdiden böyleysem son aylarda hiç uyuyamicam heraldenapıcam ben ya başım çatlıcak gibi ağrıyor uykusuzluktan
Ben ben23:30da yattım dün, 02:30 gibi wc'ye kalktım, sonra cin gibiyim... sanırsın 20 saat uyumuşum. 5e kadar oturdum, sonra sızmışım kim bilir saat kaçta. sabah da işe geldik işte. Bir de sinirim bozuldu ağladım dün gece uyumak istiyorm diye... (( Şimdi de kolumu kaldıracak halim yok.
annelik odun vermektir arkadasm asil sen yapma ne yani kocan sana bakmayacak diye evladinimi zehirliyeceksin . ben kocama kendimden cok guveniyorum. Oda benm nasil oldugumu biliyor. Bi 10 15 ay icin gidip baskasini bulacaksa hiiiiic olmasin arkadasm.
olurmuuu sizsiz 3 gun zehir oldu baanaa :)
Kendine güvenle ne alakası var anlamadım ki.
''Güzellik önemli değil bebeğim önemli'' derken. Tercih yapmak mı gerekiyor.
Hayır mesela gün içinde zaten giyineceksiniz. Paspal giyinmektense daha cici bir şey giyince daha bakımlı görününce çocuğunuzdan zaman mı çalmış olacaksınız.Her iki kıyafeti giyerkende aynı süreyi harcayacaksınız.
Benim arkadaşlarımın hemen hemen hepsi anne ve hala çok bakımlılar. Çocuklarından zaman çalmıyorlar şahsen.
kızlar henüz erken ama tetanoz aşısı hakkında da ne düşünüyorsunuz
zaman zaman bildiğinizi paylaşırsanız sevinirim
dr'um 20.haftada sağlıkocağında aranacağımı belirtti.. ama kendi kişisel fikri olarak;pek tasvip etmiyor gibime geldi..
yada daha ileri haftada yaptırmamı önerdi.. sancı başlattığını,erken doğuma sebep olabildiğini söyledi..kendi gözlemleri olduğunu söyledi..
önceden bi kaybım var, o yüzden belirtmek istediğini söyledi..kafam karıştı:44:
Ben ben23:30da yattım dün, 02:30 gibi wc'ye kalktım, sonra cin gibiyim... sanırsın 20 saat uyumuşum. 5e kadar oturdum, sonra sızmışım kim bilir saat kaçta. sabah da işe geldik işte. Bir de sinirim bozuldu ağladım dün gece uyumak istiyorm diye... (( Şimdi de kolumu kaldıracak halim yok.
cnm günaydınnnn alallaaa neden öyle oldu ki sinirlerin bozulmuş olmalı , öyle durumlarda rezene çayı iyi geliyor sakinleştirip uyumayı sağlıyor , senin için zor bir gün olacak uykusuz , hormonlar altüst ediyor bizi :44:
Aynı durumu defalarca ben de yaşadım hatta cuma gecesi sabaha karşı 4 gibi zırıl zırıl ağladım uyumak istiyorum diye, eşimi de uyutmadım.
Neden bu oluyor anlamıyorumki zaten çok fazla tuvaletim geliyor, git-gel, git-gel uyuyamıyorum bir tanesinde de muhakkak..
cnm günaydınnnn alallaaa neden öyle oldu ki sinirlerin bozulmuş olmalı , öyle durumlarda rezene çayı iyi geliyor sakinleştirip uyumayı sağlıyor , senin için zor bir gün olacak uykusuz , hormonlar altüst ediyor bizi :44:
sorma arkadaşım ya, bi de 5 tane görüşmem var bugün, böyle zamanlarda karşımdakinin ne anlattığını anlamak için ekstra çaba sarfetmem gerekiyorbitki çayları konusunda da pek özürlüyümdür. hiç anlamam. rezene sakinleştiriyorsa bazı akşamlar içsem mi acaba mışıl mışıl uyumayı özledim.
Sevmiyorum hic giyinemiyorum corap fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?