İkili testler iyi çıkmış çok şükür, darısı başımıza.
Genelde okuyan ama paylaşımda bulunmayan Haziran annesiyim :)
Araba konusu geçmiş, araba konusu geçerkende konu AVM'lere gelmiş.
Ben uyarımı hepinizden yaşça büyük bir ablanız ve AVM inşaatlarında çalışan bir müh.olarak yapayım, dileyen uygular dileyen aman be ne olacak ki herkes gidiyor der.
Sakın bebeklerinizi, küçük çocuklarınızı AVM lere götürmeyin, telefonun yaydığı radyasyondan koruma çalışırken, inanılmaz elektrik yüklü ortamlara sokuyor olursunuz. Ne gerek var sırf gezmek adına oralara gitmeye. Benim oğlum 3 yaşında bir kere bile AVM'den içeri girmedi.
Elbette yaşadığınız şehirlerde eski usul sokak çarşıları vardır.
İstanbulda Kadıköy, Nişantaşı, Bakırköy vs
İzmir'de Konak, Alsancak vs
Ankara, Tunalı Hilmi vs.
Tüm kış yağışlı geçmiyor, sıkılırsanız oralara gidin, hatta semt pazarlarına gidin ama AVM lere gitmeyin.
Canım şimdi gördüm daha sorduğunu. Benim t4 üm normal Tsh da sıkıntı var. 3,7 tü en son 4.4 oldu. İlaca başladım işte. 25 mg. Umarım hamilelikle birlikte gelen bu sorun hamileliğin sonunda biter.
Ben ilk defa bu sabah hissettim.Çok bariz hissettim hemde. Sabah kapıcı geldi hızla yerimden fırladım. Geri gelip oturdum ve tam ortada kıpırdadığını hissettim. Bugüne kadar da oluyordu kıpırtılar ama onların gazdan olduğu çok aşikardı. İlk başta kıpır kıpır bir şeyler oldu sanki su dolu torbayı sallıyormuşsun da guluk guluk ediyormuş gibi ardından sola yakın bir tarafta 4 kere pıt pıt attı bir şey ve geçti. Bir daha da olmadı. Bizim yarın 15. haftamız bitiyor. 16 ya giriyoruz sanırım artık normal.
Günaydınn hamişlerrrrr :))
benim doktor 16. haftada gel kan ilacı da yazıcam sna dedi.. benim bi arkadaşa da yazmıştı ben içemedim çok midemi bulandırdı dedi. içen var mı ? Bebişte çok faydası varmı yoksa bizler için mi bu ilaç ?
İkili testler iyi çıkmış çok şükür, darısı başımıza.
Genelde okuyan ama paylaşımda bulunmayan Haziran annesiyim :)
Araba konusu geçmiş, araba konusu geçerkende konu AVM'lere gelmiş.
Ben uyarımı hepinizden yaşça büyük bir ablanız ve AVM inşaatlarında çalışan bir müh.olarak yapayım, dileyen uygular dileyen aman be ne olacak ki herkes gidiyor der.
Sakın bebeklerinizi, küçük çocuklarınızı AVM lere götürmeyin, telefonun yaydığı radyasyondan koruma çalışırken, inanılmaz elektrik yüklü ortamlara sokuyor olursunuz. Ne gerek var sırf gezmek adına oralara gitmeye. Benim oğlum 3 yaşında bir kere bile AVM'den içeri girmedi.
Elbette yaşadığınız şehirlerde eski usul sokak çarşıları vardır.
İstanbulda Kadıköy, Nişantaşı, Bakırköy vs
İzmir'de Konak, Alsancak vs
Ankara, Tunalı Hilmi vs.
Tüm kış yağışlı geçmiyor, sıkılırsanız oralara gidin, hatta semt pazarlarına gidin ama AVM lere gitmeyin.
Bizde gezmelerden moralimiz bozuk geldik.
Hayat işte...Kayıplar kayıplar.....
Yarın buralarda olamam kızlar cenazede olucam.
Aaaa peki hamilekyen de gitmemiz zararlı mıdır o zaman????
Bizde gezmelerden moralimiz bozuk geldik.
Hayat işte...Kayıplar kayıplar.....
Yarın buralarda olamam kızlar cenazede olucam.
sanada günaydın güzel hamişkan ilacının bebeğe etkisinden çok sana faydası var diye biliyorum.bebekle kaybettiğin kanı tamamlaması için veriliyor. bebek zaten senden taze kan alıyor annesi seni etkilemek istemem ama arkadaşın içememesi gayet normal. çok ağır bir kokusu var. daha ilacı koruma paketinden çıkardığın an abartmıyorum bulunduğun alanı bile kokutuyor. ama kansızlık varsa birde olan kanı bebek alıyor ozaman içmen lazım. ben içemedim çünkü ilaç içmek konusunda resmen özürlüyüm canım ben hap yutamam çiğniyorum düşün artık
o zaman ben hiç içememkan değerlerim gayet iyi fuzuli içmeyim yahu ( kokuya karşı aşırı tiskintim war zatiii pekmez içeyim doktor bunun yerine diyim
Kızlar çatlak kremi kullanmaya başlayan var mı aranızda artık başlamamız gerekiyor sanırım?
Kızlar çatlak kremi kullanmaya başlayan var mı aranızda artık başlamamız gerekiyor sanırım?
günaydınlar herkese ... banlanan arkadaşlarımız geri gelmişler . hoş gelmişler . bende akşam uyuyamayanlardanım . ben yüz üstü yatmayı özledim şimdiden yatağın içinde dönüp duruyorum . sağolsun eşimden sabah sabah şiddetli bir kol darbesi yedim göğüsüme
günaydınlar herkese ... banlanan arkadaşlarımız geri gelmişler . hoş gelmişler . bende akşam uyuyamayanlardanım . ben yüz üstü yatmayı özledim şimdiden yatağın içinde dönüp duruyorum . sağolsun eşimden sabah sabah şiddetli bir kol darbesi yedim göğüsüme
Ben kullanıyorum 2 haftadır...LIERAC ın kremini aldım onu sürüyorum...bir de kakao yağı almıştım kokusu çok ağır geldi onu kullanamadım.
Bir de dünden beri karnımda kaşıntı başladı sanırım çatlamalar oluyor(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?