2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Günaydınn hamişlerrrrr :))

benim doktor 16. haftada gel kan ilacı da yazıcam sna dedi.. benim bi arkadaşa da yazmıştı ben içemedim çok midemi bulandırdı dedi. içen var mı ? Bebişte çok faydası varmı yoksa bizler için mi bu ilaç ?

İkili testler iyi çıkmış çok şükür, darısı başımıza.

Genelde okuyan ama paylaşımda bulunmayan Haziran annesiyim :)

Araba konusu geçmiş, araba konusu geçerkende konu AVM'lere gelmiş.

Ben uyarımı hepinizden yaşça büyük bir ablanız ve AVM inşaatlarında çalışan bir müh.olarak yapayım, dileyen uygular dileyen aman be ne olacak ki herkes gidiyor der.

Sakın bebeklerinizi, küçük çocuklarınızı AVM lere götürmeyin, telefonun yaydığı radyasyondan koruma çalışırken, inanılmaz elektrik yüklü ortamlara sokuyor olursunuz. Ne gerek var sırf gezmek adına oralara gitmeye. Benim oğlum 3 yaşında bir kere bile AVM'den içeri girmedi.

Elbette yaşadığınız şehirlerde eski usul sokak çarşıları vardır.

İstanbulda Kadıköy, Nişantaşı, Bakırköy vs
İzmir'de Konak, Alsancak vs
Ankara, Tunalı Hilmi vs.

Tüm kış yağışlı geçmiyor, sıkılırsanız oralara gidin, hatta semt pazarlarına gidin ama AVM lere gitmeyin.

aaaa gerçketen mi :18:

canım beniimm yaa işte senin o pıtpıt dediğin şeyi ben 3. ayımızdan beri hissediyorum haftada 1 2 kere oluyo ama harika bir duygu zaten istisnai durumlar olabiliyormuş yani erkenden hisseden oluyomuş lekelenmelerim yüzünden çok üzülüyodum ben bebişim anne üzülme ben iyiyim diyo herhalde

Son düzenleme:

sanada günaydın güzel hamiş kan ilacının bebeğe etkisinden çok sana faydası var diye biliyorum.bebekle kaybettiğin kanı tamamlaması için veriliyor. bebek zaten senden taze kan alıyor annesi seni etkilemek istemem ama arkadaşın içememesi gayet normal. çok ağır bir kokusu var. daha ilacı koruma paketinden çıkardığın an abartmıyorum bulunduğun alanı bile kokutuyor. ama kansızlık varsa birde olan kanı bebek alıyor ozaman içmen lazım. ben içemedim çünkü ilaç içmek konusunda resmen özürlüyüm canım ben hap yutamam çiğniyorum düşün artık

Aaaa peki hamilekyen de gitmemiz zararlı mıdır o zaman????

tokoyay basınız sagolsun.

bu arada dun aksam mayıs annelerine baktım biraz, 18.19. haftalar gelmis cinsiyeti 2-3 kez degisen henuz yeni ogrenenler varmıs.

o zaman ben hiç içemem kan değerlerim gayet iyi fuzuli içmeyim yahu ( kokuya karşı aşırı tiskintim war zatiii pekmez içeyim doktor bunun yerine diyim

o zaman ben hiç içemem kan değerlerim gayet iyi fuzuli içmeyim yahu ( kokuya karşı aşırı tiskintim war zatiii pekmez içeyim doktor bunun yerine diyim

sen de benim gibisin anlaşılan doktoruna mutlaka danış ama.sonra pekmez onun yerini tutmaz falan demesin. bende ilacımı içmiyorum diye annem pekmez almış bana ama keçi boynuzu pekmezi oda rezalet kokuyor

günaydınlar herkese ... banlanan arkadaşlarımız geri gelmişler . hoş gelmişler . bende akşam uyuyamayanlardanım . ben yüz üstü yatmayı özledim şimdiden yatağın içinde dönüp duruyorum . sağolsun eşimden sabah sabah şiddetli bir kol darbesi yedim göğüsüme

Kızlar çatlak kremi kullanmaya başlayan var mı aranızda artık başlamamız gerekiyor sanırım?

Ben kullanıyorum 2 haftadır...LIERAC ın kremini aldım onu sürüyorum...bir de kakao yağı almıştım kokusu çok ağır geldi onu kullanamadım.
Bir de dünden beri karnımda kaşıntı başladı sanırım çatlamalar oluyor(((

Kızlar çatlak kremi kullanmaya başlayan var mı aranızda artık başlamamız gerekiyor sanırım?

canım ben kullanmayı düşünmüyorum benim ilk hamileliğimde çatlamamıştı gerçi o zaman çok zayıftım 52 kiloydum şimdi 69 kiloyum ama yinede kullanmıycam. kozmetik ürünlerinin önleyebileceğine inanmıyorum. çatlayan yine çatlıyor canım bana öyle geliyor onlar sadece teselli sanki

günaydın canım yahu bu uyku problemi ne zor bişeymiş... yüz üstü yatağa kapaklanmak ne büyük bir nimetmiş benimki tosur tosur uyuyor bende sizler gibi 4 dönüyorum (

günaydın bende uyuyamıyorumm yaa 2-3 gündür dönüp duruyorum sonra 7 gibi bir uyku bastırıyor.Kalk işe git saati olduğu için sonra da bütün gün sallanıyorum((

ben hamile kaldıgımı ogrendiğim andan beri kakao yagı, kakao kremi, bebe yagı ne bulduysam suruyorum her gun:) ama haftaya catlak kremine baslıyım diorum. Doktorum lierac verdi ama bi halta yaramaz catlayacaksan catlarsın icin rahat etsin diyesureceksen sur dedi. Hamileliği catlaksiz atlatan arkadaslarla konustum bio-oil, strivection ve babe onerdiler.
Strivectin evde vardı cildim icin kullanıordum ama o kadar pahalı ki karnıma boca yapıp kullanmak icime oturuyor :) Digerlerini alıp baslıcam haftaya

Bende lierac almaya gittim eczaneye ız bana bella b diye bir marka önerdi daha organikmiş kafam karıştı ikisinide almadan çıktım şimdi ne alacağım konusunda kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…