canım bu mothercarenın outleti kozyatagında tam olarak nerede bana tarıf edebılır mısın lutfenn
Canım evet ya kozyatağının neresinde hemen yarın gitmeliyim
Bugün fazla gezdik uzak kaldık buralardan tetesi .
Buralardayım canım da sen nerelerdesin? Öyle okumakla olmaz sadece yaz bol bol.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım iki bebişini de ama biri kızçe biri kızancık olsa ne ka güzel olur.
kızlar nasılsınız ben bu haftasonu pek giremedim nete , cumartesi günü Kadıköye gittim hamile kıyafetleri alabilmek için ( aramaktan canım çıktı ) neyseki bir iki yer buldum ilki bahariyede yapıkredi bankasının yanındaki sokaktaydı ama tavsiye etmem bana pahalı geldi 90 tl den aşağıya pantalon yok, sonra bahariyeden aşağı indim köşede loya var ordan döndüm rıhtım tarafına doğru MC DONALDs ı geçince bir ara sokakta yine mağazalar var işte orada tam karşımda bi hamile giyim yeri buldum orada çeşit çeşit hamile pantalonları vardı, kadife, kumaş, kanvas, kot çeşitli renklerde 45tlden başlıyo fiatlar ben 2 pantalon aldım daha sonra yine giderim kilo alınca :) size de tavsiye ederim o dükkanı kızlar
Insallah bir sey olmamistir tuylerim diken diken oldu. Allahim hepimizi korusuniiii akşamlar hamişler bugün dr. kontrolümüz vardı cinsiyette öğrenecektik çok büyük heyecanla gittim
sadece dewlet hastanesi bulunan ilçede yaşıyorum malesef iki tane kadın dğm uzmanı var
benim dr. sezeryan amelyatındaydı çıkmak üzere dediler bekledim biraz sonra bi baktım ameliyat haneden koştura koştura kadını ambulansa götüryalar
eşi annasi falan ağlıyodu (bende ağladım o halde görünce)
bütün moralim alt üst oldu çok kötü bi ortamdı aklıma geldikçe de ağlıyorum
hastanın durumu ağır olduğu için dr. da onunla gitti ben oracıkta kala kaldım
haftaya kaldı artık
O agri bende de oluyor. Hatta yuruyusumu engelliyor bazen. Sanirim fazla zorluyorumMerhaba canlar biz bugün okulda sanırım fazla ayakta kaldık belimin sağ tarafında şöyle kalçamın içine doğru ağrı var korkuyorum bebişimiz birşey olmaz demi. Ara ara solada vuruyor ne yapsam geçer ki;((
Bende de aynisi oldu. Kiz diyordu cin takvimi ama oglum olacakevt benimde çin takvimi kız diyodu .. erkek çıktıı...
zaman nasıl gecti anlamadım daha dün gibi sanki kalp atısını duymak için nasıl heyecanla bekliyorduk ALLAH hepimizin yavrularını korusun ,seninde oğlun olacak dimi canım?
Çok tatlı tarif alabilirmiyiz ben hiç örmedim patik ama çok özeniyorum. Pembişide tatlı olur:)))
Prensesleriniz hayırlı olsun arkadaşlar:nazarPrenslerle olan sayı farkını kapatıyoruz herhalde
Sagol canim herkesin bebişine
Masallah galiba kapatıyoruz kizlar sona kaldı..
SElam kizlar nasilsiniz dün doktora gittim cok şükür ikili test sonucları guzel çıkta yanmız cinsiyetimiz değişti doktor teyzesi kukusu var kızınız var dedi
Ben biraz arastirdim istedigim araba tipine karar verdim cift yonlu kullanim travel sistem.
Arabanin mekanizmasina pusetide takilsin istiyorum icine oturtulanlar agir oluyor.
Cift yonlu olunca bebegi uyurkende gorebilirim.
Buna gore en makul olanlar ve kullanisli 550 tl civari bir model var ispanyol bir marka sahibinden.com da vardi sarachanede de vardir hemde katlaninca mekanizmasi sopa gibi kaliyor birde kraft yada kanz di ablam aldi 750 civarinda ayni ozelliklere sahip tekerlegide tam 360 derece donuyor e- bebek de bir modeli vardi kahve ve mavi renginde.
ben de uğradım geçen gün lcw'ye, gerçekten hamileler için uygun şeyler vardı. bir elbise aldım, 22 tl, bir bluz 12 lira. arada giymeye gayet uygun şeyler var, bazı ürüler de %50 indirimde...
Kizlar dun cinsiyetini ogrenmek icin doktordaydik :) gostermiyordu bir turlu bnmki ve sonunda ogrenebildik cinsiyetini.. Bzm de Prensesimiz geliyor ins :)
SElam kizlar nasilsiniz dün doktora gittim cok şükür ikili test sonucları guzel çıkta yanmız cinsiyetimiz değişti doktor teyzesi kukusu var kızınız var dedi
canım bence kızada çok alıştırma kendini çünkü cinsiyet tahmini için 14. haftada çok erken bence
canım bence kızada çok alıştırma kendini çünkü cinsiyet tahmini için 14. haftada çok erken bence
Havuzluhani ablama sordum ve bana cok tavsiye etmedi gerek yok cok fiyat farki yok ayrica cok kalitelide degil dedi.Yani mothercare,h&m vb. Magazalarin indirim gunlerinde alman daha mantikli dedi.Bebek sekeri ve susleme olayi ucuzmus ama bu isi yapan kisilerle anlasti uygun fiyata hic ugrasmadan gelip susleyip sepeti birakip gitmisler.Bende ne yapsam bilemedim belki sepeti ve kapi susunu ordan hallederim ama kiyafet indirimlerde toplamayi dusunuyorum saglikli olduguna inandigim bebek magazalarindan alirim, bazende cok buyuk pazarlarda ihrac fazlasi penye bebek kiyafetleri oluyor eger kaliteli birseyler bulursam alirim.Cunku daha once yegenime cok guzel ihrac fazlasi pamuklu penye alt ust takimlar almistim cok komik rakamlara parca basina satiyorlardi ve inanin rengi ilk alindigi gun gibi sapasaglam duruyor bulursam yine oyle seyler toplarim.Bakirkoy cumartesi pazarindan almistim, mesela kadikoy pazarida cok buyukmus hoc gitmek nasip olmadi ama oralarada arada gezerken bakmak lazim.
Zaman çok hızlı geçiyor. Yarın 18. haftamızın ilk günü. Daha testte çift çizgiyi gördüğüm gün dün gibi.
Evet teyzesi erkek geliyor bizden.
Ben de çift yönlü ve travel sistem düşünüyorum ana kucağı aynı zamanda araba koltuğu olanlardan.
Benim için en önemli noktalardan biri de ağırlık, çok hantal bir araba istemiyorum ve mutlaka katlanınca kolay bagaja sığmalı.
Yaza denk geliyoruz kumaşı da önemli, güvenlik, tentene, teker gibi özellikleri saymıyorum bile ben hala bakıyorum tam olarak buldum diyebileceğim bir şey bulamadım, saraçhaneye mutlaka gitmek lazım çünkü piyasada olmayan modeller bile orada olabiliyor ve fiyatları çok daha uygun, nakitte de sıkı pazarlık payı var.
canım senin birinci sayfadaki listede 5 haziran diyor,takviminde 3 haziran:44:tarihi öne mi aldın:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?