- 11 Nisan 2012
- 521
- 132
- 123
sagol cnm inş öyle olur ; lojistik firmasında satış sorumlusu'idi:44:
kızlarrrrrrrrmoralim çok bozuk , az evel eşimle görüştüm iş yeri daralmaya gidiyomuş bikaç kişiyi işten cıkarıyolarmış onlardan biri eşim offfffffff bu dönemde olcak iş mi bu yaaa ona moral vermeye calıstımm ama dokunsan ağlayacak haldeyim
Amanınn hah paranoyaklaşmam için bir sebep daha
allah korusun öyle her haberi okuma canım bilinçaltına yerleşir
farketmeden korku oluşur sende
yaa bu kadarda takılmamak gerek hiçbir şey bizim elimizde değilki
yavrularımız allaha emanet rabbime güvenelim
kız dur bakalım bende özel bir şirkette sevkiyat planlamada çalışıyorum. benim çalıştığım bir sürü lojistik firması var hepsine cv yollatırız canım benim sen üzme kendini lojistik diyince çevre çok bende amaan sıkma canını Allah bi kapıyı kapatır öbürünü açar...
evet canım kesin Rabbim korusun ama endişeli bir süreç dün salata yapmıştım misafime azcık mayonezli pataes yedm ama o akdar canım istediki gözüm görmedi bile keike mayonezli yemeseydim kafayı bozmazsam iyidir
Bir kapı kapanır başka bir kapı açılır. Bebekler kesinlikle bereketle geliyor. Sakın kendini fazla üzmekızlarrrrrrrrmoralim çok bozuk , az evel eşimle görüştüm iş yeri daralmaya gidiyomuş bikaç kişiyi işten cıkarıyolarmış onlardan biri eşim offfffffff bu dönemde olcak iş mi bu yaaa ona moral vermeye calıstımm ama dokunsan ağlayacak haldeyim
o kadarcıktan bişey olmaz canım sonuçta bizimde bi nefsimiz var nereye kadar hakim olabilirz
bende geçen bi yudum koladan aldım ne yapayım canım çok çekti:)
bence bu kadar pimpirikli olmak insanın ruh sağlığını bozar
tevekkül etmek en güzeli
kız dur bakalım bende özel bir şirkette sevkiyat planlamada çalışıyorum. benim çalıştığım bir sürü lojistik firması var hepsine cv yollatırız canım benim sen üzme kendini lojistik diyince çevre çok bende amaan sıkma canını Allah bi kapıyı kapatır öbürünü açar...
Üzülme ve üzme canım, dikkat etmen gerekli erkekler iş konusunda çok hassaslar şimdi birde baba olacak tam bu sırada işsiz kalmak onun için çok zor olur yine her zaman ki gibi kadına iş düşüyor.
Biz de tam evlenmek üzereyken buna benzer bir sorun yaşadık, hatta düğünümüz olduğu gün, balayında bile eşim işsizdi ama hemen sonrasında toparladı.
Hayatın karşımıza ne çıkaracağını bilemeyiz ve inşallah bebeğinizin kısmetine bu süreç çok uzun sürmeyecektir.
o kadarcıktan bişey olmaz canım sonuçta bizimde bi nefsimiz var nereye kadar hakim olabilirz
bende geçen bi yudum koladan aldım ne yapayım canım çok çekti:)
bence bu kadar pimpirikli olmak insanın ruh sağlığını bozar
tevekkül etmek en güzeli
kızlarrrrrrrrmoralim çok bozuk , az evel eşimle görüştüm iş yeri daralmaya gidiyomuş bikaç kişiyi işten cıkarıyolarmış onlardan biri eşim offfffffff bu dönemde olcak iş mi bu yaaa ona moral vermeye calıstımm ama dokunsan ağlayacak haldeyim
ay canım sende zayıfmışsın bayaa
yani şöyle bi 80'le bitrsen ne güzel olur
bende aldım eşofmanlardan bi siyah bi gri
bide içten lastiği düğmesi var ne güzel ayarlanıyo beden ölçüsü
benim gibi 24 saat evde olanlar için çok iyi
anladım tahmin ettim zaten memorıal bu yani kaçar mı onlardan
bizde düşündük özel sigortayı ama ben tüple hamile kaldığım için
yararlanamıyormuşum doğum hakkımdan
zaten memorıalden sezeryan 6.500
yararlanamadıktan sonra ne anlamı kaldı
canım neden peritanolojiye gidiyorsun
düşük riskin felan mı var:26:
kızlar ben cıkıyorum görürürüz yarın inşallaha emanet olun
bende hala yok göbüş möbüş:26: 20de fln çıkar diyorlar, kuzenimin 24 haftalık, 20 civarı çıkmış onun da
Yok valla yutamıyorum ne zaman teşebbüs etsem kusuyorum
AMa çok sert o ilaçlarda kaya gbi mübarek
bende pekmez içiyorum onun yerine
acaba karşılarmıki pekmez:26:
hani doğal ya daha iyi bence
Günaydınnnnn hanımlarrrr nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir?
Başına gelen varmı kızlar bilmiyorum ama geçen gün minibüste ayakta duruyordum birden bir ateş bastı 2 dakikaın içinde elim ayağım boşaldı midem ağzıma geldi oyle panik oldum ki acaba bişey mi oldu diye bu kar kışta şıpır şıpır terlemeye başladım. ha kustum kusucam derken oturan bi beyi kaldırdım oturdum 5 dk sonra kendime geldim( ilk kez oldu bi r daha da olmadı . evham yapmak istemedim bişey mi oldu diye üzerine gitmedim doktora da sormadım .. oluyor mu boyle hamileliğimde hiç mide bulantısı da geçirmediğim içn korkuyorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?