2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
sagol cnm inş öyle olur ; lojistik firmasında satış sorumlusu'idi:44:

kız dur bakalım bende özel bir şirkette sevkiyat planlamada çalışıyorum. benim çalıştığım bir sürü lojistik firması var hepsine cv yollatırız canım benim sen üzme kendini lojistik diyince çevre çok bende amaan sıkma canını Allah bi kapıyı kapatır öbürünü açar...

Üzülme ve üzme canım, dikkat etmen gerekli erkekler iş konusunda çok hassaslar şimdi birde baba olacak tam bu sırada işsiz kalmak onun için çok zor olur yine her zaman ki gibi kadına iş düşüyor.

Biz de tam evlenmek üzereyken buna benzer bir sorun yaşadık, hatta düğünümüz olduğu gün, balayında bile eşim işsizdi ama hemen sonrasında toparladı.
Hayatın karşımıza ne çıkaracağını bilemeyiz ve inşallah bebeğinizin kısmetine bu süreç çok uzun sürmeyecektir.

evet canım kesin Rabbim korusun ama endişeli bir süreç dün salata yapmıştım misafime azcık mayonezli pataes yedm ama o akdar canım istediki gözüm görmedi bile keike mayonezli yemeseydim kafayı bozmazsam iyidir

Ben de özel bir firmada aynı işi yapmıştım bir zamanlar :) hatta evlenip anadolu yakasına taşınınca aradım ama bulamadım :)

akşam olmuş hava kararmış
bizim yemek vaktimiz geldi eşim bana güzel bi yemek yapmış
gideyimde biraz ondan yiyeyim acıktım
görüşrüz öptüm hepinizi

o kadarcıktan bişey olmaz canım sonuçta bizimde bi nefsimiz var nereye kadar hakim olabilirz
bende geçen bi yudum koladan aldım ne yapayım canım çok çekti:)
bence bu kadar pimpirikli olmak insanın ruh sağlığını bozar
tevekkül etmek en güzeli

Bir kapı kapanır başka bir kapı açılır. Bebekler kesinlikle bereketle geliyor. Sakın kendini fazla üzme

baaa kola demeyinnnnnn lıkır lıkır içesim varrr aylardır ağzıma komadımm ( :d ay gülsem mi ağlasam mı bilemedim

çok sagolun kızlarr , inş tez zamanda bulur , beni işten cıkarsalar o kadar üzülmezdim gercekten , bitarafta baba olma heyecanı ve sorumluluk derken hamile kaldığımdan beri çok sık dediğim bisey var , bu cocuk bereketinle gelecek diyeeee içimden ses öyle söylüyoo diyodum , belkide babasının iş kapısını kapatıp daha bereketli rızıklı bir işi cağırıyoo yavrum :44: kim bilir :44: inşallah öyle de olur aksini düşünmek bile istemiyorum

aynen öyle bitanem ama nasıl güzel yedim :)

Eşin çin daha iyisi olacaktır mutlaka sen moralini yüksek tut ona destel ol üzülme cnm .. bebek babasna süpriz yapıyordur daha iyi bir işe

vesile olur belki de..

80 mi 35 kilo nasıl alayım ben yaa yuvarlanırım ben .. doğrusu annem de ilk gebeliğinde 28 kg almış benim gibi 45 ile hamile kalmış

ama vermiş hepsini 6 ayda .. bakalım.

evet eşortmanlar çok rahat bende lcv den aldım ayarlanıyor da iyi ki almışım lastik değse

karnıma canım acıyordu rahat ettim bunlarla..

Ben epilepsi hastayım canım, yani diğer bir adı sara. epilepsi ilacı kullanırken hamile kaldığım için riskli gebelik uzmanının kontrolünde olmayı tercih ettim. nörologum ilacımı bıraktırdı zaten çok düşük dozdu. şimdilik herşey yolunda çok şükür

selam kızlarrr, malum yıl sonuu oldugu için çok yogun bir şekilde ordan oraya koşturup duruyorum aklımda hep sizdee bu arada bugun geçmişi 2 sayfa okuyup 10 sayfa atlayarak anca bitirebildim gölgencim eşin için bol bol dua edicem. umarım kısa zamanda atlatırsınız

herkesin iyi olmasına çok sevindim. bende bu hafta itibariyle 17+4 oldum. doktorum 18. haftada oldugumu, 3 gün sonra 18 i bitip 19 haftalık olacagımı söyledi. yani 18+0 19. hafta oluyormuş. buda yolun yarısına nerdeyse geldim demek oluyorr bu hafta içerisinde yoğun çalışmaktan farketmemişim ama belim yok olmuş gitmişşşşş bende bir karın çıktı taş gibi inanamazsınız.. şimdiye kadar bişi yoktuuuu şimdi çok tuhaf geliyor. sanki bir anda pörtleyiverdi
hep söylüyorlardı çıkmadı diye üzülme bir anda şişecek diye inanmıyordum gerçekten öle oluyormuş birde karın taş gibi oldugu için hareketlerini çok daha rahat hissediyorum. cuma günü tam toplantıda konuşuyordum hareketini hissettim ve sustummm herkes suratıma baktı noldu bişimi oldu diye bebegim hareket etti galiba dedeim herkes kahkaha attııı çok güzel bir duyguuu çokkkk allahım olmayan herkesen nasip etsin inşşşşş

selam kızlar nasılsınız geçmişe pek bakamadım umarım herkes iyidir...18 hftaya girmişz çok şükür...30 lu haftalarıda görmek nasip olur inşallah hepimize:)

hıc uzulme canım
allah bı kapıyı kapatosa ınan daha ıyısını acmak ıcın
bebegınızın sansına esın daha ıyı bı ıse gırcek ınan buna
esıne uzuldugunu bellı etme destek ol
bak gor daha guzelı gelıo s

Yok valla yutamıyorum ne zaman teşebbüs etsem kusuyorum
AMa çok sert o ilaçlarda kaya gbi mübarek
bende pekmez içiyorum onun yerine
acaba karşılarmıki pekmez:26:
hani doğal ya daha iyi bence

pekmezi bilmiyorum ama hergün 21 kuruüzüm kan ilaçının etkisini veriyomuş ama ben daha yemedim ihmal ediyorum eskiden annelerimiz ilaçmı içiyolardı

aynısının bulantısız hali bana oldu. ayaktaydım. otobus çok sıcak kalabalık ve havasızdı. bir an önce kapı açılsa da hava alsam diye içimden geçiriordum. birden açlığımı hissettim (bu aralar brden acıkıorum zaten) , sonra elim ayağım boşaldı. ttutunamadım. titrer gibi oldum. baktım bayılacağım hemen bi kadına dedim oturabilir miyim rahatsızlandım. o da yanında kki gence söledi. bölelikle hemende oturamadım :) neyse en sonunda oturdum. ıslak mendil verdiler. öle kendime geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…