ay nasıl olcaz sabahları krnıma bakınca inanamıyorum
bende sabahları karnımı kontrol ediyorum
ya indiyse ya fosaldıysa diye
bakıyorum yerinde karnım çok şükür diyorum
Herkeşler öğrendi cinsiyetini biz kaldık hadi hayırlısı gerçi ben erkek hissediyorum kesin diyorum ama bakalım:))
Amin canımRabbim yoklklarını göstermesin Allah sağlıkrsin Amin
Herkeşler öğrendi cinsiyetini biz kaldık hadi hayırlısı gerçi ben erkek hissediyorum kesin diyorum ama bakalım:))
ay cumartesi bendeöğrenecekmiyim acaba
(( bende o kadar aldım. Bu benim 2. hamileliğim. Kızım 12 yaşında. Ona hamileyken 32 klo almıştım ( bunun cinsiyetini daha öğrenmedim ama geleceğim çok parlak belli:))
32 miiii aman Allah'ım hemen rejime başlıyoruz bi daha dee kaç kilooo bi insan 9 ayda bu kadar alamaz yok canım mümkün değill kuzenim 25 almıştı rekor onda biliyodum
evet kızlar diyet önerisi olan var mı dün akşam 2 tabak makarna yemiştim şimdi ağlayabilirimmmm :18::18::18::18:
Off uzak sayılırsın sen biz bile çıksak şurdan tepeüstünden bazen trafiğe yakalanıyoruz
dediğin gibi haftasonu kalabalık olur.ya ıkeadan bir şey almak istemiyorum aslında
hani hep ithal ya malları ben made ın turkiye istiyorum
bazende değişik şeyler oluyor işte o yüzden cezbediyo beni
bu halimle düşünemiyorum hiç otobüse bindiğimi bayılır düşerim herhalde
sende yalnız binme sakın canım
bide artık istanbulda yok hamileymiş yok yaşlıymış kimsenin umrunda değil
millet yer kapma kavgası yapıyo
kesinlikle kadının karnı burnundaydı ve kimse ona yer vermedi biliyomusunuz Not: bende ayaktaydım hamile bile olsam o kocaman göbekli kadını ayakta bırakmazdım.
Ohhh afiyet şeker olsun yarasınnnn
Kız hele iş çıkışı saatlerinde o kadar kalabalık oluyorki metrobüsler otobüsler
milletin zaten sinirleri gergin ne kavgalar seyrettim ben valla
Canım insanlar çok düşüncesizce belli kulaktan dolma şeyler öğrenip sana bunları sunuyorlar...ve bunlrı yapan en yakın çevremdeki insanlar,hal böle olunca kırmak istemiyorum lakin çok hassas bi dönemde olduğum içinde fazla görüşmemeyi tercih ediyorum...aynı şekilde banada bebek olunca tatil yapamazsın diye bir sürü kişi söylüyor..hayır ne alakası var...bende ısrarla söylüyorum..ben bu yaz tatilimi yapacağım...biz bebeğe değil,bebek bize ayak uyduracak çünkü gezmeyi çok seven bir ailesi var..ha nasıl olcak,biz geçmiş yaz tatillerinde yazın en az 2 kere ege yada akdenize tatile giden bir çifttik.. arabamıza atlar,şehir şehir kafamızın estiği yere gider,kalırdık...bu sene böyle bir tatil hayal biliyorum,ama çok güzel 5 yıldızlı bir otelde çokda güzel bir tatil yapabiliriz diye düşünüyoruz..istediğimizde havuz,deniz istediğimizde odamıza çıkar,bir şekilde o 1 haftayı stres atıp geçirebiliriz.bebiş bunun için engel değil diye düşünüyorum çok bilmiş çevredeki bıdıbıdıcılara inat
Sigara konusunda da bende içiyordum ama hamile kalmayı düşündüğüm zaman bıraktım ve 3-4 ay sonra hamile kaldım...içmiyorum,içmeyide düşünmüyorum...çünkü çevremde bunun çok kötü örnekleri var...bebeğime öyle bir kötülüğü yapamam...keşke herkes böle düşünüp bırakabilse...
aşkolsun merveee yaramış zaten yarayacağı kadar totoş ayrı şişiyo göbiş ayrı şişiyoo
şimdilik göze çarpan bi kilom yok ama böle devam edemeeeeeeeeeeeeeezzz biri beni durdursunnn yeni bir rekor kırabilirimmm yoksa
bunu yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım.ama artık paylaşmak istiyorum.ben hala hamile olduğumu kabul edebilmiş değilim.belki birçok arkadaşım gibi çok uğraşmadığımdan. kendi hayatımı yok saymak herzamanki yaşantımdan uzak durmam gerektiğini duymaktan sıkıldım( özellikle sigara konusunda,hala bırakabilmiş değilim, ki bırakmak istediğimden de emin değilim bir miktar azalttım sadece.geçenlerde bir yerde okudum 1 dal sigara bebeğin 17 dk. beslenememesine neden oluyormuş,tam da sinirler,organlar oluşurken bu dönemde vicdansızca!bu canımı sıktı...) hamile olduğumu kabul edemiyorum sanki.ya da karnımda bir varlığın büyüdüğünü.yıllar önce evlenir evlenmez çocuk yapıcam diyen biriydim ama yaşım ilerledikçe olay değişti. neyim var benim? onu sevmiyor muyum sevmeyecek miyim?eğer öyleyse onu dünyaya getirmenin ne anlamı var ki? ooffff düşünmekten deliricem artık!! yanlış anlamayın kendimi aklamaya falan çalışmıyorum,ama bu konuyu kimseyle paylaşamıyorum ve içimi dökmek istedim...
arkadaslar gunaydın hayırlı bır gun olmasını dılerım.benım haftamdakı arkadaslar arsa bır sorum olacak detaylı ultrasona ne zamn gıreceksınız ben 20,haftamda yanı 5 aylıkken gırecegım ama kalp rahatsızlıkları daha sonrakı haftalarda cozuluyor dıye duydum.ama doktor o zman gel dedı.bırde tetenoz asısını doktora sormayı unuttum vurulmalımıyım saglık ocagına sormadım ne zman oldugunuda doktoruma sormadıgım ıcın.20,haftada da doktora gıdınce sorarım ama gecmı kalırım asıya bılgısı olan arkadaslar varmı.
Günaydınnnnn hanımlarrrr nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir?
Başına gelen varmı kızlar bilmiyorum ama geçen gün minibüste ayakta duruyordum birden bir ateş bastı 2 dakikaın içinde elim ayağım boşaldı midem ağzıma geldi oyle panik oldum ki acaba bişey mi oldu diye bu kar kışta şıpır şıpır terlemeye başladım. ha kustum kusucam derken oturan bi beyi kaldırdım oturdum 5 dk sonra kendime geldim( ilk kez oldu bi r daha da olmadı . evham yapmak istemedim bişey mi oldu diye üzerine gitmedim doktora da sormadım .. oluyor mu boyle hamileliğimde hiç mide bulantısı da geçirmediğim içn korkuyorum açıkçası
Yok valla yutamıyorum ne zaman teşebbüs etsem kusuyorum
AMa çok sert o ilaçlarda kaya gbi mübarek
bende pekmez içiyorum onun yerine
acaba karşılarmıki pekmez:26:
hani doğal ya daha iyi bence
evet kimsenin kimseye tahammülü yok dediğin gibi helede iş çıkışı
Canım memorıalda hangi doktora gidiyorsun ben Arzu hanıma gidiyordum
ve muayene ücreti 220 tlydi senin özel sigortan mı var ondan mı böyle uygun?
canım zaten 50 lira muayene ücreti her gittiğimde bi serum takıyorlar
işte tahliller derken o fiyatı buluyor
mesela bir ay önceydi galiba
lavman yapıldı bana onada 200 tl aldılar
yok sağlığa harcanan para gözüme gelmez ama işte bazende kazıklandığımızı hissediyorum
Kilonla boyunu yaz hele kız merak ettim
eminim o kadarda değildir hee
sana değil o zaman yiğenime yarasın
Valla ben otobüse binsemde hamileyim diye kimse yer vermez
çünkü paltomu giyince hamile değil şişkoymuş gibi gözüküyorum
ancak düğmelerini açsam o yumurtalı bluzumu giysem
şöyle karnımı ittire ittire yürüsem belki yer verirler
Valla ben otobüse binsemde hamileyim diye kimse yer vermez
çünkü paltomu giyince hamile değil şişkoymuş gibi gözüküyorum
ancak düğmelerini açsam o yumurtalı bluzumu giysem
şöyle karnımı ittire ittire yürüsem belki yer verirler
boyum 1,68 kilom 51 52 gibi tamam tamam 51 idi ama şimdiiii 1 ay önce 57 idi
Ben çok zayıftım canım hele belimi eşim avuçluyodu o derece gören belin kopucak diyodu aslında şimdi kadına benzedim ama bana çok geliyo iştee o kiloları hiç görmediğim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?