2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canımm beniiimm sen bendende vahimmişsiiiinnn

kızlar bişi sorcam arasıra bebiş yada kese artık her neyse otururken eğilirken bana batıyo nasıl anlatsam baya batıyo bişey işte acıyo yanii
sizde var mı bu durum neden oluyo acaba

canımm beniiimm sen bendende vahimmişsiiiinnn

yaa sormaa zaten çok zayıfım diye kimsenin dilinden düşmüyorum bir de hamile kaldım ohh tam oldu eve gelen tabaklarla geliyor herkes

bana yemek yedirme çabasında çok az da yemiyorum ama kilo almayınca diyorlar bu kız aç geziyor

anladım tahmin ettim zaten memorıal bu yani kaçar mı onlardan
bizde düşündük özel sigortayı ama ben tüple hamile kaldığım için
yararlanamıyormuşum doğum hakkımdan
zaten memorıalden sezeryan 6.500
yararlanamadıktan sonra ne anlamı kaldı
canım neden peritanolojiye gidiyorsun
düşük riskin felan mı var:26:

kızlarrrrrrrr moralim çok bozuk , az evel eşimle görüştüm iş yeri daralmaya gidiyomuş bikaç kişiyi işten cıkarıyolarmış onlardan biri eşim offfffffff bu dönemde olcak iş mi bu yaaa ona moral vermeye calıstımm ama dokunsan ağlayacak haldeyim

aldın mı yumurtalı bluzdan yaa bende istiyom ama eşim dışarda giydirmez anca evdeeee

Ay canım çok hoş olmuşsundur şimdi kız fena mı işte tokmak gibi olmuşsun
maşallah sen şimdi alışkın değilsin ya o yüzden ama böylesi daha iyi
eşinde sevinmiştir kilo almana
evettt aldım iki tane aldım biri lacivert biri yeşil
ama ikisinide oğlum geliyor yazılı almışımmm benim kızım olacak
sorma canım benim eşimde pantolona gıcık oluyordu
hiç giydirmez bana asla ama şimdi mecburen hamiş pantolonu aldık
lc'den almıştık:) ona bile burun kıvırıyor

kızlar bişi sorcam arasıra bebiş yada kese artık her neyse otururken eğilirken bana batıyo nasıl anlatsam baya batıyo bişey işte acıyo yanii

canım oturken kalkarken dikkat etmek lazım , arada bana da oluyooo sanırım rahatsız ediyoruz bebişleri:44:

canımmm bozma moralini..herşeyde vardır bir hayır,belki daha iyi bir işe girecek...sonuçta işsiz kalcak hali yok,illaki bir yerlerde yicek rızkınız vardır..moralini bozup çocuğuda üzme...bebiş zaten şansıyla birlikte gelecektir eminim...bence eşine moral ver,inşallah daha güzel bir yerde daha iyi maaşlı bir yere girer kısa zamanda..öpüyorum seniii...

canım benim çok üzüldüm bak şimdi :26::26: Ama dur takma kafana eşin başka işler araştırsın bulur elbet bişey olmaz. Hem bebek bereketi ile gelir. Eşin ne iş yapıyor canım

Dur canım daha kesinleşmemiştirrr belki sadece söylentidirrr
üzme kendini
gelen bebek rızkıyla gelir unutma

ay canım sende zayıfmışsın bayaa
yani şöyle bi 80'le bitrsen ne güzel olur
bende aldım eşofmanlardan bi siyah bi gri
bide içten lastiği düğmesi var ne güzel ayarlanıyo beden ölçüsü
benim gibi 24 saat evde olanlar için çok iyi

kızlar , moral vermeye calıstım ama telefonu kapatttıktan sonra o kadar kötü oldum ki...haklısınız aslında bebek kımsetiyle gelir derler , inş daha iyi bir iş bulur tez zamanda :44:
ne kadar olumlu düşünmeye calısam da moralim bozuldu işte

Bende özellikle geceleri çok tedirgin oluyorum
karnımın üstüne yatarım diye uykum zehir oluyor
ve dediğin gibi acıyor acaba nedenki
kese sıkışıyormu:26:
bide sırt üstü yatmak iyi değilmiş
bebeğe giden kan yavaşlıyormuş
en iyisi sol tarafa yatmakmış
çünkü bebeğe giden kan sol taraftan geçiyormuş yani o damarlar daha doğrusu

Her işte bir hayır vardır canı.. Kalbini ferah tut.. Rabbim birini kapar birini açar.. Hep güzel düşün.. daha beterinden korusun Allahım hepimizi Allah sağlık versin.. gerisi olurr

Haklısın şimdi hamile olduğun için hassassında ama güçlü ol ve eşine destek vermeye çalış
erkekler çocuk gibidir biliyorsun hemen umutsuzluğa kapılırlar
kadınız biz güçlüyüz canım
bizim şer gördüğümüz şeylerin arkasında hayır vardır
bilemeyiz rabbim bilir

kızlar facete bir kadıncağız yazmış 34 haftalık hamileyken bebeği ölmüş karnında.. eşi ile arasındaki bağ mı kopmuş ne oyle birşey dedi. halk arasında emziği düşme falan deniyormuş.. çok üzüldüm yahu 34 haftalık kocaman bebek ( şimdi düşünüyorumda kontrole 1 ay daha var o zamana kadar Allah korusun birşey olsa anlaşılıyor mu ? Keşke mini ultrason cihazları falan olsa da bakıversek ( bi ara ebebekmiydi neydi orda steteskoplar satılıyodu bebeği anne karnından dinleyebilmek için valla bulsam alacam :)

canım benim sıkma caını Allah büyük bebeğinizin uğurunahemen iş blurinşallah eşin Allah yardımcını olsun

Amanınn hah paranoyaklaşmam için bir sebep daha
allah korusun öyle her haberi okuma canım bilinçaltına yerleşir
farketmeden korku oluşur sende
yaa bu kadarda takılmamak gerek hiçbir şey bizim elimizde değilki
yavrularımız allaha emanet rabbime güvenelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…