:) valla canım bende durum daha vahim kimseye inandıramıyorum hamile olduğumu.. benim bulantılarım 2 ayını geçince başladı ben o iki
ayda 5 kilo aldım.. sonra ki ay 1 kilo verdim bu ayda hiç kilo almamışım ama artık yemek yemeye başladım sanırım alırım.. 170 boyundayım
45 kilo ile hamile kaldım.. şimdi 49 umdoktorum kilo almam gerektiğini söyledikçe strese giriyorum zorla yemek yiyorum biraz fazla
olsun diye sonra kuusuyorum bilmiyorum artık kaç kiloyla bitireceğim.. ama bende de minik bir göbek çıktı rahat olsun diye hamile
eşortmanları aldım evdeyim zaten bütün gün karnım acıyor giydiklerim biraz sıksa..
sana inanmıyorum kız sen deli misinMankenlerden neyin eksikmiş. Benim boy 1.60 kilo 68 ben ağlamıyım da sen mi ağla kusura bakma da sana hiiç fırsat vermem
canımm beniiimm sen bendende vahimmişsiiiinnn
Ben Şişli Memorial'da Altuğ Bey'e gidiyorum. Perinatoloji Uzmanı olduğu için testlerde falan başkasına gözükmem de gerekmedi. verdikleri faturada 150 tl muayene ücreti yazıyor. %20sini ben ödüyorum. yani 30 tl. %80inin sigortam ödüyor. yani ben sana toplam ücreti söyledim benim ödediğimi değil.
boyum 1,68 kilom 51 52 gibi tamam tamam 51 idi ama şimdiiii 1 ay önce 57 idi
ben çok zayıftım canım hele belimi eşim avuçluyodu o derece gören belin kopucak diyodu aslında şimdi kadına benzedim ama bana çok geliyo iştee o kiloları hiç görmediğim için
aldın mı yumurtalı bluzdanyaa bende istiyom ama eşim dışarda giydirmez anca evdeeee
kızlar bişi sorcam arasıra bebiş yada kese artık her neyse otururken eğilirken bana batıyo nasıl anlatsam baya batıyo bişey işte acıyo yanii
sizde var mı bu durum neden oluyo acaba
kızlarrrrrrrrmoralim çok bozuk , az evel eşimle görüştüm iş yeri daralmaya gidiyomuş bikaç kişiyi işten cıkarıyolarmış onlardan biri eşim offfffffff bu dönemde olcak iş mi bu yaaa ona moral vermeye calıstımm ama dokunsan ağlayacak haldeyim
kızlarrrrrrrrMoralim çok bozuk , az evel eşimle görüştüm iş yeri daralmaya gidiyomuş bikaç kişiyi işten cıkarıyolarmış onlardan biri eşim Offfffffff bu dönemde olcak iş mi bu yaaa Ona moral vermeye calıstımm ama dokunsan ağlayacak haldeyim
kızlarrrrrrrrmoralim çok bozuk , az evel eşimle görüştüm iş yeri daralmaya gidiyomuş bikaç kişiyi işten cıkarıyolarmış onlardan biri eşim offfffffff bu dönemde olcak iş mi bu yaaa ona moral vermeye calıstımm ama dokunsan ağlayacak haldeyim
:) valla canım bende durum daha vahim kimseye inandıramıyorum hamile olduğumu.. benim bulantılarım 2 ayını geçince başladı ben o iki
ayda 5 kilo aldım.. sonra ki ay 1 kilo verdim bu ayda hiç kilo almamışım ama artık yemek yemeye başladım sanırım alırım.. 170 boyundayım
45 kilo ile hamile kaldım.. şimdi 49 umdoktorum kilo almam gerektiğini söyledikçe strese giriyorum zorla yemek yiyorum biraz fazla
olsun diye sonra kuusuyorum bilmiyorum artık kaç kiloyla bitireceğim.. ama bende de minik bir göbek çıktı rahat olsun diye hamile
eşortmanları aldım evdeyim zaten bütün gün karnım acıyor giydiklerim biraz sıksa..
kızlar bişi sorcam arasıra bebiş yada kese artık her neyse otururken eğilirken bana batıyo nasıl anlatsam baya batıyo bişey işte acıyo yanii
sizde var mı bu durum neden oluyo acaba
canım benim çok üzüldüm bak şimdi :26::26: Ama dur takma kafana eşin başka işler araştırsın bulur elbet bişey olmaz. Hem bebek bereketi ile gelir. Eşin ne iş yapıyor canım
kızlar , moral vermeye calıstım amatelefonu kapatttıktan sonra o kadar kötü oldum ki...haklısınız aslında bebek kımsetiyle gelir derler , inş daha iyi bir iş bulur tez zamanda :44:
ne kadar olumlu düşünmeye calısam da moralim bozuldu işte
kızlar , moral vermeye calıstım amatelefonu kapatttıktan sonra o kadar kötü oldum ki...haklısınız aslında bebek kımsetiyle gelir derler , inş daha iyi bir iş bulur tez zamanda :44:
ne kadar olumlu düşünmeye calısam da moralim bozuldu işte
kızlar facete bir kadıncağız yazmış 34 haftalık hamileyken bebeği ölmüş karnında.. eşi ile arasındaki bağ mı kopmuş ne oyle birşey dedi. halk arasında emziği düşme falan deniyormuş.. çok üzüldüm yahu 34 haftalık kocaman bebek( şimdi düşünüyorumda kontrole 1 ay daha var o zamana kadar Allah korusun birşey olsa anlaşılıyor mu ? Keşke mini ultrason cihazları falan olsa da bakıversek ( bi ara ebebekmiydi neydi orda steteskoplar satılıyodu bebeği anne karnından dinleyebilmek için valla bulsam alacam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?