Bu hepatit konusu ne ben anlamadım
Bende hepatit b taşıyıcısıyim
Bebeğe mı geçecek simdi anlamadım :26:
B12 sinir sistemi için önemli ama yani önlemini alacaksın senin biraz takviye alman gerekiyor yemenle geçebilecek bir durum değil, tabi yinede dalak ciger bunları yiyebilirsen ben kan yapan şeyler olduğunu biliyorum ama temiz evde yapılsın dışardan yeme.
Benim kendi doktorum halen folik asite devam etmemi söylemişti yarın 16. haftamıza giriyoruz ama dün gittiğim doktor (benim doktorum yurt dışında cinsiyet konusunda emin olman için gittim) kan depoların dolu olsa bile hergün kan ilacını alman gerekiyor ki gerçekten benim kan oranım gayet iyidir, folikasit aslında gebelik öncesi önemli ve maksimum 12. haftaya kadar veriyoruz senin 12. haftadan sonra içtiğin folik asitin bir anlamı yok dedi.Birde vitamin ve balık hapı verdi iyi beslendiğini düşünüyorsan 2 yada 3 günde bir alabilirsin dedi..Kafam çok karıştı ve birçok kişinin doktoru folik asiti 12. haftada kesti benimki sadece folik asite devam ediyor anlayamıyor sizde durumlar nasıl?
Oglun hayirli-ugurlu olsun. Gozun aydin.Bir oğlanda bendennnn:) kız annelerine duyurulur:)))
kızlaaaaaar ben geldimmmmmm
oğlum geliyorrrrrrrr
Kafam çok karıştı ve birçok kişinin doktoru folik asiti 12. haftada kesti benimki sadece folik asite devam ediyor anlayamıyor sizde durumlar nasıl?
Denoz'cum; hayirdir insallah. :)
Hayırdır inşallah:)))) ben de bir anlam veremedim ama sabah uyandığımda Balmond nicki kalmıştı aklımda:))))
Bide sanırım bdamlagozbebgim vardı ama ondan emin değilim...
sanki benimle ilgili (ama bebek haricinde) bir konuda yazmak suretiyle yorum yapıyordunuz ama ben güya sizi tanıyormuşum önceden..fakat konu neydi hiç hatırlamıyorum:)))) belki akşam en son sizin yazdığınız bişeyleri okudum topikte o kaldı aklımda...bilinçaltı işte:)))))
zeyyyno ne kadar tatlı avatar resmin... yaaa bayıldım çocuğaa:))))
tşkler canım bende bayıldımmmpcde masa üstü yaptım sürekli gözümün önünde olsun ki bebişim ona benzesin diye
tşkler canım bende bayıldımmmpcde masa üstü yaptım sürekli gözümün önünde olsun ki bebişim ona benzesin diye
ahahaainsan sevmeye doyamaz:)))) inşallah benzer canım senin bebişin de:))))
çok umudum yok ama yinede şansımı deniyorumsen ne yaptın diyet nasıl gidiyor bakim
benim belim inanılmaz ağrıor, en küöün bi iş yapim, biraz yere eğilim falan feci ağrıor.
bazen karnımada sancı girior gibi oluor.
iyi gidiyor gibi, kilo da verdim aslında:))) 6 kilo almıştım diyetisyene gittiğimde sonra 5e düştü...aslında herşeyden bol bol da yiyorum ama gereksiz abur cuburu kesince yani normal halimdeki gibi yemeye başlayınca düzene girdim sanırım:)))) hoş arada kekleri götürüyorumumarım böyle devam eder:)))
Canım oraya saha Kotu diyorlar
Dogumhanesine merdiven altı deniliyor
Ben vazgeçtim erdemden yeni hastane atıyorum kendime
Sevil Hanım'a gidiyorum CANIM
CANIM icinde ne olduğu bile belli değil
Hemde kabiz yapıyor çok fena
Hayır geçmiyor o doğduğunda serum ve aşı yapılıyor merak etme.Ama sen rutin kontrollerini yaptır kendin için alt ast değerlerine bakılması gerekiyor, yalnız bebek olmasada 6 ayda 1 defa gastroentoloji doktorunun kontrolunde takip ediliyorsun değil mi?
Yarın için medicana sibel açıkalından aldım randevu bakalım herkez memnun sadece çok yoğun randevu veremiyor ama arkadaşım aracılığıyla aldım.sende öğrendin bebişi cidden bitek ben kaldım
kızlar bugün herkes dökülüyo wallabaşta ben olmak üzere Allah sonumuzu hayretsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?