geçmişi okudum bu saate kadarbaya değişik konular gündemde ve hepinize de katılıyorum kızlar , ben de alıngan oldum hiç laf kaldıramıyorum bebişimin cinsiyetini soruyolar bende doktor %70 kıza benzetti diyorum , busefer o daha değişir diyolar açıkçası içten içe ben de gıcık oluyorum, bebişime bişey almaya kalkışamıyorum önüme duruyolar daha erken diyip duruyolar e öyle dedikleri zamanda içimi bi korku soruyo
sanki bişeyler alınca bebişimi kaybedecekmişim de
(Allah göstermesin) aldığım kıyafetlere bakıp bakıp kahrolacakmışım gibi hissediyorum keşke demeseler hiç bişey ve de gaz verseler bize demi
, bir de eşim , kardeşim beni hiç anlamıyo sanki bazen çok iyi davranıyolar bazen de çok acımasız olabiliyolar belim çok ağrıyo hatta bel kemiklerim kıtır kıtır ufalanıyo gibi oluyo ki bel fıtığım tetiklendi hamilelikle ama bunu dile getirdiğimde öfler pöfler duyuyorum bırakın naz yapmayı ağzımı açsam hemen abartıyomuşum , tek hamile benmiymişim ve ben den iş bekliyolar en zoruma giden de bu ben ev hanımı da değilim polisim zaten işim zor ki olsam da değişmez sonuçta canımızdan can katıp bir mucizeyi taşıyoruz içimizde ama işte benim hem erkek kardeşim hem eşim , hamile olduğumdan beri yardım ettikleri herşeyden ellerini eteklerini çektiler yani durum böyle neyse yazıp da iyice sinirlenmeyeyim daha fazla
![]()
diğer konuya gelince bende bebişim doğduktan sonra kendimi salıp eve kapatmayı hiç de düşünmüyorum 40ı çıksın kuzumun, hemen memlekete tatile gitcem denize de gitcem minik kuzumla neolmuş yani, ben geçen yaz marmarise tatile gittiğimde dünyanın bi ucundan gelen ingiliz, fransız, alman, rus turistler minicik bebekleriyle tatile gelmişlerdi ve gayette eğleniyolardı.
arkadaslar evet son gunlerde bende cok alıngan oldum sankı herkes bana laf sokuyor sanıyorum.sanırım hamılelıkten.cınsıyet konusuna gelınce doktor bana ıkı kere erkege benzıyor dedıkten sonra kız dedı sok oldum cunku allah var esımle ıkımız kız olsun ıstedık.cunku esımın ılk evlılıgınden oglu var.bunu bılenler bana hep bulantın olmadı senın kesın erkek bu dedıler bır kerede kız olur demedıler.artı benım ılk uc ay dusuk tehlıkem vardı kanamam vardı sımdı yolda yuruyunce senın dedıgım gıbı kasıklarıma agrı gırıyor.gecen ablama gıttım yuruyerek 20 dakıkalık yol yurudum ama agrı gırdı kasıklarıma bana dedıgı su amaann sende abartıyosun ben ıkısındede yurudum dokuz ay hıcbısı olmadı dedı.yanı ablam bole dıyosa el herseyı der.oysa onun hıcbır problemı yoktu dusundugu an hamıle kaldı.ben 1,5 yıl hamıle kalamadım uztelık rahım kalp seklınde oldugunu ogrendık amelıyatlar oldum.buna ragmen bana bunu dıyebıldı.boyle benım ruh halımde olan arkadaslara dıyorum bosveeeeeerrr hamılelıgınızın keyfını cıkarın gobegınız cıkmasada sole yayıla yalıla oturun kımse benden ve bebegımden onemlı degıl deyın.senınde dedıgın gıbı banada cocuk olunca gezemessın dıyorlar salarsın kendını bak bıze dıyorlar.hıcbırı onemlı degıl ısteyen ıstedıgını yapamasın esıme hep dıyorum atacaz cocugumuzu arkaya yıne gezecegız.farklı olmayacak hayatımızın artık ıkı degıl 3 ksıı yollara dusecegız dıyorum.lutfen moralınızı bozmayın arkadaslar hayatımıza bır can katılıyor onun mutlulugunu yasayın kımseyıde takmayın.