2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kendini bu konuda hiç sıkma benim de doktorum her seferinde hafızasını resetliyor :)
Her gittiğimde çoğu şeyi ben hatırlatıyorum ki özellikle her seferinde ilk gebeliğin miydi diye mutlaka sorar :)
Ama ben tecrübesine çok güveniyorum o yüzden değiştirmedim.

Hehe:):) çok şekermiş doktorun
yaşlı galiba:1::1:

Canım çıkar tabi benimki çoktan çıktı hamiş kıyafetleri giyiniyorum :1:
sağlıklı olsunlarda bence cinsiyet önemli değil tabi insan merak ediyor
yani ona göre hayal kurmak istiyo insan:1:
ayın kaçında gideceksin tam olarak

bn de gömlekleri rahat geniş olanlardan giyorum.pantalonda kızkardeşimin hamilelikten kalma güzel pantalonları var onlardan giyorum.tam zamanını bilmiyorum ama 5 ocak olabilir.yazarım sonucu şekerr.öptüm.tadını çıkar hamişliğinin

Bu alınganlık konusuna bende takıldım bende çok alıngan oldum ama haklı olduğumu düşünüyorum
Benim burda kimsem yok bi eşim bide kendim başka kimse yok:(
bi eşimin iş arkadaşının eşleriyle görüşüyorduk
benim hamileliğimde baya zor geçiyo işte bulantılar kusmalar halsizlik sürekli yatıyorum
dayak yemiş gibiyim şimdide bademciklerim şişti şahtım şahbaz oldum:)
Geçen arkadaşım mesaj atmış seni gidi vefasız insafsız hamile kaldın unuttun bizi diye neler yazmış ben şok oldum:53:
hiç beklemiyordum başladım ağlamaya ben haketmedim diye
ya ben yerlerde sürünmüşüm bi tabak yemeğe muhtaç olmuşum kimse aramamış sormamış
bundan sonra bende öyle bir karar aldım bende kimseyi arayıp sormayacağımm:31:

Mervecim boşver üzülme seni cok iyi anlıyorum çünkü runi kaderi paylaşıyoruz bende gün boyu yataktayim ne biryere gidebiliyorum nede birini arayıp konuşabiliyorum 1bucuk ayy oldu ablamı dahi arayamadim artık utanıyorum aramaya konuşacak Halim de keyfimde yok ailem yakın olduğu halde bayramdan sonra kimseye gidemedim bu bulanti ve kusma ısı bütün hayatımı etkiledi o yüzden sen kimseye takma bebeğinin ve senin saglıgın daha önemli kendine iyi bak inşallah bulantilarimizda en kısa zamanda gecer daha sosyal oluruz bugün saglık Ocağı'na gitmem gerekiyordu oraya gitmeyi bile gözüm kesmedi

Canım nerede başak doktor.ben ümraniyedeyim.

canım bende ümraniyedeyim amaaaaaaa
başka doktor yazacağım yerde başak doktor yazmışım :60: :60:
ben burda afiyette serçin hanıma gidiyorum herkes hastane iyi değil gitme diyolar ama doğumun memlekette olucağı için ben şimdilik ona devamediyorum sen kime gidiyorsun

Hehe:):) çok şekermiş doktorun
yaşlı galiba:1::1:

Evet canım yaşlı ve şaşkın:)
Ama işine yaramayacak ayrıntıları hatırlıyor mesela 3'lü test için bizi yönlendirdi ifadesi şu;
"sizin arabaya atlayın buradan 10 dk sürer" yani bizim arabamızın olduğunu hatırlıyor.
"sen zaten burada oturuyorsun, sonucları hemen getirirsin" yakında oturduğumu hatırlıyor:))
Ama diğerlerini hep ben hatırlatırım.
Kan tahlili yapacaktınız, başka ilaç vitamin yazacak mısınız?
Sözlü gibi oluyor muayenemiz;
Bu hafta neyin vardı kızım?
Hocam bu hafta cinsiyetine bakacaktınız, tahlil yapacaktınız vs :)

Çok sağol canım hemen not alıyorum
ya zaten kemiklerim felan ağrıyor hep bebek bendekini alıyo ee bende vücuduma takviye yapmayınca
bu ağrılar boşuna olmuyo
ayy canım vişne çektii ekşi ekşiii:56:Memem şişmese iyi valla:27:

tüh ya hay dilimi eşşek arısı soksun beniiiimmmm :26: kıyamam ya vişne de istenmez mi kızz . yakın olsak valla sana getirirdim ben buzluğa attım poşetlerle.mervecim nerde oturuyodun sen söyle bakiimm :1:

bn de gömlekleri rahat geniş olanlardan giyorum.pantalonda kızkardeşimin hamilelikten kalma güzel pantalonları var onlardan giyorum.tam zamanını bilmiyorum ama 5 ocak olabilir.yazarım sonucu şekerr.öptüm.tadını çıkar hamişliğinin

Canım az kalmış allahtan ya:) sen bu gisişle meraktan çatlayacaksın:27:
tamam canım görüşürüz daha sonra öptüm seni ve yiğenlerimi:48:

canım ilk bebeğinmi bu. ilk çocuğun kız olması harika birşey tabi erkek de güzel bi duygudur mutlaka ama. kız bambaşka.bende sırf eşim için istiyorum erkek çocuğu bizdede aynı sorun var daha kesinleşmeden arkadaşdır kuzendir kimse kalmadı herkese yaydı eşim. tabiki hakkımızda hayırlısı. ben kızımın bisürü kız kardeşi olsun isterdim. doğurması biraz kolay olsaydı tabii:)

Aynen bende ilk cocuğumun kiz olmasını istiyordum ama eşim hep erkek istediği için Rabbim eşimin gönlüne göre ver diye dua ediyordum ama benim gönlüme gire verdi esime söyledim Benim icim daha temizmis diye ama bı sorun var benim gebeliğim cok agir ilerliyor. Ne yersem çıkarıyorum gün boyu yatsktayim o yüzden esım ikinci cocuğu istemiyor hayırlısı artık zaman ne gösterecek en azından ikinciyi isterdim bütün çektiklerime rağmen bebegin iyi olsunda ne yapalim

Gözün aydın canım, en güzel kısmı bebeğinin sağlıklı olması gelişimi de iyiymiş maşallah:nazar::nazar::nazar:
Bizim babamız da kel, çocuğumun sacları bana benzesin diye tuturdu hatta cinsiyet öğrenmeden önce kız olursa sacları babasına oğlan olursa annesine benzesin diyordu. Böylece kızı kel olcakmış kimse istemeye felan gelmeyecekmiş:)) Hayallere bak...
Maşallah minik prensine:nazar::nazar::nazar: Hayırlı evlat olur inşallah..

:52: aaaa buda iyiyimiş valala bunlar süperler cnm beee kendilerine benzetecekler ilaaa:52: bide bizimki senin sesini tanımaya başladı benimkini de tanısın diyip diyp karnıma konusuyooo kıskançlıktan çatlıcak valaaaa:52::33:

inş canım beee sağsalim kucağımıza da alırız :nazar::1:

Mervecim boşver üzülme seni cok iyi anlıyorum çünkü runi kaderi paylaşıyoruz bende gün boyu yataktayim ne biryere gidebiliyorum nede birini arayıp konuşabiliyorum 1bucuk ayy oldu ablamı dahi arayamadim artık utanıyorum aramaya konuşacak Halim de keyfimde yok ailem yakın olduğu halde bayramdan sonra kimseye gidemedim bu bulanti ve kusma ısı bütün hayatımı etkiledi o yüzden sen kimseye takma bebeğinin ve senin saglıgın daha önemli kendine iyi bak inşallah bulantilarimizda en kısa zamanda gecer daha sosyal oluruz bugün saglık Ocağı'na gitmem gerekiyordu oraya gitmeyi bile gözüm kesmedi

Aynen canım bende kimseyi arayamıyorum bizimkileri bile haftada bir arıyorum hem telefondan tiksindim
hemde konuşmaya mecalim yok anlatack birşeyde bulamıyorum sürekli evdeyim yatıyorum işte
kesinlikle takılmayacağım bir iki konu daha oldu beni üzen işte gereksiz gereksiz insanlarr:5:

Evet canım yaşlı ve şaşkın:)
Ama işine yaramayacak ayrıntıları hatırlıyor mesela 3'lü test için bizi yönlendirdi ifadesi şu;
"sizin arabaya atlayın buradan 10 dk sürer" yani bizim arabamızın olduğunu hatırlıyor.
"sen zaten burada oturuyorsun, sonucları hemen getirirsin" yakında oturduğumu hatırlıyor:))
Ama diğerlerini hep ben hatırlatırım.
Kan tahlili yapacaktınız, başka ilaç vitamin yazacak mısınız?
Sözlü gibi oluyor muayenemiz;
Bu hafta neyin vardı kızım?
Hocam bu hafta cinsiyetine bakacaktınız, tahlil yapacaktınız vs :)

Ay çok güldüm canımm:9::9: doktorun gerçekten tuhafmış
maşallah bizimki zehir hafiye:27: ben unutsam o unutmuyor

canım bostancı da ki bebek mağazasına gittin mi cumartesi günü ? ben gittim ama gitmez olaydım. iğne atsan yere düşmüyor. çok kalabalık ama anlamıyorum %80 indirimle alakası yok. %80 bindirim aslında :1: fiyatları görsen dudakların uçuklar. bebek bezleri markettekilerle aynı. ıslak mendillere baktım yeni doğan alkolsüz prima marka bebek bezleri her yerde aynı fiyat. hiç bir cazibesi yok yani. 1 yaş üstü bebek alışverişlerinde %50 indirim yapıyorlarmış. e fiyatlara eklemişler zaten yapsalar ne olacak. chicco nun küçücük sulukları 35 tl. yok yok anacım kusura bakmasınlar ama pazarda ki bebek kıyafetleri bile daha çeşitli ve daha uygun. üstelik kalitesi de hiç de kötü değil.

Aynen canım bende kimseyi arayamıyorum bizimkileri bile haftada bir arıyorum hem telefondan tiksindim
hemde konuşmaya mecalim yok anlatack birşeyde bulamıyorum sürekli evdeyim yatıyorum işte
kesinlikle takılmayacağım bir iki konu daha oldu beni üzen işte gereksiz gereksiz insanlarr:5:

Zaten bu dönemlerde insan hassas ve alinganimdir oluyor o yüzden karşıdan bekleyebiliyor ben oyleyimdir şahsen biri de beni arasın sorsun merak etsin valla kimseyle ugrasanam zaten yürümeye mezalim yok doktor serum verdi hastaneye bile gidemiyorum duamızın kendi Halim'e

:52: aaaa buda iyiyimiş valala bunlar süperler cnm beee kendilerine benzetecekler ilaaa:52: bide bizimki senin sesini tanımaya başladı benimkini de tanısın diyip diyp karnıma konusuyooo kıskançlıktan çatlıcak valaaaa:52::33:

inş canım beee sağsalim kucağımıza da alırız :nazar::1:

Aynen benim eşimde öyle, bebek kıpırdanınca ben gülümsüyorum çocuk gibi "hani hani ben de bakıyım" diye gelip göbeğime yapışıyor :)
Geçen gün tansiyon aletinin stetoskop olan kısmını çıkarmış, bişiler yapmış tepemde dikiliyor neymiş efendim bebeğin kalp atışlarını dinleyecekmiş, içerde neler oluyor kontrol edecekmiş felan.
Dedim ki;"hayatım doktorculuk fantezisi için uygun bir zaman değil, çocuğa da kötü örnek olma, kaybol" :))

Her zaman derim doğumdan sonra iki çocuğum olacak :))

Bu alınganlık konusuna bende takıldım bende çok alıngan oldum ama haklı olduğumu düşünüyorum
Benim burda kimsem yok bi eşim bide kendim başka kimse yok:(
bi eşimin iş arkadaşının eşleriyle görüşüyorduk
benim hamileliğimde baya zor geçiyo işte bulantılar kusmalar halsizlik sürekli yatıyorum
dayak yemiş gibiyim şimdide bademciklerim şişti şahtım şahbaz oldum:)
Geçen arkadaşım mesaj atmış seni gidi vefasız insafsız hamile kaldın unuttun bizi diye neler yazmış ben şok oldum:53:
hiç beklemiyordum başladım ağlamaya ben haketmedim diye
ya ben yerlerde sürünmüşüm bi tabak yemeğe muhtaç olmuşum kimse aramamış sormamış
bundan sonra bende öyle bir karar aldım bende kimseyi arayıp sormayacağımm:31:

aynen canım.bende aynı dertten muzdaribim hergün çaya oturmaya gelen komşularımdan 2 3aydır görmediklerim bile var bi kapıyı çalıp ne haldesin diye soran yok yedirip içirirken çok iyiyidim.valla yarama parmak bastın.doğru karar almıssın canım

tüh ya hay dilimi eşşek arısı soksun beniiiimmmm :26: kıyamam ya vişne de istenmez mi kızz . yakın olsak valla sana getirirdim ben buzluğa attım poşetlerle.mervecim nerde oturuyodun sen söyle bakiimm :1:
Kuzuumm öyle deme bakk üzülürmmm kız niye öyle diyorsun allah korusunnn sokmasın dilini arı felan
ben şimdi iki limon yalarım geçer isteğim:27:ben ist. çekmeköydeyim:):) sn nerdesin
bizde komşuyuz merveee bende ümraniyedeyim vee erdemi tavsiye ederim doğumumu burda yapacak olsam bende oraya giderdim.

Yaa komşum benimmm:52::38:
bende oranın doğumhanesini yenidoğan ünitesine merak ediyorum temzdir galiba ya
sen gördün mü canım
sen niye memlekete gideceksinki:26:

Back
X