Sonucum riskli çıktı..
Kendi doktoruma götürdüm riskli gebelik uzmanına görünmen lazım dedi..
Doktorumda canımı sıktı
Çapa'yı tavsiye etti, buradan bir arkadas Çapa'ya test için gidiyordu diye biliyorum, bana ulaşabilir mi?
Açık Spina Bıfıda: Negatif
Trısomı 18: Negatif
Down Sendromu : Pozitif
Down Sendromu : 1:130
Sadece Yaş: 1:740
1:250 sınır zaten..
Konuşamıyorum, konuşsam ağlamaya başlarım susamam diye korkuyorum..
canım benim tabi ki üzüleceksin ama bu daha kesin birşey değil hatta çok minik bir ihtimal.. benim görümceme de neler dedi doktorlar ama şimdi görsen zehir gibi akııllı bir oğlu var.. bir arkadaşımda hamileyken su çiçeği geçirmişti o zaman çapaya gitti riskliydi herşey çıkabilir dendi çocukta tek tek araştırdılar orda bir tek gözleri için bir şey diyemiyorlarmış.. kör olma ihtimali var dendi ama sapasağlam doğdu yavrucak.. söylenenler genelde ufak ihtimaller ama için rahat etsin git mutlaka çapaya arkadaşımın hiç bir şeyiini eksik etmediler tüm kontrollerini yaptılar.. sende yaptır.. bebişini de fazla üzme, şu doktorları anlamıyorum zaten hamile hastalarının ne kadar hassas olduğnu bile bile nasıl böyle davranıyorlar.. takibin için de iyi bir doktor bulursun inş. cnm
Bana doktorum tavsiye etti hem kullanmamı.Önerdiklerinin arasında bu krem de var. Zaten en etkili ve en bilineni Lieracmış. BEn kullanmaya başladım. Fiyatı gayet uygun sitede. Alabilirsin
tevekkül etmeye çalışıyorum. Şu an çok iyi anlıyorum seni bu yüzden.
Genelde 4.aydan sonra lierac öneriyor doktorlar.
Doktoruna Danış istersen
Ben sordum bebe yağını tavsiye etti onu kullanıyorum
Yok CANIM ne erkeni 4. Ayımız bitti nerdeyse
doktorum 18. haftada krem yazacağını söyledi bana, benim verdiğimin dışında bilmeden birşey kullanma dedi.doktoruna danış bence
arkadaşım burda herkez bişi diyo ama benim tercihim doğal yağlar.. mesela bu konuda doğal yaşam diyince en güendiğim isim ibrahim saraçoğlu o da gebelikte badem yağı dışında bişi önermiyo.. bilgin olsun
teşekkür ederim canlar yarın doktorumu arayıp alırım inş.