Tecrubeli anneler ve taze anneler
Bizim evdeki oda sicakligi 25-26 derece. Hava isininca 27-28 derece oluyor.Annemler bebek usur diye kat kat giydirmemi istiyor. Kolsuz body uzerine ince uzun kollu penye, altina corap ve patikli alt. Kisa kollu giydiremiyorum.
Siz nasil giydiriyorsunuz? Oda isilariniz kac derece?
Bebgimin cildi isilik gibi minik minik sivilcelerle doldu. Vucudunda yok sadece yuzunde var. Endise ediyorum :18:
kızlar sizin anneler tam benlikmiş bizde de annem soymak istiyo ben giydiriyorumBu giydirme işinden ben bunaldım canım artık ya..her gittiğimiz doktor "fazla giydirmeyin" diyordu, annem aynen üşür de üşür diye tutturdu.. Bi iki gün çocuğun burnu tıkandı-tabi hemen "ben demiştim" modu..bu kez tekrar giydirmeye koyulduk bugün de doktordan azarı yedik çünkü isilik oldu çocuğun yüzü gözü.Bizim bebeğin sıcağa hassasiyeti varmış, burnu aksın sıcaklık daha zararlı dedi doktor"Giydirmeyin öyle, ev 30 derece fln olursa da klima açın" dedi en son..Bizde gündüz 25-26 derece kısa kollu body alta çorap(doktorun önerisi) gece 24-25 bazen 23e de düşüyor ben de üste uzun kollu zıbın ve uyku tulumu çözümünü buldum
diyorum siz menopozdan yanıyosunuz ev ısısı gayet iyi

ama bizim ev serin bunaltmıyo hiç en azından bana göre öyle

oğğlumada kısa kollu badi üstün ince hırka ve patikli alt gydiyorum
abartıyomuyum acaba:44:
ama biraz ince olsa üstü burnunun ucu buz gibi oluyo kuzumun
kaç derece acaba evim bi derece alayım bakalım