canm ben alttan muayene olamıyorum
bu yuzden sezeryan olmak zorunda kaldım son dk da
merak ettıgım 40 gunluk sure degil bu sure sonunda
kontrol olmadan ılışkıye girmek ne kadar saglıklı?
offf ne zor kadın olmak
canım işte dediğim gibi akıntı veya enfeksyon varsa zararlı eşin içinde senin içinde ii değil...
Evet canım ocaktan berı Agrılı takılıyoruz esımın tayını cıktı oyle dustu yolumuz.sevmedım hıc buraları hayırlısıyla bıran once de gıtmek ıstıyorum ıns ıns ıns
Ilahı yaa alemsınız bunlar neymıs boyle ben hıc duymamıstım sayenızde kocakarı formullerınde master yaptım![]()
aynen bende öyle oldum ama ne yaparsın işte insan inanıyor bi umutt

selam kızlar nasılsınız bizim kız biberun ve memeyi almıyor diksiniyor biraz önce emzik verdim ağzına midesi bulandı kustu nasıl alıştıracam ben ya
iyiz canım sağol siz nasılsınızzz kızçenlee

anca bi meme krizi tutarsa o zman alıyor

bugün yarı kırkımız çıktı kızlar... :) allah hepimizinkine uzun ömürler versin.. bizim sarılığımız bitiyo gibi artık gözlerde çok çok az kaldı şükür.. ben hala gündüz 2 saatte bir gece 3 saatte bir uyandırıyorum oğlumu eğer uyuyorsa tabi :) artık bazen gündüz uyuduğunda uyandırmasam 3-4 saat uyuyacak gibi oğlum çünkü çok sık uyumuyor genelde uyanık duruyor uyuduğunda uyandırmasam sarılığı yine artar mı ki? ne zaman acıktıkça emzirmeye uyandırmamaya başlayabileceğiz acaba?
hadi gözünüz aydın canım daha nice 40larınız olur inşallah

benm oglandada sarilik var yaa aglayinca dersin alti sapsari oluyoo nasil gecer bilmiyorum ..( sen ne kdr ugrasirsan ugras onlarr istedigi gibi tutuyo cnmm benmki bazen cok guzel tutuyo bazen ucunu tutuyoo ama ucunu tutmasi iyii yara oldukdan sonar agrimazmis bidaha cunku acilio memeyin basi cocugun agzina gore uzuyoo ..benmde bu aralar gogus ucum fenaa lansholin krem kullaniyom bi nebze iyi geliyo mecburruzz emmek istediklerinde dunyayi gozleri gormuyoo vallaa bazen bir gogsumu emmiyo sonar uyuyo oteki gogsum dolunca agri olusyo oda kotu bi duygu
canım güneşte yatırın çocuğu her sabah 15 dk yeter bütün vücuduna güneş temas etsin

Kızlar bugün 30 günlük olduk. İlk aşımızı yaptım. Bebişim çok ağladı çoook
Ateşi çıkmasın diye şurup verdim. Tüm gün ağladı durdu. Yeni bir emzik aldım onuda emmedi :26:
3 emzik denedik yok bu çocuk emzik almıyor.İyi mi kötü mü bilemiyorum. Bu arada biz 2 numara bebek bezine geçtik. totomuz büyüdü
Gece hala uyuyamıyoruz ağlayıp ıkınıp duruyoruz.
![]()
keşke iilaç vermeyeydin canım ya bu sefer çocuk ilaçsız aşıları kaldıramıyomuş ateşini kontrol etseydin ona göre davransaydın ama neyse olan olmuşş artık bi dahakine dikkat edersin..
bugun ramazani serif aynin 2. gunu hamd olsun ..Ben bu yil emzirdgim icin tutamiyorum.Tuhafima gidiyo ama napalim kazalarini tutacam kismetse..Siz naptiniz oruc tutuyormusunzz ? emziren Annelerin tutmamasi gunahmi acaba ?
yok canım niye günah hem borç o tekrrar geri ödeyecez allah nasip ederse
çocuğun hakkını yiyemezsin ki sen yemezsen süt kesilir azalır seni emiyo hemde dayanamazsın daha çok küçükler