kızlar artık dıyete başlıyorum karatay dıyetı yapmaya karar verdım sporuda sıkıya alıyorum artık yeter kendıme bakmam gerek kocamla aramdakı mesafeyı kapatmam gerek aaa tabı uykusuzluktan kafayı sıyırmassam
canm ben de erken olduğunu düşünüyorum ya
daha bebeklere alışaamadık zorlanıyoruz

kızlar yaa benim göğüslerim felaket yara oldu garmastan kullandım fayda etmedi lansolin kullanıyorum o da geçirmiyor napcam korkarak veriyorum memeyi her seferinde hüngür hüngür ağlıyorum bi kere sağmaya çalıştım yok böyle bir acı dedim yaaa onu da yapamadım bebeğimin gözü çapak oldu napmalıyım yaaa tülbenti kaynamış suyla ıslatıp siliyorum ama yine oluyor üşüttüm mü acaba ondan mı oluyor
canm göğüslerime senin deneklerini ben de denedm
almadığmz krem kalmadı
duyduğmz herşeyi uyguladık
ve sonunda gördm ki inan sadece emzirmeden önce ve sonra bol sütüne bula memeyi
ha bide açık gez
ben bi haftadır hep ama hep açık gezdim
bugün daha iyi artk kapattm
tamamen iyileşti denemez tabi
çok kötydü kanıyodu hep

ve komple siyah kısmını ver
yanlış verme hiç
bazen açamıyo miray ağzını
ağlıyo ağlarken sokuyorum tam verebilmek için...
50gr az cnm ama bazen tartıdan fln fark ediyor yanlış ölçüm vs olabiliyor. Bir de mama takviye yapıldığı zaman kontroller aylık değil 10-15 günlük oluyor diye biliyorum ben. Doktor sizi 15 kontrolüne bile çağırmamış. Daha emzirme yanlısı bir doktor bulup onunla mı devam etseniz acaba..Bizim oğlan aylık kontrolünde 900 gr aldı, dr. az buldu ve emzirmeye devam etmekle birlikte 15gün sonraya kontrol verdi misal ondan önce de 3 kez gitmiştik, mamadan tam emzirmeye geçişte ara kontroller olmuştu
evet canım eşim araştoroyo
iyi bi dr bulup gtcez inş
ama diyorum ya sütüm yeni artıyo iki gündür iyi
bide şişti şişi indi ancak yani
belki bu hafta alır daha 8 gün var ayımızı doldrumaya :44:
öyle deil mi...