hosbulduk canim sende hosgeldin anladiigm kadariyla sende uzun sure girmemisin :)) canim lohusa kanamasi 40 gün kadar da sürebiliyor ve sonlara dogru böyle lekeler halinde gelmeye devam ediyor endisenlenme yakinda biter :)) fön olayini burda birinde daha duymustum gerci benim kiz suyu ve soguyu seviyor :))Günaydin kizlar hayirli cumalar.. Giden arkadaslar geri dönmüsler cok sevindim tekrar hosgeldiniz birdaha özlettirmeyin kendinizi..
Diyetler baslamis bakiyorum masallah bir 12 kilo fazlalikta bende var hadi bakalim.. Benim bugün 33. gün kanamam hala bitmedi bir süre hic gelmiyor tamam bitti bu defa diyorum tekrar basliyor artik bitsede gusul abdestimi alsam rahatlasam biraz, ogluma bez bana da ped yetistiremez olduk iyice
Birde oglum alt degistirirken malum agliyordu hep simdi her altini degistirmede fön makinasini islak mendile hafif tutup siliyorum ardindan yeni bezini de biraz isitiyorum hic aglamiyor bu süre icin de fön makinasini da acik birakiyorum kenar da bos bos calisiyor zaten onun sesini duymasi bile rahatlatiyor bir deneyin derim ise yarar belki sizde de.. Yikadiktan sonra da ayni sekilde havlusunu isitip sariyorum yine yan tarafta fön calisir halde oluyor cok sükür hic aglamiyor, rahat rahat kremlerini sürüp masajini yapiyorum artik
ayy ne güzel topik şenlenmiş yine gidenler geri gelmiş hoşgeldinizz valla yokluğunuzda topikte ses seda yoktu bidaha bırakıp gitmeyin sizsiz olmuyor :))
biz de aynı dertten muzdaribiz valla arabada rahat olur bir yere gidip gelirken diye anakucagını aldık ama çok çukur ve dik duruyor sonra neden böyle birtek ben mi böyle düşünüyorum kimse benim gibi düşünmemiş mi zararı var mı yok mu bu şekilde durmasının diye araştırırken bir şeyi farkettim bazı markalarda içinde bir minder var oyuk yeri doldurup sırtını düzleştiricek şekilde üretilmiş yenidoğan minderi diye geçiyor bizim araba gracco sizin ki ne bilmiyorum ama bizim modelde içinde yenidoğan minderi yok şansımıza piyasadada tek olarak satan birtek sevi bebe var orjinalleri gibi değil ama genede iş görür sevi bebe nin kendi internet sitesinde modeli var bir bak istersen uzun oldu ama umarım anlatabilmişimdir :))
hosbulduk canim . bizin anakucaginin icinde var burda hemen hemen hepsinde var yoksa bebekler hic rahat oturamazz

Allahım..!! Şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider..
Allahım..!! Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol..
Allahım..!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş..
Allahım..!! Sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver..
Allahım..!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere..
Allahım..!! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle..HAYIRLI CUMALAR
aminn canimmm cumlemizin dualari kabul olsun insalalh sen ve herkesin cumasi hayirli olsun :))