kızlar ya uykusuzluktan ölüyorum resmen..bir yandan oğlumu sallıyorum bir yandan yazıyorum. Benim hayta oğlum iki gündür biberon peşinde çünkü. Sabahları iki saat ben uyuyordum, annem bakıyordu. Benim uyanmamı bekleyemediğinden annem biberonla sağılmış sütümden vermeye başladı düzenli olarak, bu arada biberonumuz dr.brownsun anne göğsüne en yakın olan geniş ağızlı ve en az akışı olanı. 3-4 gündür meme ile kavgaları artmıştı ben de gazdan sanıyordum, önceki gece bütün gece beslenmek için ağladı ama ben gaz sanıp gaz çıkarmaya çalıştım çünkü memeyi veriyorum almıyor. Sonra dün akşam annemle keşfettik ki aç ama memeyi almak istemiyor biberon istiyor. Biberonun başlığını bir kapışı var ki görmeniz lazım, annem alınca susuyor ben alınca başlıyor ağlamaya. Meğer 3-4 gündür şöyle oluyormuş, direnip direnip en son açlığa dayanamayıp memeyi alıyormuş.Dün gece yine bütün gece ayaktaydık. Hemen biberon işi bitti tabi, bundan sonra ilaç kaşığı ile verilecek sağılmış sütler. O işi de bir şekil çözmemiz lazım çünkü ben işteyken annem mecbur beslemek zorunda kalacak. Sabaha kadar azıcık süt sağdım, onu kaşığın ucu ile verdim, sonra memeyi dayadım kollarımda hal kalmadı ama sabah biraz inadı kırılmış gibiydi.Az buçuk emdi, şimdi uyudu. Biz bu kabusu bir de mama ve şırınga ikilisi ile yaşamıştık. Bırakana kadar canımız çıkmıştı. Neyse ki benim de inadım inattır. O meme alınacak