- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
ayy okurken bile yüreğime iniyordu canım Allah korumuş
soğukkanlı olman iyi hemen çevirip sırtına vurmuşsun
bazıları donar kalır öyle durumlarda Allah muhafaza
çok dikkat etmek lazım çok
tırnakları çizilse içimiz gider kaldı ki boğulma tehlikesi geçirmeleri...
kızım da bugün uykudan ağlayarak uyandı yine aç tabi meme istiyor
ben de acele acele mememi açmaya çalışıyorum hiç kıyamıyorum çünkü ağlamasına
o ara kızımı kucağıma yatırırken kolu arkada kalmış yavrum bir ağladı dudağını büze büze
ay bir içim parçalandı ki anlatamam ağlaya ağlaya özür dileye dileye emzirdim resmen
öyle üzüldüm ki yüzü aklıma geldikçe gözlerim doluyor![]()
Canim benim sana da cok gecmis olsun yazik nasil acimistir cani kiyamam ben ona benim de en cok korktugum seylerden birisi cok ac oldugu zaman eli kolu hic durmuyor elini cekil memeyi agzina vereyim derken inciticem diye ödüm kopuyor..
Bazi arkadaslarlar bebegime karsi hic birsey hissetmiyorum falan diyorlar cok sasiriyorum ben gercekten gözümun icine bakip biraz aglasa sanki sucluymusum gibi vicdan azabi cekiyorum ben
Artik geceleri nasil uyurum hic bilmiyorum hep birsey olucak korkusuyla, düsününce okadar degil ama yasadigin zaman basina geldigi zaman felaket.. Rabbim korusun kuzularimizi
Amin canim benim cok saol hepimizin yavrularini korusun.. İnsallah tekrar yasamayiz özellikle yazdim buraya ki ayni seyi sizler yasamayin diyecanım çok geçmiş olsun.allah tekrarını yaşatmasın.rabbim bizi böyle olaylardan korusun.ne kadar kötü olmuşsundur.söylenecek söz bulamıyorum valla.bebişlerimize daha çok dikkat etmeliyiz.
Masallah oglusuna nede güzel yatmis öyle rahat raha:)