maşallah çok tatlı bişi bu annesi
ay o tarz cümleler kullananlardan biride benim ama yok canım ya asıl bebeğim bana karşı bişi hissetmiyor (önce o başlattı) oyüzden sevgimi sorguladım durdum yetrince ilgilenmiyormuyum sanki babası benden daha çok seviyor diye olmadık şeyler aklıma getirdim..kendimi suçlu hissettim hep
tabiki içim sızlıyor onun için (kaldıki sizlerin bebişleri için bile içim acayip sızlıyo hüngür hüngür ağlıyorum kendi kızıma nasıl sızlamasın)
ama çevremdekilerden duyduklarımdan sonra öyle doğa üstü bi ilgi sevgi ne bilim bişiler yaşamam lazım sandım oy ifade edemedim kendimi
kuzucuk çok yakışıklısın se maşallah
evet bende bunu demek istemiştim ama bu sevgisizlik olarak yanlışp anlaşılıyor. ben öğrencilerimi bile kendi evladım gibi seviyordum. kendi çocuğumu neden sevmeyeyim.
ama duyduğum sözler kadar devasa bi sevgi yok sanırım. ilahi bi duygu mucizevi bi duygu gibi sözler duyunca çok başka bişi yaşayacam sanıyordum. öyle bişi yok. bi arkadaşım zamanla olduğunu söyledi. belki zamanla öyle bi duyguya dönüşüyordur ama ilk anda böyle bişi yaşamadım. sanırım beklentimi yüksek tuttum ben şimdiki hissim yetersiz geliyor.