- 12 Aralık 2011
- 1.440
- 290
- 173
- 40
bnmki akşam 6da kalksn hayatta uyumuyo 9da en az 10.30u buluyo o da binbir çileyle.dün öğle 1de yattı 4te kalktı mesela maaşallah.karnını doyurup yatırıyorm uyanır diye doğru oluyomu bilmiyorm alışkanlıkları bu zamanlar oturacak.
cnm benhenüz 400 500 içsn istiyorm.gece kesersem gündüz veririm o zamanda yemek yemiyo bnmki.az ısıtmaya kıyamıyorm bitince öyle ağlayıp üzülüyoduki anne sütüne zamanında şimdi keçi sütü ya hiç acımıyorm,180 ısıtıyorm bazen 100 bazen 125 bazen 150 içiyo.ne zaman mama vermeyi bırakacaksınız normal süte geçeceksiniz.sağ sağ çok sıkıldm şimdi bide ramazan geldi daha çok zorlanıcm sanırım.bence arkadaşlar zor uyuma sebepleri uykularının iyi gelmemesi.çok zorlanıyosanız 1e düşürün siz de uykuyu.bnm oğlum hiç anne baba demiyo sadece bay bay yaparken va va va diyo normalmidir ki.kumandayla yazdm cnm çıktı:)
Ben sabahları mama vermeye başladım. Akşam da laktozsuz süt. Şimdilik iyi gidiyor gibi. Baya gazlı oğlum. Bire düşürmeyi deneyeceğim bende. Zaten hazır gibi bilmiyorum.
Benimki de anne zar zor diyor bilmeyerek, baba demiyor. Dede diyor. Söylediğimiz şeyleri anlıyor ama, mesela bay bay diyince el sallıyor, alkış diyince alkışlıyor. Hayır dokunma diyince elini çekiyor.
Bu arada kakası düzeldi. Bol su veriyorum gün içinde, sanırım sudan dolayı düzeldi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi