canım oğluşumun skrn82 teyzesi,gönderdiğin hediyeyi aldık ve çok beğendik..her mama yiyişimizde aklımıza sen geliceksinEki Görüntüle 534317
yazmış oldukların çok duygulandırdı frezyacığım hediyen için çok çok teşekkür ederim çok beğendim battaniyemiz yumuşacık ve evet benim kollarım gibi sarıp ısıtacak kızımı her kullandığımda seni anıcamfotografı bilgisayardan çok iyi çekemedim ama idare edicez artık
Eki Görüntüle 535470
citrsuçum şimdi hediyeni aldım....çok anlamlı bir zamanda geldi hediyen bana ve kızıma mutluluk verdi....
minik kot şalvarı,mini hırkası ve ilk tokaları..hepsi birbirinden güzel ve şık....ben ve bebağim sana sonsuz teşekkür ederiz.....
Kızıma mihs teyzesinden çok güzel bir takım geldi.mama önlüğü,eldiveni,şapkası ve badisi.kendisine tşk ediyoruz.resmini ekleyemedim.en kısa sürede eklemeye çalışacağım.öpüldün mihs teyze
yazmış oldukların çok duygulandırdı frezyacığım hediyen için çok çok teşekkür ederim çok beğendim battaniyemiz yumuşacık ve evet benim kollarım gibi sarıp ısıtacak kızımı her kullandığımda seni anıcamfotografı bilgisayardan çok iyi çekemedim ama idare edicez artık
Eki Görüntüle 535470
Sevgili Gıda Pınarı Teyzemiz;
Hediyen için çok teşekkür ederiz.Bebişimin ilk kıyafeti senden oldu teyzesi. Çok duygulandık. Açtık muslukları
İlk günlerden beri tahmin ediyordum.Tuttu. Ha ha birde söylemem dedin
(Resmi eklemeyi unutunca malum hamileliktekrar yazdım sory)
Sevgili Gıda Pınarı Teyzemiz;
Hediyen için çok teşekkür ederiz.Bebişimin ilk kıyafeti senden oldu teyzesi. Çok duygulandık. Açtık muslukları
İlk günlerden beri tahmin ediyordum.Tuttu. Ha ha birde söylemem dedin
(Resmi eklemeyi unutunca malum hamileliktekrar yazdım sory)
benim hediyem neden gelmedi yaahafta sonuda işe gelmiyoruz kaldım p.tesine ölürüm heralde meraktan
Kıvırcıkk teyzemize hediyesi için çok teşekkür ederiz gerçekdende dün paketi açtığımda ve içindeki mektubu okumaya başladığımda direk ağlamaya başladım çünki kıvırcıkk özel bi durumu vae bu durumda olmasına rağmen hediyesini alıp göndermiş. Ve bu güzel hediyeler için oğlumla sana çok teşekkür ederiz teyzesi. Bir an önce senin yavrununda sağlıklı haberlerini almak dileğiyle
Eki Görüntüle 535951 Eki Görüntüle 535952 Eki Görüntüle 535951 Eki Görüntüle 535952
Twettyyy cim hediyeni aldım...
Çooooooooooook teşekkür ederiz.Çok beğendik hediyeni.
İnşallah oğlum pıtır pıtır yürüyecek aldığın güzel ayakkabısıyla ve ilk el izini yıllarca saklayıp seni hatırlayacağız.:13::13:
İşte Mothercare den ayakkabılarımız ve bebek el izi hatıra tablomuz...................Eki Görüntüle 535955
Şulecim beğendiysen ne mutlu bana..
güle güle giyinsin inşallah.
Bu arada cinsiyeti erkek yüksek ihtimal demiştin ama bi değişiklik olursa değiştirir kızıma da alırım bi tane ...
He bu arada tebrik ederim en başından beri anladın benim olduğumu.Ne zaman Artvinliyim dedim hiç hatırlamıyorum ama her zaman ki gibi bu süpriz de elimde patladı
Hiç beceremem zaten saklamayı süpriz yapmayı yine deşifre oldum
Bnm babam artvinli 2 3 defa gittim ben de. MErkezdenler bizimkiler..Senin çıktığının duyunca çok şaşırdım inan ve çok mutlu oldum..
Bebeğin ve sen hep mutlu ol bizden de ufak bi hatıra olsun size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?