2013 Mart Anneleri Hediye Çekilişi Başlıyorr

yazmış oldukların çok duygulandırdı frezyacığım hediyen için çok çok teşekkür ederim çok beğendim battaniyemiz yumuşacık ve evet benim kollarım gibi sarıp ısıtacak kızımı her kullandığımda seni anıcam fotografı bilgisayardan çok iyi çekemedim ama idare edicez artık

İyi günlerde kullanının canım benim

Kızıma mihs teyzesinden çok güzel bir takım geldi.mama önlüğü,eldiveni,şapkası ve badisi.kendisine tşk ediyoruz.resmini ekleyemedim.en kısa sürede eklemeye çalışacağım.öpüldün mihs teyze

rica ederim ebahcim guzel gunlerde giyinsin kizin insallah bende cok begenerek aldim, kendi kizimi hep boyle kokos giydiririm , belki tarzin olmayabilir ama teyzesini dusunerek giydirirsin artik. operim o minik prensesi ben

canım benim beğenmene çok sevindim inan
sıcacık tutsun bebişini,senin kollarında olduğu gibi çok mutlu oldum yaaa :124:

Canım hediyen için çok teşekkür ederiz. Bebişimin ilk kıyafeti senden oldu teyzesi. Çok duygulandık. Açtık muslukları

İlk günlerden beri tahmin ediyordum. Tuttu. Ha ha birde söylemem dedin

Sevgili Gıda Pınarı Teyzemiz;

Hediyen için çok teşekkür ederiz. Bebişimin ilk kıyafeti senden oldu teyzesi. Çok duygulandık. Açtık muslukları

İlk günlerden beri tahmin ediyordum. Tuttu. Ha ha birde söylemem dedin

(Resmi eklemeyi unutunca malum hamilelik tekrar yazdım sory)

Eklentiler

• $Bebişimin ilk kıyafeti.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:

Şulecim beğendiysen ne mutlu bana..

güle güle giyinsin inşallah.

Bu arada cinsiyeti erkek yüksek ihtimal demiştin ama bi değişiklik olursa değiştirir kızıma da alırım bi tane ...

He bu arada tebrik ederim en başından beri anladın benim olduğumu.Ne zaman Artvinliyim dedim hiç hatırlamıyorum ama her zaman ki gibi bu süpriz de elimde patladı

Hiç beceremem zaten saklamayı süpriz yapmayı yine deşifre oldum

Bnm babam artvinli 2 3 defa gittim ben de. MErkezdenler bizimkiler..Senin çıktığının duyunca çok şaşırdım inan ve çok mutlu oldum..

Bebeğin ve sen hep mutlu ol bizden de ufak bi hatıra olsun size

Kıvırcıkk teyzemize hediyesi için çok teşekkür ederiz gerçekdende dün paketi açtığımda ve içindeki mektubu okumaya başladığımda direk ağlamaya başladım çünki kıvırcıkk özel bi durumu vae bu durumda olmasına rağmen hediyesini alıp göndermiş. Ve bu güzel hediyeler için oğlumla sana çok teşekkür ederiz teyzesi. Bir an önce senin yavrununda sağlıklı haberlerini almak dileğiyle

Twettyyy cim hediyeni aldım...

Çooooooooooook teşekkür ederiz.Çok beğendik hediyeni.

İnşallah oğlum pıtır pıtır yürüyecek aldığın güzel ayakkabısıyla ve ilk el izini yıllarca saklayıp seni hatırlayacağız.:13::13:

İşte Mothercare den ayakkabılarımız ve bebek el izi hatıra tablomuz...................Eki Görüntüle 535955

Şulecim iyi takip etmişsin forumu :))) çözdüm kim olduğunu bebişin iyi günlerde giysin inşallah

benim hediyem neden gelmedi yaa hafta sonuda işe gelmiyoruz kaldım p.tesine ölürüm heralde meraktan

canımmm dünde konuştukya mesafeden dolayı kargoda bugün sende olcak ama sen işyerinde değilsin p.tesi görcen artık

Oğluşun sağlıkla kullansın canım

Pınarcım beğenmene sevindim evet yıllarca saklayabileceğiniz birşey olsun istedim el-ayakizi çerçevesi aklıma geldi sağlıkla kullanın inş

arkadaşım hala teslim almamış hediyesini sabah kargo şirketine bi fırça tamam bu gün teslimat yapılacak dediler nihayet umarım ulaşır bu gün salıdan beri kargoda ya bu ne ya ben bile çatladım

Canım tekrar teşekkürler. Bakalım Pazartesi gidicez doktora bakalım erkek olduğunu kesinleştircek mi bebişim Yoksa annesine süpriz yapıp ben kızım mı diyecek Sağlıklı haberini alayımda farketmez. Yok be canın bebişm kızda olsa o ilk kıyafeti değiştirmem giydiririm ne olacak sonuçta bebiş işte.

Ben görev icabı burdayım canım. Kısmetse Şubat da İstanbuluma yuvama geri dönüyorum. Umarım orda görüşürüz teyzesi

Evvettt kargomuz geldi :))) Derya teyzesinin oğluşuma aldığı ciciler.. Tşk ederiz Derya'cım (Bu arada Derya faceden etkinliğe katılan arkadaşımız)

Eklentiler

• $2012-10-19 11.31.49-07.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…