canım hediyen çok güzel teşekkürederim. tam dobler için doktora gidecekken eşim eve çıktı o sırada kapıda beni senin hediyen karşıladı çok mutlu oldum. bugün çok yorgun olduğumdan resmi ekleyemedim yarın inşallah ekleyeceğim.
sana tekrar teşekkürler arkadaşım bunları herkesin görmesi lazım benceEki Görüntüle 534832 Eki Görüntüle 534833 Eki Görüntüle 534834
sana tekrar teşekkürler arkadaşım bunları herkesin görmesi lazım benceEki Görüntüle 534832 Eki Görüntüle 534833 Eki Görüntüle 534834
Çilekcim benim yüzyüze teşekkür etme şansım oldu ne mutlu ki ama birde burdan teşekkür edeyimmPrensesim adına yakışıklı oğluna ve onun tatlımı tatlı anneciğinee teşekkür ediyoruz Prensesimle birlikteeee...
Eki Görüntüle 534128
canım oğluşumun SKRN82 teyzesi,gönderdiğin hediyeyi aldık ve çok beğendik..her mama yiyişimizde aklımıza sen geliceksinEki Görüntüle 534317
Eki Görüntüle 534781
kissemciğimin hediyesi elime ulaştıktan 1 saat sonra kız olduğu keşinleşen bebişimin hediyesinin resmini gururla sunarımmmm.
Eki Görüntüle 535011
bsima canim cokkkkkkkkkkkkk tesekkur ederizz cok tatli bir takim gondermissin minik kokosumacok begendim, bende kargomu gonderdim geldimmmmm bi baktim benim kargom gelmis cok sevdim ben hediyelesme isini...opuyoruz kizimla, giyindikce hatirlicaz seni
Evet aksiliklere rağmen bugün hediyemizi şükür kargoladık inşallah yarın arkadşaımın elinde olacak
kimsenin kargosumu gelmedi yoksa sonra eklerimmi diyorsunuz hadeeee canlanın bekliyoruz güzel cicilerin fotolarını
Eki Görüntüle 534781
kissemciğimin hediyesi elime ulaştıktan 1 saat sonra kız olduğu keşinleşen bebişimin hediyesinin resmini gururla sunarımmmm.
hımmm benim durumumdasın anlaşılankimden gelecek sana hediye
seninle satımız aynı ve bizimde çok geç kesinleşti kız olan cinsiyetimiz ve çekilişte bana çıkmıştın bukadar tesadüfe pes dedim. umarım çok güzel günleriniz olur
Gıda Pınarı diye düşünüyorum. Hatta kimse hediyesini almadan yazdıklarından tahmin ettim
benim de gelmedi hediyemmdün kağıt kalem aldım elime kim kime aldı yazdım geriye kalanlardan tahmin etmeye çalıştım yok anacım beceremedim ki karıştı iyice ,sen nasıl bildin ki benimkini de bulsana be ya nolurrr
bu arda benim gönderdiğim hediye bu sabah dağıtıcıya verilmiş gün iiçinde elinde olur arkadaşımın inşallah akşam resmini görürüm burda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?