2013 Mart Anneleri Hediye Çekilişi Başlıyorr

iyi sağlıklı mutlu günlerde giyer umarım cinsiyetinin kız olduğu kesinleşseydi biraz çılgınca şeyler alabilirdim ama arada kaldım umarım beğenmişsindir.

kissemciğimin hediyesi elime ulaştıktan 1 saat sonra kız olduğu keşinleşen bebişimin hediyesinin resmini gururla sunarımmmm.

bsima canim cokkkkkkkkkkkkk tesekkur ederizz cok tatli bir takim gondermissin minik kokosumacok begendim, bende kargomu gonderdim geldimmmmm bi baktim benim kargom gelmiscok sevdim ben hediyelesme isini...opuyoruz kizimla, giyindikce hatirlicaz seni

Ayyyyy gule gule giysin senin gibi şeker olsunn kızın canımmmm

canım oğluşumun SKRN82 teyzesi,gönderdiğin hediyeyi aldık ve çok beğendik..her mama yiyişimizde aklımıza sen geliceksin Eki Görüntüle 534317

Burcu oğluşun iyi günlerde kullansın inşallahhhh

Eki Görüntüle 534781

kissemciğimin hediyesi elime ulaştıktan 1 saat sonra kız olduğu keşinleşen bebişimin hediyesinin resmini gururla sunarımmmm.

eeee ama sen istemedin beklerdik yoksa cinsiyeti şekerimm güle güle kullansın kızınnn

sana tekrar teşekkürler arkadaşım bunları herkesin görmesi lazım benceEki Görüntüle 534832 Eki Görüntüle 534833 Eki Görüntüle 534834

Canım sağlıkla kullanın inşallah

Elmas çok cici sağlıkla giysin prensesin

Eki Görüntüle 535169

kadınızz hediyen için çok teşekkür ediyoruz oğluşumla

Can'ın cicileri çokk güzelll

Evet aksiliklere rağmen bugün hediyemizi şükür kargoladık inşallah yarın arkadşaımın elinde olacak

kimsenin kargosumu gelmedi yoksa sonra eklerimmi diyorsunuz hadeeee canlanın bekliyoruz güzel cicilerin fotolarını

Benim gelmedi. Kimden geleceğini tahmin etmekle beraber ne geleceğini bilmediğim için heyecandan çatlıyacağım

Eki Görüntüle 534781

seninle satımız aynı ve bizimde çok geç kesinleşti kız olan cinsiyetimiz ve çekilişte bana çıkmıştın bukadar tesadüfe pes dedim. umarım çok güzel günleriniz olur

seninle satımız aynı ve bizimde çok geç kesinleşti kız olan cinsiyetimiz ve çekilişte bana çıkmıştın bukadar tesadüfe pes dedim. umarım çok güzel günleriniz olur

amin amin hepimizin güzel günleri olsun inşallah. hepimize sağlıklı sıhatli üzüntüsüz tasasız bebişlerimizi büyütmemiz dileğiyle....

citrsuçum şimdi hediyeni aldım....çok anlamlı bir zamanda geldi hediyen bana ve kızıma mutluluk verdi....
minik kot şalvarı,mini hırkası ve ilk tokaları..hepsi birbirinden güzel ve şık....ben ve bebağim sana sonsuz teşekkür ederiz.....

Gıda Pınarı diye düşünüyorum. Hatta kimse hediyesini almadan yazdıklarından tahmin ettim

benim de gelmedi hediyemm dün kağıt kalem aldım elime kim kime aldı yazdım geriye kalanlardan tahmin etmeye çalıştım yok anacım beceremedim ki karıştı iyice ,sen nasıl bildin ki benimkini de bulsana be ya nolurrr

bu arda benim gönderdiğim hediye bu sabah dağıtıcıya verilmiş gün iiçinde elinde olur arkadaşımın inşallah akşam resmini görürüm burda :)

Frezyam sana kim alıyor bilemeyeceğim ama gıda pınarı bana iki tüyo verdi. Çaktım. (tabi yanılma payımda var)

Birincisi : "aldığım hediyeyi doktorunun dediği şeye göre aldım. cinsiyet farklı olursa üzülücem" falan dedi sanki cinsiyetden emin olmayan biri için almıştı(benim gibi birkaç kişi daha var tabi)

İkincisi birgün sohbet ederken bana Artvinli olduğunu söylemişti bunu unuttu. Ve "Hediye alacağım arkadaşım memleketim çıktı çok şaşırdım" dedi

Bana da Gıda Pınarını tahmin etmek kaldı Tabi ne aldığını bilmediğim için aynı heyacan devam ediyor.

İsteriz isteriz hediyemizi isteriz. Ya sus çocuğum ayıp öyle söylenmez. Kusura bakmayın benim bebiş hediye diye tutturdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…